Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Svine

"Nie je všeobecne známe, že Richard Holbrooke bol žid. Sledujúc jeho kariéru od VOJNY vo Vietname po VOJNU v Afganistane, Holbrooke bol zreteľne motivovaný našou veľkolepou tradíciou tikkun olam... Reprezentoval najvyššie kvality amerického idealizmu." Dore Gold, prezident Jerusalem Center for Public Affairs a bývalý veľvyslanec Izraela v OSN

 Členovia právneho výboru Rady Európy po preštudovaní správy osobitného spravodajcu Dicka Martyho o zverstvách, ktoré v 90. rokoch spáchala Kosovská oslobodzovacia armáda pod vedením istého Hašima Thaçiho (v súčasnosti premiéra hnilého kúta Európy s názvom Kosovar) rozhodli na základe predložených faktov, že Rada Európy bude a musí v tejto veci konať. Vzhľadom na veľký rozsah a závažnosť zločinov, predovšetkým porcovania a rozpredávania orgánov zajatcov, ktoré riadil samotný Hašim Thaçi, budú vyšetrované aj medzinárodné organizácie, ktoré v tom čase pôsobili v Kosove - a budú vyšetrovaní aj predstavitelia USA, strojcovia "samostatného Kosovaru" a veľkí priatelia Hašima Thaçiho.

Informáciu dostala priamo ministerka zahraničných vecí USA Hillary Clintonová. V piatok 10. decembra 2010 dopoludnia sa stretla s Richardom Holbrookom, osobitným veľvyslancom Baracka Obamu v Afganistane a Pakistane. Tento raz sa Hillary nepýtala Holbrooka, ako idú kšefty s afganským ópiom. Témou bola nepríjemná záležitosť so správou Dicka Martyho. Clintonová očakávala, že Holbrooke, povestný svojím chrapúnstvom, vymyslí spôsob, ako rozbehnuté európske vyšetrovanie účinne zastaviť. Srbsko bolo vždy Holbrookova srdcová záležitosť - obsedantne ho nenávidel. Sú známe jeho vyjadrenia, že vojna na Balkáne nebola dôsledkom hlbokých etnických napätí v tomto regióne, ale genocídnej zlovoľnosti Srbov.

Holbrooke sa však zachoval úplne neočakávane. Namiesto návrhu riešenia "buldog diplomacie" padol na zem ako kabela. S prasknutou aortou ho previezli do nemocnice a do troch dní bol tuhý. 

Ešte nedozneli pietne reči, maľujúce brutálneho chrapúňa na ružovo a v Európe sa objavili prvé správy o zisteniach osobitného spravodajcu Dicka Martyho. Korporátne média dbali na to, aby boli vyvážené - aby bola ich pointou reakcia kosovarského mäsiara Thaçiho, nie samotné závažné obvinenia. Hysterická reakcia mäsiara bola vybičovaná smutným faktom, že Holbrooke - kámoš, na ktorého sa vždy mohol spoľahnúť - sa nachádzal v márnici.

 

Chazarské monštrum s rybacími očami Richard Holbrooke a austronézske monštrum Hašim Thaçi. Mentálne ako keby ich jedna mater mala.

Thaçi však nebol jediný, kto za Holbrookom úprimne žialil. Slzy roní aj globálna sionistická sekta, ktorej poskytoval neoceniteľné služby. Kto chce, môže si o tom prečítať priamo v Jerusalem Poste. Lebo nikde inde sa o skutočnom Holbrookovi - židovi oddanom sionistickej veci nedočíta.

A komu by bolo málo, môže si napríklad prečítať, že táto sviňa zohrala významnú rolu nielen pri páchaní zverstiev na Srboch.

Nikto, kto pozná pomery 90. rokov v Kosove, nepochybuje o tom, že Thaçi riadil bandu gangstrov s honosným názvom oslobodzovacia armáda, ktorá sa stala fundamentom gangsterského paštátu, vytvoreného v Európe z vôle USA. Administratívu USA by však ani najmenej neznepokojovalo, keby skončil pred tribunálom pre vojnové zločiny. Kšeftovanie s orgánmi, vykuchanými zo zajatcov, však malo širšie dimenzie. Thaçi s jeho krvavou bandou by si mohol  obličky, pečienky či rohovky akurát tak primiešať do pilafu. Tento kšeft si vyžadoval dobre fungujúcu sieť. Kto zabezpečoval kontrakty s transplantačnými inštitúciami a s ktorými konkrétne? Kto zabezpečoval rýchly letecký prevoz orgánov? A tak poniektorým praskajú aorty.

Holbrooke sa potichu vytratil a nechal Thaçiho s Madlen Korbelovou-Albrightovou v štychu. Stavím sa, že stará Korbelka v poslednej dobe horšie spáva, a nebude to len vekom. Ako sa píše v starovekom kompiláte všeličoho s názvom biblia, v ktorom sa sem-tam objavuje aj univerzálna pravda: čo bolo povedané v tme, vykričané bude na svetle a čo bolo pošepkané do ucha, rozhlasované bude zo striech. Aj o najotrasnejšom zločine, ktorý sa stal po WWII v Európe a ktorý spáchali kosovarský Thaçi spolu s jeho židoamerickými kamarátikmi. 


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Večná škoda, že tomu holobrúkovi,
    zakiaľ srdce ešte bilo, nezaviedli vašingtonskí dochtori do aorty ventrikulárnu kanylu prepĺňanú peristalickou pumpou a neperfundovali ho parafínom za účelom vzniku múzejného exponátu. Celé generácie emerických školákov by tak mohli byť názorne poučené, kto môže za ich biedu.
    V tuzemsku nás zase ďalšia stepná sviňa poučuje insiderskými informáciami o tom, aká zbytočná pichovina je celá OSN. Aspoň vieme, o čo im ide. Tu a teraz.
    http://www.tyzden.sk/rozhovory-dna/f-sebej-zomrel-najskusenejsi-diplomat.html
    Nemôžem si pomôcť, ale u hentých živočíchov fylogenéza stále ešte neprebehla do konca. Ich stratégia "buď-alebo" je na dnešný stupeň civilizácie poněkud archaická.
    publikované: 17.12.2010 23:46:06 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Budembrúkofci aneb Nárek púštnych bláznov
    Zabili nám právnika, trhajme si vlasy. Najväčšieho, najúžasnejšieho, priam legendárneho. Nech celý národ smúti, všetci buďme v čiernom, aby každý videl tú stratu, ten smútok.

    Zomrel nám diplomat, najväčší, božský, priam spasiteľ (alebo sprasiteľ?) Balkánu, nech celý svet narieka a šklbe si pajesy až do Pesachu. Svet už nikdy nebude taký ako keď tu bol On, hoďme sa o zem a usporiadajme zádušnú epilepsiu.

    Atď.

    No iste, aj oni boli fanrádio.

    Samozrejme, informačná hodnota produktov korporátnych mediálnych kanálov sa limitne blíži k nule. V tom šume má väčší zmysel zachytávať skrytú dodatočnú informáciu, metadáta.

    Čo počuje ucho Veľkého Buheha v náreku kvíliacich kojotov púšte? Počuje strach. Počuje spupnosť zakomplexovaných hlupáčikov, ktorí pohrúžení do svojej hnusnej hry stratili zmysel pre primeranosť. Veľký Buheh počuje aj to, aký je ten nárek osamotený. Áno, bratia a sestry, je ich málo. Stratu každej jednej kľúčovej prašivej svine v systéme pociťujú ostatné svine veľmi bolestne a vedia prečo.

    I pousmial sa Veľký Buheh potuteľne a odobral sa opäť meditovať na vysoký vrch.

    ...píšeš čoraz lepšie, Ema. Aj by som túto myšlienku ešte rozviedol, ale netreba. Brú.
    publikované: 18.12.2010 02:32:31 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Aj mongoloid, na ktorom
    sa učebnicovo prejavuje jav genetickej konvergencie - čím je starší, tým viac mu aj priamo na držke vidno, kto sú jeho predkovia - nechtiac potvrdil, že Holbrooke bol povestný chrapúň.

    Diplomati, ktorí s tou sviňou prichádzali do kontaktu, vedia, že rybooký ksindl sa pre korporátne média tlemil do objektívov, ale len čo média vypadli, sionistický mafiánsky hajzel vrieskal a vyhrážal sa celou vtedajšou váhou USA. Sú mentálne typy, ktorým takéto mafiánske správanie imponuje.
    Keďže si USA nechali robiť zahraničnú politiku zmrdom ako Holbrooke, Korbelová a iks ďalších nomádskych Chazarov, tak aj dopadli.

