Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

... je absolutne nevhodne

"... je absolútne nevhodné, aby takéto veci komentoval."
Len jedna kratka citacia a dve poznamky k nej.

Otazka redaktora a odpoved hovorcu KBS

"Nedávno bol v televízii TA3 Tomáš Halík, kde diskutoval k téme odvolania arcibiskupa Bezáka. Mohol by to spraviť slovenský kňaz?
Ani od českého to nebolo vhodné. Neviem si predstaviť, že by slovenský kňaz to isté robil v Českej republike. Je to znova otázka toho, aké môže a nemôže mať informácie. Je to neštandardné, čoho sme boli na Slovensku svedkami. Je síce mediálne známy, dobre sa počúva, to sa mu nedá uprieť, radi ho vyhľadávajú, ale z vnútrocirkevného hľadiska je absolútne nevhodné, aby takéto veci komentoval."
link: http://www.postoy.sk/rozhovor-jozef-kovacik-media

Otazka informacii je otazkou zavaznou. Ale nech si hovocta KBS (alebo ako som nedavno pocul UV KBS) nemysli, ze len on ma informacie a nik iny. Pripad "Dan Brown" je toho kricucim prikladom.

Otazka nevhodnoti - no, ak by to v odpovedi nebolo - bolo by to nevhodne. Je nevhodne, ak ktosi komentuje to, co sa komentovat nema - ak ktosi komentuje, a dokonca este nevhodne to, co je nam nevhodne.

A ps na zaver - pan hovorca, verte, ze je nevhodne aj to, aby ste vy bol nadalej hovorcom (a to nie je moj nazor, ale mnohych "nevhodnych" - teda tych, co maju otazky).

Na Slovensku je to tak | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014