Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Koľko ľudí sa stalo obeťami židovského teroristického komanda?

Je načase nazývať vo vlastnom záujme veci pravými menami

Od úderu židovského teroristického komanda na konvoj lodí s humanitárnou zásielkou určenou pre najväčší koncentračný tábor v histórii ľudstva - pásmo Gazy, v ktorom je zavretých vyše 750 tisíc detí vo veku pod 15 rokov, uplynulo niekoľko desiatok hodín nabitých hektickým medzinárodnopolitickým dianím. Zasadla Bezpečnostná rada OSN, zasadla Rada OSN pre ľudské práva, uskutočnilo sa mimoriadne zasadnutie NATO v Bruseli. To sú tie najviditeľnejšie aktivity. Len vďaka tej tretej spomenutej, zasadnutiu NATO, bol sionistický režim prinútený prepustiť takmer 700 ľudí, ktorí tvorili posádku humanitného konvoja a ktorí boli odvlečení ako dobytok do izraelských väzníc.

Útok na tureckú loď, ktorá viedla konvoj, popísali očití svedkovia ako masaker. Všetky videozáznamy boli všetkým účastníkom konvoja zabavené, aby sa židovský štát zbavil nepríjemných dôkazov. Média oficiálne udávajú, že jeho teroristické komando zavraždilo 9 ľudí. Tu je však nenápadná správa, že podľa IDF komando zabilo 15 ľudí. Je obalená obvyklým vrešťaním o zranených vojakoch. Veľmi to pripomína nechutné obrázky usoplených izraelských vojakov pri pohreboch svojich kommeraden, ktorých pri masakri v koncentráku Gaza na rozhraní rokov 2008-2009 v záchvate krvilačného šialenstva omylom sami postrieľali.

Zadržiavaní ľudia z humanitárneho konvoja majú byť prepustení v najbližších 48 hodinách - napriek bombastickým titulkom v západných korporátnych médiach, že "všetci zadržiavaní aktivisti sú už prepustení". Turecko zaujalo vyčkávaciu pozíciu a bude spočítavať.

Zatiaľ má teda brutálny židovský úder v štýle shock and awe na ľudí, ktorí sa plavili na lodiach pod vlajkou Turecka, Írska a Grécka, 15 obetí.

Keď sa po svete rozniesla správa o tom, ako za tmy, krátko pred brieždením, IDF rozstrieľala na palube tureckej lode ľudí a stovky ich odvláka do Izraela, židovská takzvaná politička Cipi Livniová, dcéra židovských teroristov z čias mandátnej Palestíny a bývalá ministerka zahraničných vecí, ponúkla vláde Benjamína Netanjahua pomoc pri "diplomatických aktivitách." Snáď všetci si pamätáme koženú papuľu tejto čoraz plavovlasejšej kreatúry - ktorá sa blonďatosťou a šokujúcou bezcitnosťou stále viac podobá na esesáčky z narácií úchylov pôsobiacich v holocaust industry - keď pred medzinárodnou komunitou obhajovala masaker v pásme Gazy.

Včera, ani dnes sme tú ukrutnú sviňu nevideli v médiach obhajovať neobhájiteľné. A neuvidíme ju ani zajtra.

Šokujúci útok na lode, pripomínajúci nájazd starovekých mongolských hord, vyrazil Západu dych. Od zločinného Izraela, ktorý udržiava svojimi totalitnými rafinovanými psychotechnikami ľudí na Západe v submisívnej polohe večných hriešnikov voči nevinnému židovskému ľudu, už Západ vydržal všetičo - ale každý pohár raz pretečie. Pretože sloboda demonštrovania a aktivizmu všelijakého možného druhu patrí k nedotknuteľnej výbave Západu, ktorou sa tak rád vyhraňuje voči iným civilizáciám. Či už sú to ľudia z Greenpeace alebo obdobných organizácií - vždy im táto civilizácia necháva priestor demonštrovať, dokonca aj násilne - a zásadne nikoho NEZABÍJA.

