Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bitka o Afriku

Don't Let's Go To The Dogs Tonight

Bol pokojný viedenský júnový deň. Pred dverami sály, v ktorej rokovali členovia dvanástich členských štátov OPEC, postávali novinári z korporátnych médií, aby mohli informovať apatických občanov Západu, že k žiadnej dohode o zvýšení ťažobných kvót nedošlo. "Bolo to jedno z najzaujímavejších stretnutí za posledné desaťročie, ktoré potvrdilo, že geopolitika a ropa sa definitívne zmiešali a hrozia vzplanutím," napísal John Defterios pre top 1 globálne korporátne médium - CNN. Zrejme je to nejaký stredoškolák, ktorému jeho kultúrne prostredie zatajilo kus histórie od iránskeho Mossadeka cez vojnu v Iraku až po súčasné rozbíjanie Líbye. Alebo typický korporátny novinár, ktorý je síce blbý ako poleno, ale na školení s názvom Ako písať správy o rope rýchlo a ľahko, organizovanom pre korporátnu CNN renomovanou PR agentúrou Goldstein&Cohn, sa excelentne naučil rozoznávať, že Saudská Arábia = dobro, Irán + Venezuela = zlo.

Ďaleko zaujímavejšia bola skutočnosť, že k výsledkom stretnutia OPEC sa vyskytol racionálny komentár v slovenskom internetovom médiu.

"Súčasné spomalenie ekonomického rastu ma priamy súvis z rastúcimi cenami ropy a ropných derivátov. Cena ropy za posledné tri roky vzrástla viac ako dvojnásobne, cena benzínu v USA o 250% a letecké palivo je drahšie o 300%. Vysoká cena ropy si vyberá svoju daň v podobe vysokých nákladov. Medzinárodná asociácia letecký spoločností, upozornila, že tento rok klesnú zisky leteckých spoločností o viac ako 50% oproti roku 2010. Podobný problém ma aj automobilová a lodná preprava. Čo by teda znamenala ropa dlhodobo na 120 USD za barel? Viacero analytikov sa domnieva, že cena na tejto úrovni je zlomová, čiže ak by ropa narástla nad túto úroveň, americká ekonomika by skôr či neskôr padla opäť do recesie. Amerika patrí medzi krajiny s najväčšou závislosťou na čiernom zlate a reštrukturalizácia ekonomiky na zemný plyn, uhlie, alebo alternatívne zdroje by trvala najmenej dve dekády. Najbližších 10 rokov bude takmer nemožné znížiť spotrebu ropy bez výrazných ekonomických dopadov. USA sa tak cez Saudskú Arábiu snažilo presadiť navýšenie denných kvót, ale OPEC nesúhlasil z jednoduchého dôvodu. Trh je predzásobený ropou a tak nemá dôvod meniť denné ťažobné kvóty. Súčasné kroky OPECu tak môžu mať nielen ekonomické, ale aj politické dôsledky. Nezhody vo vnútri OPECu sú čoraz významnejšie, na jednej strane je "proamerická" Saudská Arábia, na strane druhej je Irán a Venezuela. Je teda OPEC mŕtvy a hrozí mu rozpad? Aj keď je situácia nepriaznivá, OPEC sa vždy dokázal dohodnúť a pnutia vo vnútri OPECu nie sú ničím novým. Kartel tak bude určite pokračovať a pravdepodobne udržiavať súčasné kvóty na ťažbu. Európu a USA tak čaká drahá ropa minimálne ešte niekoľko mesiacov a cena ropy pod 80 dolármi sa zdá byť viac vzdialená ako nikdy predtým.

Z článku Sme otrokmi čierneho zlata

 

Kým saudskoarabská delegácia s decentne nadvihovanými nočnými košeľami cupitala po schodoch do luxusného súkromného lietadla na cestu z Viedne domov do Saudskoarabska - tohto výkvetu slobody a demokracie, ktorého armáda nedávno spriatelene vtrhla do Bahrainu a radšej nechcime vedieť, čo sa tam dialo - na Tripolis padali ďalšie bunkerbusterové bomby. Začala sa druhá fáza vojny o líbyjské zdroje. Tie sú dostatočne blízko k Európe, tlačenej Američanmi do "diverzifikácie zdrojov", aby boli do vojnového ošiaľu vrhnuté európske štáty a konali tam - nie vo svojom záujme. V záujme USA. Amerika sa síce oficiálne od rozbíjania Líbye dištancovala, ale jej papuľa zahňácaná krvou od trhania ľudského mäsa nie je schopná opanovať sa, aby nehrýzla aj v Líbyi. Pozíciu USA v tejto vojne žiadal vysvetliť od Bieleho domu priamo americký Kongres, na čo dostali jeho členovia od nositeľa Nobelovej ceny za mier a svojho prezidenta Obamu jasnú odpoveď: shut up. A tak USS G.W. Bush - najmodernejšia vojnová loď amerického námorníctva bez problémov vplávala do Stredozemného mora, aby chránila úbohých líbyjských civilistov, úpiacich pod čižmou beduína Kaddáfího. Podľa toho, čo píše Michel Chossudovsky, je možné, že líbyjské civilné obyvateľstvo budú USA humanitárne bombardovať arzenálom označovaným ako B61-11. Následne nastane radostný rozvoj demokracie, ako to vidíme v Iraku a vznikne ďalší báječný štát, v ktorom budú môcť americké ropné korporácie ťažiť kde len chcú, koľko chcú a ktorému nebude treba zaplatiť ani cent. A navyše, v ktorom neplatia nejaké otravné zákony na ochranu prírody, ktoré zbytočne znižujú efektívnosť.

 Dnes, 11. júna 2011, Hillary Clinton spustila propagandistickú kampaň s názvom dobrá Amerika ustarostene varuje svet pred zlým novým kolonializmom v Afrike. Čínskym. Ako inak. Ľuďom, ktorí nie sú kompletne vymletí, bolo dávno jasné, že vojna v Líbyi je vojna proti Číne (tak ako vojna proti Sýrii bude vojnou proti Rusku). Tí si teraz, po Clintonkinom slinte, môžu spokojne povedať: nemýlili sme sa.

USA boli tradičným tichým spojencom juhoafrického apartheidu (apartheid je srdcu každého pravého Američana blízky) aj cez svoje slepé črevo Izrael, ktoré si v spolupráci s apartheidom veselo testovalo svoje nukesy. V uplynulých rokoch bola americká prítomnosť najmarkannejšia v Nigérii, doničenej ropnými korporáciami, kde úspešne, t.j. krvavo potláčila všetky zúfalé vzbury Nigérijcov.

Súčasťou americkej stratégie, ktorou sa nijako netaja, je "zabezpečiť si prístup k strategickým zdrojom kdekoľvek na svete". Násilím a bombami, samozrejme, lebo niektoré štáty nechcú svoje strategické zdroje odovzdať dobrovoľne. Kým sa však, rozožieraná čepičkovým parazitom, Amerika sústredila hlavne na Blízky východ, do Afriky potichu prišiel Číňan. S jeho skúsenosťami s roľníctvom sa stal kooperatívnym elementom, ktorý rešpektuje miestne zvyklosti. Nedbala v roku 2005 Amerika slov Rady pre zahraničné vzťahy USA, kde sformulovali - a to písomne - že v závere dekády bude subsaharská Afrika pre USA dôležitejším zdrojom importu energií než vybývaný Blízky východ. Až musel prísť úvodník vo Wall Street Journal s názvom Africa Emerges as a Strategic Battlefield, kde sa zavýjalo, že "China has made Africa a front line in its pursuit of more global influence, tripling trade with the continent to some $37 billion over the last five years and locking up energy assets, closing trade deals with regimes like Sudan's and educating Africa's future elites at Chinese universities and military schools." Obchodujú a vzdelávajú. Otrasné.

