Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nakoniec nastúpime proti Taliansku 24.júna 2010

zelenáje tráva, futbal to je hra. A kto góly, dáva, ten vždy vyhráva

Jedným okom sledujem i televíziu. Práve nám idú vylosovať súperov v MS vo futbale v Juhoafrickej republike. Skupina smrti. Napätie rastie a krásna Steron sa vyníma pri nádherných čokoládových pomocníkoch. Kto to bude? Nemecko, Ghana? Srbsko? Už len 4 loptičky a medzi nimi i jedna s  názvom našej republiky. Japonsko, Kamerun? Nie! Je to Dánsko?  Bude to Brazília, proti ktorej nastúpime? Paraguaj, Nový zeland, Taliansko?                                                                                          Áno 15.júna 2010 začíname proti Novému Zélandu. Výborne!!! To sme chceli. Paraguaj bude súperom 20.júna 2010 a nakoniec nastúpime proti Taliansku 24.júna 2010 . Na Jána sa ohne pália a my budeme páliť nervy, ak medzi tým, z nášho skóre z predchádzajúcich zápasov,  nevyhoria.

Držím palce a teším sa na supervýkon našej jedenástky. Čo ak sa stane zázrak a my dopadneme tak, ako v Belehrade v roku 1976?


Tak toto dievčatko, to som ja Vasilisa 26 | stály odkaz

Komentáre

  1. Vasi, ty si taký fanúšik?
    Čo povieš, dostali sme celkom dobrú skupinu. Nechýba atraktívny súper v podobe majstrov sveta a pri dobrej konštelácii hviezd sa dá aj postúpiť. Už sa tiež teším na naše vystúpenia a celé majstrovstvá.
    publikované: 05.12.2009 11:27:19 | autor: panigani (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014