Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Radšj kameň, ako vajce!

Občania vyzývam vás, vychovávajte slovenských politikov, HÁDŽTE PO NICH KAMENE!!!
U arabov sa ujali topánky.. U bratov čechov vajcia.. Mali by sme sa, my slováci, tiež sa nejak odlíšiť, a používať ako diskusný nástroj kamene?
Veď na slovensku, je to tak... NA SLOVENSKU, PO SLOVENSKY
Teraz, v čase krízy, hádzať po politikoch potraviny?
Čo by na to povedali, hladné deti v afrike?
Až mám dojem, že tú akciu s vajcami (v čechách), zorganizovali, majitelia klietkových fariem na hydinu, aby si zvýšili odbyt...
Urobte si radšej výlet za mesto, prineste si z neho pár "šutrov" čo sa zmestia do vrecka, a hádžte radšej tie.. budete tím demonštrovať "ekologické" myslenie. okrem toho, "postihnutý" politik si dlhšie zapamätá, poctiví kameň skôr, ako vajce.. a lepšie bude vyberať, čo ľuďom hovorí. Ak do politika hodíte zhnitú zeleninu, psie fekálie alebo ho opľujete, postihnutý sa akurát osprchuje, a na druhý deň na celú vec zabudne, ale poriadna sinka od "šutra", tú si žiadnym mydlom neumyje, a bude mu váš "názor", pripomínať oveľa dlhšie.
OBČANIA VYZÝVAM VÁS ,VYCHOVÁVAJTE SVOJICH POLITIKOV, HÁDŽTE PO NICH KAMENE!!!
Za každé vajce, musíte ľudia zaplatiť, svojimi ťažko zarobenými peniazmi.
Kameň je zadarmo.. Ďalej doletí.. Ľahšie ho hodiť.. A presnejšie ním zasiahnete.. Kameň má veľa výhod..
Nepoužívajte prosím dlažobné kocky, to robia len "burani" a "sedláci".
Použitím dlažobnej kocky, ničíte mestskú dlažbu, ktorá je financovaná z vašich daní.. Radšej si spravte peší výlet za mesto, a tam si kamene nazbierajte, pri čom sa pocvičíte v ich hádzaní. Prejdete sa v prírode, a budete fit. Spojíte príjemné s užitočným.. A nebudete, vandalsky ničiť verejný majetok.
Tak pekne "fifti fifti", nezabúdajme na to, že aj opozičný politici si za to, ako vládli (a "opozíciujú"), zaslúžia aspoň za vlečku poriadne "hrubozrnného štrku". Takže keď už idete hádzať na vládny míting, nechajte si polovicu "munície" a zavítajte aj na opozičný.
Kto hodí kameňom, musí rátať s tím, ŽE AJ SÁM OBČIAHNE! (kameň je "recyklovateľmý", možno ho zdvihnúť a hodiť nazad, vajce nie..)
Hádzanie vajec, sa dá vykladať ako neškodná recesia, ktorá nikomu neublíži.
Ale hodiť kmeň, to je tvrdý politický akt, žiadajúci si následnú "protiargumentáciu" takže takto diskutovať, dokážu len tí čo znesú "protiargumenty", občan si teda, dvakrát rozmyslí či sa do "debaty" zapojí hádzanie kameňmi teda nevychováva len politika, ale aj občana.. (nič pre kibicov)
Na záver chcem všetkým pripomenúť, že politici sú obklopený ochrankou, a davom svojich priaznivcov. Takže ak po politikovi čokoľvek hodíte, ten ochrankár čo vás odstrelí ako psa, aj jeho priaznivci čo vás budú lynčovať, budú tvrdiť že videli ručný granát..

ps: tento článok vznikol na základe diskusie s postfóra Radšej kameň ako vajce

Post fórum | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014