Tých 48 hodín, keď bude prepustený aj posledný zadržiavaný pasažier humanitárneho konvoja, raz uplynie a konečne bude známy definitívny počet ľudí, ktorých židovský štát, svetlo medzi národmi (ako ho nazval nedávno prezident Francúzska pacient Šarközy) a jediná demokraticia na Blízkom východe sprosto zavraždil.

Turecko čaká. A spolu s ním všetci ľudia na Západe, ktorí si uvedomujú, že obluda, ktorá vyrašila z koloniálneho sionistického výhonku na Blízkom východe, začína byť extrémne nebezpečná.

Video k téme na Democracy Now


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Ocakavam akcie Turecka.
    Ocakavam ich skoro .

    Mimochodom, vypoved velitela zbabeleho komanda, ktore ma na svedomi desiatky rozstrielanych europanov:

    "When the soldiers went on board in order to take over the ship… they were attacked violently by thousands of extremists... attacking the Israeli soldiers with metal rocks, with knives - and tried to lynch them basically."

    TISICKY extremistov ich prepadli. TISICKY.

    Uz chapem, ako to mysleli, 6 milionov.

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/middle_east/10206802.stm
    publikované: 02.06.2010 19:15:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Aj tento raz môžeme byť svedkami obľúbenej manipulatívnej techniky
    psychopatického izraelského režimu: výstavky strašných zbraní, ktorými sa ubližovalo židom.
    Po bizarnej zbierke hrdzavých tomahawkov povyhadzovaných spoza plota koncentráku Gaza, ktorou je exponovaný každý návštevník Siderotu jakožto najväčšou lokálnou atrakciou, teraz izraelské ministerstvo propagandy pripravilo zbierku strašných zbraní, ktorými tisícky teroristov z Freedom Flotilla útočili na skupinku židovských dobrákov prichádzajúcich k lodi s tým najlepším úmyslom.
    V zbierke je niekoľko drevených papekov a zopár nožov kalibru, aký si bežne ľudia nosievajú na cesty ako turistickú výbavu. Napodiv, nie sú v nej dva kusy pištolí, ktorých nález bol bombasticky ohlásený štátom Izrael ako dôkaz pokusu o ďalší holokaust, tento raz smerom od mora.

    A pritom to má byť naopak. Členovia teroristického komanda majú bručať v base a výstavka má byť usporiadaná z ich výzbroje, ktorou zaútočili na humanitárny konvoj. Aby ľudia videli, čím vraždili posádku.

    Toto obrátené garde, keď agresor rozvláka v papuli svoju obeť a psychopati so zahmleným zrakom vidia ako obeť tohto agresívneho zombie - to je úplne choré.
    publikované: 02.06.2010 20:19:23 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tajné zbrane holoholo útoku
    publikované: 03.06.2010 03:28:45 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Keby urobili prehliadku duhovym gejom na Hviezdoslavovom
    asi by nasli viac "zbrani".

    Hasak a sroubovak ... ocelove tyce sa zmenili na drevenne ... vskutku ZHN proti elitnym opancierovanym prepadovym jednotkam.

    Nabuduce moze prepadove jednotka IDF vrazdit napriklad na uliciach pariza, lebo ved "bezpecnostne zaujmy" a "pravo na existenciu" Izraelu plne odovodnuje take jednanie. (v civile samozrejme Izrael "na uliciach Pariza" uz davno vrazdi - a nie je to ani najmenej zart ci prehanane tvrdenie).

    Europska spolocnost je ako spiaca prestarnuta ale bodra Ruzena ... spi a uz ani poriadne nedycha ... Ale je mozne, ze zrazu naskoci a nadychne sa, otvori oci. Zorientuja sa avstane....
    Ak to nespravi, zomre.
    Ak to spravi, mysi, chodiace teraz beztarostne po nej a po miestnosti, zutekaju.
    Cakam, cakam a cakam ...

    publikované: 03.06.2010 07:17:14 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Citatel ...
    Vy poznate tieto weby ? Jeden sa vam bude asi pacit a 2. asi nepacit ...:) . Ten 1. http://www.zvedavec.org/ a samozrejme aj ten 2. http://www.eurabia.cz/ . Tuto diskusiu odporucam :) http://www.eurabia.cz/Articles/4486-video-jak-to-bylo-na-turecke-lodi-pro-palestinskych-aktivistu.aspx
    publikované: 03.06.2010 08:42:09 | autor: Jojo (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Jojo, citatel, my pozname vsetko.
    My hlavne pozname mentalne procesy homo sapiens a tak vieme dopredu, ako sa rozhodne.