    Veľmi zdržanlivo sa k Holbrookovmu exitu vyjadrilo Rusko, ktoré má mimochodom presné, konkrétne informácie o tom, čo napáchal na Balkáne (v tejto súvislosti sa ešte bude pretriasať aj meno jeho súkmeňovca Bernarda Kouchnera).
    Ruské média pripomenuli, že predkovia zmrda s anglosaským menom pochádzali z územia Ruska. Už by bolo len načim zapichnúť šipku do tých miest na mape, kde žili judaizmus vyznávajúci Хазары, ktorí po rozpade svojho kaganátu tiahli na Západ a usídľovali sa na Ukrajine, v Haliči a aj v tomto regióne až po Budapešť (v druhej vlne potom tiahli ďalej - do Nemecka, Británie a USA). Že nikomu nie je podozrivé, že miliónové masy "židov z Palestíny" vytvárali veľké osídlenia práve v zmienených oblastiach.
    Nech sa páči, tu je mapa: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8B

    Nikomu, kto adoruje Holbrooka, zaangažovaného aj do zverstiev UCK, ja veru NIKDY ruku nepodám.
    publikované: 18.12.2010 04:41:43 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. V tom videjku je hodná povšimnutia
    aj zmienka o tom, že Holbrooke za čias prezidentovani nadrogovaného príslušníka vládnuceho amerického klanu Clintonovcov, ktorému ocucávala obrezaného pinďúra obtlstlá, nevábna, ale zato tradične extrémne ambiciózna Chazarka, pôsobil v Nemecku tesne po zjednotení.

    (Vy ste nevedeli, že v USA je drvivá väčšina mužskej populácie obrezaná? Ani ja, kým som si neprečítala toto: http://odeen.blog.sme.sk/c/206118/O-obriezke-a-brvne-v-oku.html "Kým som neprišla do USA, nemala som ani tušenie, že sa v USA vykonáva rutinná novorodenecká obriezka chlapcov. Dovtedy som si myslela, že mužská obriezka je iba rituálnou tradíciou židovskej a islámskej kultúry. O to väčší bol môj šok z tohto zistenia. Samozrejme prekvapená situáciou, ktorú som neočakávala, som v dosť intímnom momente vyvalila na môjho manžela oči s otázkou, či je židovského vierovyznania (s írskym menom ako O'Deen sa mi to zdalo dosť nepravdepodobné a preto tá reakcia). Uznám, nie práve najvhodnejšia predohra. Ten zase valil buľvy na mňa, že jasne, že nie, a že prečo sa ho zrazu pýtam také veci. Keď som sa ho spýtala, že prečo je teda obrezaný, tak nechápal súvislosť otázok. A keď mi povedal, že v USA je obriezka bežná u väčšiny mužov (v jeho ročníku bola miera obriezky viac ako 90%) tak som nechcela veriť vlastným ušiam. Bola som z toho tak otrasená, že nas prvý intímny moment skončil dosť neintímne dlhým rozhovorom o obriezkach a otázkach k nej.")
    Z vládnucich jelít sú údajne obrezaní všetci samčekovia.

    Američanom sa v otázke zjednotenia Nemecka situácia vymkla z rúk - k zjednoteniu skutočne došlo. Bol to priam zázrak. A tak USA vyslali do krajiny zákerného buldoga. Síce najviac z celej Európy tento psychopat nenávidel Srbov, ale hneď za nimi boli v poradí Nemci a potom Európa ako taká.
    publikované: 18.12.2010 05:06:29 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. No a ešte do tretice
    Tento týždeň boli jednou z tém, ktorou korporátne média zabávali pospolitý ľud, výsledky výskumu kostier z Pompejí. V zbulvarizovanej správe zostalo trčať akosi bokom podstatné zistenie: obyvatelia Pompejí boli vyšší ako súčasné obyvateľstvo Neapola. Správa obsahovala nejaké blablabla o tom, že Pompejčania mali všetci hodnotnú výživu - implicitne: a preto boli vysokí. A vari súčasní Neapolčania jedia otruby?, spýtal by sa jeden.

    Ono totiž tá informácia o telesnej výške obsahuje nekorektnú informáciu, že súčasní Neapolčania sú geneticky iní. Na tomto území došlo ku genetickej výmene a vysokých ľudí, ktorí boli preukázateľne nesmierne zruční aj v umení, vystriedala drobná čvarga so sklonom k mafiánstvu a zasypaná odpadkami
    (Italská Neapol se již roky topí v odpadcích (2008): http://zpravy.idnes.cz/neapol-stale-bojuje-s-odpadky-berlusconi-necha-hlidat-skladky-pu2-/zahranicni.asp?c=A080522_192325_zahranicni_mia, Neapol sa stále dusí pod odpadkami, EÚ stráca trpezlivosť (2010): http://dnes.atlas.sk/svet/eu-a-europa/713197/neapol-sa-stale-dusi-pod-odpadkami-eu-straca-trpezlivost).

    Výsledok takejto genetickej výmeny je napríklad aj v Egypte. Súčasné obyvateľstvo spravidla nie je schopné ani len verne OKOPÍROVAŤ staroegyptské umenie - kto videl papyrusy s kresbami, ktoré predávajú súčasní Egypťania v Gíze, musel byť udivený neschopnosťou "umelcov" potiahnuť čo i len rovnú čiaru). Ruka v ruke s tým idú hory odpadkov, samozrejme.

    Obdobný jav v priamom prenose vidíme v Kosove. Pravoslávnu preduchovnelú kultúru vytlačili agresívne hordy (s podporou agresívnych hord, ktoré ovládli USA - táto afinita je zjavná). Dnes tvoria Albánci 92% obyvateľstva. A hľa, vidíme, ako vyzerá "samostatné Koksovo: nefunguje tam nič, okrem korupcie a organizovaného zločinu.
    A tradícia kšeftovania s ľudskými orgánmi tam veselo pokračuje: http://krimi.noviny.sk/krimi-clanky/13-11-2010/kosovo-misia-eu-obvinila-devat-ludi-z-nelegalneho-obchodu-s-organmi.html
    Šéfom je Moše Harel, ostatní sú výkonná zložka: verbovači a lekári - vykuchávači.

    V tejto súvislosti stojí za zmienku, že po odchode svine Juščenka sa konečne začalo vyšetrovanie kšeftárenia s orgánmi aj na Ukrajine. Opäť tomu šéfoval eufemisticky povedané izraelský občan:
    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/na-ukrajine-zatkli-ctyri-lekare-za-obchod-s-organy_177555.html
    Snáď sa Ukrajina dočká aj vyšetrovania krádeží novorodencov z ukrajinských pôrodníc na kmeňové bunky
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6171083.stm

    No, stačilo. Keď sa jeden ponorí do týchto sračiek, musí si dávať pozor, aby sa ich puchom nezadusil skôr, ako bude obvinený z antisemitizmu.
    Jo, jo, Ukrajina. Najväčšia enkláva Chazarov.
    publikované: 18.12.2010 05:53:39 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Vivisekcia - svinstva Kosovských Albáncov sú absolútne hrozné.
    Tieto fakty sú absolútna zbraň, ktorú vopchajte do ksiochtu každému proamerickému oslovi - s patričným odporom. Nebavte sa s nimi, nepočúvajte ich kvičanie, len im do toho strčte nos ako sa strká štenatám ňucháč do hovna, ktoré vyrobili.

    Ale nečakajte poučenie či uznanie chyby - len ich v tom nechajte sa válať s tým, že s týmto hriechom, ktorému spolupomáhali, je im súdené aj zdochnúť. Zásadne im nedávajte žiadnu formu rozhrešenie, nepotrebujeme ich, kopte do nich a pohrdajte nimi. Ludia, ktorí podporovali toto - aj keď "nevediačky" - sú smrtelne nakazení, sú chorí, sú geneticky deformovaní, sú to vývojové nepodarky, sú to samovrahovia a vrahovia kultúrneho ludstva.

    Dúfam, že som to napísal plne jasne, po chladnej rozvahe a bez emócií.