I prišiel koniec dekády... a s ním vojna v Líbyi, kde mala Čína uzavreté hodnotné kontrakty, vrátane ropných. Južný Sudán je už chvalabohu oslobodený a UNICEF usilovne robí zbierku, v ktorej maľuje juhosudánske deti ako Gándhího, Ellu Fitzgerald a Einsteina (!) a z ktorej výťažku bude tradične 98 % použitých na prevádzkové náklady organizácie. Ropné korporácie - menovite americké, anglické a francúzske - žiadajú administratívu USA aj o zásah v Západnej Afrike a trvajú na tom, aby tam boli vymyslené nejaké humanitárne dôvody. Afrika však pre USA nie je len ropná korisť. Sú tam ďalšie strategické dobroty na vyžratie. V Kongu je toľko uránu... obrovské zásoby uránu. Aj kobalt. A najmä REE - prvky vzácnych zemín, pri ich ťažne netreba zohľadňovať nejakých trtkov zo štátnej Environmental Protection Agency. Urán je aj v Namíbii - a tento svinský štát uzavrel dohody na jeho ťažbu s Ruskom a Čínou. Zambia - pätina overených svetových zásob kobaltu. Atakďalej.

Podľa materiálov Pentagonu sa USA do roku 2020 pripravujú zabezpečiť si prístup k africkým strategickým surovinám za každú cenu. Budú teda aj ďalšie Líbye.

Práve v tomto momente priplávala na ostrov Lampedusa loď so skupinou vyše 200 utečencov z Líbye, ktorí žiadajú EÚ - tú EÚ, ktorá vedie voči ich domovine vojnu - o azyl. Od rána je to už druhá loď. Na tej predošlej bolo Líbyjcov vyše 800. Pre EÚ bude mať americká bitka o zdroje Afriky presne takúto tvár. Uštvaných a zúfalých ludí bez domova. Kto z vás bude mať svedomie zabíjať ich?

-------------------------------------------------------------------------------

Pé es: Pani Karafiátová ešte celkom nepochopila, že bola zvolená do funkcie premiéry nie na to, aby vypisovala nejaké listy a ukazovala, jak je gramotná, ale aby plnila priania korporácií. Druhý raz už takúto chybu z neskúsenosti neurobí.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Ono, kolonializmus moze byt vseliaky
    Mohla by vam priniest domokraciu krajina, ktora vyprodukovala taketo kreatury:

    http://www.youtube.com/watch?v=PhQEymGSP40

    Alebo, mohlo by sa vam prihodit, ze by ste sa vacsinou stretavali s ludmi takehoto razu:

    http://www.youtube.com/watch?v=BewknNW2b8Y&feature=share

    Obe veci si treba pozriet tak, ze citate a pocuvate medzi riadkami. Nejde len o spevakov, ale o vsetko, co je v pozadi, v popredi aj vo vnutri.

    P.S. Cim dalej od halicskeho vplyvu, tym kultivovanejsi ludia - ludia buducnosti, ludia vsetkych dimenzii, kultura a ludskost. Viem, znie to depresivne, ale taka je realita.
    publikované: 11.06.2011 18:27:17 | autor: Pozorovatel (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Potom su vsak aj veci,
    ktore mozeme vytvorit, a naozaj ocenit len my - ARIJCI:

    http://www.youtube.com/watch?v=QhG-d_YnhhU

    Hoci, Halicania nas za to tajne obdivuju a otvorene nenavidia.
    Halicania chodia po svete, a vytrcaju sa, chvascu sa, a otravuju nas neustalym zdoraznovanim svojej "sikovnosti". Robme aj my nieco pre nasu rasu -pripomenme si, kto naozaj sme, a budme na to patricne hrdi.
    publikované: 11.06.2011 19:34:40 | autor: Pozorovatel (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Niežeby bola Čína nejaké nevinnatko,
    ale v porovnaní s nevycválaným psychopatickým americkým kovbojom je zahraničná politika tejto krajiny s dlhou históriou mimoriadne decentná. Čína vedela vládnuť už v čase, keď po americkom kontinente šťastne pobiehali bizóny. A že vládnuť - to nie je len tak, o tom hovoria práve čínske historické skúsenosti. A jej filozofia.
    "Keby boli krajiny dobre spravované, keby bolo vojsko čo najmenej používané, a keby neurobil nikto nič s úmyslom uchmatnúť Podnebesie. Prečo som dospel k takémuto poznatku? Pre toto: čím viac je v Podnebesí zastrašovania a donucovania, tým väčšmi je ľud zbedačovaný, čím viac ľudia vyrábajú praktické náradia, tým väčšmi sa v krajinách a rodoch rozrastá brutalita a čím sú ľudia vynaliezavejší a zručnejší, tým viac vecí ich podnecuje k buričstvu, tým väčšmi sú pre nich zákony iba peknými slovami a tým viac je zlodejov a banditov. Naozajstný človek si preto povie: Nebudem zasahovať, nech sa ľud sám od seba zmení, budem celkom pokojný, nech sa ľud sám od seba spravuje, nebudem nič zariaďovať, nech sa ľud sám od seba zveľaďuje a nebudem podnecovať žiadne žiadostivosti, nech ľud zotrváva vo svojej prirodzenej pôvodnosti."
    Najmä tá posledná veta je, samozrejme, v priamom protiklade k americkému importu pravej americkej demokracie.
    A že aj u nás na Slovensku máme kurva tých zlodejov a banditov čoraz viac a úmerne k tomu rastie počet zastrašovaných a zbedačovaných.
    publikované: 12.06.2011 19:51:16 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Stavím, sa že v týchto "tajných internetových systémoch"
    do ktorých CIA pripája všelikých havlovských disidentov, stránka wikileaks a jej podobné nefungujú.
    http://www.sme.sk/c/5933569/usa-pomahaju-disidentom-tajnymi-komunikacnymi-sietami.html
    publikované: 12.06.2011 19:54:29 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ja si myslim, ...
    ..., ze blog tohto pana by vas mohol zaujat ...
    publikované: 13.06.2011 10:35:50 | autor: Jojo (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. tohto
    publikované: 13.06.2011 10:36:41 | autor: Jojo (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. tohto
    publikované: 13.06.2011 10:37:08 | autor: Jojo (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. USA pomahaju?
    http://www.sme.sk/c/5856304/wikileaks-usa-tajne-financovali-syrsku-opoziciu.html

    http://www.veteranstoday.com/2011/06/11/false-flag-racism-the-internet-proxy-war/
    ...dalsie adresy, z ktorych prichadzali clanky porusujuce autorske prava a uverejnovane na strankach extremistov, viedli do Tel Avivu alebo do pro-izraelskych lobistickych skupin vo Washingtone.

    http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/58964/
    Главный сирийский блоггер оказался американским студентом


    publikované: 13.06.2011 12:46:39 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. zaujimave
    zmes - Kongo, gorily, geny a ludia ako stroje...

