Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Go back to Auschwitz

Chemická zbraň hromadného ničenia

Krátko po masakri civilistov zo štátov NATO a Európskej únie, ktorý spáchala židovská armáda na lodi Freedom Flotilla a únose siedmich stoviek ľudí odcestoval do ideologickej centrály sionizmu v New Yorku minister izraelskej hasbary - propagandy Juli Edelštejn, aby v krízovej situácii osobne dohliadal na generovanie proizraelskej propagandy určenej na manipuláciu západnými davmi. V tom čase sa na plavbu do Gazy chystala siedma, oneskorená loď flotily. Práve z nej mala hasbara najväčšiu obavu. Jej symbolika bola mimoriadne silná, pretože ľudia organizujúci prelomenie izolácie koncentračného tábora Gaza ju nazvali Rachel Corrie. Dievčina Rachel Corrie sa vracala do Gazy. Na miesto, kde ju pri obrane domov v palestínskom meste Rafah pred demoláciou buldozérmi židovskej armády izraelský režim zavraždil.

Ako veľmi si izraelský režim neprial príchod tejto lode k brehom Gazy bolo zrejmé z mediálneho šumu: loď Rachel Corrie sa vracia do Írska, loď Rachel Corrie je poškodená a nevypláva... Loď pod írskou vlajkou však na svoju misiu vyplávala. Bola to loď Európskej únie a na palube mala aj nositeľku Nobelovej ceny z Írska. Tieto dva fakty garantovali, že vezie len humanitárny náklad. Napriek tomu sa Rachel Corrie do Gazy nesmela dostať. Po ďalšom mediálnom šume bola loď odvlečená do izraelského prístavu Ašdod, humanitárny materiál bol zabavený a jej posádka bola deportovaná. Izraelský režim "deportoval" ľudí z miesta, kam boli násilne odvlečení ozbrojeným židovským komandom. Humanitárny materiál Izrael zabavil s tým, že "rozhodne, čo z neho sa môže do Gazy dostať." Izrael celkovo nesmierne rád rozhoduje, čo kto smie a čo kto nesmie - či smú deti v Gaze jesť čokoládu, či smú písať do zošitov a kresliť, či smú ich rodičia opraviť izraelským bombardovaním zničené domy. Tu mala pani Hannah Arendt hľadať korene totalitarizmu - v extrémistickej kultúre indoktrinovanej svojou "od boha danou" nadradenosťou, ktorá ju oprávňuje buzerovať všetkých ostatných a manipulovať nimi. Žid vždy najlepšie vie, čo gój má a smie robiť. Bol to Moses Hess, kto pre Marxa pripravil koncepciu náboženského socializmu, v ktorom budú v tesnom objatí židovstvo a svetové dejiny a bol to Theodor Herzl, kto kliesnil cestu barbarskému nájazdu na Palestínu, ktorého šokujúce výsledky aj v podobe sionistickej totality dnes vidíme na vlastné oči.

Symbolika Rachel Corrie bola tak silná, že hasbara potrebovala zakomponovať do manipulatívnych psychotechník symboliku ešte silnejšiu. A tak sa dostal v súvislosti s masakrom, ktorý spáchala židovská armáda, do propagandy holokaust. Na spôsob Wag the Dog vznikol v centrále hasbary videoklip Go back to Auschwitz. Cieľ: prinútiť davy, aby ich emócie naprogramované dlhodobou manipuláciou obrazmi holokaust industry identifikovali ozbrojené židovské komando, ktoré zavraždilo oficiálne deväť ľudí a doteraz nezverejnený počet ľudí zranilo (mnohých ťažko) ako úbohú obeť.

Túto účinnú manipuláciu využíva hasbara pravidelne na otupenie intuitívnej morálky ľudí. Keď rozsah a beštialita izraelských zločinov aktivujú v mozgoch zdravých ľudí pocity hnusu z násilne sa chovajúcej psychopatickej populácie a vyvolávajú súcit s jej obeťami, hasbara začne produkovať obrazy, ktoré majú zmeniť chemizmus reakcií aktivovaných intuitívnym morálnym cítením. 1. Vyvolávanie pocitu viny za to, že súcitíte s obeťami: váš súcit je zločin. Spáchali ste na nás holokaust a stále ste na strane tých, ktorí nám ubližujú. Vy ste zločinci, nie my. Ste iracionálni antisemiti. 2. Dehumanizácia nepriateľa (obete sú bez tváre a mena, nie sú to ľudia).

Pre psychopatické populácie je príznačné velikášske sebahodnotenie, patologické klamanie, podvázanie a manipulácia, nechopnosť mať pociť viny a výčitiek svedomia, nezodpovednosť, neschopnosť prevziať zodpovednosť za svoje skutky a parazitický spôsob života.

Ku každému by sme mohli pridať iks príkladov z krátkej histórie štátneho útvaru "svetla medzi národmi", vytvoreného podvodom, etnickými čistkami a nekonečnou sériou čoraz beštiálnejších zločinov.

Gaza, január 2009

Veda už pokročila natoľko, že dokáže popísať "emočný mozog" a zistiť, čo spôsobuje antisociálne správanie. Vieme, že u násilníckych psychopatických populácií existujú štrukturálne a funkčné odchýlky mozgu (prefrontálna kôra, amygdala, hypokampus, zníženie objemu spánkovej kôry...). 

O izraelskom režime s jeho totalitnou doktrínou sionizmu vieme, že ho vytvorila chazarská populácia pôvodom z ázijských stepí, ktorá konvertovala na judaizmus. Herzl, Ben Gurion, Mabovičová-Meirová, Weizmann, Begin, Šamir, Peres, Šaron, Barak, Netanjahu, Lieberman - len slepý nevidí, čo má táto cháska spoločné.

