Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Provokácia

Predstavujem vám moje Oné
Tak, za toto ma budete možno niektorí nenávidieť, ale keď ja tak rada provokujem :)) . Ako som písala v predchádzajúcom článku, koniec školského roka je na dosah ruky a tu je dôkaz mojej filozofie, že dosiahnem a mám všetko, čo chcem (samozrejme, že je to istým spôsobom ohraničené: viem (podľa svojho pravítka), kedy už nie je vhodné chcieť a je vhodné nechcieť, prípadne prestať chcieť /čo potvrdzuje to, že tým pádom chcem málo na to, aby som danú vec mohla dosiahnuť, a preto ju nedosiahnem). Keďže sa točím stále okolo témy škola, udávam praktický príklad: moje Oné. Pripomínam, že je koniec druhého ročníka, ale pre porovnanie je tam aj prvý.
 
 
 
 
 
 
 
Takže bude zase čisté. Pripravené už aj pre tretí ročník :) Uvidíme ako dopadne ten.
 
A ako vznikol názov? No, keďže ten slovníček mal vpredu tie riadky a keďže so mnou bude pravdepdobne celé štyri roky (už teraz musí byť v obale, lebo sa rozpadáva), chcela som dopredu niečo napísať a nenechať tie riadky prázdne...A keďže ma nič nenapadlo... vznikla takáto absurdnosť
A prepáčte za nízku kvalitu scanov, ale moj scanner asi dýcha z posledného. Teda aspoň sa tak pri scanovaní tvári.

Niečo o mne | stály odkaz

Komentáre

  1. A zabudla som..
    Vysvetlenie toho, co je napisane na obale slovnika pod názvom "Oné" Titž známky sú aj o šťastí, niekedy keď aj človek vie, dostane horšiu známku, prípadne má tú dobrú úplne nečakane. Taktiež vidím trochu iný zmysel v múdrosti, inteligencii a vedomostiach, takže vám vlastne moje známky skutočne o mne nič iné nepovedia (z môjho pohľadu), len to, že som tvrdohlavá a to hocikomu hocikedy dosvedčí môj priateľ a aj každý človek, čo mal možnosť sa s mojou tvrdohlavosťou stretnúť osobne.

    :) Haw. Dohovorila som.
    publikované: 17.06.2008 21:55:01 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014