Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Praktický návod na dojčenie ZADARMO, tehuľky, svokry, mamičky, nevesty, ŽENY, pozrite sa!

Milí moji čitatelia, priatelia, teda aspoň tých pár, čo sa k mojim blogom občas zatúlajú...

doteraz som si plnila (a mienim aj naďalej) mamičkovské povinnosti, prežívala vďaka Šimonkovi mnoho radostí a každá mamička asi vie, že mať dieťatko je nádherné a aj náročné zároveň, ale neľutujem, teším sa a každú chvíľu si s našim synčekom vychutnávame tak, ako je to len možné. Sme zdraví, do seba zaľúbení a šťastní (i keď ktohovie, čo to presne znamená, no vystihuje to asi náš stav), jednoducho sme spokojní...ale o inom som chcela...


Cez moju milú laktačnú poradkyňu Vierku som sa dozvedela, že ich občianske združenie Mamila (mamila.sk) vydáva Praktický návod na dojčenie, a ja by som si v tomto virtuálnom priestore dovolila naň upozorniť, je dostupná do 16. marca zadarmo, tak neváhajte a objednajte si ju, pretože je to asi jediný dôveryhodný zdroj informácií o dojčení, rokmi praxou overený a navyše sa tie informácie opierajú o prednášky jedného celosvetovo uznávaného a známeho pediatra Dr. Jacka Newmana. V tomto prípade nejde o reklamu zo zištných dôvodov, len o dobrú vôľu niekoľkých duší, ktoré zdieľajú spoločný cieľ, a to je, aby na Slovensku pribúdalo viac spokojných mamičiek a detí, ktoré budú dojčené materským mliekom, pretože verte neverte, je ich žalostne málo a dojčenie nie je také samozrejmé ako by mohlo byť. Pre istotu ešte raz link:

https://sites.google.com/site/vasamamila/Home/kniha-prakticky-navod-na-dojcenie

sama som zvedavá a neviem sa jej dočkať a srdečne gratulujem jej autorkám, jupí!

Vaša mamulienka diuška :)

Šimonkovo | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    Ahoj Diuška :) Rada čítam také pozitívne slovíčka... plné lásky. Moji synovia tiež odrástli na mojom mlieku a máš pravdu, že teraz už je to skôr zriedkavé. Môj polročný vnúčik vyrastá na fľaši a je mi to ľúto... no čo už :) tak vďaka za osvetu pre nádejné mamičky...
    publikované: 11.03.2011 22:48:54 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ahoj rusalka :) rada Ťa vidím!
    za mamičky je mi veľmi ľúto, ak niektoré z nich aj chceli kojiť a pre (inak riešiteľné) problémy nemohli...v mojom okolí už tuším ani nie je mamička, ktorá by ešte kojila...Šimon má už takmer 21 mesiacov a bez kojenia by som si to už nevedela predstaviť, mamičke a bábätku veľmi pomáha, nielen nasýtiť, ale aj vyriešiť mnoho každodenných problémov, veď Ty to musíš sama vedieť :)

    preto niet za čo...

    srdečne pozdravujem H-a a celú rodinku, to ale uteká, pol roka, jemine! :)
    publikované: 11.03.2011 23:11:30 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Dionea,
    ahoj. Dávno si sa nám "neukázala" a Šimonka tiež nie. Veď ten už musí byť dobrý výmyselník, ktorý nenechá maminu v kľude ale neustálom pohybe s očami na každom kúsku hlavy, aby ho ustrážila.
    Informáciu podám ďalej. Mám kolegyňu- mamičku čakateľku, ktorá už začína sa zaujímať o takéto články, lebo chce, aby jej dieťatko v nej zdravo rástlo.
    publikované: 12.03.2011 15:03:01 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ahoj vasilisa :)
    veru, neukázala, zamestnáva ma na 200 percent a popritom musím stíhať aj iné veci, veď ste si to samé vyskúšali, viete :) a navyše by som mala aj niečo zarobiť, takže tak...ale dám vám vedieť, ako sa máme, sľubujem ;)

    dozvedela som sa, že ten návod je už bohužiaľ rozchytaný, ale ak budem vedieť, ako sa k nemu dostať, podám info, určite bude aj v nemocniciach, no je dôležité, aby si ho mamičky (pokiaľ chcú úspešne dojčiť) naštudovali skôr, resp. skontaktovali sa s nejakou poradkyňou, ktorých zoznam je na mamila.sk...vrelo odporúčam aj Tvojej kolegyni :)

    príjemný dník prajem!
    publikované: 14.03.2011 13:16:24 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  5. diuška
    Boh žehnaj také mamičky ako si Ty:) určite mnhohých správne navodíš krásne prežitie najkrajšieho obdobia ženy matky.. materská dovča:)
    Prajem krásny deň.
    publikované: 14.03.2011 13:29:25 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ahoj Diuška
    čítam a kukám, že Vám to klape, tak držím palčeky aby to klapalo aj ostatným mamkám :-))
    publikované: 14.03.2011 13:31:57 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  7. viki, zaruška :)
    viki, ešte nie som laktačná poradkyňa, ale ak viem, pomôžem tak, ako pomohli aj mne :) stretávam sa len s jednou mamičkou,nemám koho navádzať a je to ako jazda rýchlikom...snažím sa užívať si to a robiť radosť Šimonkovi :)

    zaruš, ďakujemee, stískam prsty s Tebou :)
    publikované: 18.03.2011 18:56:22 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Kojení a prsa
    Děkuji moc, určitě by se takový návod hodil. Zatím hledám vždy když se vysketne nějaký problém s kojením na stránkách mamila a je to opravdu skvělé, přijdeme, že jsou jediní, co to laktační poradenství dělají dobře. Ale na co bych se chtěla zeptat, pokud nevadí, máte někdo zkušenost s dlouhodobým kojením s takto https://www.premier-clinic.cz/zakroky/zvetseni-prsou/ upravenými prsy? Jak se po dokojení změnil tvar nebo se nezměnil vůbec?
    publikované: 10.11.2021 09:06:21 | autor: Mika (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014