Ak sa necháme chemickými zbraňami hromadného ničenia šírenými izraelskou propagandou na zmenu mozgovej aktivity zmanipulovať natoľko, že náš mozog vyhodnotí ako obeť bandu ozbrojených vojenských zombie zo židovskej armády a nebude schopný súcitu s utýranými palestínskymi deťmi - stratili sme všetku ľudskosť. Nechali sme sa obrať o to najcennejšie, čo bol náš mozog schopný vyprodukovať. Zradili sme tým nielen svoje vlastné človečenstvo, ale napľuli sme aj na všetky naše predošlé generácie - na celú dlhú líniu predkov, ktorí pre nás schopnosť intuitívnej morálky vyvinuli ako najdôležitejšie ľudské dedičstvo.

Go back to Auschwitz? Go! Auschwitz má dnes meno Gaza.

Dokument o koncentračnom tábore Gaza - Are You Brave Enough To Witness Life In Gaza? Children of Gaza.

Film mal premiéru 15. marca 2010. O pár týždňov neskôr, na konci mája, izraelské komando zajalo spolu so stovkami ľudí aj invalidné vozíky pre deti zmrzačené židovským masakrom na rozhraní rokov 2008-2009.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. IDF vysvetľuje - a všetci väríme jej, väríme
    Questions have arisen regarding the authenticity of the recording, which was released by the IDF on Friday after clashes aboard the flotilla's largest ship, the Mavi Marmara, left 9 Turkish activists dead and dozens hurt last Monday.

    In its clarification, the IDF explained that the audio recording was edited to reduce long periods of silence and to eliminate incomprehensible comments.

    (Jerusalem Post)

    Medzitým už lokálne chápadlo hasbary stihlo vykotiť text aj do smetiarne, ,http://www.sme.sk/c/5409163/spat-do-osviencimu-posielali-aktivisti-izraelcov.html
    publikované: 06.06.2010 13:03:43 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ema, "konvertovala",
    nie "konverzovala" na judaizmus
    publikované: 06.06.2010 13:56:12 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Je tam iste kopa ďalších preklepov
    Niektoré chyby proste veľkoryso prehliadam.
    Keby si ich zočil, daj prosím vedieť. Konverziu idem hneď vyspraviť.
    publikované: 06.06.2010 14:02:14 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Hasbara už nie je čo bývala
    Súdruhovia patologickí klamári sionisti zabudli, že spochybňovanie toho posraného videjka nie je zatiaľ zakázané zákonom, s trestom tri roky natvrdo.
    http://www.sme.sk/c/5409616/aktivisti-ziadny-osviencim-izraelska-armada-klame.html
    publikované: 06.06.2010 14:18:56 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Psychopat ma vypocitany aj pocet kalorii na hlavu obyvatela Gazy
    Před několika lety, za premiéra Ariela Šarona, jeho hlavní poradce Dov Weisglass „zažertoval", že izraelská blokáda Gazy má za cíl dát Gazanům dietu: „Je to jako návštěva u dietologa. Potřebujeme, aby Palestinci ztratili na váze, ale ne, aby zemřeli hlady."

    Byl to hrůzostrašný, ale typicky necitelný a šibeniční humor izraelských předáků vůči Palestincům. A to jsme ani nevěděli, že izraelská armáda si vypracovala tajnou zprávu o tom, kolik kalorií je potřeba k tomu, aby byli Palestinci drženi na hraně podvýživy:

    Izraelské úřady také potvrzují existenci čtyř dokumentů týkajících se fungování blokády: jak vyřizují žádosti o dovoz zboží do Gazy, jak monitorují nedostatek zboží či surovin v Gaze, jejich seznam zboží, které je dovážet povoleno, a dokument nazvaný „Spotřeba potravin v pásmu Gazy - červené linie", který stanoví minimální příjem kalorií, které potřebují půl druhého milionu obyvatel Gazy v závislosti na jejich věku a pohlaví.

    www.freeczechpress.cz
    publikované: 06.06.2010 18:14:48 | autor: ally (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Israelska propaganda
    This has been a difficult week for Israel. Faced with an armada of hate and violence, our soldiers, whose sole task was to control the boats and bring them peacefully to Ashdod, were faced with machete-wielding jihadists.

    This Hamas-backed flotilla was a premeditated provocation that sought to either open up a corridor for weapons smuggling and terror that would have resulted in the loss of countless innocent lives, or to embarrass Israel and gain sympathy for their cause.

    When weighing these two very difficult outcomes against each other, it is abundantly clear that Israel, like any other nation, has a responsibility first and foremost to the security and well-being of its citizens.

    Although few could have foreseen the eventual outcome, the Foreign Ministry and many other governmental agencies had been working furiously to prepare for the worst, while hoping for the best. In fact the level of coordination before, during and after these events was unprecedented.

    Senior Foreign Ministry officials held countless meetings with the leadership and ambassadors around the world, especially from those countries whose citizens were involved in the flotilla, reiterating the dangers and true nature of the flotilla organizers’ strategy. The international media was briefed and many press releases and information packs on the true intentions of the flotilla were distributed well in advance.
    http://www.jpost.com/Opinion/Op-EdContributors/Article.aspx?id=177504
    publikované: 06.06.2010 18:27:25 | autor: ally (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ...lebo každý mal pri sebe bombu
    Ďalšia správa z rádia Jerevan - Izraelčania zastrelili štyroch potápačov. Žiadne bližšie detaily. Bratia a sestry, skúsme takto v predvolebnom čase trochu porozmýšľať, čo nám súdruhovia spravodajcovia z pluralitných a demokratických médií opäť raz povedali medzi riadkami.