    Toto je úpadok časti etnika humus sapiens do stavu paleolitického kanibalstva, a tá minulosť aj predurčuje, aký je jeho osud. Jeho osud - buď jeho časti, alebo celého. Iná možnosť jednoducho matematicky nie je.
    publikované: 18.12.2010 10:09:08 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Všetci vedia, čo sa stalo, zo strachu však mlčia, tvrdí Dick Marty
    publikované: 18.12.2010 11:37:39 | autor: TASR (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Holbrook je podobne
    rozporuplna bytost ako Vaclav Havel a Vaclav Klaus je taky cesky Noam, ktory V. Havla poriadne skritizoval vo svojom prispevku k unipolarnemu svetu... a vyjadril tam svoj nazor aj na zjednotene nemecko

    http://zpravy.idnes.cz/necas-me-zklamal-kritizuje-premiera-vaclav-havel-f64-/domaci.asp?c=A101217_183016_domaci_brm
    http://zpravy.idnes.cz/za-necase-nevidim-nahradu-haji-klaus-premiera-fn6-/domaci.asp?c=A101218_082440_domaci_jw
    http://www.democracynow.org/blog/2009/12/17/noam_chomsky_the_unipolar_moment_and_the_culture_of_imperialism

    Ono, staci sa pozriet kde sa nachadza ego daneho cloveka. Ak sa nachadza mimo sfery racionalneho uvazovania (napr. hudba, nabozenska alebo statna ideologia, laska, tikkun olam apd.) tazko ocakavat, ze na daneho cloveka budu mat vplyv argumenty, skor najblizsia vplyvna autorita, emocionalny poryv, pripadne mocenska prilezitost - tak ako je samozrejmostou u drvivej vacsiny osadnikov (rus. населения, eng. settlement). Tym vsak nechcem povedat, ze racionalita je modlou. Stale plati, ze ludia sa delia na dva tabory - ti ktori nosia pomyselnu kippu na hlave a ti, ktori tam nosia transplantovane vlasy vojnoveho zajatca.

    Na obhajobu Vaclava Havla vsak musim povedat, ze cela jeho medialna prezentacia politickych nazorov moze byt vnimana aj ako vyborna reklama na jeho cim-dalej bohatsiu kulturnu angazovanost, v ktorej mu zelam, samozrejme, vela uspechov.
    publikované: 18.12.2010 12:07:02 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Toto sa sem hodi. Nekrolog za R.Holbrookom.
    publikované: 18.12.2010 13:06:59 | autor: TASR (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Arton vyslal Martina
    medzi paleolithických predpotopných divochov, ale on sa dovalí späť akoby mal právo na pobyt a je povďačný zločincovi, že píše zločinecké knihy, ktorými sa on sám ako zločinec kochá a nazýva ich kultúrou. Spomedzi takéhoto póvlu sa najímajú tí samozvaní záchrancovia civilizácie, pričom škrečia, aby nedostali na hubu, ako to bývalo obvyklé v časoch, keď sa hompáľali na stromoch.
    publikované: 18.12.2010 21:01:00 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. kto sa pre vidinu kariéry
    prihlásil k satanovej synagóge, aj keby mal podobne postihnutých predkov je chazarom? azda každý koho ktokoľvek prehlásil za chazara patrí k talmuďákom vo všetkých ich odrodách a každý talmuďák je chazar? nikto okrem rasových chazarov nepáchol do synagógy?
    1 z jeho 500 predkov mohol byť z Ukrajiny, ak by aj bol Holbrooke chazarom, tak by ním musel byť aj jeho dvojník Reagan.
    Postačí sa pozrieť na holbrooka, je starý, vyschnutý a skazený, ale stále nie temne semitský, alebo turkický, ku ktorým patrí skôr lump Thaçi.
    Náboženstvo nie je identické s národom či rasou, také prízemné uvažovanie je doménou šialených pseudonacionalistov, predovšetkým tých najbezvýznamnejších a zároveň najagresívnejších štváčov, ktorí vo svojej prostoduchosti, napríklad Turci zvaní Srbi prehlasujú, že kto je pravoslávny, hoci oni sami nenávidia pravoslávie, je vraj srb, aj keby to bol Mongol, a dokonca aj katolíci, aj moslimovia sú tiež srbi, aj keď nimi nechcú byť a ani ich predkovia neboli. Malý človek chce byť väčší a zvyšuje svoje bezcenné ego parazitovaním na iných, ktorých nepozná, nevidel a sú dokonca jazykovo aj rasovo odlišný a je kvôli svojim lžiam ochotný aj vraždiť.
    Ako vreštiace za feferónky sa prehlasujúce duše sa jazykovo pomaďarčia, presnejšie zgramatizujú, ale nezcigánia si ksicht, nosia ho a presviedčajú vo svojej ťažkej debilite v zlobe voči svojim predkom, že vraj sú pravé feferónky, aj keď stále žijú v miestach so slovenskými názvami a slovenským menom.
    Ak židovskí, úplne vylízaní smradi tvrdia, že holbrooke bol židom tak ich slová majú vážnosť ako ich 6 miliónové lži, pavedecké rozprávky, ktoré obstoja len medzi bláznami, ktorí aj pri možnostiach štúdia rôznych pohľadov na jednu udalosť radšej uveria lži, zloduch uveril lži. Zločinec pravdu nehľadá, vybral si podľa svojej prirodzenosti.
    publikované: 18.12.2010 21:51:07 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Za žida sa prehlásil Holbrooke
    a ten Gold (čertvie, aké mali títo odkundesi mená, kým nezačali vykrádať encyklopédiu mineralógie, títo všelijakí krystoli, saphiri, diamondi...) mu na rybaciu papuľu prilepil aj tikkun olam zo stredoveku a správne zároveň poznamenal, že tento stredoveký primitivizmus je "najväčšou kvalitou amerického idealizmu".
    Rusi pripomenuli, že predkovia Holbrooka pochádzajú z Ruska. Rusmi však nikdy neboli.

    Martin, aby bolo jasno: sviňa nikdy nie je rozporuplná. Sviňa je prosto sviňa.
    publikované: 18.12.2010 22:18:12 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Hranaty nordický žid.
    To vieš, Fon, keď má niekto dostatočnú funkciu, moc alebo peniaze a hlavne dostatočne zvrhlú povahu, takže je ochotný sa plne zapojiť do mafie, tak sa už nejaký ten správny predok , možno jeden z tisíca, nájde.

    Veď ináč, semiti či turkoidi háísiaci sa k určite sekte či sektám, by sa nijako nelíšili od pokojných arabských obyvatelov púšte či širokotvárových kazachov, ak by sa neskrížili s NORDIKMI.
    Ak by sa nenapumpovali nordickými génami húževnatosti a tvrdosti, ktoré sa vyselektovali v cyklických kataklyzmách chladu a odmeku za dlhých desattisícročí.

    Toto kríženie je evidentný fakt a toto jediné ich odlišuje od ich bratov v pôvodných oblastiach.

    Nie že by južania, stredomorci či stepni nomádi nemali svoje vlastné vyselektované a fungujúce gény.
    Ale tie nie sú samé o sebe schopné oklamať imunitu zdravých spoločností a v podstate na to nemajú silu, a ich nositelia na to a takýmto spôsobom nemajú ani chuť a mentalitu.

    Toto sú naše gény a my s nimi musííme urobiť poriadok.
    publikované: 18.12.2010 23:01:25 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Stredoveki diamanti :)
    Najlepší vtip na týchto "kultúrnych" veciach sa mi napríklad javí to, že "hlboká tradícia" zvaná kabala vznikla až niekedy v stredoveku niekde v Provensálsku. V pdstate spolu s celou vlnou katarskej a inej mystiky (veď viete, určití okolo tohto kargo kultu dodnes poskakujú, ale tento príbeh je už len druhoradá fraška cesty slepých vtákov ... :)

    Tolko k "dlhej tradícii" či prípadne "jadru hlbokej duchovnosti", čo sa občas spomína.


    Chcel by som ale dodať jednu dôležitejšiu vec:
    aj keď gény a reakcie týchto KANIBALOV existovali v hlbokej minulosti, to neznamená, že sa ťahajú do súčasnosti kvantitatívne rovnako.
    Nie, je to horšie.
    Ich faktické oživenie je kvalitatívny posun svedčiaci o o zhoršovaní sa situácie a o ďalšej zvýšenej miere infikácie (ako tak civilizovaného) ľudstva beštiálnym barbarstvom.

    publikované: 18.12.2010 23:26:16 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Holbrooke a Južná Kórea
    Aj na rozdelenom polostrove sú stopy po raticiach tejto svine.

    Z Južnej Kórei, ktorú môže nazvať demokraciou len situáciu neznalé jelito, sa jeho pričinením stala americká satrapia, americká vojenská základňa. Pripomeňme, že prodemokratické povstanie v Južnej Kórie bolo krvavo potlačené práve s podporou USA. Vybavil to buldog Holbrooke. Odvtedy je Južná Kórea totalita prikrytá mastným hrncom konzumu.

    Zosumarizujme si, čo sa stalo v uplynulých dňoch:
    Južná Kórea oznámila cvičenie s ostrou muníciou priamo na hraniciach so severným susedom.
    Rusko a Čína Južnú Kóreu vyzvali, aby prestala so sprostými provokáciami.
    Namiesto predstaviteľov Južnej Kórei sa ozvali americké kožené papule, že Južná Kórea má na cvičenie "nárok".
    Rusko požiadalo včera o okamžité zasadnutie Bezpečnostnej rady OSN.
    USA ako momentálne predsedajúca krajina BR OSN mimoriadne zasadnutie zablokovala.

