Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo o nich

Fall Out Boy vznikly koncom roku 2000 s už vtedy zabehnutou štvoricou chicagskej hardcore punkovej scény. Do povedomia širokej verenosti sa dostávali už v roku 2003 albumom Take This To Your Grave, skutočné "hitparádové hody" však zaznamenal až veleúspešný From Under The Cork Tree.
Fall Out Boys vyšli z chicagské undergroundové scény a postupně se hlavne vdaka neúnavnému koncertovániu vyšvihli do pozície jedného z nejsledovanějších kapiel sučasnosti. Ich treti album je prva doska u velkeho labela, v Amerike vyslo uz minuly rok a teraz sa vdaka uspechu singlov Sugar, We´re Going Down dostava aj do Europe. Fall Out Boy neponukaju nic odlisneho od svojich emo-rockovychnic soupotnikov - maju taky isty zvuk aj image, maju dlhe nazvy, jak kaze dnesna moda a skor ako hviezdy posobia ako banda studentov. Klad tejto dosky je taky, ze oni vzali vsetky typicke emo-rockove atributy a vytiahly z nich maximum.

From Under The Cork Tree je skvely energicky album, kde neni slaba ani jedna piesen. Byt podla rovnakeho vzorca kazda ich skladba je chytlavy hit, ktora do vas vdaka silnym melodiam i vyhranosti kapely naleje tolko potrebnu energiu. Za pozornost stoji piesen s nazvom I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me - teda "Vyspala som sa s niekym z Fall Out Boy a jedine, co z toho bolo, je tato blba piesen, ktoru o mne napisali"... v ktorej je zmysel pre humor a velmi dobry text, a to nielen v tejto piesni ale aj vo vacsine ich piesni.

Fall Out Boy | stály odkaz

Komentáre

  1. tak akoze
    fall out boy je inak husta skupinka :-) milujem tu hudbu
    publikované: 08.02.2007 15:30:53 | autor: disguise-purity (e-mail, web, autorizovaný)
  2. AAAAAAAAACHHH
    I LOVEEEEEEEEEE FALL OUT BOY
    publikované: 29.07.2007 18:52:27 | autor: Ivangeline (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. cmuk
    I LOVE YOU FALL OUT BOY 4ever
    publikované: 12.10.2007 15:19:51 | autor: pusinka16111 (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. nazov
    tato skupina je poppici
    publikované: 22.11.2007 15:50:11 | autor: fuuuuj (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. parada
    mam ich rad a hlavne preto lebo nehraju EMo styl konecne nieco normalne ne Emacke
    publikované: 19.01.2008 21:16:31 | autor: lubos (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014