    Takže, ako tých potápačov zastrelili? Z diaľky, plávajúcich vo vode? Hm, ako mohli vedieť kto to je? V civilizovaných končinách pred streľbou vojaci majú najprv vyzvať dotyčných, aby sa vzdali. Nuž ale potápač sa nemusí vzdávať, môže ujsť pod vodu. Tam však nemôže byť donekonečna, po čase sa musí vynoriť a vzdať. Teda ich zavraždili bezbranných, bez súdu.

    Alebo ich zastrelili na súši? S plutvami a výstrojou sa zle uteká a ešte horšie bojuje. Teda opäť vražda bez dodržania akýchkoľvek medzinárodne uznaných pravidiel hry.

    Vie azda niekto navrhnúť iný dôveryhodný a pravdepodobný scenár?
    publikované: 07.06.2010 10:10:14 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. prirodzený scenár
    publikované: 07.06.2010 13:37:51 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Pripravme sa, že Izrael ZAS bude napadnutý
    moslimským štátom - ako vždy. Tento raz na Izrael zaútočí Erdogan vezúci lieky do Gazy.
    "IDF commander says any attempt by Turkish PM to sail to Gaza would be 'act of war'."

    Každopádne, ide vojna. Taká je logika veci, odkedy Izrael zavraždil neozbrojených Turkov na lodi v medzinárodných vodách.

    Ako hovorí klasik, nikdy nevieš, z ktorej vojny vznikne svetová.
    publikované: 07.06.2010 14:23:46 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. - 5 Palestínčanov zavraždených
    - 6 zatknutých na okupovanom území
    - niekoľko náletov na sever pásma Gazy

    To je dnešný deň, buheh. Pre sionacistického žida predstavuje ideál spolužitia so susedmi. Večer sa modlí, aby sa aj ďalší deň tak pekne vydaril.
    publikované: 07.06.2010 14:27:45 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Izrael stratil Turecko.
    Turecko ocividne nemieni prejst to,
    ze boli zajate ich lode a zavrazdenych 9 ich obcanov len tak.

    Incident z minuleho tyzdna mozno povazovat za vojnovy prepad, casus beli.

    Jedina moznost, ako sa vyhnut konfliktu, je zrusit blokadu Gazy.
    Zapad by mal na Izrael pritlacit, aby to spravil. Ak nie, tak budu lode clenskeho statu NATO znova nezakonne napdnute a mozno aj potopene.

    Potom bude musiet Nato konat.Alebo same seba zrusi - aj ked nie oficialne, ale po nedodrzani svojich zakladnych principov bude jeho reputacia a teda aj zmysel uplne nulovy. Ak Nato nepomoze svojemu napadnutemu clenovi, a to co i len hmotnou pomocou alebo dokonca len symbolicky uznanim toho, ze bol napadnuty, ukaze sa Zapad pod vplyvom sionistov opat raz ako ubohy zradca sameho seba a svojich partnerov, priatelov.

    Ale mozno Turecku niektore staty pomozu.

    Europa sa objektivne (aj dnes) deli na Juh a Sever.
    Obe tieto oblasti maju pred sebou moznu nesionisticku cestu. Obe na nu uz opatrne nastupili.Kazda ma svoje specifika, a neviem si v podstate predstavit, ako by sa dal tento proces zvratit. Bez velkeho zemetrasenia a nekonecneho chaosu to nie je mozne. Je to ako pokus zastavit rast travu. Dokonca aj ked ju spalite, znova vyrastie.

    Toto pisem nie pre to, aby som niekoho vyzyval k nejakej akcii (okrem dosledneho pridrziavania sa vlastneho svedomia). Tak, ako pri zamatovej fraske som videl, ze novi "antikomunisti" sa stavali z navacsich svin a psychopatov, aj teaz je iste, ze novi "antisionisti" budu najvacsie svine a psychopati.

    Pisem to preto, lebo je to coraz viac len abstraktna hra. Nechutne krvava, ale abstraktna. Je to hra, ktora cim je vacsia, tym lepsie ako ohromna sosovka priblzuje a zviditelnuje temne hlboke zakony univerza. Preto je zaujimave to sledovat, preto je racionalne to sledovat. preto je zmysluplne to zaznamenat.

    Iste je ze, historia neskoncila, nekonci a nikdy neskonci.
    publikované: 07.06.2010 22:02:03 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. 08.06.10
    Israel recently approached the United States with new requests for security-related purchases, Haaretz has learned. The requests included Joint Direct Attack Munition (JDAM ) bombs for the Israel Air Force, as well as a significant expansion of the emergency stores held by the U.S. army in Israel.

    The Israeli requests were brought up during recent visits to Washington by Defense Minister Ehud Barak and director-general of the Defense Ministry, Udi Shani, and in conversations with senior administration and Congress officials.