    Čína varovala, že ak USA neprestanú eskalovať napätie, môže dôjsť v regióne k veľkým zmenám.
    Pre blbých preložím: v tomto regióne už dve atómové bomby padli. Ak si poniektoré štáty nevšimli, kto ich zhodil a naďalej mu umožňujú bordelizovať región, môže padnúť ďalšia. Na Soul. A prípadne ešte jedna. Na Tokyo.
    Veľkou zmenou bude, že všelijaké mrdištátiky definitívne ukončia svoju éru amerických satrapií a USA odtiahnu z regiónu svinským krokom.
    publikované: 19.12.2010 08:01:50 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Moj dedo
    este v 80tych rokoch 20th century ma upozornoval,:vidis toho tam s tym kafakom/TV/.úúúúš sme f piči.
    Moja matka predpovedala cely vyvoj do dnesnych dní ako Sibilla.
    takze zas len to Mongolsko.



    š
    publikované: 23.12.2010 06:06:44 | autor: o (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Ema,
    link na tento blog patrí medzi najlepsie darčeky, čo som dostal.
    publikované: 23.12.2010 18:44:44 | autor: návštevník (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. ...tak si ju zopákne
    publikované: 25.12.2010 10:57:55 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Po troške
    publikované: 26.12.2010 12:47:37 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. mení nepriateľa-židovského démona za model moslimského imigranta-zločinca
    akí narušení sú v Haareci aj v celom izraeli, tupší ako najsprostejší cigáň, isteže novinári či politológovia nebývajú výkvetom múdrosti, a morálky už ani najmenej, ale ich slabomyseľnosť musí mať niekde korene. Ktože je tým príkladom, čo židovského démona povymieňal za moslimského zločinca? Nájdu novinárske štetky niekoho alebo len vypisujú naučené frázy debilným čitateľom? vidím jedine posun v požidovštenom duchu v BNP, či veriacich v holohoax a hlasujúcich za nemožnosť napísať o ňom pravdu zo strany národného frontu v belgicku. Platilo by to len v prípadoch, že Isté strany vznikali dávnejšie a ich predstavy mohli byť kritické voči židovskej čvarge, alebo tomu tak aspoň paranoidní židoboľševici porozumeli a teraz veštia, že zlí antisemiti modifikujú taktiku, a ak jeden tak každý, skrývajú svoj antisemitizmus a prejavujú len protiislamský extrémizmus.

    jazdia do Izraela len preto, aby sa im dostalo židovského rozhrešenia, ktoré ich privedie bližšie k politickej moci

    ako by aj mohli nezasvätení idioti písať iné, neobdržali smernice, tak píšu to čo do ich sprostého mozgu nalial talmud, a ten hovorí, že aj najlepší z gójov musia zdochnúť, takže nech by sa im pchali kamkoľvek, čo aj spravili, nech by aj zomreli v zápale za iZrael, čo sa tiež deje, namysleným blbcom to nestačí, oni tomu neveria, lebo sú superblbí a zákerní sebci, oni trepú, že im nelížu vtákov lebo by milovali ich zverskú skazenosť, nesmiernu zlobu a nadutú neomylnosť, ani pre vlastnú príchylnosť k satanovi, ale pre prízemnú túžbu po politickej moci, to je ten obraz namysleného blbca, čo nepozná svoj pôvod, neskúma rasovú otázku, ale je nekonečne vymydlený vyvolenosťou a nedokáže postrehnúť kedy a kto a ako predstiera pre vidinu kariéry a jeho slovný súputník tým šialenostiam naozaj verí.
    publikované: 26.12.2010 20:15:05 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Holohoax by mal stáť mimo svet počítačových
    hier, štekajú buzeranti z ADL, módér mal pripravené aj krásnučké rekvizity plynových komôr, ale pre vyšších kápov, ktorý ho citovo rozorvali, podľa jeho slov zabili, až udupali jeho návrh, nie je dôstojné, aby sa ľudia dozvedali o holopodvode len z hry, holoholo sa nesmie trivializovať nízkou masovou zábavou, správnejšie bude povinne navštevovať múzeá veľkého utrpenia a ešte hrozivejších výkrikov strachu a k tomu prednášky obetí holoholo, ktorí to hrozné obdobie prežili.
    http://www.haaretz.com/jewish-world/designers-pull-plug-on-auschwitz-death-camp-revolt-video-game-1.333022
    publikované: 26.12.2010 21:54:49 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Novokalendárnici v grécku nie
    sú skutoční pravoslávni, lžipaschu časovo slúžia od 20. rokov spolu so židmi alebo pred nimi, čo je dokonalou herézou a prejav rozkladného židovského vplyvu.
    Aj tak v grécku žije odpor, aký sa medzi hmotárskou bandou v žabožrútove alebo v iných hnilobách nikdy neobjaví.
    Čo rozprával metropolita, že židočvarga sionacistov zbožňuje buzerantov, rozvody, úchylov, smilníkov, zvrhlíkov, čo iste je nepoctivé tvrdenie, lebo rodina cosa nostra a tichosť o tajomstvách je pre sionistov svätá.
    Ešte že Hitler posluhoval židom, aby napomohol vytvoriť Izrael, tiež pravda a že bankári nie sú spolkom filantropov.
    prihlasovať sa dnes k dajakému vymyslenému lžinárodu židov je ako prijímať štatút pacienta psychiatrie.
    Niet dobrého žida, lebo židia ani nejestvujú, sú len preludmi blbúňov, ktorí by si žiadali vymyť čo najviac mozgov na základe pochybnej spolupatričnosti.
    Špinavé prasa Kantor vyzýva, aby slobodomurárska vláda odstraňovala nevhodných kňazov. Smradľavý židoboľševik žiada dozor štátu a prenasledovanie a zatknutie a väznenie a ponižovanie iných za pravdu.
    Prejav úbohého ducha, keď na pripomienku zločinov tých čo tvrdia, že sú židia nejaký kantor vreští o nenávisti.
    Povie zločincovi že je zločinec a tým ho vraj nenávidí, koľká plytkosť, čím by si vyslúžil slová vďaky a priazne a oslavy v zločineckých médiách, vtedy by bol milujúcim ak by ich zločiny prehlásil za čin sebaobrany, zavraždeného za útočníka, ich zúrivosť pravdou, ich túžby dobrom, a veľmajstra psychopatov, za príchod ktorého si trieskajú lebene, antichrista za posla mieru, vtedy všetky satanské média by boli vo veľkom rozcitlivení ako správny kňaz pochopil význam budúcnosti, a postavil sa po bok bratských rabínov, ktorí nezištne milujú kresťanstvo a arabov ešte viac.
    Milovať židovskú žbrndu znamená chlácholiť ich, že zločiny, ktoré konajú a zamýšľajú sú chvályhodné a požehnané a nebyť ich už by sa svet rozbil v nebytí.
    Urazil najnižšie egá a ako detičky neprestajne kvičia a dobiedzajú, nezáujem mlčiacich politikov nad ich nárekmi prehlásia za skrytý antisemitizmus a potom dúfam, že sa vytratia. Ich pýcha je taká neskrotná, že škaredý, ničím pozoruhodný, chudobný, sprostý, nevzdelaný, neľudsky zlý si naozaj predstavujú, že každé ich zavíjanie niekto vypočuje a ešte celosvetovo vnúti rovnaká zákon. Spodina posmešná a nevedomá nevie ani len to, že ak Boh nedovolí tak sa nepohnú a ostane len vreskot. Na každú sviňu má satan pripravený kotol, pamätajte na smrť židia. Potom príde súd.
    publikované: 26.12.2010 22:55:04 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Cyclus zahustenia a hniloby - bude sa opakovať?
    Ludstvo je hromada kmenov, krtoré sa vyselektovali v jednej veci - obsadzovaní územia a stavaním mravenísť.
    Takáto je realita, to vidí každý.

    Na čo chcem upozorniť, to sú stavy PO obsadení celého priestoru.
    Každý so základom vzdelania pozná klasickú historiu, keď antické komunity obsadili relatívne volný priestor v Stredomorí a Europe ako takej - a následne dosť náhle skolabovali do stavu ovela primitívnejšieho tmárstva a tupej tzv. religiozity (Fon, nehnevaj sa, to nie je proti tebe).
    O príčinách sa vedú dosť absurdné spory- je príčinou realnej choroby oslabenosť organizmu alebo infekcia? Absurdná preto, lebo samozrejme, príčiny sú obidva tieto faktory.

    Ale dá sa to vyjadriť aj ináč - spoločnosť expandionistov, ak nemá kam expandovať, zhnije (a zožiera v určitom zmysle slova samú seba). Paraziti, infekcie a šialenstvá sú totiž vždy pripravené sa oživiť.

