Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pozvite sex domov

V manželstve trpí milostný život kopou rôznorodých prekážok. Deti nasťahované v našej posteli, zlozvyky toho druhého, nedostatok spánku...A k tomu zmena atraktivity, stres z finančných a pracovných problémov a z neho prameniace zdravotné problémy. Ktokoľvek môže dosadzovať ďalšie a ďalšie dôvody, prečo "to" neklape. Po svadbe sa premeníme na "mamy a tatov" a hľadáme dôvody, prečo to nejde. S bandou batoliat a školáčikov máte samozrejme iné starosti, ale príde chvíľa, keď budete mať zase čas sami na seba.

Skúste vyhnať zo spálne prácu a vrátiť do nej smiech, šteklivé romány a poháre s vínom. Zadovážiť si elegantné obliečky. Nájsť stratený kľúč od dverí, pretože je fajn sa niekedy zamknúť a nebyť stále v strehu. Keď bude zvyšok rodiny niečo zásadné potrebovať, iste sa doklope. A tiež prestaňte riešiť, že by deti mohli niečo počuť. Na ich duševnom zdraví to zanechá menšie následky ako nespokojní rodičia. Naviac, sex je dedičný. Vaše deti si do života zaslúžia správu o tom, že i nemožní starci sa môžu milovať.

Keď si niekoho berieme v dvadsaťpäťke, je pre nás fakt sexy! Ťažko povedať, či je to väčšia trauma pre toho , kto sa veľmi zmenil, alebo pre jeho partnera. Väčšinou ticho trpia obidvaja, a to už je pádny dôvod vymeniť cigaretky a čokoládky za behanie so psom a čerstvý ananás... A potom sa oplatí zachovať eleganciu. Áno, aj doma. Spomeňte si na staršie Talianky - sú už zaoblené, slniečko im vysušilo pleť, ale ich zovňajšok má vždy šmrnc. A ten je aj v správaní, smiechu, držaní tela. Pár zbytočných kíl prekvapujúco nevadí, keď sa cítite dobre vo svojej koži.

A to isté platí aj pre mužov. Dobre oblečenému úspešnému mužovi vie naše libido pivné brucho odpustiť, zanedbanému nikdy. Chlapi si ale svoje roztrhané tričká často opatrujú, takže niekedy neostane nič len ich "omylom" roztrhnúť úplne.
Nakoniec, u oboch to bude len horšie. Čím skôr sa zbavíte túžby po dokonalosti, tým lepšie. Zázrak robia aj zvyklosti, o ktorých viete len vy a váš partner. Spíte v pyžame typu tepláková súprava? Skúste ho niekedy vymeniť za hebkú nočnú košieľku a neberte si nič pod ňu.

Existuje aj možnosť, že "to" nepôjde už nikdy. Potom máte pred sebou tri varianty. Po prvé, doživotný celibát. Po druhé, nájsť si milenca. Po tretie, rozviesť sa s mužom, s ktorým "to" nefunguje, a vziať si iného, s ktorým "to" bude lepšie. Skrátka samé "skvelé" alternatívy. Či nakoniec nebude najlepšie to ešte nevzdávať.

Karolína Kamberská

Domov | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014