Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ketamínový fantóm

Oznam po dlhšej odmlke...

Dúfam, že nasledujúci oznam nebude administrátor považovať za reklamu. Teda aspoň v minulosti prevádzkovateľ blogu takéto oznamy za reklamu nepovažoval…

Rád by som teda všetkým ľuďom, ktorí navštevovali môj blog a čítali moje (najmä) cestopisné články oznámil, že mi koncom novembra v nemenovanom vydavateľstve vyšla nová (siedma) knižka  s názvom Ketamínový fantóm.

Roku 2009 v uliciach Bratislavy neznámy páchateľ prepadával osamelé ženy. Pri útoku používal ketamín – silné anestetikum, ktoré obeť okamžite ochromilo. Znehybnené ženy okradol, alebo sexuálne zneužil. Pátranie po sériovom zločincovi komplikovala skutočnosť, že obete okrem spôsobu napadnutia nemali nič spoločné. Polícia útočníka dodnes nevypátrala.

Ja sám mám takmer každodennú skúsenosť s používaním ketamínu a detailne poznám jeho účinky a pôsobenie na organizmus. Na základe známych indícií som vytvoril vlastný príbeh a možný obraz tzv. ketamínového fantóma.


Rozličné | stály odkaz

Komentáre

  1. Už sa chystám do kníhkupectiev na lov
    Tak isto pozriem aj túto tvoju knižku. Ak si nezmenil rukopis tak to isto bude fajn čítanie.
    A škoda že v dohľadnej dobe nebude kniha o Jan Mayen..
    publikované: 04.12.2010 13:24:30 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014