Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vďaka dnešným politikom, čoskoro skončíme v priepasti

.... Po najbližších parlamentných voľbách sa tiež môže stať, že v budove NR SR už nebudú iba dvaja ozbrojenci, ale väčšina poslancov bude v parlamentne chodiť na zasadanie s pištoľami na opasku. Aj toto už svetová história pozná.

Je úplne na smiech, ak predseda vlády, v prvú októbrovú nedeľu,, ktorá bola mimochodom nádherná, nemá inú prácu ako vynášať na prezidenta skutky, o ktorých sa vraj dozvedel priamo od prezidenta, už pred rokom. A na druhej strane prezident nám oznamuje, že mu je ľúto, ak niekoho sklamal. Zdravo súdiaci človek, si hneď musí povedať, že títo dvaja páni chcú zatĺcť niečo obrovské, ak nás občanov zahmlievajú takými to, indiánskymi obláčikmi dymu.  

Pána prezidenta už asi dobehla jeho neúprimnosť, lebo si myslel, že na Slovensku ľudia nemajú svoje oči a uši a že všetci veria iba tomu, čo vravia a predvádzajú politici a že sa ľudia nedozvedia o jeho daňových problémoch.  Pritom najmenej polovica tohto národa súčasným politikom vôbec neverí. Ak by tomu tak nebolo, potom by spomínaná polovica tiež chodila voliť, ale nechodí! Pán predseda vlády už môže sľubovať a nosiť aj modré z neba, ale aj tak už  nikdy najmenej polovicu tohto národa nepresvedčí o tom, že je seriózny politik. Naopak, čím dlhšie je pri moci, tým viac nám zdravo uvažujúcim občanom dokazuje, že je iba dobre namastená sľubotechna. Je zbytočné písať, čo už všetko nasľuboval, a čo nepoplnil, lebo aj tak to nemá význam. Vie totiž, že na Slovensku nemá rovnocenného konkurenta, lebo pochybujem o tom, žeby sa našiel seriózny človek, ktorý by dokázal viac sľubovať ako už nasľuboval pán predseda vlády.

A to je tragédia. No ako vieme,  každá lož má svoju dobu trvania veľmi krátku. Takže, aj tu po čase vyjde najavo, prečo pán prezident nezvládol základné daňové zákony počas svojej prezidentskej kampane a prečo pán predseda vlády protizákonné konanie neoznamuje generálnej prokuratúre vtedy keď to zistí, ale vždy až vtedy, keď sa mu to hodí. Ak si páni politici myslia, že takýmto svojím počínaním pomôžu Slovensku, tak sú na veľkom omyle. Občania Slovenska totiž už dávno vedia, že politici na Slovensku síce pomáhajú občanom o stošesť, ale iba tým, ktorým chcú oni. Osud väčšiny občanov im je ukradnutý. Ak by tomu tak nebolo, tak už dávno by cez celé Slovensko bola postavená nie jedna ale dve diaľnice. Pohraničné oblasti na východe Slovenska, by nevymierali od ľudí a nepustla by okolitá príroda a krajina, ale bol by tam veľmi čulý turistický ruch. Zo Slovenska by neutekali mladí ľudia za prácou do iných štátov, ale ostali by doma so svojimi blízkymi. Základné potraviny by sme nemuseli dovážať z druhého konca sveta, ale by nám stačili tie, ktoré by vyprodukovali naši farmári.

A úplne najväčšou tragédiou dnešných politikov je ich predstava o tom, že sú nenahraditeľní, a preto musia ostať na svojich funkciách navždy. Alebo aj tým, že iným vodu kážu a sami víno pijú si nechcú priznať, že vlastne  týmto od seba odháňajú voličov a naháňajú ich do košiara neštandardných strán. Pritom politici týchto strán nemusia k získaniu takýchto voličov, pohnúť ani prstom. A tak to už vyzerá, že ak sa všetci politici štandardných strán hneď nespamätajú, tak po novembrových voľbách 2017, budeme mať na Slovensku neštandardných  županov nie v jednom ale najmenej v 2 krajoch. Po najbližších parlamentných voľbách sa tiež môže stať, že v budove NR SR už nebudú iba dvaja ozbrojenci, ale väčšina poslancov bude v  parlamentne chodiť na zasadanie s pištoľami na opasku. Aj toto už  svetová história pozná. A žiaľ, vždy to pre absolútnu väčšinu občanov skončilo tragicky.

Príjemný jesenný deň praje doko.


Komentáre,názory | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014