Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Where have all the flowers gone?

...nielen o tom, kam sa dnes podeli narcisy, úsmev a Mentalista.
Zdravím vás mládežníci!
;-)

Celý týždeň je počasie nanič. Prší, a aj keď sem-tam zasvieti oskar, depkoidnej nálade to nezabráni. Preto som zvolil inú taktiku: usmievam sa. Hoci pri tom vyzerám dosť debilne, neverili by ste, ako toto dokáže ľudí vo vašom okolí naštvať. Väčšina za tým hľadá novú frajerku (aaaaa, no ktovie...), ale hlavne som užasnutý tou závisťou. Hovoria si: "Prečo sa toľko smeje?", "Na akých práškoch asi fičí? Požičia aj mne?"...
Ľudia sa akosi prestali tváriť veselšie. Je mi jasné, že v robote sa málokto dokáže usmievať. Ale keď je komunikácia a práca ide, tak nevidím dôvod sa neusmiať. A ľudí to irituje. Doslova. Nikto nechápe. Každý hľadá za úsmevom toľko dôvodov, a pritom je to také prosté. Úsmev. Odvykli sme si od toho, že veci sa dajú riešiť aj inak ako zmršteným čelom. Aj keď chápem, že nie vždy sa to dá. Nechám teda ľudí, nech sa pýtajú samých seba a budem veriť, že sami si na to nájdu odpoveď.

Teraz trochu premostím na inú tému (ale vždy je to v rámci mojej rubriky "Ventil", haha ;-))) Dnes je Deň narcisov. Každý rok si kupujem narcis od deciek, ktoré ich predávajú s učiteľkami po meste. Tento rok, teda dnes, sa mi to však nepodarilo. Hoci predtým chodili aj k nám do práce, teraz na to akosi zabudli. Žeby si povedali, že už vyzberali dosť a tak to vzdali? Aj cestou z roboty som šiel cez mesto, reku, či náhodou nejakých posledných ľudí s narcismi nestretnem. A nikde nič. Je to len môj dojem, alebo sa dnes tomuto ľudskému kroku nevenovalo toľko pozornosti??? Tak sa pýtam: Kam zmizli všetky kvety??? Trochu mi je to ľúto, že som si takýto žltý narcis dnes nemohol kúpiť. Trochu dosť.

Ďalšia zaujímavosť ohľadom mysterióznych zmiznutí (úsmev, narcisy) je, že TV Markíza údajne "dočasne" spratala z obrazoviek seriál "Mentalista". V poslednej dobe už v telke nič pozerateľné nebolo, až na tento seriál - kvalitný, zaujímavý, so spádom a proste so všetkým, čo má dobrý seriál mať. Tento krok Markízy bol podľa mňa unáhlený a nelogický. Zbaviť sa seriálu, ktorý mal sledovanosť a zaujal... Tomuto naozaj nechápem. Keby ho fakt nedali iba jedenkrát kvôli veľkonočným sviatkom, nepoviem ani slovo. Ale oni ho zmiatli z obrazu. A na Nove to pozerať nechcem, chcem to vidieť späť na obrazovke a po našom. Obávam sa len toho, v akom vysielacom čase sa Mentalista vráti. A ak sa vôbec vráti. Programy, ktoré totižto ja sledujem, po čase vždy zrušia... Natrvalo. Ďalšie mystérium. ;-) A teraz mi už neostáva iné, len veriť, že túto moju kliatbu sa podarí oklamať!

Prajem Vám napriek všetkým mystériám pekný zvyšok dňa a užite si víkend. Ja ho začnem nie veľmi veselou pracovnou záležitosťou, ale ako taký Lil´Boss to (aj keď bohužiaľ) ale musím urobiť... Neadekvátne správanie si vyžaduje tento krok. Ale som optimista, snáď to dopadne dobre, aj keď skôr si myslím, že nie. Takže na dnešný večer vypúšťam úsmev z môjho ksichtového repertoáru. Ale iba na dnešný večer.

Majte sa!

Váš Dodow.
;-)

Ventil | stály odkaz

Komentáre

  1. Dodow,
    aj ja , keď som čítala, tak som sa usmievala, z tvojich milých zdôvodnení, načo je potrebné usmievať sa.
    K narcisom: ráno som zachytila informáciu, že do ulíc vyjde 15 tisíc dobrovolnikov/nie som si istá číslom/, ktorí budú narcisy predávať. A tak , ako ty, darmo som i i ja už od rána vyzerala, nenatrafila som na nich.
    No a ja som asi dnes vyzerala tiež čudne a podozrivo, lebo som všetkých, koho som stretla - aj neznámych, primeraných môjmu veku , ráno milo zdravila - odzdravili, usmiali sa, aj sa zastavili
    No a čo, nech sa čudujú a určite to možno aj niekomu spomenuli a čudovali sa dvaja,
    Úsmev na tvári si podrž aj večer,nevieš, či si ho niekto nepožičia a potom, keď ho ty budeš potrebovať, budeš rád, že ti ho vrátili. nemusíš ho dať tomu "problému", mohol by vyznieť ako žart, alebo výsmech a to sa pri "dudkach" nepatrí
    Pekný deň!
    publikované: 16.04.2010 18:03:58 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ani ja som dnes ponukacov narcisov nestretla
    mozno to bolo zlym pocasim... a k nazvu - je vela krasnych verzii tejto nesmrtelnej pesnicky, napriklad:

    http://www.youtube.com/watch?v=pYii6nxhvUk
    http://www.youtube.com/watch?v=C_lZGRPYko0
    http://www.youtube.com/watch?v=pYii6nxhvUk&feature=related
    prijemny bezdazdnikovy vikend:)
    publikované: 16.04.2010 18:05:58 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. aj ja som dnes mala
    usmievaci i ked beznarcisovy den.neusmievali sa len mestski policajti,ktori sa akosi indiferentne a bezusmevovo postavili k mojmu autu zakazane na chvilu odstavenom na chodniku pred krizovatkou,ale chvalabohu sa tvarili ako telce a nic neriesili,tak som sa mohla usmievat nadalej:-))
    publikované: 16.04.2010 18:32:18 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :-)
    a ty máš frajerku a ja o tom neviem? hááááá?
    publikované: 16.04.2010 21:12:46 | autor: lilikova (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014