Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

TRÁPNY TRAPATYSTI

Autor:Karlevarle
Sú istí Tvoritelia, ktorých skutočny trapas s počatím potomka je vrcholným počinom celého ich trápného životného oblúka.
Avšak pre iných Tvoriteľov je tento trapas len jednou z nepočetných drobných epizod ich trapného trápenia a trapasenia.
Ozajstné vrcholy ich diela spočívajú v gigantických prejavoch ich trapného ducha.
Niekoľko príkladov z historie :
Clinton prichytený pri malom trapase s Monikou sa vypol k vačšiemu trapasu a nechal bombardovať juhoeuropsky slovanský štát.
Jeden svetový dramatik, ktorý sa preslavil trapnymi krátkymi nohavicami, toto označil za humanitárny trapas a okrem iných ďalších trapasov natrapasenych ako na bežiacom páse počas svojho šéfovania podpísal v posledný deň svojho trapného fungovania hlavy trpazličieho štátiku trapnú výzvu k útoku so siedmimi predsedami vlád na jeden arabský štát pod trapnou zamienkou vlastníctva superzbrane v trápne zaostalej krajine.
Tento veľký trapasista okrem trapného hesla Laska a pravda atd. tiež veľkolepo trapne abdikoval, keď iný dvaja trapasisti si trápne rozhodli rozdeliť špendlikový štátik ešte na imaginárnejšie kúsky.
Tiež boli taky trapasbaroni, ktorý chceli zavrieť do vazby protitrapasistu pod trapnou zamienkou napadnutia ženskej a novinára pri takej trapnosti ako je čúranie a to bez pomoci rúk, ktoré mal zamestnané držaním najbližšieho mechanizmu k výrobe trapasov.
O dvoch trapasistoch rozdeliacich si povodný štátik a ich následovníkov sú tiež známé mýty o ich trapasení, a to i čerstvé, ale to celé je tak trapné, že dokončením tohto príspevku by sa autor priblížil svojím veľkým nevzorom, čím by možno dosiahol svojho najvačšeho, ale zaroveň trápneho orgazmu a čakala by ho už len budúcnosť menších trapasov, čo nie je lákavé pre žiadneho skutočného ambiciozneho trapasistu.

Članky na zamyšlene | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014