    http://www.blisty.cz/art/58976.html



    Bude mat ta bitka o Afriku vitaza?
    publikované: 13.06.2011 13:01:55 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Je zákonité, že Diane Fossey znenávidela ľudí
    A oni sa jej mstili tým, čo robili vždy. Zabíjaním goríl.
    publikované: 13.06.2011 17:07:52 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. takto sa robia revolucie :p
    publikované: 13.06.2011 20:55:19 | autor: arundaroy (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. arundaroy
    publikované: 14.06.2011 09:27:01 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Ruský krížnik v Mexickom zálive?
    Nie. Americký v Čiernom mori. U.S. Navy cruiser Monterey equipped with the Aegis anti-missile system to participate in the Sea Breeze 2011 naval exercises with Ukraine. A MZV RF má k tomu „a number of questions“.
    "According to an official U.S. version, they [warships] can be deployed to the Black Sea in case of necessity, for example, in case of a flare-up in the region. We would like to understand what 'flare-up' the U.S. commanders had in mind when they moved the primary striking unit of NATO's future anti-missile system from the Mediterranean to the east?"
    http://www.defensenews.com/story.php?i=6791280&c=AME&s=SEA
    Tak zas o kúsok ďalej.
    publikované: 14.06.2011 13:13:24 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. N, ten čepičkový revolucionár s najmenej dvoma občianstvami
    a najmenej dvoma menami smeroval do Líbye.
    Egypťania zjavne chytili veľkú rybu - súdiac podľa revu Ameriky a jej slepého čreva Izraela.
    publikované: 14.06.2011 18:14:08 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. jedna ryba
    leto nerobi...
    Chcelo by to vycistit cely rybnik.

    Rusko sedi ako na trnoch. Ministerstvo zahranicia zasada aj v nedelu , vydava oficialne vyhlasenia - a pyta sa -
    preco v tomto velmi citlivom regione bola vybrana lod s touto konketnou verziou zbrane? Rusko ma obavy.

    USA vyvija tlak na rusku flotilu Cierneho mora. Provokacia zo strany USA sa vykonava na pozadi chaosu v Syrii. Rusko blokuje zasah v Sýrii. Zatial.

    Zakladna v Syrii je jedinou ruskou oporu v oblasti Stredomoria. Ciernomorska flotila moze poskytnut ucinnu namornu pritomnost Ruska v oblasti Stredozemnéeo mora prave pomocou tejto zakladne. So zriadenim americkych vojenskych zakladni v Rumunsku a s prichodom americkej vojnovej lode v C. mori sa zacina utahovat slucka. Rusko je obklucovane a v tejto bolestivej hre na macku a mys Amerika prevlada.

    Syria vrie, Zapad mlci, nikto sa nezujima, preco pri jednom incidente bolo zabitych 120 prislusnikov bezpecnostnych sluzieb, mlci sa o podpore syrskej opozicie....

    Jednoducho povedane, Spojene staty chcu, aby im Rusko nechalo Syriu. Ale Rusko vie, ze ak pride pro-zapadny rezim, ktory nahradi Assada v Damasku, zavrie svoju namornu zakladnu.
    Stavky su vysoke. Aj obete. Minuly rok za zahadnych okolnosti, pocas inspekcnej cesty do namornej zaladne v Syrii, bol zabity zastupca nacelnika ruskeho vojenskeho spravodajstva. Jeho telo bolo najdene vo vode nedaleko tureckeho pobrezia Stredozemnéeo mora.

    Dalej, vodca Hamasu Khalid Meshaal, zije pod ochranou Assada v Damasku, takze odstranenie Assada prichadza vhod ved-viete-komu.
    Turecko taktiez podporuje zmenu rezimu v Syrii, hoci Moskva dufala, ze by spolu mohli realizovat "nadvladu" nad C.morom. Lenze Turecko uz paktuje so Saudmi a hlavne s ich peniazmi.

    USA pomaly, ale iste vitazia v realizacii svojich planov na zmenu rezimu v Syrii. Ako Moskva bude odolavat tomuto tlak? Je aj nejaky nacrt spoluprace s Pekingom, ale moznosti Moskvy vzdorovat americkej moci v syrskom probleme sa zmensuju kazdym dnom.

    www.warandpeace.ru




    publikované: 14.06.2011 22:32:23 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. neverím tomu, naozaj porušovali autorské práva?
    Človek si nie je ničím istý, ešte aj špinavosti čo načmára mu ukradnú, ani dodatočne nezaplatili za licenciu na článok, ani za nepožiadanie o jeho využívanie, vlastnícke právo si zasluhuje našu najvyššiu úctu, ináč nastane rozklad.
    internet je plný rôznorodých zločineckých rečí, ohovárania, pohŕdania, znevažovania, potupovania, výsmechu, urážok, keď najrôznejší nevzdelanci sa posmievajú pravde, netreba dodávať koľkí si dovoľujú vyskakovať na samotného Boha, veteránikovia tomu nevenujú nijakú pozornosť, ale koľko námahy vynaložili, aby sa dozvedeli špiclovsky, kto že je tým, kto sa opovážil vystúpiť proti horde židov. Židia útočili proti sebe po židovsky, ľahko sa odokryli ich podvody, ak by napísali o sebe pravdu, tá by nevyšla z ich vnútra, vtedy by ju len odpísali, pretože pravda o nich samých by ich odrovnala, znehybnila by ich plány, ten prípad by bol náročný na posúdenie kto presne ju napísal, lenže nie je podstatné či sionista alebo špehúň napíše pravdu o židoch, ale samotná pravda, zeleným vyslúžilcom vadilo napádanie židov, rovnako ako vrahúňov keď ich pomenujeme podľa ich skutkov.
    Článok je veľmi podivný, tupo šábesgójsky a stranícko fanatický, prehlasuje árijco–turkitov za semitov. Snaží sa uvádzať, že za clintona boli stíhaní starí nacisti, alebo možno už samotnými židmi ponúknutí nacisti, ale za busha už stáli nad zákonom, alebo že tí čo vykázali židov zo susedstva sa náhle stali obrancami Izraela, pričom stále nenávidia amerických židov.
    Ktože miluje pravdivo židkov, predsa pokroková židoboľševická ds.
    publikované: 15.06.2011 00:41:15 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. once again, warfare will define human life
    http://www.whatdoesitmean.com/index1492.htm
    je čas čin(an)ov, nie prázdnych rečí
    publikované: 15.06.2011 10:27:04 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. N, svoju loďku si môžu
    Američania strčiť za kovbojský klobúčik. Aj s celým jej nákladom a zdegenerovanou posádkou.
    Americká administratíva si dobre pamätá, čo im pred pár rokmi odkázal Lavrov: aspoň jedna Bulava určite do USA doletí.
    Odvtedy sa ofšemže udiali značné pokroky, čiže ich tam v prípade potreby môžu Američania očakávať viac.
    USA už nemá žiadnu stratégiu, žiadnu koncepciu. Sú to len chaotické pobyby mozgovo mŕtveho organizmu.

    Ale pozri, čo zaznelo z Astany, kde sa stretli na konferencii o bezpečnosti lídri najsilnejších štátov, združených v Šanghajskej organizácii spolupráce , od Ahmadinedžáda: Sionizmus je jedna z najhorších chorôb ľudstva. A obvinil Západ z kolonizácie, zotročovania...

    "The other leaders at the conference, including Chinese President Hu Jintao, Russian President Dmitry Medvedev, and the leaders of Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekistan,Tajikistan, India, Pakistan and Mongolia, sat impassively during his comments."

    http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=225084

    Nie sú ľahostajní. Oni sú už teraz dobre pripravení na svine, ktorým musia čeliť.

