Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako sa nebát vzostupu

Nasledovný komentár, ktorý som zanechal na angeláriu, sa mi celkom pozdáva, a myslím, že ľuďom, ktorí sa stále boja ako to so vzostupom naozaj bude prinesie aspoň trochu povzbudenia.

Aby som vás uviedol do problematiky, komentár približne popisuje vzostup, ako ho vnímam ja.



Predstav si to takto: žijes v prostredí, kde Ťa nič nebaví, nerada chodíš do práce, nerada varíš, upratuješ, máš len deti, ktoré miluješ.

Jedného večera idete všetci spinkať a ráno sa prebudíte s pocitom, že nemusíš chodiť do práce, nemusíš variť, nemusíš jesť, deti nemusia chodiť do školy a môžeš s nimi tráviť omnoho viac času… tiež tak aj so sebou samotnou.

Vzostup nie je o zničení lásky, ktorá existuje medzi Tebou a čímkoľvek, čo tu miluješ… je o rozšírení lásky na všetko, čo si doteraz chcela milovať, ale nemohla.

Keby si mohla teda zabrániť napríklad smrti, ktorá by toto všetko priniesla (reálne priniesla) – aj keď osobne si myslím, že smrť v snoch ľudí je len symbolická – zabránila by si sama sebe byť šťastnejšou a Tvojím deťom byť naplnenejšími?

doba | stály odkaz

Komentáre

  1. a ked
    milujem zivot, mozem stupat?
    publikované: 08.02.2010 22:58:10 | autor: lulla (e-mail, web, autorizovaný)
  2. lulla
    vzostup je prave o zivote... este krajsom, stastnejsom a rozmanitejsom ako tom, ktori sme zili doteraz... takze mozes, a mala by si ;-)
    publikované: 09.02.2010 07:56:56 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014