    The Israeli requests were brought up during recent visits to Washington by Defense Minister Ehud Barak and director-general of the Defense Ministry, Udi Shani, and in conversations with senior administration and Congress officials.
    publikované: 08.06.2010 03:14:43 | autor: Nemesis (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Ilan Pappé: The deadly closing of the Israeli mind
    http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/ilan-papp-the
    -deadly-closing-of-the-israeli-mind-1992471.html
    publikované: 08.06.2010 03:54:24 | autor: The Independent (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Our Enemies, the Israelis. When will we wake up to the threat?
    publikované: 08.06.2010 03:56:37 | autor: Antiwar (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Poznamky ku katastrofe v Mexickom zalive.
    Na tragedii, ktoru sposobili Americania, velmi jasne vidno

    - neuctu ako k ludskemu tak aj zvieraciemu zivotu, taku priznacnu pre ich kulturu

    -totalnu neschopnost ich politickeho systemu a institucii, udrziavat cistotu a poriadok a vysporiadat sa s vynimocnymi situaciam

    - lenivost jednotlivcov, ich pasivitu a nesutale cakanie na pomoc odkialsi zvonku, odiaklsi zhora

    - neiniciativnost jednotlivcov, neochotu ci strach nieco podniknut, ale obmedzovanie sa na drobne posuny len koli dojmu, ze sa nic nerobi

    - nedostatok inteligencie ako u jednotlivcov, tak aj v organizaciach, ktore maju riesit co len trocha nezvycajny problem. Akonahle sa situaci co len trocha lisi od normy a od toho, na co su zvykli, su americke institucie al Americania AKO JEDNOTLIVCI uplne TUPI a NESCHOPNI.
    publikované: 08.06.2010 10:32:50 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Putin v Istanbule:
    Treba vysetrit prpadnutie flotily humanitnych pracovnikov, ktore spachal Izrael.

    Plynovod Goluboj potok 2, alias Blue strem2, nebude z ekonomickych dovodov tahany do Izraela. Ved Izrael ho aj tak nepotrebuje, poevdal Putin.

    V Irane vpodstate Rusi spustia v auguste atomovu elektraren

    ---
    Potrebuje tu nejaky sionista vysvetlenie, alebo to zatial staci takto?
    (teraz ma napadlo, urcite je aj Putin Iuminat a iba hlupak sa tym necha oklamat)
    publikované: 08.06.2010 10:42:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. picoviny
    picoviny
    publikované: 08.06.2010 18:11:04 | autor: peter (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Vykvet talmudistickej kultury Peter
    nam prezentoval ICH uroven.
    To su oni, to su ti, ktorych sa vraj mate bat, co mate vraj tolerovat ba dokonca respektovat.


    Tak.
    A teraz radsej nieco aktualne a zaroven z minulosti, ked som este zil:
    http://www.youtube.com/watch#!v=v9967M4csZg&feature=related
    publikované: 08.06.2010 21:56:35 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Hoši a děfčata, pěstujte koťata
    http://www.youtube.com/watch?v=sKH49zdu5mc

    a taky pejsky
    http://www.youtube.com/watch?v=q31XdlsC4D4

    Jo, Péťo. Kotě je solidní, nervy ti uklidní.
    publikované: 09.06.2010 16:45:21 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Dnes je pre humánny Západ veľký deň
    Priateľ a spojenec európskych a amerických politikov, svetlo medzi národmi a jediná demokracia na Blízkom východe dovolila doviesť do Gazy ovocné ščavy, čipsy a penu na holenie.
    Teraz už len iracionálni antisemiti môžu tvrdiť, že Gaza je koncentrák a ľudia tam nemajú základné životné potreby.

    Výborný článok od Amiry Haas
    http://www.haaretz.com/print-edition/opinion/not-by-cement-alone-1.295036
    Totálne oddelenie Gazy a Západného brehu, aby nemohol vzniknúť Palestínsky štát.

    Long before Israel prohibited the entry of cement into the Strip, it prohibited Gazans from studying in the West Bank. While it still permitted guavas to be exported from Khan Yunis to Jordan, it forbade Gazans to enter the West Bank even via the Allenby Bridge or to meet relatives and friends. Step by step, Israel developed draconian restrictions on Palestinians' freedom of movement, until it declared every Gazan in the West Bank, now and especially in the future, an illegal alien and an infiltrator.
    publikované: 09.06.2010 17:08:09 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. ..po práci legraci..
    pre "pobavenie" pitvora niečo lokálne, z domácej kuchyne - zdá sa, že máme časovrat a niektoré obrázky stačí k aktuálnosti oprášiť:

    http://www.youtube.com/watch?v=a0XjRivGfiw

    http://www.youtube.com/watch?v=Lr_nsieRsVg
    http://www.youtube.com/watch?v=4MK_vNkiPRk&feature=related
    publikované: 10.06.2010 07:48:21 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. na pobavenie pitvora
    v "prdvolebnej" atmosfere sa zamyslime nad casovratom (pekne slovo od 14/88) resp. opakovanim minulosti:
    http://urfaust.bloguje.cz/598837-konselska.php
    publikované: 10.06.2010 22:58:23 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Ako vzdy to vidim optimisticky.
    Podla mna nemozno cakat, ze tu bude Slovensko na veky. Podla mna sa nic hrozne nestane, ked vladu vytvori SMK koalicia, vyhlasi autonomiu, neposlusnost a sposobi obcianksu vojnu. Ved aj SNP bola obcianska vojna a aha, svet sa kruti dalej a uz davno zabudol na tie hekatomby mrtvych, ktore to sposobilo.

    Ved Slovensko nemoze cakat, hmm..., ze tu bude na veky.


    Ktosi povedal, ze vraj narody nepachaju samovrazdu. No, mozno nie, ale neskusene narody si samy urezavaju ruky a paraju brucha.