    Nič sa neboj, N. Túto vojnu vyhrávame.
    publikované: 15.06.2011 13:53:24 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. A tu sú, milá N., vážne slová,
    ktoré dnes povedal Putin vo Švajčiarsku:
    http://www.rian.ru/politics/20110615/388669489.html
    Hegemónia Jew Yorku, odkiaľ americká vetva OSN s plnou hubou rečí o humanizme rozbiehala vo svete vojny, sa končí.
    ООН - ключевая организация в мире по поддержанию мира и безопасности. Kto v tom číta, že už nebude žiadne ďalšie "humanitárne bombardovanie", nemýli sa.
    Vyjde ešte tých zdochliakov rozbombardované Srbsko draho. Nič nie je zabudnuté.
    publikované: 15.06.2011 14:14:22 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. neviem co tu riesite,
    ved wikileaks ukazala, ze vsetci su s Americanmi, len niektore staty hraju divadielko pred svojimi obyvatelmi. Jediny nepriatelia su ako koly v plote Iran a Severna Korea.
    publikované: 15.06.2011 16:37:27 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Neviem, prečo ma neprekvapujem že platení informátori
    veľvyslanectiev USA hlásia do centrály, že celý svet fandí USA.

    http://www.youtube.com/watch?v=JOpMkZQbf34&feature=related
    publikované: 15.06.2011 17:10:46 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. - D
    po spravach z Fukusimy, ktorym sa nasi novinari poctivo vyhybaju, aspon nieco vesele.
    A co sa tyka Sanghajskej organizacie - aj povzbudive.

    Dnes viac necitam, idem mrknut na mesiac.
    publikované: 15.06.2011 22:58:47 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Už se perou
    publikované: 16.06.2011 04:48:51 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Už se perou, nielen v kongrese
    publikované: 16.06.2011 08:53:22 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Toto je neodolateľné :)
    čas na videu 03:37
    http://www.sme.sk/c/5940532/radicova-povazuje-koverove-vyhlasenia-za-urazku.html

    Hádam geronta pred tlačovkou prebalili.

    Mimochodom, Karafiátová nedokáže mať ani len ksicht úmerný vážnosti veci. Tlemí sa ako úslužná čašníčka v bare.
    publikované: 16.06.2011 19:31:21 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Správa z nového času? Pravidelne ho zrejme čítaš, keďže vieš porovnávať.
    Správa môže byť podaná bulvárne, ale jej námet nemusí byť bulvárny, znamená len toľko, že je rozosielaná veľkým davom, a čím je viac poslucháčov, tým jednoduchšie a hlúpejšie musí znieť, každý sa predsa musí vyjadrovať ku všetkému, a preto treba zvážiť jeho obzory vo vybranej téme a podľa toho aj upraviť samotný článok.
    Zemetrasenie je pouličný bulvár, nezamestnanosť bulvár, zvyšovanie cien bulvár, ľudské príbehy bulvár, streľba bulvár, štvanice proti jadrovej elektrárni bulvár.
    Pretože aj keď by niektoré z ponúknutých mohli byť závažnejšie ako okruhy na riešenie, základná je sledovanosť, a preto každý nevzdelanec musí predviesť svoju sprostotu, musí sa ozvať aj keď nič nevie. Samotný bulvár je sebaukazovaním sa, zostavovaný výlučne z úchylného exhibicionizmu, snorenia v živote druhých, toto je úloha nového času. k tomu sa pridružili aj dôležitejšie otázky, ako zemetrasenie, lenže nie pre skúmanie, ale tak po ľudsky, povrchne a paranoidne. Aj takéto opisovanie sa dá priradiť k bulváru, keďže nemlčia, ale záujem a prachy priniesli.
    Článok čo si sem šmarila z bušistickej žumpy nie je bulvárny, jeho zmysel je príliš jasný, chcú odkopnúť obombu a využijú proti nemu všetko.
    Naopak, že si vzala z toho iba dajakú fotku čo vraj za niečo stojí, nuž takéto plytké, nemysliace táranie je ozaj bulvárny štýl.
    Správa nového času nosieva takú úpravu, napríklad, že 666 detí chceli zloduchovia časovo v predstihu natvrdo zholokaustovať, neočakávane pribehol veľký záchranca a odviedol ich od plynových hrôz, dýchajú len kvôli nemu, ale zatajoval sa zo skromnosti. Význam opakovaných blbostí vyplynul, že jediné deti, čo sú zaujímavé sú z pohľadu väčšinou slovanskí árijci, ako by poznamenal vedec, ale to treba zamlčať, naopak zdôrazniť ich privtelenie sa k satanovej synagóge, až zabudli na svoj pôvod, takže sú vytunelovanými židmi, veriaci v holoholo a vymyslené smútky, obraňujúci právo Izraela vraždiť deti.
    Spojili zákernú lož, obviňovanie druhých bez dôvodu z hrozby usmrtenia detí, sebectvo, vášne, slzy, chvála pre kúpené lístky, a satanské pohŕdanie ozaj povraždenými deťmi. Alebo azda niekto videl utlieskancov sa rmútiť aj kvôli nim?
    Jedná sa o hasbarácke teroristické stránky, nie bulvár, podplatené štetky čo vraždia slovom, neznášajú obombu, preto sú vytešení z toho, že vrahúň ponížil ich prezidenta.
    Prečo sa obombovi posmievajú, hoci sa nijako proti židákom nevyjadril? pretože sú zločinci, a zlo nepozná rešpekt, vďaku, súcit, vyfajčieva ich denne, lopotí sa pre nich, posiela miliardové výpalné, a tieto bezcenné bábky si ešte dovoľujú uraziť tých, ktorí ho kŕmia.
    publikované: 17.06.2011 02:06:06 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Hlavné posolstvo zverejnenia príhody je, že smradľavý žid cepoval a obomba nesmel namietať.
    Že namiesto toho, aby vykopal turkickú hlavu do mora keď ho karhal tak sa až pred pätolízačom nahlas rozhovoril, možno do neho aj vyskakoval. mongoloid má vyššie slovo, vyššiu šaržu pod vedením tajnej svetovej vlády.
    Vrah opovážlivo vliezol do bieleho domu, namyslene urážal prezidenta, ktorý ani nezastavil miliardovú výpomoc židoboľševickému raju, a ešte drzo kvičí príkazy. Vždy to tak končieva aj s eugenikmi, že niekto podpriemerný uverí tomu, že je výnimočný, dokonca nad druhých sa dvíha, pritom on sám je len bezcenný prvok, ktorý len plní príkazy, a nebyť úcty a poslušnosti voči jeho nadriadeným, nikto by sa s ním nehrajkal. Netanjahu je nikto, povyšuje sa nie kvôli sebe, pretože je nič a vrah, ale kvôli tomu, koho má nad sebou, a koho sa aj obomba bojí.
    známe veci, ale rozhodujúcejšie skôr výkriky antiameričanov pod článkom. Antiameričanov, pretože pre nich je Ban SatanYahoo najvyšší kápo. jeden z najväčších štátnikov, vodca slobodného sveta, aké pekné by bolo, ak by sa stal ich prezidentom.
    Pre antiameričanov, ktorí dávajú prednosť Izraelu pred ich prezidentom, ktorého nazvali najrasistickejším, šimpanzom v obleku, posielajú ho do Kene, platí opak, Antiameričanom je ten, ktorí na Izrael nemyslí, lebo americkí vlastenci milujú Izrael.
    Pravý Američan otročí židom, židovská pobehlica stan stále posluhuje Američanom, to sú tí Američania čo by chceli ísť proizraelskou cestou, alebo čo majú zásluhy o Izrael, ktoré im závistlivci upierajú, alebo prvoradé je byť s Amerikou, tá nech sa rozhodne a ostatní sa pridávajú?
    možno mu ešte neoznámili ako to beží, čo ak by ho praví drsní Američania napokon obvinili z antiamerikanizmu.
    Alebo proizraelčania skončia v amerických koncentrákoch za neamerickú činnosť, alebo ich odstrelia ako zver.
    Ten plátok Nemá svedomie keď Izrael vraždí, preto sa pridali k pohŕdaniu a ponižovaniu. Škodoradostní gójovia nepostrehli, že oni dostali výprask, smial sa hlúpym americkým ovciam, čo vo svojej márnivej, nemotornej predstavivosti stráženie hraníc ďaleko na púšti berú ako prvoradosť amerikanizmu.
    Jednak za prachy, lebo sú úplatní pôžitkári a úplní sebci, alebo z náboženskej horlivosti, pretože vraj kto preklína Izrael bude prekliaty, kto žehná Izraelu bude požehnaný.
    Peniaze postačia a útok na mozog a USA sú vyvrátené, ale aj najlepší z gójov musí zomrieť, zanešvárení šábesgójovia do poslednej chvíle nebudú veriť kto ich rozrezáva, smutné obete.
    publikované: 17.06.2011 03:50:53 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Aj toto je neodolateľné:
    „Správa z nového času? Pravidelne ho zrejme čítaš, keďže vieš porovnávať.“
    „Správa nového času nosieva takú úpravu, napríklad, že 666 detí chceli zloduchovia časovo v predstihu natvrdo zholokaustovať, neočakávane pribehol veľký záchranca a odviedol ich od plynových hrôz, dýchajú len kvôli nemu, ale zatajoval sa zo skromnosti.“
    publikované: 17.06.2011 10:09:07 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Novy cas
    Slovo BULVAR si pouzil niekolkokrat ty, ja som ho nespomenula.

