Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Červená kráska

Tmavočervená kráska

Tmavo červený outfit, ktorý sme pre vás vybrali, je skutočným hitom tohtoročnej sezóny. Aj módni návrhári túto farbu milujú a tvoria nové a nové kolekcie, kde odtiene červenej hrajú prím. Sexy šaty v kombinácii s krvavo červenými doplnkami sú ako stvorené na jarné zvádzanie. S podobným outfitom svojho vysneného muža získate mrknutím oka.


Sexy dračica

Džínsy v kombinácii so sexy korzetom z vás urobia hviezdu na diskotéky, ale tiež v práci. Túto kombináciu si môžete dovoliť prakticky na každodenné nosenie. Pokiaľ chcete pôsobiť ešte viac sexy, klasické džínsy vymeňte za krátku minisukňu. Originálne doplnky zvýraznia bezchybnú vizáž. Podobný outfit zoženiete v butikoch značky Elle alebo prostredníctvom internetového obchodu www.net-a-porter.com.


Sladká lolitka

Tak tento outfit vo vašom šatníku proste nesmie chýbať. V podobnom oblečení a doplnkoch budete nielen maximálne originálni, ale tiež veľmi sexy. Muži kombináciu nedbalej elegancie proste milujú. A pokiaľ naviac necháte jedno ramienko ledabolo skĺznuť nižšie, budete ich od seba priam odháňať. S jednoduchými ťapkami budete pôsobiť, ako by ste práve odišli z pláže a s náušnicami v tvare nôt vám dodajú skutočnú jedinečnosť. Už stačí len navlhčiť pery červeným balzamom a váš outfit nikto len tak ľahko neprekoná.


„Červená Čiapočka“ na zjedenie

K tomuto outfitu snáď ani nie je, čo dodať. Stačí sa pozrieť a je jasné, že budete sexy dračicou a vkusnou dámou zároveň. Kombinácia červenej so žltou alebo béžovou farbou pôsobí veľmi netradične, a pritom skvele! Kúzlo tejto farebnej kombinácie pozná totiž veľmi málo žien. A vy môžete byť medzi nimi! Outfit zvýraznite sviežou kvetinovou jarnou vôňou a môžete vyraziť do ulíc. Vaše sebavedomie zmiatne „šedé myšky“, ktoré ešte nespoznali tajomstvo kombinácie farieb a skvelého outfitu.


oblečenie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014