    K určitej nepochybnej renesancii došlo, keď sa europska komunita dotala k takej moci, že mohla zas expandovať - do Ameriky s jej nekonečným prírodným bohatstvom, ale aj arabský svet, India a Čína sa ocitli v pozícii vhodného priestoru, síce s realtívne obranyschopným, ale predsa len slabším obyvatelstvom.
    Túto expanziu a jej dôsledky, vrátane povedzme (pre nás) pozitívnych, poznáme dobre a zažívame dodnes.
    Otázka ale je - keď globalizácia dokazuje, že už niet kam expandovať - ako sa s tým vyrovná ludská spoločnosť. Znova zhnije a podlahne všetkým možným druhom parazitov, čiernym morom a šialeným horúčkam ?

    Toto celé je analogia ku inému všeobecnému problému, problému zaberaniu zdrojov. K problému poznávaniu, zaberaniu, ovládaniu a minaniu zdrojov, hlavne energetických. Boom posledných storočí bol spôsobený aj ovládnutím a ZNIČENÍM enregetických zdrojov, na to nesmieme zabúdať.
    Ale aj keď si energetický problém odmyslíme, resp. ako tak neviem ako zvládneme, zostáva tu tento takpovediac ento sociálny. Opakujem - základný charakter tohoto ludstva je EXPANZIA, a tá zas nemá kam.
    (nebudme znižovať úroveň textu čo len spomenutím nejakej "expanzie" do kozmu - nebudem urážať čitatelov vysvetlovaním, prečo to netojí za zmienku).

    Zdá sa, že doba temna a problémov, kvasenia a hlavne tragédii, je nevyhnutná.

    Ovšem neberte tento fakt, ako zlú správu. Proste je to tak, ludstvo musí raz dospieť. Expanzie sú zaluba a inštinkty pubertiaka, a všetký tie "ekonomické nekonečné rasty" nie sú nič iné, ako šialené blabotanie lunatického alkoholika túžiaceho po svojej droge.

    A vyrezávanie orgánov zdravým ludom a ich dávanie chorým starým zdochlinám, je len jej prejavom.
    Ale musím uznať, aj keď sa hovorí - nihil novum sub sole - toto konkrétne je niečo, čo tu ešte nebolo.
    publikované: 27.12.2010 08:14:26 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Religiozita
    Keď už sme to spomenuli ... tento pojem, vcelku príhodne v latinčine nazvaný "re-ligio", "znova zjednotenie", vyjadruje objektívnu univerzálnu pravdu totožnosti individuálneho s absolútnom, jednotu bodu s priestorom.

    A vyjadruje procesy pokusov o návrat do tohto stavu a pokusov o udržanie sa v tomto stave.
    ...

    Všetko ostatné sú cargo kulty a exkrementy parazitov, ktoré na tejto pravde hnijú ako plesne na vlhkej stene.

    Ludia budú vždy religiozni, a to je dobre.
    Mali by však viač čistiť to flanďácke svinstvo, od farárov až po guruov, ktoré sa im na religiozutu neustále lepí, doslovne ju dusí a nie že jej nepomáha, ale naopak, bráni jej.

    To ma tak napdalo ako vhodné napísať v týchto dňoch, keď sa zas raz ludstvo bojí, že v senzualne najvzdialenejšom bode od slnka uletí do smrtelne mrazivého vesmíru.
    Nie, nebojte, neuletíte:)

    publikované: 27.12.2010 08:55:17 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Ultrapravicové strany v konflikte Izrael versus Islám.
    Kolko ludí, toľko chutí.
    Všetky kombinácie sú obsadené. Na svete existujú všetky možné kombinácie názorov a všetky sa mienia prejaviť a realizovať.

    Samozrejme, existujú a budú existovať aj puristické (tzv. xenofobne) názory, vrátane neonacistických, ktoré vidia prenikanie islámskych štruktúr do Európy ako negatívum a sú ochotní v tomto smere spolupracovať napríklad aj s Izraelom.
    To samé o sebe nie je prekvapivé, ani najmenej.


    Problém týchto skupín je v niečom inom.
    Sú to politické skupinky, ktoré plne akceptovali súčasnú politickú šaškáreň a myslia si, že im bude dovolené podla pravidiel dosiahnuť nejakého slušného úspechu. Do velkej miery tejto ilúzii úprimne uverili.

    Záver: politiku nemožno viesť negativisticky.) Za týmito hnutiami nejestvuje úprimná pozitívna domáca integrovaná sila a predstava o zdravom vývoji, sú naozaj presne to, čo sa im často vyčíta - proti niečomu, a málokedy za niečo. Pravda, ak to ZA NIECO nepovažujeme priviazať si o nohu desaťtonový balvan plný historických mrtvol a pokus s týmto handicapom plávať v politickom bazéne - opakujem, podla pravidiel oponenta.

    :)
    TO je naozaj naivita.
    Takýmto spôsobom - to sa zhodnem s Grigoriyom, to radšej nech rovno dôstojne vzdajú. Tu totiž naozaj platí - radšej si vziať život, ako robiť dobrovolne šaša v cirkusovom ringu protivníka.

    publikované: 27.12.2010 10:19:30 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. DEC.2008 / DEC.2010. REMEMBER Gaza!
    Norwegian doctor Mads Gilbert commented: “The muscles are sort of split from the bones, hanging loose, and you also have quite severe burns. . . . Those inside the perimeter of this weapon’s power zone will be torn completely apart. We have seen numerous amputations that we suspect have been caused by this.” He went on to say, “I’ve never seen anything as bad as that. I have been to many conflict zones. I was in Beirut in 1982 . . . but Gaza was the worst.”

    A German doctor working in southern Gaza offered his own observations: “Initially, everything seems in order. . . But it turns out on operation that dozens of miniature particles can be found in all their organs.” Most of those who survive the shredding of their limbs succumb soon after to septicaemia and organ collapse. Habas Al-Wahid, head of emergency at a Gaza hospital observed that in several cases of DIME-caused injuries, the legs of the injured were sliced from their bodies “as if a saw was used to cut through the bone.”

    Death's Laboratory
    http://www.counterpunch.org/hallinan02182009.html
    publikované: 27.12.2010 17:16:42 | autor: human (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. po mafii obchodujucej s organmi zavrazdenych ludi praska aj siet mafie vysokych predstavitelov statu obchodujucej s drogami
    http://www.sme.sk/c/5700881/spisiak-prepravnu-firmu-vybrala-mafia-nie-slovenska-policia.html
    Naivne vyhovaranie sa na Turkov
    24.12. vodica zatkli, 25.12. jeho firma zistovala, kde chlap vlastne je
    To je Spisiakove perfektne monitorovanie akcie
    Spisiak povedal, ze vraj mafiani, ktori to cele organizovali, pri akomkoľvek podozrení okamžite likvidujú osoby, ktoré môžu prezradiť ich činnosť
    Vodic kamionu bol kusok od smrti
    Keby Turecko nezasiahlo, chlap by bol zavrazdeny a kamion zhabany. Akcia by sa perfektne podarila. Prepravna firma by sa nikdy nedozvedela ze bola zneuzita v takzvanej policajnej akcii riadenej Spisiakom.
    Co vlastne chcel ten kokot Lipschitz odhalit? Ake velke ryby o ktorych dokola tliapal na tlacovke? Chemikalia z kamionu by sa dostala do laboratoria na vyrobu heroinu z afganskeho opia dodavaneho Americanmi. Ten kokot si naozaj mysli ze v tureckom laboratoriu sedia velke ryby a cakaju kym ich Spisiak zatkne?
    Chcel by som sa dozvedel z ktorej krajiny EU latka na vyrobu heroinu pochadza. V ktorej chemickej firme v EU maju taky bordel ze im moze bez stopy zmiznut taketo velke mnozstvo nebezpecnej chemikalie? Latka bola udajne dovezena do Madarska. Odtial bola dovezena do Dunajskej Stredy.
    Preco ti dvaja kokoti z MV SR a PZ SR nehanebne klamu?

