Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Maturantom 2006

4 my dreams I hold my life :)
Vazeni a mili ... toto je jeden z mojich poslednych e-mailov pre Vas. Napriek milionom dovodov a mojim obavam z buduceho tyzdna Vas xcem co najsrdecnejsie pozdravit. Prave som v pomerne dusnej atmosfere dokoncil pripravu triedy, kde sa na buduci tyzden stretneme ... popijam obligatne pressko a potichucky dumem ... Amen. Ale nie toto som xcel.

Xcel som Vam vsetkym povedat, ze Vas mam naozaj rad ... Akokolvek to moze vyzniet ... Aj ked, ako je to naozaj mat rad ? Zit, mysliet, snazit sa, poxybovat, trapit sa ? Jestvovat a pritom nezabudat, ze okolo predsa paxne clovecina ? Viem, pre Vas su teraz podstatne ine veci ... Ale ...

Dakujem. Dakujem za moznost spoznat Vas. Dakujem za xvile, ked som sa mohol na Vas len tak divat ... Dakujem za okamihy, ked som stal mnohokrat pred Vami a v duxu som kaslal na vyklad a premyslal, aki ste uzasni ... Boze. Je koniec. Naozaj a uprimne, bude mi za Vami este velmi, velmi, velmi dlho smutnooooooo ...  Pomoze mi niekto ?

 

P.S: 4mydreamsSiHoldMyliFe ... and 4ya.

Sia somewhere in time ... Bye.

 
                                        

Aktuálne postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. reakcia,inak sa nedalo...
    Nie so sice maturantka byvala ale budúca... Len tak som sem skocila, a keď som si len tak precitala z nudy tento posledny mail tym maturantom samu ma to totalne dojalo...fagt ste ich museli mať totalne radi:) Keby bolo na skole viac takych uciteľov co im na študentoch aj zalezi anie len si tak kecaju do vetra... Aj ste ma ucili ale to len nejky kratky cas... Skoda ze som namala možnosť Vás spoznať takto...:)Krásny deň!
    publikované: 01.08.2006 19:20:55 | autor: nepodstatne (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014