Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vanglova metoda

alebo ako v lete vydrzat ked sa vyskytne odstavka teplej vody

Neprijemna to vec. Pridem domov z Ostrova a prva vec, ktora ni udrie do oka (okrem nadhernej orazovej farby stien nasej detskej izby) je, ze nam netecie tepla voda. S otaznikom v ociach sa obraciam k mojim drahym, ktori mi v krcoch smiechu vysvetluju, ze netecie tepla voda. Preco krce smiechu??? Pretoze kazdy rok sa mi podari ako na potvoru presne vystihnut dobu, ked tepla voda netecie. A neda sa pred tym ujst.

A tak som zacala praktizovat davno vymyslenu VANGLOVU METODU.

Princip je jednoduchy:

vybrany jedinec (ktory nechce smrdiet) si da ohriat vodu do najvacsieho hrnca, ktory v dome najde. Kym toto prebieha, napusti si do vangla vodu studenu a po zovreti inkriminovanej vody v hrnci, doleje ju do vody predpripravenej. Potom z kuchyne  rychlostou blesku odchyti odmerku (aby sa mal cim pooblievat) a zalezie do kupelne. V kupelni sa potom snazi s obmedzenym danym mnozstvom vody vystacit co najlepsie, aby neskoncil s penou na chrbte alebo suchymi nohami. Zatial som si touto metodou aj vcelku uspesne umyla vlasy (a to hned niekolkokrat) avsak, vyzeraju ako slama a uz sa neviem dockat nedele rana, kedy bude tepla voda opat tiect.
 
CO vsak na tom udivuje najviac, ze kazdy rok sa pocasie rozhodne posilnit nas svojimi najteplejsimi dnami a dostatocnym pridelom slnecnych lucov. Aby sme boli vsetci poriadne spoteni a zapraseni a aby sa musel pisat pomaly poradovnik, kto si pojde dalsi nahrievat vodu. HEHEHEEE! Dnes som to vyhrala ja, bola som uplne prva.
 
Spokojna a vonava idem do rise snov do izby, ktora je farby pomaranca.

 


vecerne zamysli:) | stály odkaz

Komentáre

  1. tweety,
    v prvom rade vítaj na rodnej hrude a aby si to nemala hneď také idilické, tak ťa Slovensko privítalo studenou vodou, drahším benzínom a vládou božského triumvirátu :-)
    publikované: 14.07.2006 08:52:32 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tweety
    a kde to byvate? :-D nam sa to stava len na dedine, kde ma kazdy svoj vlastny kotol :-D
    no nic, vidim, ze tvoja metoda je velmi ucinna, len tak dalej a vitaj na nasom krasnom lubozvucnom Slovensku! :-)
    publikované: 14.07.2006 09:05:52 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Alternativna metoda
    Ja dost trampujem po Slovensku a ako alternativa sa mi osvecilo nasledovne. Na hrubu spinu pouzit nozik od priboru, kto si je 100% isty moze pouzit aj britvu. Na jemnu spinu pouzijeme brusny papier cislo 1200, spravnu intenzitu spozname podla jemneho zacervenania koze. V pripade ze je nutne zbavit sa aj neprijemneho pachu, odporucam oplachnut sa v potoku a nechat sa od kamarata vyslahat naholo cestvym ihlicim alebo brezovymi konarikmi pre sviezu vonu. (Tento krok ju nutny iba v pripade zmiesaneho kolektivu. Na dlhodobu pansku jazdu ho neodporucam, aby nedoslo k nejakej "nehode" v dosledku vysokej hladiny hormonov ;-)
    publikované: 14.07.2006 11:00:15 | autor: Modroočko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hroza
    to poznam, je to strasne!...a najhorsie na tom je ked si odstavku vody bez mihnutia oka predlzia... Ved naco by sa s tym ponahlali- oni teplu vodu doma maju...
    publikované: 14.07.2006 13:02:28 | autor: kika (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :)
    ja to robim tak, ze zatnem zuby a vleziem do studenej
    publikované: 14.07.2006 14:08:44 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :)
    diky za inspiraciu. patricne odkazem :))
    publikované: 24.07.2006 13:33:38 | autor: reed (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Italy
    http://moestavern.splinder.com/ Hi!! Compliment for this blog!!! I'm invite you from visit my second blog!
    publikované: 18.08.2006 16:44:27 | autor: Simona (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014