Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Svokra

Tak uz ten tilutok vam povie ze to veru vobec nebol lahky tyzden.
Tak uz ten tilutok vam povie ze to veru vobec nebol lahky tyzden. Jednou z vyhod mojho vztahu , pri tolkych nevyhodach, bolo ze svokra sa odstahovala do zahranicia, kde si uziva slnko a stastny dochodok. Nevyhodou je , ze ked jej uz zacneme chybat, nasackuje sa na pa dni, tyzdnov, mesiacov k nam. Zacina to uz tyzden predtym ako dorazi , lebo vsade musi byt mimoriadny poriadok , vyprasene matrace, vymetane kuty, vyprasene koberce. Po minulorocnom fiasku ked som stravila pat hodin na kolenach umyvanim podlahy a ona prisla a prve co spravila bolo ze zdihla smietkku o zeme, som sa rozhodla si svoje nervy tento rok nenicit a objednat upratovaciu sluzbu. Mile dievca prislo, povymetalo, povysavalo, poumyvalo, utrelo prach , vypytalo 40 eur , ktorych som vytiahla drahemu z nohavic, a odislo . Martin prisiel z prace, popozeral sa po byte , pochutnal si na veceri ( kupenej v skvelej restauracii z vedlajsej ulice ) a pochvalil ma aka som sikovna a kedy som to vsetko stihla ked som cely den robila. ,,Najlespia zienka na svete! " pusa na lice. ,,A nevidela si mi tu 50 co som mal v rifliach ? " Chlapi . Mamicka dorazila na druhy den s tromi kuframi, sadov tanierov a upratovacimi prostriedkami na kuchynu, kupelnu, podlahu aj zahradu, ale kedze este vo mne prekypovala euforia so skveleho sexu zo vcerajska tak som si z toho nic nerobila. dovod preco prisla boli vlastne moje narodeniny ,( aka ironia. Vsetko najlespie) vybrali sme sa , stastna trojica do restauracie, kde sa moja draha svokra stazovala na vsetko od casnika, cez jedlo po utierku na stole , tak som volala taxik este pred desertom. Vecer si prisla lahnut na gauc k nam do spalne a ja som sa uz rozlucila s nejakou tou nehou a isla si do kuchyne naliat. Este ze mam tu policku z vinami na zle casy . Rano som sa zobudila o 6.30 na umyvanie riadu a s bolestou hlavy. Obute mam kvietkovne ponozky vo svojich 100 eurovych lodickach, kedze mi moja draha svokra predtym ako som odchadzala z domu zavelila ze je strasne zima a ze si musim dat ponozky a este bola taka mila a pozicala mi jej nahrdelnik. A moj drahy mi napise sms, ze by som sa predsa mohla trosku viac snazit, ked ona je ku mne taka mila . Tak som sa usmiala a spytala ze kedy odide , ale bohuzial to este stale neviem kedze je vraj neslusne sa na take veci pytat. No ja e didem na navstevu tak aspon zo slusnosti oznamim kedy odidem., ,, Tak sa spytaj pekne, ze dokedy zostane, to znie lepsie ! " Za to som dostala dalsi karhavy pohlad a tak som si vybavila volno z roboty a odchadzam buduci tyzden na dovolenku. Sama. Seven heaven :)Len som este nevymyslela ako sa s tym vysporiadam ked sa vratit naspat.

Its my life | stály odkaz

Komentáre

  1. panebože, a toto vari ešte existuje?
    moja zlatá, preč , a rýchlo preč z toho kruhu kde sa aj Tvoj manžel točí ako mamička určuje.. och, och.. ani nechci vedieť čo som tu mala napísané pred chvíľkou...
    publikované: 17.05.2011 10:18:23 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Nerozumiem
    Prečo sa pretvaruješ?
    Kľudne si sadni k časopisu alebo pred televízor, riad aj okná vydržia a mamička nebude mať pocit že si jej syn pomýlil kuchynský spotrebič s manželkou.
    publikované: 17.05.2011 13:32:01 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hehe..
    tak ja na rozdiel od inych ti poviem, ze nic lepsie ako svokra..sikovna zienka si poradi ako vidim ;-)..ale len tak mimochodom..svokru si bud pohnevas alebo sa s nou skamaratis..a ked sa neda skamaratit tak jednoducho utopit vo vani nestastnou nahodou spadne z balkona otravit jej zlc, vypit krv....potvor svokra...,raz budes aj ty svokra..ja by som chcela uz..ale syn nechce ..ze by som mu zenu aj deti poblaznila ze mu celkovo staci mat na krku mna..:DD...ale vazne, vzala si to zo zleho konca..a divadelneho ..aj ty aj tvoja svokra..a dodatok, chlap by mal vediet kormidlovat a ak to nedokaze tak je v kelu..a ak ho mas rada tak ho to naucis, ak na to mas..nie je to myslene v zlom..prave naopak..je to o zivote..
    publikované: 17.05.2011 15:17:28 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. He he
    Dakujem za podporu, vidim ze nie som sama :) ale dolezite sa na to pozerat s humorom :) a dovolenka je tu uz za dva dni :)
    publikované: 17.05.2011 15:45:18 | autor: LauraSofia (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014