Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Venuša - Hagiel

Hagiel je vládcom Venuše a piatka. Vládne tiež dvom chórom - cnostiam a knižatstvám - a niektoré pramene ho uvádzajú ako jedného z veľkých archanjelov. Jeho meno sa prekladá ako "Božia milosť" a hovorí sa, že patril medzi tých málo anjelov, ktorí pomáhali pri stvorení. Tradícia ho pozná ako anjela, ktorý uniesol proroka Enocha do neba.

Hovorí sa, že už len vyslovovanie Hagielovho mena nás môže orhániť pred zhubnými vplyvmi. Hagiel ako vládca znamenia Váh je sprostredkovateľom medzi protikladmi a rôznorodé živly spája do harmonickej rovnováhy. Ako vládca Venuše vytvára krásu, lásku, náklonnosť a harmóniu. Môže zasahovať do všetkých druhov vzťahov - rodinných, priateľských, mileneckých - rodinných, priateľských, mileneckých - ukončuje hádky, sceľuje trhliny, upevňuje priateľstvá a spája milencov. Zvlášť vo veciach lásky sa ľudia k nemu najčastejšie obracajú o pomoc. Nepomôže však získať si lásknu niekoho, ak je to proti jeho vôli, ale vitvára najpriaznivejšie podmienky na rozkvet vzťahu.

Ak chcete napísať Habielovi list s prosbou, môžete použiť ruzový alebo zelený atrament na bielo, ružovom alebo zelenom papieri. mali by ste ho napísať v tébskej abecede a prečítať ho nahlas v piatok v noci okolo desiatej hodiny, najlepšie počas pribúdajúceo Mesiaca. Potom list vložte do obálky spolu s lupeňom jedného z jeho posvätných kvetov alebo so štipkou jeho obľúbených bylín či korením. Po dvadsiatich ôsmich dňoch by ste obálku aj s jej obsahom mali spáliť. V tomto období by ste si mali všímať znamenia, či bolo vaše želanie vypočuté. Akúkošvek z Hagielových súvislostí, ktorá sa objaví vo vašom živote, možno chápať ako dobré znamenie, že vaše želanie sa vyplní.

Súvoslosti

Živel: vzduch

Kov: meď

Číslo: 7

Chór: cnosti, knižatstvá

Sefíra: ( kruh stromu života): necach ( víťazstvo)

Božstvá: Afrodita, Sukra, Ištar, Benten, Lakšmi, Chenrezi

Farby: ružová ( Váhy), zelená ( Býk)

Zvieratá: vysoká zver, zajace

Vtáky: holubice, lstovičky

Hmyz: motýle

Kamene: smaragd, ruženin, nefrit, malachit, ružový koral

Koreniny: koriander, škorica, brazílske korenie, tymián

Vône: santalové drevo, živica, fazuľa, valeriána, fialka

Kvety: červená/ ružová ruža, orchidea, prvosienka jarná, fialka, orlíček obyčajný

Stromy: jabloň, hruška, čerešňa, baza čierna, lipa, gaštan

Pokrmy: jahody, černice, broskyne

Liečivé rastliny: rebríček obyčajný, železník lekársky, alchemilka obyčajná, srdcovník obyčajný, relezník lekársky, palina prává

Časti tela: pleť, horná pera, hrdlo, prsia, obličky, vnúrotné pohlavné orgány

Telesné funkcie: utváranie buniek a nervov, močopudné a tráviace procesy, čuch

Cnosti: harmónia, vyrovnanosť, krása, náklonnosť

Profesie: hudobníci, herci, diplomati, zabávači, kaderníci, dizajnéri

Aktivity: svadby, zábavy, relaxácia, ľúbostné záležitosti

Kľúčové slovo: milosť


Anejli planét | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014