Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

sPrávny vzťah ku kolegovi

Ideálem člověka je život ve svornosti s ostatními, v hledání neměnných hodnot a v cestě k rozvoji rozumu a vůle. Najde-li své hodnoty a dokonale je pozná a pochopí, je na dobré cestě.
- Břetislav Kafka
Na akej ceste ? je však bloger ktorý má * pod blogom kde si sťažujem na chýry podľa ktorých ževraj hľadám aspoň jedného človeka ktorý by nechcel byť v práci kontrolovaný - či už cez lizkartu alebo obyčajným zápisom do príchodovej knihy ktorej sa (údajne) tak veeeľmi čudujem, * problém vysvětlit mi že když mám ja problém, jako specialista IT, smířit se s elektronickým systémem využívání pracovního času a sledováním pohybu zaměstnanců, tak potom neví jak se s tímto bezprecedentním porušováním lidských práv vyrovná Amnesty International a červenej kříž se žlutým půlměsícem. Veď tento jeho názor už sám osebe je hodný kreténa. Vyslovuje sa akoby som nešiel s dobou technických riešení [na zhotovovaní ktorých sa ale tiež s radosťou zúčastňujem] a nevedomo vás ťahal s5 na strom medzi opice :) kde si ale žiaľbohu pod kmotrovským dohľadom alfa samca tiež robí každý z jemu verných psov čo sa mu zachce. Aj v nomenklatúrnickom štáte sa to takto deje. Jeho pohlavári fungujú staby mafia a vyskakujúceho člena stáda eliminujú ako zamestnanca vo firme. Prosto sa ho zbavia. A to je to čo vám vyčítam. Podsuniem vám ako zvráteno môže taký riaditeľ podniku či personalista chápať pojem neKompatibilný jedinec a istá (inak celkom aj pozorná) blogerka na margo toho zahlási že netuší dôvod na základe ktorého by mal zamestnávateľ trpieť takého pracovníka. Bude trvať asi ešte dlho kým sa kolektív ľudí (porozmiestňovaných v hierarchii) zmení ozaj v ľudskú spoločnosť.

