Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak silné ako ani káva nemôže byť!

O dnešnom cestovaní tvorivou mysľou...

Káždý v sebe skrýva umelca, je len na ňom, kedy sa odhalí!

       Po zabitom víkende a upršanom počasí prišlo dnešné šedé póbede. Nebolo ničím vínimočné, iba ja som bol unavený viac ako inokedy, keďže som od skorého rána na nohách, čo u mňa nie je zvykom a samozrejme som išiel predtým noc alebo už skôr dnešné ráno neskoro spať. 
        Preto po úspešnom dni plného roboty som sa rozhodol si doma zdriemnúť. Aby to však nebolo také fádne zaspával som na ušiach s "béwégenom"! Bzučal asi pol hodinku a potom som si dal slúchadlá z uší dole a šup spinkať. Zaspal som naozaj rýchlo a ani som si spočiatku neuvedomil aký som mal spánok plný snov. Snívali sa mi minimálne dva, ktoré si jasne pamätám. 
        Bol som kdesi na našom sídlisku v noci s ľudmi, ktorých výzor mi nebol až tak neznámi. V jednom vchode nás bolo viac a bol tam oblečený chalan v čiernom, ktorého som poznal. Mal na sebe popísané rôzne biele znaky, ktoré som síce nevedel rozlúštiť, ale vzbudzovali vo mne strach. Pýtal sa ma rôzne otázky, aj také, na ktoré mi bolo blbé odpovedať.

V tom začal vyvíjať akýsi nátlak a ja som kamoške ukázal, ze ideme von..  Rýchlo sme sa rozbehli a on mal nemiestne ponámky.. pritom kamošku som už do tváre nespoznal z môjho reálneho života, ale bola veľmí sympatická a bežali sme pred tou zvyšnou partiou ľudí niekam za dom.. tam sme sa schovali za roh, kde sme sa začali bozkávať.. ani neviem vlastne prečo?!?
Odrazu sa za nami otvorili dvere do zvlášnteho klubu virtuálnej reality, kde nesvietilo žiadne svetlo iba boli nejaké čudné prístroje.. tak sme si ľahli na jeden z tých prístrojov, pretože sa na nich ležalo... už ma nepríjemná partia z vchodu viac nezaujímala. Ten rístroj sa skladal z viacerých zrkadiel na ktorých sa vytváral pocit viacrozmerna a premietal sa obraz... Odrazu, po chvíli ako som si užil na tom prístroji :o)  som videl sen rozmazane a chcel som si dať kvapky do očí, ktoré tam boli položené neďaleko.

Sen bol rozmazaný, pretože v sne nie je dobré pozerať sa do zrkadla. Niekedy tam môžme vidieť veci, ktoré by sme radšej videť nemali. Kvapky som si teda nakvapkal do očí a na to som sa asi chcel zobudiť, ale stále som sníval, pritom som videl očami ako ležím tvárou ku gauču.

Zľakol som sa, pretože som sa nevedel pohnúť, ale to pretože telo je sne paralyzované, aby sme si neublížili. Škoda, že som si neuvedomil, že snívam a zobudil som sa.

eod.


Môj denník snov | stály odkaz

Komentáre

  1. Zrkadla?
    Mne sa este nestalo, ze by som sa v sne strela so zrkadlom alebo si aspon teda uuplne nepametam. Co by sa malo akoze stat? Nieco by som tam (ne)mala vidiet??
    publikované: 12.09.2005 20:39:48 | autor: Tina (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Zrkadlo zahad
    Vacsinou, ked sa v sne pozries do zrkadla, sen sa Ti rozostri. Ci uz obrazom alebo dejovou liniou alebo cim-kolvek.

    Ked sa v skutocnom zivote pozres chvilku do zrkadla, priamo do svojich oci, posobi to ukludnujuce, ale pozor, aby si sa nahodou nezhypnotizovala ;-)

    Hm.. a nezlakni sa pohladu do svojej duse.. ja som sa zlakol :o)
    publikované: 02.10.2005 23:07:34 | autor: sammy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014