    Tak len do toho, mnohi Bratislavcania sa tohoto nevedia dockat:
    http://www.youtube.com/watch?v=hcO4MMzdYE8&NR=1

    Ale naozaj, nedajte sa znechutit, vrazte si uz ten noz do bachora...
    publikované: 11.06.2010 11:58:34 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. už si čítal, arton?
    publikované: 11.06.2010 12:29:45 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Cela civilizacia pacha seppuku, Snake Sater?
    No, koniec ropy zabije (v historicky kratkom casovom horizonte) povedzme az 90% populacie ( to je celkom vazny mozny odhad) - a teda ktovie, ci, a ako, prezije ludkska civilizacia ako taka.

    Konflikt medzi Tureckom a Izraelom, ktory uz zacal, moze byt tiez dost fatalny.

    Ale to vsetko su take slepe ulicky, ktore si ludstvo nevybralo, ale do nich dost echtiac zapadlo az po krk...

    Iba na Slovensku urciti ludia pachaju seppuku dobrovolne a s uprimnou radostou. Lebo co je najhrozivejsie, vobec si to neuvedomuju.

    Len preto som sa vynimocne vyjadril k lokalnej politike. Pretoze take nieco - to sa len tak nevidi. Naozaj, malokde maju taku mladu republiku a malokde maju v state tolko zosalenych, zmutovanych rakovinovych buniek, ako na Slovensku.

    Ak Slovensko nevytvori po volbach pevnu, zdravu serioznu vladu, ale nejaky, ako tomu hovoria, zlepenec, tak budu zomierat ludia, najma na Slovenskej strane.

    Je mi to luto, preto Madari su vlastne nasi slovanski bratia, len hovoria trocha pomotane,miestnym argotom, takze to bude uplne zbytocny bratrovrazedny konflikt.
    publikované: 11.06.2010 15:01:45 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. prosim, neberte moje slova,
    ako nejaku predvoelbnu agitaciu.
    Kazdy ma svoj osud. Kto chce volit napriklad SDKU, nech si pozre to video co som sem dal, a potom nech ide, nech si presne ako ten chlapik tam, vrazi dlhu dyku do bachora.

    V tomto sa vam naozaj zabranit neda, je to vas osud.
    Karma.

    Len vas upozornujem - vam NIKTO, ale naozaj nikto neskrati vase trapenie. Co si zvolite, s tym sa budete v tazkych boelstnych krcoch este dlho plazit po zemi a chlemtat vlastnu krv.
    publikované: 11.06.2010 15:07:51 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Israeli Commandos Execute American Citizen
    publikované: 11.06.2010 18:54:13 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. confused and irresponsible
    Act Of War
    Uzi Dayan: Israel Must Announce Turkish Warships Casus Beli

    By JPost

    June 09, 2010 "JPost" -- Israel must send Turkey a clear message that if Turkish warships are sent to accompany the next flotilla trying to break the embargo on Gaza, these will be considered acts of war by Israel , Uzi Dayan, former deputy Chief of General Staff, told Army Radio Monday morning.

    "If the Turkish prime minister joins such a flotilla,” Dayan said, “we should make clear beforehand this would be an act of war, and we would not try to take over the ship he was on, but would sink it.”

    “If Israel doesn't make this clear beforehand, the Turks will grow increasingly self-assured, and we may indeed find ourselves facing such a scenario, which could have been averted.”
    Uzi Dayan attacked a letter sent by Navy veterans calling for a commission of inquiry as confused and irresponsible.
    publikované: 11.06.2010 19:25:24 | autor: jedina demokracia na Blizkom Vychode (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Arton,
    nás predsa pošlú do kanálov iní a budú medzi nimi aj naši príbuzní, priatelia, známi. Treba si zvykať, bude skorodisent, vzrušujúca mizéria, nové formy frustrácie. A to všetko za potlesku mediálnych downov a štetiek.
    publikované: 11.06.2010 21:32:09 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Snake_eater, slepá viera určitej časti populácie
    v schopnosti sapienta je udivujúca.
    Tieto ťažkopádne tančeky okolo havarovaného vrtu v štýle medveďku, daj labku
    http://mxl.fi/bpfeeds/
    nie sú rafinovaný zámer na pomalú likvidáciu planéty. To nie je sabotáž, akože nejakí zločinní oni nechcú. Skutočnosť je horšia. Oni nevedia.

    Pozri si občas tú linku a vždy si pripomeň, že to sú reálne, nefalšované výkony ľudstva. Koruny tvorstva. Jedinej vysoko inteligentnej bytosti na Zemi.
    A že takto to s ním vyzerá vo všetkom.

    Čo sa týka predaja akcií BP, nešlo o nič neobvyklé. Okrem iného mal korporátny moloch BP v uplynulých mesiacoch kopu prúserov spojených hlavne s poškodzovaním prírody a čoraz mizernejšou bezpečnosťou práce a kde-kto sa jeho akcií zbavoval. Malí v malom objeme, veľkí vo veľkom. Presvedčenie, že niekto vopred vedel, že Deepwater Horizon vyhorí a BOP nezaklapne vrtu vráta, svedčí o nedostatku zmyslu pre realitu.
    Čo teda nie je nič neobvyklé.
    publikované: 12.06.2010 05:48:46 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. A preto je pre Američanov popri všetkej tragédii
    v Mexickom zálive prospešné, že organizujú tisícky dobrovoľníkov, ktorí sú odlifrovaní do postihnutých oblastí, aby tam čistili zvieratá zasvinené ropou.

    Nech si skúsia tieto teliatka odchované luteránskym kánonom o víťaziacom dobre, ktorý sa tiahne americkou kultúrou z raných čias Hollywoodu (každý film musí mať povinne happy end), aké je to, pokúšať sa vyčistiť zaropnenú korytnačku alebo pelikána.
    To nie je bľabotanie na fejsbúku - to je kontakt s reálnym svetom. Nech skúsia, aké to je, držať v rukách živé trpiace zviera a snažiť sa ho vyčistiť chemikáliami. Nech vedia, aké to je, keď im v rukách uhynie a ich zúfalá snaha bola márna. A že ani ich usoplené mrnčanie nepomôže, pretože tu nie je žiadny boh, ktorý by situáciu zvrátil.