    Novy cas necitam, ale ked ho vidim v stanku alebo niekde na stojane, chtiac-nechtiac si prebehnem titulnu stranu. Priznavam, ze mozno mam nespravny nazor ( z povrchneho obkuknutia) na to, co Novy cas je a podla toho mi zmieneny clanok, kde sa spominaju zdania nalady, zvuky z chodby a "zarucene" spravy informatora, pripadal ako v tom novom case, kde tiez uverejnuju aj fakty - tam a tam sa stalo to a to, lenze....... A o to lenze ide. No ale nebudem rozoberat rozne urovne a informacne hodnoty dennikov, tyzdennikov........

    A fotka v clanku ma potesila, lebo konecne je niekto aspon nastvany. Castejsie vidno usmevy, potlapkavanie po ramene a dlhe stisky ruk s vrahmi.
    Ale to nic, prid si pokricat aj nabuduce.

    publikované: 17.06.2011 20:22:08 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. snake_eater
    zachytil si Alexa Jonesa a spravy, ze sa chysta pozemna invazia V Lybii na september-oktober?
    publikované: 17.06.2011 21:13:00 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. na odlahcenie
    nedavno bol v smetiarni clanok o tom ktory "narod" je najvtipnejsi
    ako hovorit nenavidim ten narod alebo to, ze americania su najvtipnejsi su velmi silne slova...
    http://ru.fishki.net/picsw/062010/25/post/dem/demotivators_013.jpg
    publikované: 17.06.2011 23:48:49 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. cest porazenym
    publikované: 18.06.2011 22:18:24 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. oil peek
    zasoby a najblizsie plany

    http://en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves#Proven_reserves
    http://www.deepwater.co.uk/deepwater_ultra_deepwater_market_report.htm

    najprv mi neboli jasne kroky nemeckej kancelarky v otazke jadrovej energetiky. ale po obdobnych krokoch svajciarov a talianov som si spomenul na nehodu v mexickom zalive...

    a tu je zase nieco o ludskych predkoch, co sa mi podarilo znovuobjavit vdaka rannym spomienkam z mojho detstva

    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095687448-historicky-magazin/208452801280019/
    http://www.lovcimamutu.cz

    publikované: 19.06.2011 13:55:19 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. ?
    Zaujimavy blog, priznam sa moc to mu nerozumiem ale zaujal ma vyrok:

    "Túto vojnu vyhrávame."

    Kto je "my" a kto je "oni" v tejto vojne? Je to o narodoch( kde stoja slovaci?)? O co sa bojuje a ako sa pozna kto a kedy vyhral? Co moze obycajny clovek urobit v tejto "vojne"?
    publikované: 19.06.2011 16:49:17 | autor: den (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. skusim
    sa vzit do chorecho mozgu. :)

    "my" to su vsetci ludia, "oni" su Zidia. Slovaci stoja ako vzdy na strane silnejsieho, takze momentalne na strane Americanov a Zidov, ale zachvylu ked sa to zvrtne Slovaci budu na strane Iranu, Kaddafiho, Lukasenka, Assada, Saddama Husseina ah, skrtni toho posledneho. A co mas robit? Mozes posobit aspon ideologicky; zaloz si blog a tes sa z kazdeho zabiteho Zida a vyplakavaj ked sa Zidia brania.
    publikované: 19.06.2011 19:35:49 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Je načase pripraviť svoj vlastný virtuálny priestor,
    kde budú výmešky Stankovho chorého mozgu vymazávané, pretože srandy sa skončili a chrapúňov viac tolerovať nebudem. Nikto nie je povinný trpieť tu takýchto zmrdov a vžívať sa do ich prepytujem duševna.

    Túto vojnu vyhrávame N. a ja. To sme "my".
    "Oni" sú degeneráti, ktorí nenávidia Rusov a Rusko VIAC, ako sa to pripisuje nacistovi Hitlerovi.
    Je to o nenažranom nacistickom "anglo-americkom geopolitickom priestore" a Slováci sú v tomto veľkom boji bezvýznamní, pretože začínajú mať problémy s vlastným holým prežitím.

    Že vyhrávame zistíš tak, že pôjdeš do Ruska a ďalej do Ázie a zistíš, že sa tam cítiš ako človek, ktorý má svoju dôstojnosť a predvídateľnú budúcnosť. A politickú reprezentáciu, ktorej na ľuďoch vo svojej krajine napodiv záleží.
    Potom sa vrátiš do Európy a zistíš, že si v systéme, ktorý nadizajnovali perverzní zombies a štáty sa postupne dusia v ich sračkách. Milióny ľudí. Do USA radšej ani nechoď, lebo ten mŕtvolný puch je vražedný.

    A čo môže robiť obyčajný človek? Obyčajný človek magor Matovič by si to mal pre blaho SR hodiť.
    publikované: 19.06.2011 20:12:07 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Vznik malých samostatných komunít
    Ruská vláda urobila geniálny krok: všetky rodiny, ktoré majú viac ako 3 deti, dostanú zadarmo pôdu na obrábanie. Ich deti a deti ich detí tak nebudú odsúdené odtiahnuť do mesta a vytvárať tam slumy. Vzniknú malé samostatné komunity, ktoré sa budú schopné v prípade potreby uživiť samé. Roľníci disponujúci internetom.
    publikované: 19.06.2011 20:31:31 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. ha
    este to by mi chybalo aby mi niekto dal podu na obrabanie. Po prve by som na to nemal cas a po druhe to nenavidim. Ale to je v poriadku...