    Zvedavec je otvoreny a pluralitne uverejnuje rozne veci - ale vacsinu stoja za to. Co kdyby ten masakr spáchal Írán? Spravna otazka.
    Preco dnes na facebooku nie su mena tych zavrazdenych obeti z mierovej pomoci a preco sa pubertiaci nepohorsuju nad stratou ich zivotov - podobne, ako to robili pri zabiti nevedno kym nevdno ako nejakej iranskej Nedy?
    Preco su nasi pubertiaci manipulovani sionizmom a preco by sme to mali nechat tak?
    publikované: 03.06.2010 09:49:51 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Zaujímalo by ma, akým spôsobom
    tlačia sionisti napríklad takého Obamu k múru. Je inteligentný, musí predsa šípiť, že podpora tých psychopatov v zemi zasľúbenej ťahá SSA ku dnu. To vážne čaká, kým ho spolu s celou pošahanou garnitúrou po dosť pravdepodobnej občianskej vojne spravodlivo rozbesnené masy neobesia?
    publikované: 03.06.2010 13:30:44 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. vyjadril
    sa uz niekto z predstavitelov nasich stran ( zlava ci sprava) k danej teme? Vyckavaju? Zbabelci.
    publikované: 03.06.2010 13:47:20 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. nestačí?
    Bratislava (1.júna) - MZV SR je vážne znepokojené incidentom, ku ktorému došlo v pondelok 31.mája pri násilnom obsadení konvoja lodí smerujúcich do Gazy s humanitárnou pomocou izraelskými námornými jednotkami a vyjadruje hlbokú ľútosť nad všetkými ľudskými obeťami a zranenými. Vyslovujeme úprimnú sústrasť všetkým pozostalým. Zdôrazňujeme potrebu čo najskoršieho riadneho vyšetrenia okolností tohto tragického incidentu. Vyzývame všetky zúčastnené strany k maximálnej zdržanlivosti s cieľom upokojiť situáciu a zabrániť ďalšej eskalácii. MZV SR je naďalej znepokojené situáciou v Gaze a vyzýva k urýchlenému otvoreniu hraničných prechodov, a tým k nerušenému prísunu humanitárnej pomoci do Gazy. Veríme, že i napriek tejto tragickej udalosti budú nedávno obnovené nepriame mierové rokovania medzi izraelskými a palestínskymi predstaviteľmi pokračovať.

    čo by si požadoval, aby teroristickú lúzu nazvali teroristickou lúzou, vrahúňov vrahúňmi? platí, že kto mlčí k vraždeniu je spolupáchateľ, áno, aj po nich si príde spravodlivosť.
    publikované: 03.06.2010 16:25:59 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. V apríli americkí senátori a kongresmani
    pod starostlivým dohľadom židovskej loby podpisovali list adresovaný Obamovi a Clintonke, aby sa politika USA neopovážila odkloniť od kurzu absolútnej podriadenosti izraelskému sionacizmu. Výsledok bol cca 80 percent podpisov v jednom aj druhom telese. Tých 20 percent, čo nepodpísalo, to už má zaznamenané v kádrových posudkoch a nie je to tam len tak, pre srandu.
    Hej, je to ten istý totalitný pattern ako bolo podpisovanie lojality k židobolševickému Sovietskemu zväzu.

    Už teraz iste vieš, nevažno, čím je Obama tlačený k múru.
    publikované: 04.06.2010 04:19:33 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Elitné židovské komando plače:
    Mieroví aktivisti nás chceli uniesť!

