Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aj šibnutí si zaslúžia

http://www.youtube.com/watch?v=ou5uZjDNEko
Tento song je tak výstižný, že až..

Roky som si držala povesť úspešnej dohadzovačky s priam prorockými schopnosťami o následnom pokračovaní nových, či už zabehnutých vzťahov. Ešte teraz mi v hlave znie bohovanie televíznych veštíc, keďže som im asi trochu vyfúkla kšefty. Popravde, sama sa občas čudujem, ako to robím :D Pravdepodobne nejakým zázrakom, či iným kúzelnickým trikom, no po pôvode tohto dobre fungujúceho mechanizmu nie je radno pátrať. Rovnako ako ísť opravovať rozvodnú skriňu na vlastnú päsť :)
Pravda je taká, že Lucia konečne našla niečo, čo hľadala už dlhšie. Ona to našla aj predtým, lenže to bolo nejako podelené medzi viac osôb. A keďže v tomto štáte je polygamia zakázaná, nemala na výber a musela si počkať. Prešla jeseň. Jedna, druhá,aj tretia. Stále bola sama. Noci plné otázok prečo je to tak. Dni plné hľadania, čo robí zle. Až raz jedna náhoda na jednom mieste a v tom istom čase, keď sa stretli dvaja ľudia. Hoci po krátkej dobe, je namieste povedať že to ide ako má..A ak si dvaja ľudia naozaj rozumejú, tak sú to zrovna títo. Dvojka ako má byť. S podobným humorom, vlnovou frekvenciou a so srdcom a hlavou, ktoré sú nonstop otvorené svetu, ľuďom a zážitkom..
Nie, toto nie je príbeh o tom, že jedna ženská si našla jedného (neobyčajného) chlapa. Je o tom, že celý život túžime po jednoduchých veciach a keď sa nám zrazu stanú, nemôžeme im uveriť. No ja, Lucia, som uverila.

Našla som seba, si! | stály odkaz

Komentáre

  1. pre cicu
    nemam slov, iba siroky usmev na tvari...
    publikované: 14.11.2012 16:26:35 | autor: on (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. od cice
    máš deja vu?
    publikované: 14.11.2012 16:35:57 | autor: LuciaLux (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ?
    ja som sa zalubil.... no a co scul? !!!
    publikované: 14.11.2012 23:19:51 | autor: on (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014