    Napriklad v Amerike pracuje v polnohospodarstve 0.2% ludi alebo v Nemecku 0.8% a to este zapad zivi skoro cely rozvojovy svet. Hocijako umelo zvysovat zamestnanost v tomto sektore je zbytocne plytvanie ludskym potencialom, aj ked sa to vsetkym slepiciam paci.
    publikované: 19.06.2011 21:54:41 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Máš 4 deti, že by ti niekto ponúkal pôdu?
    Ak nespĺňaš požiadavky, Tak sa neozývaj sedliak.
    Árijská rasa, keď vezmem pôvodnú, i trochu zmiešanú podobu je stále charakterom, vnímaním, aj povahou nadradená nad ostatných, preto nevidím dôvod, prečo by árijci nemali kŕmiť menej nadaných, usilovných a schopných.
    Veľkosť sa pozná podľa veľkorysosti, vy šábesgójski modrošvábi isteže rečníte opačne, podľa toho aj USA dopadli, raj sebcov.
    Koho si ty kedy nakŕmil, komu si kedy pomohol?
    Čo tu ty príživník táraš o nejakom západe, povedz kedy si sa ty s negrom rozdelil o dajaké jedlo?
    Koľko si napísal kníh o poľnohospodárstve, výdatnosti na hektár podľa jednotlivých plodín a území? O presnom spočítaní dopravených dodávok potravinovej pomoci?
    Ten tvoj západ posiela vlastné žrádlo, neparazituj na ich skutkoch, hovor za seba, u vás boľševikov to tak chodieva, dielom 1 súdruha sa chválite všetci súdružkovia, 1 súdruh niečo zaslal, vy všetci, 1 súdruha dáme dole, alebo žeby vás všetkých?
    Z rozdávania vám neplynú kšefty, ale nemaj strach, poľnohospodári sú už stalmudčení ako ty, žiadajú odškodnenia za nekupovanie ich zeleniny podľa vzoru tvojich šéfov, a radšej úrodu zničia ako by niekomu poslali, také jednanie sa ti páči, či nie?
    Neplytvajme ľudským potenciálom, čo neprináša zisk, treba zrušiť.
    publikované: 19.06.2011 22:33:29 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. ema
    prosim nezmazavaj nic, treba to predychat a nebyt ako oni... ved aj tak ich prispevky tu vyznievaju akoby ich pisal niekto kto veri, ze paradajky rastu v supermarkete...
    citujem:
    "este to by mi chybalo aby mi niekto dal podu"
    a este raz:
    "este to by mi chybalo aby mi niekto dal podu"

    je zaujimave, ze v Rusku podu rozdavaju ludu, aby sa jej venoval. Na zapade je takmer nemozne nejaku podu kupit. A na Slovensku sa na najurodnejsej pode stavaju priemyselne parky, zvysnu skupia cudzinci. Nam zostanu zahradky, na ktore dementi ako Stanko nemaju cas, lebo musia zhanat praxy, aby mali co zrat jako...

    Slohneme chlast, predame a potom sa sundame ako delo...
    publikované: 20.06.2011 00:33:11 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. wow
    publikované: 21.06.2011 10:16:01 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. spravy
    z tlace (nie je to nove slovo, ani obsahom ani stylom)

    RosEnergoAtom kritizoval MAAE a Tepco:
    http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/59189/

    a o par hodin pri leteckom nestasti zahynu konstrukteri Rosatomu:
    http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/59204/


    Jej Velicenstvo vyjadrilo obavy, ze moze byt posledny monarcha Velkej Britanie (vzhladom na Skotske tendencie, alebo aj ine tendencie?).

    Do Ruska sa chysta delegacia z EU, ktora este nepredychala zakaz dovozu zeleniny a ovocia. Este nedorazili a Oniscenko ich uz privital:
    "Ako dlho je este potrebne mat uzavrete ruske hranice, aby uradnici z europskej komisie pochopili, ze s Ruskom sa rozprava ako s partnerom a nie ako so zaostalou africkou krajinou, ktorej mozu diktovat podmienky na zaklade tragedie, ktora sa vyvija v Europe? Keby tu neboli tieto nemiestne ambicie a vzdor, uz 10. juna mohli vyrobky z niekolkych europskych krajin vstupit na rusky trh"

    Novym americkym velvyslancom v Rusku je Michael McFaul , akoby mladsi brat Brzezinskeho, ktory na Putina povedal, ze s jeho prichodom bol preruseny proces demokratizacie Ruska na zapadny model. Ako cervena nit sa za nim tiahnu jeho napojenie na vsetky mozne"Foundation" , osvedcene nastroje na presadzovanie americkych zaujmov, media, mimovladne organizacie, akademicku obec a skupiny expertov, uradnikov.... To sa v Moskve asi "tesia".
    publikované: 21.06.2011 14:11:34 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. den
    ema ti uz odpovedala, tak ja ti len odporucim: CITAJ!

    Stanko sice nerozoznava Zidov a sionistov, ale my ano, tak ti odporucim zistit si nieco o tom, ako sa zidia (Stanko myslel izraelcanov) brania slovami Israela Shahaka (aby sme neboli za antisemitov):
    http://www.czechfreepress.info/blizky-vychod/stephen-lendman-dlouhodoba-strategie-izraele-pro-stredni-vychod-1-cast

    pohladaj si aj Israela Shamira, ci Normana Finkelsteina.