    Interné vyšetrovanie teroristického útoku v duchu najlepších talmudistických tradícií, keď vyšetrovateľom je samotný terorista, prinieslo prvé šťavnaté ovocie.
    http://www.haaretz.com/print-edition/news/navy-activists-tried-to-kidnap-3-commandos
    -during-gaza-aid-flotilla-raid-1.294114
    publikované: 04.06.2010 04:22:50 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Drahi bratia a sestra
    Tak, ako Vy dnes bludite v tmavom svete utrpenia, nevedomosti a bludov, tak som pred rokmi aj ja.
    Potom ma cesty Pana zavieli do Ameriky, a tam som na vrchu uvidel svetlo majaka, ktore ovtedy ukazuje meojej dusi cestu ku Kralovstvu. Kazdy tyzden 10:00 AM EST, s celou rodinou zasadneme k nasmu TV, aby sme naplnili svoje srdcia a mysel svatym slovom svateho cloveka:
    http://www.thegospel.com/clients/jvim-jack-van-impe-ministries/media.asp

    Dnesne technologie Vam dovolia, aby ste aj Vy, bez toho, aby ste isli do Velkej Ameriky, mohli cerpat silu v tychto dnoch velkeho suzenia, ktore Pan uvalil na nas pre nase hriechy a rebeliu voci Nemu a jeho vyvolenym.
    Nech je toto zaciatkom Vasho pokania, Vasej novej cesty.
    Kym nie je neskoro.
    publikované: 04.06.2010 06:48:40 | autor: Jozef z Makova (okr. Cadca) teraz Acron, Ohio (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. To stalo za navstevu.
    Mali by to povinne premietat v EU televiziach, nech ludia vidia:))

    Uvedenie ako pri wretlingu, ta suslava reporterka vyzyvajuca na modlenie sa za muzov a zeny, rozosiatych PO CELOM SVETE na "obranu demokracie"... a tak dalej... a tak dalej ....

    http://wm.thegospel.com/jvi/jvi1022.wmv

    Same hriesne diablove ovce.)
    A vlastne tato posledna veta nie je zart.
    publikované: 04.06.2010 07:51:35 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. čo sa môžu hriešne ovce dozvedieť na wiki
    In 2001, Jack Van Impe Ministries "won" the parodic Ig Nobel Prize in Astrophysics for its assertion that "black holes fulfill all the technical requirements to be the location of Hell
    publikované: 04.06.2010 09:06:02 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Emi, all feeds
    publikované: 04.06.2010 09:54:14 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. K teme izraelskych zlocinov
    A vacsinou humanitarnych pracovnikov nik moc neobmedzuje, pretoze ak uz nepomahaju, tak aspon neskodia.
    Nik, okrem Izraela, ktory ich pri prvom probleme rozstrielal par desiatok.

    Ak toto Izraelci sami neodsudia, tak IZRAELSKI OBCANIA ZLYHALI uplne.

    Pretoze armadny tupci mozu zacat palit, politicke kurrvy mozu klamat, ale lud, zdrave jadro spolocnosti, ma mat svedomie a rozum.

    Nic z toho u Izraelcov nevidno. Len fanatizmus a nesebakriticnost, bezcitnost a hlupost. A to, ako pise Shemeshova, krizom cez vsetky spolocenske vrstvy, comu by som ani neveril, keby to dopisovatelka nenapisala priamo z Izraela.