    Toto je posledná šanca, ako sa z tupcov, ktorí sa prevážajú v tonách štvorkolesového železa bezcielne hore-dolu po krajine ako prijebaní, môžu stať ľudia.
    publikované: 12.06.2010 06:15:15 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. A aby sme nezabudli na hasbaru - židovskú propagandu
    Vytvorrte korridorr!
    Láska a spravodlivosť idú zvíťaziť nad lží a nenávistí.
    http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/report-saudi-arabia-gives-israel-air-corridor-to-bomb-iran-1.295672

    No ale lepší majsterštik hasbara vykotila:
    'Israel seeks global support to improve flow of goods to Gaza'
    Izrael je opäť a znovu ten, kto ide niečo vylepšovať, kým globál sú vlastne svine, ktoré mu v tom doteraz bránili, a tak pre svoj dobrý zámysel musí úbohý Izrael najskôr získať jeho suport.
    Zas je to Izrael, kto niečo prikazuje, nakazuje, nariaďuje.
    Bleh.
    Metódy svojho chlpatého genocídneho kmeňového jahveho si táto čvarga osvojila dokonale.
    publikované: 12.06.2010 06:24:09 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Nevazno, ten proces musi prebehnut,
    ta hmota musi odhnit - proste je tu, generovana starocnymi pokusmi virusu natravit miestnu starsiu tisicrocnu kulturu.

    Proste, kazdy sa musi poucit, a kto je prilis kratkozraky aby videl aspon par metrov dopredu, pouci sa az na vlastnej kozi.

    Najlepsie je pouzit princip aikido a nechat protivnika hnaneho jeho vlastnou energiou prevalit sa pomimo, a pripadne mu len pomoct podlozenim nohy ...

    Naozaj sa nemienim zaoberat lokalnymi zabomysimi vojnami, a to ani v mojej Republike. Ale, ked uz sa o tom zacalo:
    siky opozicie su hnane zotrvacnostou silypenazi, ktore uz zmizli. Oni anoi nikdy neboli, ale stratila sa aj fatamorgana. Uz ziadne dalsie fondy, "investicie" a podobne pozlatene telata -ocividne- nebudu.

    Sily stredu vyhrali minule volby, pretoze sa nebali zacriet do vod nacionalizmu. Bola to nova strana, hlavne ludia boli novi, flexibilni.
    Ale nik neprekroci svoj tien, kedze je zalozena na flasikovcoch a inych ved vieme akych kmenoch, nenasla teraz odvahu nacret do dalsich aktualnych vod, ktore by jej priniesli vacsiu podporu v tychto volbach. Aspon zatial nie.

    Nik neprekroci svoj tien. Vedecke teorie ani svetonazory sa zvacsa nemenia zmenou myslenia ludi, ale generacnou vymenou.
    (v oblasti politikz ale ta "generacia" moze znamenat len jedno volebne obdobie i)

    Nie je ani tak zaujimave odhadovat, kto vytvori Slovensku vladu.
    Zaujimave je si vyjasnit, ktore sily su v tejto specifickej krajine progresivne, s buducnostou, a ktore su mrtve, ktore si podpiluju konar pod sebou, ktore same sebe paraju brucho.

    Same sebe...
    publikované: 12.06.2010 07:58:12 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. POPRAVA po izraelsky.
    Aby sa to tu nestratilo, pripomeniem znova ten link:

    http://www.informationclearinghouse.info/article25672.htm

    Poprava po izraelsky.
    DOBRE SA NA TO POZRITE !

    Ak toto nejaky clovek podporuje, naplujte mu do ksichtu.
    Ak toto nejaky pokrytec bude chcet obhajit, vyjdrite voci nemu svoje pohrdanie. Vyjadrite mu lutost, vyjadrite zhnusenie.

    My, slusni ludia, mame pravo na zivot v zarucenom pokoji a cistote, bez sialenych a zlovolnych extremistov. Mame povinnost vytvorit spolocnost, mame povinnost vytvorit silu, ktora nam taketo prostredie vytvori a zabezpeci.
    publikované: 12.06.2010 08:06:02 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. All oilmen lie about everything
    I used to cover the energy business (oil, gas and alternative) here in Texas, and the few experts in the oil field -- including geologists, chemists, etc. -- able or willing to even speak of this BP event told me early on that it is likely the entire reserve will bleed out. Unfortunately none of them could say with any certainty just how much oil is in the reserve in question because, for one thing, the oil industry and secrecy have always been synonymous. According to BP data from about five years ago, there are four separate reservoirs containing a total of 2.5 billion barrels (barrels not gallons). One of the reservoirs has 1.5 billion barrels. I saw an earlier post here quoting an Anadarko Petroleum report which set the total amount at 2.3 billion barrels. One New York Times article put it at 2 billion barrels.

    If the BP data correctly or honestly identified four separate reservoirs then a bleed-out might gush less than 2 to 2.5 billion barrels unless the walls -- as it were -- fracture or partially collapse. I am hearing the same dark rumors which suggest fracturing and a complete bleed-out are already underway. Rumors also suggest a massive collapse of the Gulf floor itself is in the making. They are just rumors but it is time for geologists or related experts to end their deafening silence and speak to these possibilities.