    publikované: 21.06.2011 14:21:52 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. bah,
    ze sa ti chce rozsirovat take somariny, ze poradca ministra Oded Yinon v roku 1982. O desat rokov to bude, ze minister Oder Yinon v roku 1982.
    publikované: 21.06.2011 17:27:24 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. N
    židia sú počestní a sionisti zlí, dobre som pochopil?
    Ako krásne sa rozvíjal svet, keď dobrí židia napomáhali vzrastaniu všakovakých heréz, rúhali sa slávnemu Bohu, cisárika donútili, aby habal v súkromných domoch Eisenmengerovu obžalobu talmudu, keď kóšeráckymi nožmi rezali nevinných, len aby mali dostatok krvi k satanistickým orgiám, aj najlepší z gójov musí zgegnúť. To nenapísali tí strašní zloduchovia sionisti.
    Čože sa stalo, že z dobrých vyliezli zlí?
    Odpoveď je jednoduchá, židkovia v Európe boli vraj dajakí semiti, to sa podľa ich neznalosti hebrejčiny a slovansko–turkických tvárí hneď spozná, následne sionisti vymysleli návrat, príchod medzi semitské živly, čo narazilo na odpor.
    Ľavičiari v Európe sa postavili na stranu Izraela od začiatku, keďže bol nádherne židoboľševický, a teda aj každá vražda skvostná, alebo ukrývaná, nevidená, ale postupne sa Izrael zamerikanizoval, akože spravicoval, mnohých ľavičiarov osvietilo, uvideli vraždy, keďže rozhodovateľmi a hýbateľmi boli zlí pravičiari, sionisti.
    Pokrytectvo, zakrývanie očí pred vraždením v čase, keď boli Arabi prehlasovaní za reakčných.
    Bezočivosť, všetky obete židoboľševických katanov sú nimi prehliadané, a ich hodnota nižšia, snáď nijaká, oproti tým v Gaze.
    Dôsledok, všetci ľavičiari čo omdlievajú nad genocídou v Gaze sa zároveň pridávajú ku každej sionistickej a judaistickej lži, kultu holohoaxu, boja proti antisemitizmu v každej podobe.
    Tých čo vraždia pripísali k sionizmu, pre ideologický dôvod vraždy, tí čo akože sa nepodieľali na zločinoch sú tými dobrými židmi, ktorí sú neprávom ohováraní pre zločiny sionistov.
    Ľavičiari sú v skutočnosti sionisti, čo vyčítajú pár mŕtvol vlastným bratom, to čo židovským zločincom v Európe nikdy nepripomenú, árijec nemá totiž hodnotu cigáňov v Gaze.
    Shahak bol blázon, bojovník proti antisemitizmu, vlastne bol nacista, žiadal aby sa gójovia krútili okolo židov, aby každý svoj počin najprv premysleli, či náhodou, hoci nebadane by nepoburovali nejakého bezvýznamného židáka, bránil každého špinavca z jeho sekty pred hrozivým útlakom. Prečo si to mohol dovoliť? Pretože vedúce vrstvy v Európe sa už pradávno odovzdali do rúk židom, skorodovali, organizmus sa pred ničiteľom nebránil, a tí čo ešte mali silu rúbať boli shahakmi nazývaní antisemitmi, najťažšou chorobou, ktorú treba nevyhnutne vykántriť.
    Keď písal o starom zákone, tak nevyčítal Hebrejom, o ktorých si hlupák myslel, že sú jeho predkovia, ale útočil na Boha, on bezbožný pes vrešťal na Boha Hebrejov, na Božie príkazy a napomenutia, bezbožník spupne písal o náboženstve, ktorému nerozumel, akoby náboženstvo talmuďákov nebolo neustále vo vývoji, on ich berie ako 1 nemenný celok. Akoby svätec starého zákona mal niečo s rabínmi, akoby jeho snaženia k tomu viedli. Kto nepochopil ani len to, že talmud je antibohom, vzbúrením sa a chválou Bohovraždy nevie nič.
    Teba dojímajú hlúposti ako Finkelstein, veriaci na holohoax a z rodiny obetí holoholo je zarmútený, že netrpiaci v holoholo získali výpalné a tí ozaj „týraní“ nie? Poznačený vymletosťou sa nevybral vyhľadať pravdu, ale závistlivo poškuľuje voči tým, čo na hlúposti druhých vedia zarábať.
    Kedy sa postavili na tvoju stranu, na stranu pravdy, to je najzásadnejšia otázka, čo mňa je po tom, či pomáhajú Palestínčanom, keď voči nám sú stále neústupní, zákerní a výbojní, takí čo vyčítajú židom voči Gaze.
    Niežeby som požadoval, aby boli na mojej strane, ale skôr na strane pravdy, čo vo výsledku znamená, že pravda vyjadruje môj postoj.
    publikované: 21.06.2011 18:39:40 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. oded
    Oded Yinon, a senior advisor at the Israeli Ministry of Foreign Affairs and a journalist,

    ja som to neprekladala, ale je to take dolezite?
    publikované: 21.06.2011 18:46:29 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. uz je aj senior?
    to ze je nieco napisane po anglicky, tak to musi byt pravda? Keby som mal pisat, co kedy nejaki arabi popisali... by som si pripadal ako idiot... a to by som si ani nemusel vymyslat nejake pozicice.
    publikované: 21.06.2011 19:06:50 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. Fon
    vsetci su zli, zli. Kto je dobry? Ked sa niekto ohradi voci zneuzivaniu holokaustu, ked otvorene pise o zlocinnych planoch izraela, tak ho odsudime, lebo je zid? uz to je sporne - kto je zid - ten co sa riadi talmudom? A co ti, co sa nehlasia k nabozenstvu? Ja kolektivne neodsudzujem ludi, lebo im niekto dal nalepku.
    Si hlboko veriaci clovek - pises-bezbožný pes vrešťal na Boha Hebrejov(nie on si vyvolil jeden narod a nas zaradil na nizsiu priecku?), na Božie príkazy a napomenutia, bezbožník spupne písal o náboženstve, ktorému nerozumel, Nuz, ja tiez nerozumiem Bohu v starom zakone - desi ma. Ak si ho nazval Boh Hebrejov, my mame ineho? Ten starozakonny Boh mal velice cudne prikazy, jemne povedane. Tak ako je to?