    Ta spolocnost je hlboko chora a NIK na nu nemoze byt hrdy.
    V prvom rade nie samotni Zidia.

    http://www.sme.sk/diskusie/1687562/1/Izraelsky-zapisnik-Pravda-o-Izraeli-V-emaile.html
    publikované: 05.06.2010 08:23:49 | autor: pravda o Izraeli (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Jews should leave Palestine and return to Europe, top U.S. journalist says
    http://www.haaretz.com/news/international/
    jews-should-leave-palestine-and-return-to-europe-top-u-s-journalist-says-1.294284
    Nechutna striga. Nechceme mat zakernych krvilacnych parazitickych chazarov znovu na krku.
    Oni si myslia ze za ich zlocinny projekt Izrael nepride ziadny trest.
    Nech tiahne militantna rasisticka chazarska banda do USA. Tam je ich domov.
    publikované: 05.06.2010 11:20:59 | autor: echelon (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. to pravda o Izraeli
    publikované: 05.06.2010 15:19:09 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Ukážem ti jednu fotografiu, N
    http://terrorfier.files.wordpress.com/2009/03/dresden-pile-of-bodies1.jpg

    Teraz nebudem rozoberať, že presne to, čo vidíš na zábere z Dresdenu sa dostalo medzi hlavné ikonografie holokaust industry, pričom etnická identita obetí bola pozmenená. Príde čas aj na otázku, čo je to za mentalitu, ktorá je schopná privlastniť si dokonca aj hrôzu spôsobenú iným ľuďom. A príde čas aj na odpoveď.

    Pozri sa na tú haldu hrôzy ešte raz. Sú tam deti, ženy, starci. Všeto bez rozdielu.
    Vlastne jedno spoločné majú. Sú to Nemci.
    Sú to ľudia, ktorí v čase, kedy ich masakrovali spojencké nálety v jednom z najšokujúcejších zverstiev histórie ľudstva, buď nemali o nejakej politike ani páru, pretože boli nezletilí, prípadne sa do nej nestarali, pretože to boli obyčajní ľudia s inými starosťami, prípadne s vtedajšou politikou Nemecka nesúhlasili, pretože aj takí boli - a nebolo ich málo. Bolo im to platné asi toľko, ako tým mladým ľuďom na videu, protestujúcim proti sionacistikej politike. Nič. Nič nezmenili.

    Výsledok? Američania a Brit ichi spálili, udusili, roztrhali.

    Že čo som tým vlastne chcela povedať v súvislosti s tvojím videom o mladých Židoch na zábere? (nie Izraelčanoch, samotný Izrael zakazuje písať si "národnosť izraelská").

    Toto: keďže DOTERAZ nikto neodsúdil to, čo sa stalo v Dráždanoch vo februári 1945 - ba dokonca je korektné tvrdiť, že tak to bolo správne a tak to malo v boji proti fašizmu byť, môže sa veľmi ľahko stať, že v boji proti sionacizmu urobia vojská NATO obdobnú haldu mŕtvol aj z tých statočných a etických Židov, ktorí vyjadrujú svoj názor v tom videu. A že tých, ktorí prežjú, po vojne odvlečú na nútené práce, ako to napríklad urobili s Nemcami Angličania po WWII a zvyšok zdémonizujú tak, ako to urobili po WWII s celým nemeckým národom.

    Toto je odkaz od "bojovníkov proti fašizmu", ktorí majú na svedomí masaker v Dresdene.

    Ak máš problém pochopiť význam toho, čo som ti napísala, daj vedieť.

    Mimochodom, história je veľmi zaujímavá, poučná a pre dnešok dôležitejšia než si myslíš. Samozrejme, nie tá instantná, ideologicky upravená, ktorá ti je podsúvaná ako jadrové krmivo v maštali.
    publikované: 05.06.2010 16:56:18 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Ďakujem za vysvetlenie, Ema.
    Po prehratej informačnej vojne sa dá počítať s novým exodusom, tak len prosme vesmír, nech tie lode a lietadlá smerujú do USA. Nie že by som to "domorodcom" prial.
    publikované: 05.06.2010 18:19:31 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. dozicim pitvornemu plenu
    publikované: 05.06.2010 20:25:02 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. užime si tie plky, možno raz nebudú
    Kedysi dávno koloval internetom taký kreslený „IQ test pre blondínky“, kde boli mimoriadne náročné úlohy so sloníkmi, napr. Ktorý sloník je väčší? a) vľavo, b) vpravo (jeden sloník bol 5 x väčší ako druhý) a pod. No a jedna z úloh znela „Kam sa schoval sloník?“ Na obrázku bol úplne maličký kríček a za ním bol „schovaný“ sloník oveľa väčší ako krík.