    All oilmen lie about everything. The stories one hears about the extent to which they will protect themselves are all understatements. BP employees are already taking The Fifth before grand juries, and attorneys are laying a path for company executives to make a run for it.
    publikované: 13.06.2010 11:01:40 | autor: Old good barrel (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. It's a race now...a race to drill the relief wells and take our last chance at killing this monster before the whole weakened, wore out, blown out, leaking and failing system gives up it's last gasp in a horrific crescendo.

    Sorry to bring you that news, I know it is grim, but that is the way I see it...

    We need to prepare for the possibility of this blow out sending more oil into the gulf per week then what we already have now, because that is what a collapse of the system will cause. All the collection efforts that have captured oil will be erased in short order. The magnitude of this disaster will increase exponentially by the time we can do anything to halt it and our odds of actually even being able to halt it will go down.

    The magnitude and impact of this disaster will eclipse anything we have known in our life times if the worst or even near worst happens...

    We are seeing the puny forces of man vs the awesome forces of nature.
    We are going to need some luck and a lot of effort to win...
    and if nature decides we ought to lose, we will....

    What is likely to happen now?

    Well...none of what is likely to happen is good, in fact...it's about as bad as it gets. I am convinced the erosion and compromising of the entire system is accelerating and attacking more key structural areas of the well, the blow out preventer and surrounding strata holding it all up and together. This is evidenced by the tilt of the blow out preventer and the erosion which has exposed the well head connection. What eventually will happen is that the blow out preventer will literally tip over if they do not run supports to it as the currents push on it. I suspect they will run those supports as cables tied to anchors very soon, if they don't, they are inviting disaster that much sooner.

    Eventually even that will be futile as the well casings cannot support the weight of the massive system above with out the cement bond to the earth and that bond is being eroded away. When enough is eroded away the casings will buckle and the BOP will collapse the well. If and when you begin to see oil and gas coming up around the well area from under the BOP? or the area around the well head connection and casing sinking more and more rapidly? ...it won't be too long after that the entire system fails. BP must be aware of this, they are mapping the sea floor sonically and that is not a mere exercise. Our Gov't must be well aware too, they just are not telling us.

    All of these things lead to only one place, a fully wide open well bore directly to the oil deposit...after that, it goes into the realm of "the worst things you can think of" The well may come completely apart as the inner liners fail. There is still a very long drill string in the well, that could literally come flying out...as I said...all the worst things you can think of are a possibility, but the very least damaging outcome as bad as it is, is that we are stuck with a wide open gusher blowing out 150,000 barrels a day of raw oil or more. There isn't any "cap dome" or any other suck fixer device on earth that exists or could be built that will stop it from gushing out and doing more and more damage to the gulf. While at the same time also doing more damage to the well, making the chance of halting it with a kill from the bottom up less and less likely to work, which as it stands now?....is the only real chance we have left to stop it all.

    We are not even 2 months into it, barely half way by even optimistic estimates. The damage done by the leaked oil now is virtually immeasurable already and it will not get better, it can only get worse. No matter how much they can collect, there will still be thousands and thousands of gallons leaking out every minute, every hour of every day. We have 2 months left before the relief wells are even near in position and set up to take a kill shot and that is being optimistic as I said.

    Over the next 2 months the mechanical situation also cannot improve, it can only get worse, getting better is an impossibility. While they may make some gains on collecting the leaked oil, the structural situation cannot heal itself. It will continue to erode and flow out more oil and eventually the inevitable collapse which cannot be stopped will happen. It is only a simple matter of who can "get there first"...us or the well.

    We can only hope the race against that eventuality is one we can win, but my assessment I am sad to say is that we will not.

    The system will collapse or fail substantially before we reach the finish line ahead of the well and the worst is yet to come.
    publikované: 13.06.2010 11:09:33 | autor: monster well (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Amerika zaspinila pol sveta.
    O nikoho sa nikdy nestarala.
    Teraz vzdycha, lebo sama stoji v srackach.

    Pomozte, pomozte ....

    publikované: 13.06.2010 14:15:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Ako dopadli na Slovensku volby?
    Aha.
    Nik nevie.

    :-)
    publikované: 14.06.2010 15:12:05 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Sionisticke zaobchadzanie.
    publikované: 14.06.2010 15:38:29 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. The Art of Art.
    Nie umenie vojny, ale umenie umenia.
    Podla vseobecneho ponimania ludske umenie vraj vytvorilo nejake diela vojnu ospevujuce, ale VRAJ aj kopu diel vojnu odsudzujucich.

    Je to naozaj tak?

    V skutocnosti v CELEJ HISTRI LUDSTVA bez vynimky VSETKY DIELA vytvaraju image jednej strany dobrej a jednej strany zlej. Ziadne dielo neukazuje situaciu, ako jedna dobra strana bola zatiahnuta do vojny, do ktorej bola nechtiac zatiahnuta druha strana a v ktorej sa nechtiac ocitla aj tretia strana, pripadne stvrta ...
    Nechtiac, pri najlepsej voli danych stran.
    Nijake dielo to neukazuje, aby naozaj umoznilo pochopit masam, ze NEZISTIA, co robia, ked sa na tej cesticke ocitnu.

    Nie, umenie plesatej opice stale zotrvava na primitivnej urovni, ze "ti dobri" mozu vrazdit masovo, hlava nehlava, ale hlavne nezmyselne, nekontrolovane, len aby sa nicilo.
    (Mohli by sme spomenut tzv. pacifistov, ale ti su len proti metodam, proti zbraniam, nie proti efektu, nie proti niceniu a nie proti zakernostam inymi sposobmi. Ako ked uzivatel luku ci dyky je proti strelnym zbraniam, to su tzv. pacifisti.)