    Dozvdeli sme sa zavaznu vec. Turecko sa vzoprelo sionmafii.
    publikované: 29.12.2010 18:39:41 | autor: prekurzor (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. pripajam sa s pozdravom:
    publikované: 30.12.2010 18:25:17 | autor: Nigel Farage (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. p.f. 2011
    publikované: 31.12.2010 18:08:09 | autor: Соловецкий монастырь (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Nigel Farage byrokratku
    v eú orgánoch Ashtonovú obvinil, že je komunistka, lebo krátky čas robila pokladníčku v nejakom protivojnovom a protiatómovom združení, ktoré ako ináč podľa tohto hlupáka financovali z Moskvy.
    Je to studenovojnový cvok, šašo v službách nwo.
    publikované: 31.12.2010 21:00:36 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Turecko prinajmenej od dôb
    mladotureckej revolúcie požidovštené oddola nahor sa vzoprelo sionistom? Žeby tým že vyslali jednu lodičku do Gazy? Alebo tým, že tam vládne akože moslimská strana?
    Sú to bezbožní zúriví psi, obdoba Izraela a usa, im nijako neprekáža sebecky vyvražďovať Kurdov ešte aj v Iraku, pričom mnohí z tých „Kurdov“ sú ich turkickí rodní bratia, alebo pozostatok iných neárijcov, a zároveň aj bratia cigáňochazara lipšica a ozajstní árijskí Kurdi bratmi mnohých dnes už Turkov, možno najzúrivejších xenofóbov v turecku, podobní feferónskym vylízancom.
    publikované: 31.12.2010 21:10:02 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Kvôli súčasným starostiam
    s islamom sa pridružili k Izraelu? Ťažko vyhutovali ku komu sa pridávať a došli na Izrael?
    Naopak, tieto skupiny vždy vyznávali židovské talmudské pahodnoty, aj keď vo svojej prostoduchosti ani netušia odkiaľ im „názory“ natiekli do hlavy a preto sú akože proti islamu práve so židmi.
    Odboj proti islamu, ozajstný kresťanský, začal ihneď po stvorení démonského, požidovšteného islamu, nepotrebovali vyčkávať na oneskorených buričov, aby sa od nich poučili.
    Odpad čo šteká proti islamu je ešte väčšmi protikresťanský, len sa obávajú, že po ich víťaziacej židosatanistickej protikresťanskej revolúcii by mohli aspoň v teoretickej rovine byť prevalcovaný islamom, alebo nútený sa s ním dohodnúť. Islam nikdy nebol protikladný so židmi ani nič dobré nepriniesol, preto sa nejedná o myšlienkový, ale mafiánsky boj.
    špinavá spodina veľmi rada kričí v mene iných za záchranu dajakej civilizácie, aby hlupákov dotlačila k vojne, pritom len strážia svoju dávnu revolúciu satanovej synagógy a nemennosť návratu k predchádzajúcim epochám, keďže vyhubili v ľuďoch pamiatku, tak 2 kohúti zla sa mlátia medzi sebou, prebiehajú útoky ako čistky v židoboľševickej strane.
    Jasne treba vymedziť správanie týchto „krajne pravicových“ skupín, pretože vždy boli organizácie, ktoré do tej istej skupiny zaradili, žili kratšie a nemenili sa, tie dlhoživotné sú zaujímavejšie, pretože na nich sa dá spoznať skazenosť doby, prispôsobivosť zločincom pri moci kvôli vidine podielu na nej a podlizovanie sa davom.
    Mali dobré úmysly a na žiadny kompromis s nepriateľom nepristali, žiadne dohadovanie sa o taktike a získaní vplyvu medzi sprostými masami ulahodením ich blbosti, padli ale tým zvíťazili.
    Mohli mať v zárodku aspoň niektorí aj dobré predstavy, ale mocné vplyvy a vlastné egoistické túžby ich zakliesnili medzi nepriateľov, ktorý ich i tak ohovára a pritom majú rovnakú cestu. Veľmi plačkajú ako ich v novinách osočujú, pričom oni sú dobrými chlapčekmi a preto ich veľmi zraňujú nepravdy o nich v bezbožných médiách.
    Vznikajú, a dnes je to pravidlom eštebácke židovské strany, protikresťanské, mŕtve od narodenia, mnohí blbúni i tak na nich skáču, zrejme za účelom napomôcť ich napredovaniu. Lenže čo je zlé nemôže byť vôbec dobré. Keďže sú zlí tak aj moc ich príjme, tak ako nikdy tých čo by proti islamu a inému zlu viedli dobré dôvody.
    Pre moc sú najvýhodnejšie zákerné hnutia ohlodávajúce a zosmiešňujúce všetko čo je správne pod názvom, ktorý ukradli, keď politológovia všetkých zatrieďujú do 1 krabice a nerozlišujú ich ciele, to by bolo na túto propagandistickú pavedu priveľa rozmýšľania, ak v minulosti pod jedným termínom bolo dohľadané jeho vysvetlenie, tak dnes vďaka novinárskym štetkám rovnakému termínu pridávajú nový význam, prípadne sa snažia presviedčať, že dnešní zlodeji majú väčšie právo na termín, pretože ho správnejšie napĺňajú a tí zlí, zvädnutí v minulosti ho extrémisticky zneužili.
    Takže neplatí, že jediní kresťania sú pravoslávni, ale tento termín preniesli na všetkých kacírov, načo sa zamýšľať o rozdieloch a pravde.
    Alebo prečo by mali prehlásiť, že jediná pravica sú tí, ktorí v politike sa slovom ako prvý pomenovali aj zadefinovali seba, radšej sa šírie lžiučené bludy, že modrá lúza, včera ešte červená lúza je vraj pravica lebo chcú splatiť dlhy a vyrovnaný rozpočet, oni vraj nekradnú, alebo že vraj pravicou je vzťah k slobode, v ich ponímaní sloboda pre vlastné zločiny.
    Slovne by síce mnohé skupiny aj potvrdili rovnaké plány, ale ich hlavné a prvotné odôvodnenia aj ciele sú tak rozdielne, že pre moc tie prijateľnejšie sú jasnými agentami, kradnú myšlienky, aby im vložili satanský náter, aby zmiatli nerozmýšľajúcich, ktorí vidiac 2 podobné strany nepostrehnú, že následky zvolenia jednej z nich sú protichodné zvoleniu druhej.
    „krajná pravica“ sú vlastne modrí boľševici čo si vytvárajú zálohu, sú ich klony, rovnako protikresťanskí, každá bezbožnosť ich napĺňa radosťou, len smoklia ako musia platiť dane a živiť celý svet, susedov, dôchodcov, cigov, negrov, socky, východ, ale už nie propagandu holohoaxu, taký nárek som od nich nepočul, ich hlavnou stránkou sú prachy a sebadôležitosť akoby on sám bol tým, čo všetkých živí, a keďže sám pochopil, že to tak nie je, tak sa hotuje byť zástupcom tých čo platia, hoci nemá ani poňatie kto koľko platil štátu a či by už nechcel a ako by on o tých peniazoch rozhodol. Sú to sebci a zároveň kolektivisti, potrebujú iných ľudí, aby ich predstavy mali väčšiu váhu.
    Nehovoria nič o rase, ale o islame alebo prisťahovalectve ako takom, a preto každý z afriky je samozrejme moslim, a o prachoch, najprízemnejšia téma sebectva, nerozumiem prečo týchto systémových idiotov v médiách odsudzujú. Veď oni len kladú väčší dôraz na obvyklé modroboľševické žvásty.
    Vrátane protislovenskej zloby, rusofóbie, ukrajinofóbie tiež, s výnimkou dobrých mongoloidných juščenkov, protichorvátskej tiež, aj protibosnianskej, aj protialbánskej ale ani nie tak kvôli Thačimu, ale pre západnú domýšľavosť a excelentnosť, oni sú rozčúlený ešte aj z toho, že albánsko a bosna získali bezvízový prístup do eú. Samozrejme aj protiiránsky, protivýchodný ako celok, nariekajú že firmy vytvárajú pobočky medzi lacnými divochmi a ako prisťahovalci na západ znižujú cenu práce a namyslení západniari nie sú ochotní sa uskromniť. Ich vzlykania sú už pomaly dojemnejšie ako židovské bájky.
    publikované: 31.12.2010 23:01:51 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. O
    co to tu je?mam taky navrh:pojdmeme zalozit komunitu ako staroverci na hornom Jeniseji.my v mongolsku.arton ,a neondi sa do mna ,lebo neviem co.jasne?este si par zivotov musis odzit.aj ostatni ,dobre?lebo ja viem fsetko.a uz zo seba nemienim robit debila.Jasne?Dobre?A dost.Kurva.

    publikované: 01.01.2011 07:20:20 | autor: O (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Ty si zo seba robil debila, O ?
    No, až tak ďaleko azda nebolo treba ísť, ale asi všetkým sa nám stalo, že keď sa dalo hovoriť, tak sme mlčali - ale to je život, človek má len limitovanú moc, ja napríklad viem plávať, ale neviem lietať a dosť mi tento handicap vadí.

    Ale k podstate, O.
    Komunitu starovercov na Jeniseji?
    A prečo?

    Za prve, ja som mysliaca entita s vedomím a teda som časť univerzálneho vedomia - nemusím ničomu veriť ani po starom, ani po novom, ja SOM totožný s objektívnom, podobne ako všetky mysliace entity. Nepotrebujem vytvárať "komunity", oni sú vytvorené už objektívne.