    Ten úvod so sloníkmi preto, lebo táto veselá udalosť s loďami a izraelským mierovým komandom mi veľmi pripomína spomenutú úlohu z testu pre blondínky. Situácia evidentná a jednoznačná ako máločo – a na druhej strane globálna ojebávacia mediálna mašinéria, stroj na klamstvá a manipulovanie, ktorý pre nás chrlí svoje štandardné produkty. Chrlí domnienky, odhalenia, relativizuje, kompromituje, spochybňuje, zločinec sa stáva obeťou... pritom sionistický slon za kríčkom (po anglicky sa krík povie bush, pupuši) je naozaj príliš veľký, priatelia.

    A mlynček na pi.oviny stále chrlí a chrlí a testuje naše IQ. Výsledky sú nad očakávanie veselé a pre fajnšmekerov, ako je tu naša ctená antisionistická spoločnosť, sú výborným zdrojom na bezuzdnú zábavu. Nech sa len súdruhovia z usraela mágajú vo vlastných sračkách, patrí im to, a my sa tešme spolu, moji milí, z tých geniálnych formulácií ako z tisíc a jednej včely:

    "Izraelských vojakov na lodiach napadli extrémisti“ - krásna šťavnatá parafráza klasického socíkového vtipu „Ďalšia provokácia západných imperialistov: švédske brehy sa opäť vynorili v blízkosti sovietskych mierových ponoriek!“

    Alebo výstavka nožíkov – utešený sloník za kríčkom: hľa, každý turista má nožík, mein gott. Nuž zo stovák aktivistov si iste niekoľko desiatok zobralo nožík na májku. Tie uverejnené obrázky kuchynských nožíkov sú zaiste dôvodom na zastrelenie strašných agresorov v medzinárodných vodách, buhehe. BTW, každý, kto sa podieľal na rozšírení tejto konkrétnej .o.otiny (fotograf, autor textu, celá reťaz cenzorov a schvaľovačov a v neposledom rade tupí smetiarski hovniaci, ktorí bez rozmýšľania skopírujú všetko, čo im z centrály v Tel Avive príde), by mal urýchlene vyhľadať pomoc psychiatra.

    Ech, škoda reči, idem radšej spať, zajtra možno nebude pršať. Superobrovský Shalom, bratia a sestry.
    publikované: 06.06.2010 02:34:32 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Zabudli tam zakomponovať, Sinuhe,
    židovských pasažierov, ktorí na tej lodi boli tiež. Vyzeralo by potom to ukrutne vtipné videjko ako vystrihnuté a oživené zo Stürmera.

    Len tak ďalej.
    publikované: 06.06.2010 13:22:37 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Ema
    Tusim ta nastval nadpis TO PRAVDA O IZRAELI, co bolo myslene - pre autora, ktory sa podpisal - pravda o Izraeli. A bolo to myslene ako prispevok, ze je par statocnych jedincov aj medzi zidmi. Aspon kvapka sladkej vody v zamorenej mlake. Kde je zakopana pravda v Izraeli, vsetci tuna vieme. Aj tak dik za tvoje vysvetlenie.
    publikované: 06.06.2010 19:24:06 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Fon
    Este k tomu postoju nasich "predstavitelov"

    Počas hlasovania v Rade OSN pre ľudské práva o rezolúcii, podľa ktorej vytvoria špeciálnu nezávislú vyšetrovaciu komisiu incidentu, sa Bratislava zdržala hlasovania (!!). Rovnako ako napríklad Maďarsko, alebo Ukrajina.

