Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Strieborné draky

Nazývaný aj veterný drak. Veterný drak aj preto, pretože vedel najrýchlejšie lietať zo všetkých drakov. Rýchlosť 200 km/h vedel dosiahnuť za pár sekúnd. No nebol to bojový drak. Bol veľmi príjemný. Jediná vec čo ho dokázala naštvať bolo zlé zaobchádzanie ku jeho priateľom a rodine. A preto tieto draky vytvárali tie najsilnejšie priateľstvá. Komukoľvek by sa podarilo sa s jedným s nich spriateliť tak toto priateľstvo potrvá až do smrti. Podobne ako veľmi silné boli priateľstvá tak silný bol aj rodinný vzťah. Rodinné putá pretrvávali až do siedmej generácie. Tieto generácie si navzájom pomáhali a podporovali ciele druhých. Tieto draky väčšinu času trávili vo výškach kde je redší vzduch. Za čias Biengataru pomáhali ľuďom poháňať veterné mlyny no po rozpade Biengataru obývajú ostrov Boleno ktorý strážia aby sa tam nikto ani eistiovia dostali čím sa podobne ako čierne draky odizolovali od sveta. Chrlil väčší oheň ako ostatní draci. A dokázal aj vďaka svojimi krídlami vyvolať silný vietor. To odrazí každého nepriateľa. Vedel sa dokonca aj premeniť na mrak. Nik by nerozoznal pravý mrak od neho.


Drakologia knihy Svet drakov | stály odkaz

Komentáre

  1. (y)
    Někdy se sama sebe ptám, kde se ta kreativita bere.. Takovýhle drak.. To by mě jen tak nenapadlo, že by mohl existovat :D
    Je hezké se o něčem takovém dozvídat informace ^^ :)
    publikované: 30.07.2015 23:09:21 | autor: nemam-meno... (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014