Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Osobný vrchol extázy [undomielka]

áno..je to tak..aj na mňa prišlo :P :P :P
No teda....nie je nič krajšie ako vidieť na stole Rajec neperlivý, s príchuťou Materinej dúšky a s príchuťou Púpavy.....to je jednoducho geniálne. Obdivujem ich za tento objav! Krásne! Už by ma len zaujímalo, prečo sa nedá v ZH City zohnať príchuť Šalvie...to sa dorieši =))
Btw...nálada trocha vylepšená--samotným Rajcom a Jurinom =)) idem sa potešiť aj Pojisťovňou, ktorú kvôli včerajšej sledovanosti Paneláku dali na neskoršiu hodinu..televízne machinácie..o tom raz napíšem a bude na Pulizerku..

Ivuškina spovednica | stály odkaz

Komentáre

  1. ak Ty na Pulitzerku, tak...
    bol to zivotny omyl prist sem a docitat do konca, vidim, ze peral na ceny este dost, len mam slaby zaludok...
    publikované: 20.02.2008 23:39:19 | autor: jozin (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. boooze
    milujem tychto ludi, ktory si o sebe myslia ze su majstri sveta a pindaju do vsetkeho co vidia. kebyze sak sami mali nieco spravit, vykrutia sa z toho s tym, ze je to pod ich uroven. mojko, ked si myslis ze mas na toto slaby zaludok, tak naco si sem chodil. laskovo odpal a chod otravovat niekoho ineho.
    P.S: nemam nic proti kritike ani negativnym reakciam, lenze aj na tie treba mat istu formu, a vsetko sa da povedat slusne aj drzo. takze kto ako na nas, tak my tak nanho. TO JE HESLO DIVOZIENOK!
    publikované: 22.02.2008 18:19:19 | autor: Ttrill (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. cozeee?
    Vy a slusne?
    Reagoval som podobnym sposobom, akym to bolo napisane...len si po sebe precitajte, gymnazistky....nema to formu, obsah, nic, len kecy...a pokojne dalej sa rozdrapujte, ved sa tu o vas trhaju, budte vdacne aspon za jeden koment:))) moj :))))
    a vyber televiznych prgramov tomu len nasvedcuje, ako stare dochodkyne:)
    publikované: 22.02.2008 18:46:18 | autor: jozin (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. oky
    takze my a rozdrapene, skusil si sa pozriet na to co pises, majster slova? moj sak ty ani nevies o com hovoris a ty nam tu chces prednasat o obsahu. pokial viem, blog je tu na to, aby clovek mohol prezentovat svoj nazor a ked si myslis ze nas nazor je hodny len tvojho komentaru tak si ho laskavo mozes odpustit. a este si neodpustim, k tom uvyberu telebviznych programov, kedze si o sebe ocividne mylsis ze si pan dokonaly, predpokladam ze doma plackas nad starymi reprizami siedmeho neba a kazdy pondelok si zaveseny pred telkou na pilcherkinych gycoch. alebo horlivo cakas, v ktorom starom filme uvidis holy zadok a slintas potom blahom. skus sa pozriet do zrkadla pred tym, nez vobec dovolis napisat nieco tym tvojim odpornym paprciam.
    P.S: dalsie poucenie. nastvat divozienku neodporucam. vedia byt velmi nebezpecne. dokonca aj na dialku.
    publikované: 22.02.2008 18:58:14 | autor: trill (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. nebezpecne? Oj, nie, iba sproste:)
    Ked im dojdu argumenty zacnu nadavat a vyhrazat sa...
    Moje male, tie spominane gyce asi pozerate Vy, obavam sa, ze ked vam tu napisem akykolvek nazov fimu, tak vam to nic nepovie a viete preco?
    Lebo pozeram veci, na ktore hodno pozerat, ktore su umelecke diela a to Vy nepoznate...
    skoda...radsej keby ste hladali cesty pohody ako nenavisti...nebojte, uz nepridem, piste si ake chcete fantasmagorie, idem pozerat radsej holy zadok, ako citat prazdne hlavy...
    publikované: 22.02.2008 19:30:55 | autor: jozin (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. skus to s tym filmom....
    nech si overim moje znalosti
    P.S: chvalabohu... VYPADOL
    publikované: 22.02.2008 19:35:04 | autor: trill (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014