    Hlavne, ze nase MZV je vazne znepokojene incidentom.....
    publikované: 08.06.2010 09:00:36 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. A to sa navzájom vylučuje?
    Sú znepokojení a ako kariéristickí paraziti zároveň vopchatí v izraelských zadkoch, a tá nula v Jew Yorku hlasovala na vlastný popud alebo príkaz z ministerstva?
    Vždy správnejšie akoby jasne podporili židovských teroristov a len zopakovali ich klamstvá o provokácii džihádistov, sebaobrane a holoholo podvodoch.
    publikované: 08.06.2010 17:44:23 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. links of london bracelet
    Sú znepokojení a ako kariéristickí paraziti zároveň vopchatí v izraelských zadkoch,
    http://www.tiffanys-store.com/
    a tá nula v Jew Yorku hlasovala na vlastný popud alebo príkaz z ministerstva?
    publikované: 06.07.2010 04:29:51 | autor: links of london bracelet (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. ai
    Alebo ich zastrelili na súši? S plutvami a výstrojou sa zle uteká a ešte horšie bojuje. Teda opäť vražda bez dodržania akýchkoľvek medzinárodne uznaných pravidiel hry. http://www.panbeadsstore.com/pandora-silver-beads.html
    http://www.salestiffany.com/tiffany-keys.html
    publikované: 16.07.2010 07:27:51 | autor: gfd (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. hscjdbnjvf
    publikované: 19.07.2010 03:48:22 | autor: DRBHY (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Cheap Microsoft Windows & Office Ultimate Product Key
    <h1><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key</a></h1>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp product key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp update</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp upgrade</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key generator</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">change windows xp key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/new-microsoft-windows-xp-professional-ia64-edition-retail-key-p-23.html" title="Microsoft Windows XP professional Product Key">windows xp professional key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp install key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp cd key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">buy windows xp key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">replace windows xp key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">cheap windows xp key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key sale</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp license key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">microsoft windows xp key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows XP keygen</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/microsoft-windows-xp-home-edition-retail-with-service-pack-3-key-p-20.html" title="Cheap Microsoft Windows XP home Product Key">windows XP home key</a></strong>
    <strong><a href="http://www.win7key.net/windows-xp-media-center-edition-key-p-72.html" title="Cheap Microsoft Windows XP media center Product Key">Windows XP Media Center key</a></strong>
    publikované: 23.07.2010 10:07:16 | autor: Cheap Microsoft Windows & Office Ultimate Product Key (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Cheap Microsoft Windows & Office Ultimate Product Key
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp product key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp update[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp upgrade[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key generator[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">change windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/new-microsoft-windows-xp-professional-ia64-edition-retail-key-p-23.html" title="Microsoft Windows XP professional Product Key">windows xp professional key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp install key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp cd key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">buy windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">replace windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">cheap windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key sale[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp license key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">microsoft windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows XP keygen[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/microsoft-windows-xp-home-edition-retail-with-service-pack-3-key-p-20.html" title="Cheap Microsoft Windows XP home Product Key">windows XP home key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-media-center-edition-key-p-72.html" title="Cheap Microsoft Windows XP media center Product Key">Windows XP Media Center key[/URL]
    publikované: 23.07.2010 10:08:12 | autor: Cheap Microsoft Windows & Office Ultimate Product Key (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Cheap Microsoft Windows & Office Ultimate Product Key
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp product key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp update[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp upgrade[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key generator[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">change windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/new-microsoft-windows-xp-professional-ia64-edition-retail-key-p-23.html" title="Microsoft Windows XP professional Product Key">windows xp professional key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp install key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp cd key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">buy windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">replace windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">cheap windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp key sale[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows xp license key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">microsoft windows xp key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-key-c-57.html" title="Windows XP Key, Windows XP Update, Windows XP Product Key, Windows XP Ultimate Key.">windows XP keygen[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/microsoft-windows-xp-home-edition-retail-with-service-pack-3-key-p-20.html" title="Cheap Microsoft Windows XP home Product Key">windows XP home key[/URL]
    [URL=http://www.win7key.net/windows-xp-media-center-edition-key-p-72.html" title="Cheap Microsoft Windows XP media center Product Key">Windows XP Media Center key[/URL]
    publikované: 23.07.2010 10:09:10 | autor: Cheap Microsoft Windows & Office Ultimate Product Key (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014