Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Privítanie

Nastražte uši, upriamte pohľad, prvý krát sa k vám prihovárajú vaše možnoniekedyobľúbené blogerky.

Ahojte, ako ste sa tu preboha preklikli? No, keď ste už tu rada by som vás privítala. Volám sa Zuzana. Tento rok maturujem na gymnáziu a keďže mám „hromadu“ voľného času, rozhodla som sa, že svojimi myšlienkami (ne)obšťastním aj druhých. Skúste si preto pozrieť blog, ktorý vediem so svojou spolužiačkou Stankou. Obe radi píšeme a máme toho veľa na srdci. Raz pozitívne, inokedy zase nie. Dúfam, že si v našich článkoch nájdete to svoje. Možno poučné, možno zábavné, no snáď sa k nám zase zajtra vrátite.

Čaute všetci! Ozýva sa druhá časť blogového dua. Stanislava, Stanka, Stexie alebo ako len chcete. V prvom rade neznášam predstavovania. Čo vám mám o sebe povedať? Že som úžasná? Že si náš blog zamilujete? Hold, je to váš názor a nechám vás, nech si ho utvoríte sami. Budem rada, ak nám venujete zopár chvíľ a dáte naším dielam šancu. V každom prípade rady uvítame kritiku (alebo to aspoň hovoríme, vraj sa to patrí, inak kritiku z duše nenávidíme) a vaše názory. Zanechajte nám komentár, odkaz, pokojne vyšlite aj holuba. Hlavne nech si nás naše myšlienky nájdu. Tešíme sa na vás. 

Vaše Wild Elements

 


Svet našimi očami | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014