Právo a poriadok | stály odkaz

Komentáre

  1. robentin,
    zajtra idem volať do Šajdíkových Humeniec. Posielam Tatru 613. Lopatu už mám, aj keď deravú. Začnem si sypať piesok na hlavu a vinnu, voči tebe spôsobenú, odčinila.Ale len za pol výroka, ktorý si z dvoch urobil. Len som stále viac a viac presvedčená, že si neschopný zakomplexovaný, ukrivdený perfekcionista, rozpitvávajúci, v niekoľkých monotémach, to isté a nedávaš nám šancu zmeniť si o tebe názor, inou zápletkou, ako je táto tu.
    Želám ti dobrý večer,
    ja ľudská, z rodu Makak rhesus
    publikované: 05.10.2011 18:25:55 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Nedávaš nám šancu...
    Vasilisa, hm, čo keby si sa najprv pokúsila odpovedať na tú (zásadnú) otázku: Na akej ceste ? je bloger ktorý ... nedbá toho na čo si tu sťažujem A ovalí ma takým tým svojím silnejúcim presvedčením o mojej osobe. Čo takto zamyslieť sa aj nad sebou? Ja si veľmi dobre uvedomujem ako zakomplexovane na vás pôsobí takéto toto moje rozpitvávajúce poukazovanie na zvrátenosť takého toho vášho "ľudského" postoja voči človeku v kolektíve kde morálku určuje to čo sa [v tejto "opičej" tlupe (tu medzi komentátormi)] považuje za (spoločensky) normálne.
    publikované: 06.10.2011 12:51:29 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ja už
    nemám čo, rozpitvávať, lebo názor som povedala. je taký, aký je, nebudem hlásať nič, o čom nie som presvedčená a NIKTO ma k tomu nikdy nedonúti. Ja nevidím všetko len čierne-biele. Existuje aj tranpolína. A som presvedčená, že ak niečo vyhovuje väčšine, nebojkotuje to, nebudem vymieňať celý kolektív, ale sa nekompromisne zbavím závrtnej skrutky.
    A okrem toho ti hovorím, že ja dbám na to, čo ty tu hovoríš, ale nie som stotožnená so spôsobom, ako si sa nažil všetko riešiť a donútiť ma, aby som sa stotožnila s tvojimi názormi a praktikami a preto som Ťa vyzvala, aby si nám hodnoverne predstavil aspoň jedného človeka, z tej spoločnosti, ktorá ti dala dobre zarobiť, ktorá ťa živila, do ktorej si tak rád chodil, ale nebol si spokojný s praktikami riaditeľa, či vrchného menežéra.
    A na koľkej strane tej knihy si tieto "dialógy" prečítam"?
    publikované: 06.10.2011 17:03:35 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ma k tomu nikdy nedonúti...
    Vasilisa, vedela by si zopár slovami napísať na akú skutočnosť si tu sťažujem? Lebo nezdá sa mi že na to dbáš. Alebo mi takto vlastne vravíš že ten názor toho blogera nie je hodný kreténa? Čo si teda vlastne myslíš o tom jeho probléme? Probléme vysvětlit mi že když mám ja problém, jako specialista IT, smířit se s elektronickým systémem využívání pracovního času a sledováním pohybu zaměstnanců, tak potom neví jak se s tímto bezprecedentním porušováním lidských práv vyrovná Amnesty International a červenej kříž se žlutým půlměsícem. Nuž je to sPrávne takto si vymýšľať na mňa?
    publikované: 06.10.2011 20:53:19 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Ukrivdený perfekcionista...
    Halooo-halooo, Vasilisa, halooo, tak kde je tá tatra piesku na Tvoju hlavu? :) A mimochodom - ak náhodou nevieš -, 613ka je auto osobné, papalášske. Poslať si mala nákladné: 815ku alebo (staršiu) 148ku. Ale tie máš zrejem pokazené :) keď aj lopatu máš už iba deravú. Rovnako ako svoju pamäť. Ten výrok je Tvoj komplet celý. Dôkaz: 2.polovica posledného súvetia 1.odseku Tvojho [08.07.2011 22:15] komentu na blogu
    http://robentin.blog.sk/detail-zamestnanec---clovek--ne-moralny.html?a=85b5648d160509c70954285994994422
    publikované: 10.10.2011 12:05:40 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Rozpitvávanie postoja
    Tak sa mi vidí - a evidentné to bolo od samého začiatku -, že to Tvoje odčiňovanie viny (za pomýlené názory čo o mne máte) bolo neúprimné :) ba priam falošné! Nuž povedz, nemám pravdu? Klameš samú seba ak si teda ozaj viac a viac presvedčená že (tiež) tento koment (a celý môj blog) je prejavom zakomplexovaného a ukrivdeného perfekcionistu :) nedávajúceho vám šancu zmeniť o ňom názor Hoci oná zápletka (ktorú máš na mysli - zápletka so štikaním si kartičkou) tu vystupuje už celkom okrajovo.
    publikované: 11.10.2011 12:27:11 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Na akú skutočnosť si tu sťažujem
    Oná zápletka tu však vystupuje Lebo zrovna na jej pozadí vyvstal tento náš "malý" :) konflikt. Konflikt ktorý by myslím - resp som si (naivne) myslel -, ani nebol nebyť takých tých vašich chýrov o mne, Vasilisa...
    publikované: 12.10.2011 11:38:31 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Silnejúce presvedčenie
    Myslel som si - naivne -, že keď vám vytmavím o čo mi ide/ išlo napríklad v onej zápletke, našli by sme aj spoločnú reč. Ibaže váš rozum je zrejme chabý a vôľa nedobrá. Vy toto moje sťažovanie si :) skrátka neakceptujete. rozumej: neprijímate ho so súhlasom. Oveľa viacej (a radšej) veríte tým svojím chu(ma)jovinám. Takým tým vaším chýrom o mne, Vasilisa... farizejka.
    publikované: 13.10.2011 09:21:39 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Robentin,
    obraz o sebe sme my, hlavne ja, nerozchyrovali, urobil si si ho sám, svojimi nám predloženými, siahodlhými meilami, so svojimi kolegami. Nie som jediná, kto nechcel pochopiť, tak ako si to ty dementoval, tú zápletku. Rečí sme na tú tému viedli niekoľko. Na rôznych blogoch. Kam to došlo? Tento blog je toho príkladom, že sa stále vraciaš k tomu istému. A ak som ja farizejka, tak nech sú všetci.
    publikované: 13.10.2011 19:01:19 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Nie som jediná kto nechcel pochopiť...
    Vasilisa, a už chápeš (konečne) o čo mi išlo v onej zápletke? V zápletke so štikaním si (jak takí debili) cez otvorené dvere :)
    publikované: 17.10.2011 17:58:34 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014