    Spominam to tu samozrejme v suvislosti so sucasnou situaciou. Je to vyjadrenie povzdychu nad primitivnam stavom kolektivnej mysle ludstva. Nech to ale nik nepovazuje za nejake osobne bedakanie nad nasilnostami, ktore sa budu diat v blizkych rokoch. Ja osobne nebudem prekvapeny a nemienim ani trocha trpiet pri pohlade na creva a mozgy, ktore si ludstvo ide nazajom vyhreznut.
    Prave koli tomu, co som napisal, a prave koli tomu som to napisal.
    publikované: 15.06.2010 11:03:50 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. 38 rokov
    http://www.sme.sk/c/5425104/briti-sa-kajali-za-krvavu-nedelu.html

    Vraždenie akýchkoľvek protestujúcich ľudí nie je banálna udalosť, na ktorú sa zabudne a fertiš.

    Izraelskí psychopati obhajujúci zabitie 9 ľudí na palube humanitárnej lode nech si tú správu starostlivo prečítajú.
    publikované: 15.06.2010 20:17:43 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. Historia sa opakuje
    publikované: 16.06.2010 11:55:13 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. Samí zbožní ludé
    Nie je blázon, sociopat či psychopat. Je to Američan.
    http://www.sme.sk/c/5426445/americky-nindza-chcel-zabit-usamu-bin-ladina.html

    Béla na videjku cerí zuby a hodlá nakopať Figela. Nem normális, tak skoro?
    http://www.sme.sk/c/5425762/figel-vytiahol-zmluvy-s-vatikanom-fico-sa-dalej-pokusa.html
    publikované: 16.06.2010 19:04:23 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. Okrem povodní sa Podkarpatím prehnala politická deklarácia
    http://www.sdku-ds.sk/article/showArticle/politicka-deklaracia-sdku-ds-sas-kdh-a-mostu-hid

    "Po 20 rokoch sa etika musí znova zlúčiť s politikou."

    A zriadia modrí bolševici znovu aj politbyro?
    publikované: 16.06.2010 19:07:37 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. V Zalive najvacsia skvrna v dejinach.
    Myslim, ze nase prognozy sa opat overili ako kvalitne.

    Pripominam aj moje slova ohladne politiky sveta voci Izraelu. Tie sa tiez overia, jedneho pekneho dna.

    Karma.
    publikované: 16.06.2010 20:42:53 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. Politbyro :)
    kdeze, ved je predsa "démogracia"; este sa nedohodli, ale uz sa hadaju /pouzivany slovnik sa velmi rychlo meni, kolko dni je od volieb?/:

    http://www.sme.sk/c/5425762/figel-vytiahol-zmluvy-s-vatikanom-fico-sa-dalej-pokusa.html

    Postupne sa vyfarbia vsetci.
    Aby sa este predsa len Fico nesmial, aj ked pochybujem, kazdopadne plakat budeme nakoniec tak ci tak - my...

    Zato v SŠA budu mat opet nieco najvecsie na svete:
    http://www.sme.sk/c/5426792/americka-ropna-skvrna-moze-byt-najvacsia-na-svete.html
    publikované: 16.06.2010 21:02:59 | autor: Jozefb (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. "Zabi Turka a odpočívaj"
    Aj my si tu pamätáme klasickú chazarskú anekdotu o tom, ako starostlivá chazarská maminka v cárskom Rusku vyprevádza Šlojma do vojny s Tureckom.
    - Zabi Turka a odpočívaj. Zabi ďalšieho Turka a znovu odpočívaj."
    - No dobre. Ale čo keď Turek zabije mňa?
    - Teba? A prečo?! Veď si mu nič neurobil!

    Turecko sa intenzívne pripravuje a toto veru nebude vojna akú má stepný Šlojmo rád - streľba okupačnej armády do deciek hádžucich kamene.
    A čo vymyslí bystrý, veľa Nobelových cien požravší Šlojmo? Že treba do nej natiahnuť Američanov. Unikátna myšlienka. A koľká náhoda, že americkí kongresmani už majú plnú hubu protitureckých agresívnych rečí.
    Toto bude veľazábavné dejinné obdobie.
    publikované: 17.06.2010 04:13:15 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. BP Spills Coffee :)
    publikované: 17.06.2010 17:26:16 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. aby sa nezabudlo aj na pozitivne veci
    publikované: 17.06.2010 17:40:12 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. ema , arton
    trošičku o politike a voľbách : čo ma najviac zaujalo na modrých neoboľševikoch, ale zvlášť na tých mladých, už vychovaných propagandou - oni sú schopní znovu stavať koncentračné tábory, strieľať pri múre, vešať, dať smrtiacu injekciu dôchodcom, prepúšťať z práce. Pre politické presvedčenie, pre iný názor. Ak som mal ešte nejaké zvyšky optimizmu, tak teraz si myslím, že nastáva na Slovensku doba temna. A barani - užitoční idioti, čo tomu tlieskajú. Je to ako tých štatistických 20 percent latentných , čo napodobňujú a obdivujú rodených psychopatov.
    publikované: 18.06.2010 07:41:43 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. nezabudnut na
    publikované: 18.06.2010 10:30:31 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. 19/06/2010
    publikované: 23.06.2010 19:52:13 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. ou
    The fact is the survival and existence of humanity is more important than animals and mosquitoes. http://www.onlineedhardystorede.com/
    http://www.onlinepandorabeads.com/
    publikované: 16.07.2010 07:40:58 | autor: fdsf (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014