    A čo sa týka Jeniseja - nič proti nemu, ale napríklad Dunaj je minimálne rovnako dobrá rieka :-)
    Mimochodom, Dunaj je skutočne rieka, s ktorou sú spájané najstaršie kultúrne výdobytky ludstva. A to od neskorého paleolitu cez neolit ... hm, možno až po súčasnosť. V oblastiach toku Dunaja sa rodilo obrábanie kovov možno ešte skôr, ako v Mezopotámii.a polnohospodárstvo tu tiež robilo svoje prvé revolučné kroky...
    Dôvodov je viacero - hlavne je to oblasť, ktorá bola vystavovaná zmenám a tak sam podporovala a selektovala tvorivé typy, za druhé to je jednoducho oblasť, kde tvorivé národy predtým nazývané Prince.. pardon, predtým nazývané Indoeuropania, a predtým ešte nazývané Árijci, prišli dosť skoro ... po sformovaní sa do vlastnej ucelenej kultúry ...

    Takže, ja som nikdy nikam neutekal, a ani teraz nebudem na nejakú Jenisej.)
    (mimochodmom, O, teraz bežal v TV film Derzu Uzala, kakaja to klasika :)

    PS. O, je to pravda, vieš všetko. Všetko, čo je nutné vedieť, vie každý z nás.
    Len na to často zabúda.
    publikované: 02.01.2011 09:08:41 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Дерсу Узалa нужно посмотреть, прежде чем умереть
    publikované: 02.01.2011 09:44:47 | autor: Соловецкий монастырь (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Nordické gény.
    Tak už aj náš oblúbený indikátor podpriemerností, Uj Szme et comp., zaregistrovali to, že súčasný humus sapiens neobsahuje len gény posledných prisťahovalcov z Afriky spred 50 000 rokov, (ktorí teda mali za tak krátku doby "vytlačiť", čize zgenocídovať všetkých predošlých hominoidov, vrátane tých lepšie stavaných a dokonca tých s vačšími mozgami). No, nie že by tento africký bezrstý astenický zabijak, ktorý asi typologicky bol podobný dodnes zachovaným kmeňom na Sibíri, respektíve inej menej podstatnej vetve, aboriginom Autrálie, teda nie že by títi vraj "sapienti" túto genocídu naozaj do velkej miery nevykonali.
    Ale, ako tvrdí najnovšia genová veda, našťastie sa mu nepodarilo zničiť všetky severské gény. Našťastie.
    Pretože po tom, ako bola severská oblasť vyčistená poslednou dobou ladovou, mohol sa začať nový rozkvet týchto pozitívnych štruktúr - struktúr na jednej strane tak starých, a na druhej strane tak vyčistených a renovovaných, majúcich možnosť rozvíjať sa v novej priaznivej dobe na volných priestoroch strednosevernej Euroazia ( možno aj s tou výhodou, že boli zbavení nebezpečenstva zabijakov z Afriky, ktorých fertilite a potencialnej expanzii dalo takmer smrtelnú ranu vysychanie, zvané dnes Sahara).

    Pripomínam, že je reč o severských génoch spred 50000 rokov, z ktorých vzišli všetky súčasné kultúrne podskupiny, teda nie len nejaké indoeuropske, ale rovnako aj blízkovýchodne tzv. semitské a neviem aké iné (ďaleký východ je kapitola sama o sebe).

    Túto reformu by sme si mali pripomínať a sláviť na Nový rok (alebo až pri Oslavách Jari? :) - preto vám to spomínam teraz.)

    Prakticky akákolvek tvorivosť a civilizácia ludstva od dôb neolitu je spojená s týmito génmi a touto reformou, a miera ich rozplynutia a neutralizácie v nejakej reziduálnej hnedastej polievke znamená mieru poklesu tvorivosti či dokonca mieru poklesu racionalneho vedomia na planéte.

    Ale ja dúfam, že tak, ako sa genocída nepodarila pred 50 tisíc rokmi, nepodarí sa ani teraz.
    A opačne - tento genocídny tlak, ktorý na nás vykonáva entropia, pomáha novej kryštalizácii.
    Lebo, ako sme mali napísané na pracovisku, "Pod tlakom sa rodia diamanty".

    PF.
    publikované: 02.01.2011 09:46:38 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Jeden komentár k filmu Dersu Uzala (a Letu Orla)
    http://www.youtube.com/watch?v=3g9cLTB_eh4&feature=related

    It's so refreshing to see that this beautiful film is loved by so many people across different cultures. God bless you all, there's some hope for mankind perhaps...
    publikované: 02.01.2011 10:08:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Nigel Farage
    ma pravdu - flemish & walloons - to je hlavny problem europy, problem stary ako ludstvo samo. Snad nakoniec zvitazi predsa len rozum nad zaklinacmi hadov
    publikované: 02.01.2011 10:53:42 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Rozpad Rima
    publikované: 02.01.2011 20:31:40 | autor: Pete (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. link
    kedysi tu ktosi hodil odkaz na dobry clanok Pohled Medusy. Nedavno sa objavilo pokracovanie, Pohled Medusy 2:
    http://zlomropy.wordpress.com/2010/12/29/pohled-medusy-ii/
    publikované: 02.01.2011 21:47:29 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Pohled Medusy2
    Je to zaujímavé - a keď už som to prečítal, tak moje poznámky:
    so základnou myšlienkou súhlasím, je to celé dobre vyjadrené.

    Ale predsa len niektoré body by som formuloval inak, resp. upresnil:
    "Aby bylo možné vhodně spojit životně důležitou vrstvu mysticismu s čím dál víc racionálním mozkem, bylo třeba, aby lidé považovali původ svých genetických imperativů – ve formě instinktů, pocitů a tužeb – za nadpřirozený nebo alespoň za vycházející „z vnitřní moudrosti a poznání“ a dále, aby věřili (zcela iracionálně), že tato jejich „vnitřní moudrost a osvícení“ má své kořeny v neviditelném světě superinteligence – mystickém světě, který leží mimo sféru rozumového poznání."
    -- Tu chcem pripomenúť, že inštinkty a hlboké podvedomé oblasti mozgu nie sú principiálne iracionálne - sú vyselektované mnohogeneračnými skúsenosťami, takže (často) majú svoje oprávnenie. A aj najprimitívnejšie inštinkty majú svoju principiálnu logiku - lebo práve logika kauzality je univerzálna.Hlboké myslenie nie je iracionálne - iracionálnymi sa stávaju nešikovné pokusy ho naformulovať na vrchnej, verbálnej rovine (ktorá je hrubá a tiež výsledok viacmenej náhodneho zlepenca pojmov - takže neschopná zachytiť pointu a šíriť ju ďalej )


    A naopak, toto by som (okrem iného) chcel zdôrazniť , aby sa nepriehladlo:
    "Pokud je možné se o něco pokusit, je to snaha o řešení v rámci jednotlivců a skupin, které se pokusí o co největší využití funkčních zbytků a zdrojů systému, přičemž budou zpočátku skrytě a latentně a později stále otevřeněji směřovat k autonomii a nakonec k totální distanci od kolabující civilizace"

    A uzavrel by som to citáciou židovského komika:
    "Jedna ceste vede k zoufalství a hluboké beznaději, druhá k naprostému vyhynutí. Modleme se, ať jsme dostatečně moudří vybrat si správně."


    -- Ale prečítajte si to radšej podrobne a pomaly sami.
    publikované: 03.01.2011 10:02:38 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. do noveho roka dobru chut
    The US embassy in Paris advised Washington to start a military-style trade war against any European Union country which opposed genetically modified (GM) crops, newly released WikiLeaks cables show.

    In response to moves by France to ban a Monsanto GM corn variety in late 2007, the ambassador, Craig Stapleton, a friend and business partner of former US president George Bush, asked Washington to penalise the EU and particularly countries which did not support the use of GM crops.

    "Country team Paris recommends that we calibrate a target retaliation list that causes some pain across the EU since this is a collective responsibility, but that also focuses in part on the worst culprits.

    "The list should be measured rather than vicious and must be sustainable over the long term, since we should not expect an early victory. Moving to retaliation will make clear that the current path has real costs to EU interests and could help strengthen European pro-biotech voices," said Stapleton, who with Bush co-owned the St Louis-based Texas Rangers baseball team in the 1990s.

