Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poľovník a zajac

Tu sa povenujeme téme že prečo majú ženy neustále problémy odpovedať aj na totálne bežné otázky, na ktoré by muž bez váhania odpovedal a prečo majú ženy problém dať na seba kontakt, ísť s niekym na stretko a podobne.

 


Čítajte aj: 45 právd o ženách
Čítajte aj: Konkurencia je veľká
Čítajte aj: Experiment na Internete
Čítajte aj: Trepanie prázdnej slamy



Všimli ste si určite viacerí veci ako keď žena stopuje tak jej muž skoro vždy zastaví, ak stopuje muž tak mu žena skoro nikdy nezastaví... Ak napíše muž žene že chce stretko tak žena obvykle nejde, ak by napísala žena mužovi že chce stretko tak by muž šiel v 95% prípadoch! A len tak mimo prečo sú bordely len pre mužov? Prečo niesu aj pre ženy? Keď chce sex žena, záujemcov sa nájde hocikoľko. Ak chce sex muž, tak to má ťažké... Toto bol len drsnejšie povedaný fakt ktorý však platí aj na ostatné veci. Napríklad na otázky že kde pracuješ, kam sa chodíš baviť, odkial si... muž nemá problém odpovedať kým žena má. Tak si to zoberme na príklade zajaca a poľovníka. Znásilnenia sú väčšinou zo strany muža ako zo strany ženy. Muž je obvykle agresívnejší aj silnejší, presne ako bezmocný zajac proti poľovníkovi. Informácie o zajacovi že kde má úkryt, kam chodieva, akú má stratégiu sú pre poľovníka užitočné lebo ich vie použiť na ulovenie zajaca. Ale pre zajaca sú informácie o tom kde poľovník býva, kam chodieva, koľko má nábojov sú úplne nepodstatné a nepoužiteľné lebo sa ho zajac bojí a nijak mu nepomôžu k prežitiu. Teda ten agresor a násilník je poľovník nie ten zajac. Takže žene môže muž dať trebárs aj svoju presnú GPS polohu, vie že to žena nijako nemôže zneužiť lebo sa ho bojí.

 

<< Diskusia >>



Čítajte aj: 45 právd o ženách
Čítajte aj: Konkurencia je veľká
Čítajte aj: Experiment na Internete
Čítajte aj: Prečo reálne nevychádzajú vzťahy?


 

Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE   a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy,   pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.


Vztahy | stály odkaz

Komentáre

  1. Treba sa spojiť!
    Toto sa deje na celom slovnsku leb v Hnúšti sa to už konečne niekam ubralo. Treba sa spojiť a nenechať sa. Keď štrajkovať tak všetci! Ale problém je tam že sa vždy nájdu nejaké babičky čo sa trasú o miesto a preto to bude dosť ťažké. Netreba kvôli tomu voliť Kotlebu. Stačí len nadriadeným ukázať že aj my tu máme nejaké práva!
    publikované: 01.03.2010 21:07:01 | autor: Revolution (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Sumsungove dodávateľské firmy
    Celé naše mesto majú v rukách! Akurát Samsung je jediný čo sa ako tak drží. Nevravím že tam nieje tá drezúra ako v Yure ale aspoň platia a sú tam aj odbory. Odmeny dostávajú dokonca aj ľudia čo sú cez agentúry. Ale čo sa týka dodávateľských firiem ako Koam, Dong Jin, Samil, JMI, Jasplastik... Je to biedna úroveň. Špinavé haly, malé platy, žiadne odmeny, samí nadčas!
    publikované: 01.03.2010 21:43:12 | autor: Markovič (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014