    In other newly released cables, US diplomats around the world are found to have pushed GM crops as a strategic government and commercial imperative.
    publikované: 03.01.2011 16:48:53 | autor: 1984 (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. Prognozy
    nacrtnute v Pohledu Medusy su pesimisticke {na rense.com podobne} a ja uz nevidim nadej ani v .....řešení v rámci jednotlivců a skupin.
    Ti roztruseni jednotlivci, co sa obcas spoja cez net, toho vela nezachrania. Zatial si mozeme povedat ako padajuci z mrakodrapu: zatial je to dobre.
    publikované: 04.01.2011 21:18:02 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. Aspon trochu v sulade s temou Svine
    publikované: 05.01.2011 10:34:02 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. Ano, dobré riešenie nejestvuje, N.
    Ale kým Zem nevyzerá ako Mars, stále je možné, že sa to po prechode hrdlom flaše nejako zreformuje ...

    Ináč, keď sa pozreme do histórie a zobereme to štatisticky, asi neexistovala jediná generácia ludí, ktorá by nezažila ťažké katastrofy, zrútenia ríš alebo aspoň ťažké sociálne prevraty...

    Ergo, kto by ich lutoval, veď sú zvyknutí, beštie.
    A seba nelutujem principialne.

    publikované: 08.01.2011 08:45:07 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. mrtve vtaky a ryby
    Ema ma poziadala aby som sem dal text ktory napisala Rady Ananda http://radyananda.wordpress.com/2011/01/06/fracking-arkansas/
    publikované: 09.01.2011 10:13:01 | autor: strazca maciek (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. Vie niekto co sa deje ?
    publikované: 12.01.2011 21:37:54 | autor: Nuuk (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. chutny citat zo smetiarskeho
    diskusneho fora k clanku o havarii polskeho specialu v Katyni:
    na otazku diskutera "Cim sa vyznacuje vyvoleny narod?" iny odpoveda:
    "Právo robiť genocídu, byť ultraxenofóbnym a ešte sa tým chváliť v knižke, v ktorej sa na jednom mieste prekvapivo píše, že "nezabiješ" :-)

    Každopádne je nepochybné, že to "nezabiješ" je len jedna z mnohých vecí, ktoré sa v Biblii musia chápať symbolicky a jeho význam nám nie je jasný."

    publikované: 13.01.2011 18:43:51 | autor: pozorovatel (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. Ak slnko zajtra nevyjde môže za to CO2!!!
    publikované: 13.01.2011 19:16:04 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Ultimate answer on all questions
    publikované: 13.01.2011 20:36:09 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Hat Arton ur,
    maga Anglikan? Nagyon szepen kissemberi pidgin Angol nyelve maganak.
    Nem lehet kapanek rozumis Tebe. Hat sellak do velky vilag ide, a pritrca Angol. Hat, ako rozumi Teba jeden klap: "on all questions" vagy "to all questions"?

    Za cem, ty durak, pises, sto ty neznajes?
    publikované: 13.01.2011 21:57:29 | autor: Miklos Horthy (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. google "answer on all questions"
    Pri tej príležitosti ponúkam aj dogmatikovi pretŕčajúcemu dialekt fínštiny (hmmm, to je úroveň) rozpracovanejšiu verziu:

    http://www.youtube.com/watch?v=wBtHICMmDJk&feature=related


    Luozi, keyi ni xianzai ming bai. Dui bu dui?
    publikované: 14.01.2011 07:23:08 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Is that so?
    Da gugla demokratika et internationalisti esta: Alles idioten recovera - no diskriminatora.
    No diskriminatora eksibicionisto ili duraka.
    Idiotismo sempre internacionalisti und universalistiko.
    publikované: 14.01.2011 09:23:57 | autor: Miklos Horthy (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. Dalsia zidovska award
    Mimoriadne zásluhy amerických diplomatov budú odmeňované novozaloženou cenou, pomenovanou podľa zosnulého diplomata Richarda C. Holbrooka.

    Informoval o tom v noci nadnes vo Washingtone prezident USA Barack Obama pri rozlúčke s týmto vysokopostaveným diplomatom. Na smútočnej ceremónii v Kennedyho centre sa zúčastnila okrem iných amerických a zahraničných osobností aj šéfka americkej diplomacie Hillary Clintonová a jej manžel, exprezident Bill Clinton. Prezident Obama dlho hovoril o zásluhách zosnulého veterána americkej diplomacie.

    Holbrooke, ktorý bol naposledy vo funkcii Obamovho osobitného vyslanca pre Pakistan a Afganistan, zomrel 13. decembra minulého roka vo veku 69 rokov. Príčinou úmrtia bola trhlina v jeho aorte.

    Preslávil sa najmä ako strojca Daytonskej mierovej dohody, ktorou sa skončil vojenský konflikt v Bosne a Hercegovine.

    Holbrooke, bývalý veľvyslanec USA pri OSN, bol sedemkrát navrhnutý na Nobelovu cenu za mier a je autorom mimoriadne úspešnej knihy pamätí o daytonských rokovaniach s názvom To End A War (1998). Noviny New York Times ju zaradili medzi 11 najlepších kníh príslušného roka.

    Vdova po Holbrookovi Kati Marton je maďarského pôvodu, činná je ako spisovateľka a publicistka.

    Madarskeho povodu :-))

    Marton was born in Hungary, the daughter of UPI reporter Ilona Marton and award-winning Associated Press reporter Endre Marton. Her parents survived the Holocaust of World War II but never spoke about it.
    publikované: 16.01.2011 06:29:31 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Fantozzi, e lei?
    publikované: 16.01.2011 07:33:18 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Odpoved je ano
    Je to Grigoryi :p

    Arton musel si tomu chudakovi zase niekde ublizit.
    V diskusiach Sme?
    Myslis, ze nam ten jesitny zbabelec vysvetli, preco si teraz vybral meno Miklosa Horthyho?
    publikované: 16.01.2011 07:51:42 | autor: insider (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. Henten kotí vartáš je cimlich divný
    To jak som žiadala, telepaticky?

    Ja neviem, možno si tam Američania rozfrckávali fosgén, ale realita je komplikovanejšia.
    Tuto kukni mapu
    http://eco.rian.ru/ecoinfogr/20110111/320023966.html
    A to na nej nie sú uvedené miesta, na ktorých niet sapientov a nemá kto hlásiť masovú gibeľ.

    Som sa tu zastavila iba idúcky okolo, prihodiť niečo do pitvora. Tak zasa niekedy dovidenia.
    publikované: 16.01.2011 11:00:24 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. Emma, e lei?
    .
    publikované: 16.01.2011 11:18:27 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. Sííí sííí síííí
    Čoskoro dobehne Grigorij Horthy a dodrbe ťa, že si mi napísal meno s dvoma m.
    publikované: 16.01.2011 11:33:06 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. Jual Obat Aborsi 3 Jam Di Jamin Gugur Wa : 082244058007
    Jual obat aborsi 100% manjur. Informasi lebih lanjut Hub 082244058007 atau kunjungi klinik-aborsiaman.com

    <a href="https://klinik-aborsiaman.com/jual-obat-aborsi-samarinda/">Jual Obat Aborsi Samarinda </a> <br>
    <a href="https://klinik-aborsiaman.com/jual-obat-aborsi-pontianak/" rel="nofollow" >Jual Obat Aborsi pontianak</a> <br>
    <a href="https://klinik-aborsiaman.com/jual-obat-aborsi-bandar-lampung/">Jual Obat Aborsi bandar lampung</a> <br>
    publikované: 21.01.2019 05:30:18 | autor: minglobal76 (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. The Collection Marts
    Holbrooke sa potichu vytratil a nechal Thaçiho s Madlen Korbelovou-Albrightovou v štychu. Stavím sa, že stará Korbelka v poslednej dobe horšie spáva, a nebude to len vekom. Ako sa píše v starovekom kompiláte všeličoho s názvom biblia, v ktorom sa sem-tam objavuje aj univerzálna pravda: čo bolo povedané v tme, vykričané bude na svetle a čo bolo pošepkané do ucha, rozhlasované bude zo striech. Aj o najotrasnejšom zločine, ktorý sa stal po WWII v Európe a ktorý spáchali kosovarský Thaçi spolu s jeho židoamerickými kamarátikmi.

    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/bedding/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/comforter-set/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/high-quality-bedsheets/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/bridal-set/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/export-quality-duvet-covers/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/multani-gultex-bed-sheet/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/gadday/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/blanket/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/razai-set/
    http://www.thecollectionmarts.com/product-category/sofa-cover/
    publikované: 23.09.2020 08:45:15 | autor: gul ahmed single bed sheets (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. https://infoguidenigeria.com/mapoly-post-utme-form/
    This is quite useful article and I'm glad for discovering this write-up and powerful awareness. Thanks; I'm happy reading from this blog. Check https://infoguidenigeria.com/mapoly-post-utme-form/
    https://infoguidenigeria.com/mapoly-post-utme-form/
    https://infoguidenigeria.com/mapoly-post-utme-form/
    publikované: 04.11.2021 15:39:51 | autor: how to get admission into mapoly (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014