    "všetci ľavičiari čo omdlievajú nad genocídou v Gaze sa zároveň pridávajú ku každej sionistickej a judaistickej lži, kultu holohoaxu, boja proti antisemitizmu v každej podobe." Ty schvalujes genocidu v Gaze?
    publikované: 21.06.2011 19:25:34 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. Nemožné sa snáď skutkom stane
    a my sa raz dozvieme, koľko dostali za Slovnaft Mikloš s Dzurindom:) To sú tí, ktorí po účelových špekuláciách s touto najmodernejšiou európskou rafinériu odmietli dať štátnu garanciu a zachrániť Slovnaft pre Slovensko
    http://ekonomika.sme.sk/c/5948060/chorvati-obvinili-mol-z-korupcie-madari-za-tym-vidia-tlak-ruska.html
    publikované: 22.06.2011 16:58:47 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Odporné
    Naivné telce so spevom na perách už zas stavajú Trať mládeže (pardon, tento raz gebria asfalt pod mostom), kým za rohom systém zabíja ľudí.
    http://bratislava.sme.sk/c/5946828/pod-novym-mostom-v-bratislave-vzniklo-v-noci-namestie.html
    publikované: 22.06.2011 17:02:34 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. N
    Boh si nevyvolil Hebrejov, ale Abraháma, s ktorým mal vlastné plány, pri prebiehajúcej postupnej príprave ľudí na príchod Boha na Zem, kvôli ich záchrane.
    Keď si vyvolil potomkov Abraháma, tak nie pre malicherné nápady, ktoré mnohí spomedzi nich začali vymýšľať, akože svet patrí Hebrejom a ostatní sú ich otroci, čo nakoniec vyústilo vo vraždu Boha, pretože podľa nízkych bedárov Boh mal jedinú úlohu, priviesť celý svet pod ich moc.
    Keďže boli šialení, tak sa fantasmagórie svetovlády nevzdali, sa k nim pridávali iní vyvrheľovia, až to došlo do takého stupňa, že každý kto bol veriacim alebo aj príbuzným veriaceho najrôznejších, aj znepriatelených talmudských siekt bol v najnovšej dobe prehlasovaní za potomka Abraháma a nárokovali si to čo obdržal iba Abrahám. Nenažraní nesemiti, veľkou časťou Slovania sa odcudzili svojmu pôvodu, túžiac po ovládnutí druhých, v prvom rade ich vlastných príbuzných.
    Keby boli potomkami Abraháma, konali by jeho skutky. Nie sú ani potomkovia, ani jeho skutky nezopakovali.
    Jedná sa o parazitov, ktorí by chceli požehnanie čo získal Abrahám pre seba, ale využili by ho opačne, pre vlastnú záhubu.
    Chceli by požehnanie, ale bez skutkov, ktorým by si požehnanie zaslúžili, sú to zlodeji.
    Boh si nevyvolil 1 národ, išlo len o dočasné riešenie, kým dôjde správny čas a Boh príde medzi nich, na 1 určené miesto.
    Úloha Hebrejov bola jediná, pripraviť sa na príchod Boha, a poslúchať Boha. Nič viac.
    Blázni si nežiadali Boha, ich zaujímala jedine tá vyvolenosť, takže si zmysleli vraždiť, a oprávnenie videli, aj vidia v tej vymyslenej vyvolenosti.
    Aby som tvrdo zdôraznil, špinaví židia sa domnievajú, že im nikto nerozkope lebky za ich zločiny, lebo vraj voči vyvolencom si to nesmie nikto dovoľovať.
    Boh si vyvolil Abraháma a jeho potomkov na krátky čas, vyvolil vo význame vybral na istú úlohu, kto ju odmietal plniť stráca právo čokoľvek žiadať, bez splnenia príkazov o vyvolenosť prišli.
    Po Bohovražde a vzkriesení Boha nielen, že vyvolenosť prestáva mať význam a účel, ale každý Hebrej čo mal účasť na vražde nemal ani len čas sa ukryť.
    Úloha Hebrejov skončila, a zároveň Hebreji skončili, okrem nepatrných výnimiek ako lovná zver, rozpŕchli sa na všetky smery, aj do grécka, Egypta, kde aj prv mali vysokú prítomnosť, do Ríma a Hispánie, a všade kam Bohovrahovia dorazili ohovárali kresťanov a majú veľký podiel na ich mučeníckej smrti.
    Hebreji stratili jazyk, ale ich rasové znaky sa nerozplynuli, grécko, Sicília, južné Taliansko je nimi značne preplnené, o „araboch“ ani nehovoriac.
    Iné národy Boh neopustil ani v čase, keď si vybral Hebrejov, bol aj ich Bohom, aj im posielal Slnko a požehnával úrodu, aj keď ho nepoznali, ako ináč by sa mohlo stať, že Hebreji, ktorí Boha jediní videli ho zavraždili, a kresťanstvo sa rozšírilo u tých, čo sa len teraz dozvedali o pravom Bohu. Boh dal človeku mozog a ten múdreho upriamil k Bohu, aj keď by sa mu sám Boh nepredstavil.
    Boh si môže robiť čo len chce s tým čo vytvoril, čo je zvláštne pre ľudí, má jasnú logiku u Boha, nič sa nedeje bez zmyslu, ak narážaš na vojničky, tak Boh môže vymastiť svojich nepriateľov kedy sa rozhodne, nezabúdaj na jedno, neočakávaj, že tí čo sa opovážlivo vyslovili proti Bohu, milujú teba, nie, oni zabijú teba, lebo Boha nemôžu.
    Ak vreštia na Boha, ktorý je iba dobrý, ako potom hľadia na teba.
    Ak ťa trápi krátkodobá záležitosť okolo vyvolenosti, čo tým dosiahli? Mohli niečo?
    Nižšou priečkou myslíš jedinečné rasy s najrôznejšími odtieňmi farieb vlasov a očí?
    publikované: 22.06.2011 20:47:37 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. N
    posledná tvoja veta, tí čo celé dni vyrevúvali nad ubiedeným životom prenasledovaných židov a zúrili proti antisemitizmu privítali vznik Izraela, boli sionistami a niektorí spomedzi nich sa zobudili pri 6 dňovej, iní až pri Gaze aby sa tak jemne ozvali, ale nevšimol som si, že by aj niečo iné židom vyčítali.
    Keď kóšeráci rozrežú tvoju rodinu, títo pokrytci si to nevšimnú.
    Cigáni v Gaze majú pre nich vyššiu hodnotu ako ty.
    Treba odlíšiť 2 skutočnosti, že Izrael vraždí aj v Gaze, a keď sa už pýtaš, áno, neschvaľujem genocídu.
    Tá druhá, kto má právo pomenovať Izrael ako zločinecký.
    Nie je dôležité, či sa podvodník ozýva ku Gaze a naduto ukazuje svoju pyšnú pseudomorálku, ale že prečo mlčí na ostatné zločiny, dokonca zločiny, ktoré páchajú duchovní otcovia Izraela. Tam už sa ich veľké hrdinstvo vytratilo. Tam práveže nasáva židovské oblbováky.
    Farizeji možno úprimne smoklia kvôli Gaze, ale iba Gaza ich zaujíma, pretože spory moslimov so židmi nastali, až keď sa dotrepali do Palestíny. Židovské lži a zločiny voči nearabom nie sú pre nich významné vôbec a ak sa vyjadria, tak skôr v židovskom duchu.
    Holokaust je gigantický podvod, nehorázna veľkolož, ak nordický finkelstein vypisuje kto sa všetko nabalil na obrovských klamstvách, tak vidím jedine úpadok človeka, ako poľahky mohlo choré náboženstvo pretvoriť jeho rozum. Načo by skúmal dôkazy o mŕtvych, zavraždených, spísal by mená, vinníkov a skončil by. Nie, on musí vopchať židovskú namyslenosť, zdôrazniť nekonečne krát bez dokladov holochiméry, ani náznakom nezapochybuje, že prečo by vôbec niekto mal, aj keď by to všetko bývala pravda, platiť výpalné. Nie, v rukách koho skončili prachy, to je jeho akademická otázka.
    Je Sebec, pravda ho nezaujíma, peniaze berie, ale nepáčia sa mu vrecká, kde skončili.
    Čo je rozhodujúce, či niekto ukradol peniaze určené pre obete holopodvodu, alebo zistiť či holopodvod sa vôbec realizoval? Ak je holopodvod dogmou a holá kosť sa prejavila ako náboženstvo, nuž tak je veľmi odvážne napísať pravdu, a slabochovia sledujú iba stratené peniaze.
    Áno, finkelsteina obviňujem z urážky pravdy, hriešnej chamtivosti a starosti o peniaze, obviňujem ho z ohovárania mŕtvych, ktorým pripisuje zločiny obrovských rozmerov, a je mi úplne jedno, že je iba hlúpi veriaci, čo slepo verí.
    Obviňujem ho aj z toho, že je vraj akýsi žid, ktorý z holopodvodu si spravil živnosť, podľa vzoru jeho sekty.
    Obviňujem ho, že namiesto toho aby odvrhol bludy, a ako to u malých ľudí býva si robí dajaké zásluhy na tom, že nejakí jeho príbuzní vraj boli v tábore. Zväčšiť vlastný význam parazitovaním na udalostiach čo sa týkajú druhých.
    Neplatí, že ja odsudzujem toho kto píše o zločinných plánoch Izraela, len preto, že je žid, ale príčiny jeho písania odsudzujem, Gaza je súčasťou nekonečného radu židovských zločinov, tie nezačínali v Gaze, ale oni vidia len seba, len Gazu, len Palestínčanov, pohanských, nie pravoslávnych, tých vidia neradi, preto, že islamským oznámením sa svetu pri jeho temnom zrode bola nenávisť voči pravosláviu.
    publikované: 22.06.2011 22:39:43 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Kto za koho kope.
    Všetci proti všetkým.

    Ak človek nenadobudne nadhlad, zostane mu len okopávanie najbližších susedov. Ludstvo, to je futbalové ihrisko natrieskané pár tisíckami hráčov hlava na hlave, sudcov už dávno niet, loptu nevidno a kde sú bránky, o tom sa stádo len dohaduje.

    Treba len dúfať, že táto hra aspoň nemá divákov ... - a ak áno, tak ufoni, počúvajte..., teraz vám niečo poviem, vy svine jedny vyjebané, prečo sa rehocete a necháte nás v tom ?? To vám nie je hanba??




    Pardon, strašne ich neznášam.
    No dobre, vráťme sa k tomu okopávaniu lýbijcov, europanov, holokaustov, pravoslávnych, židov a iných memetických atraktorov.
    Aby sme nezabudli na najdôležitejšiu vec - ak sa nechceme utopiť v tomto šialenstve, TREBA VYSTÚPIŤ.

    Nie je žiadne iné riešenie, ako pre nás jednotlivcov, tak pre systém, ako dosiahnuť zmenu vedomia.
    To je taký najjednoduchšia definícia.

    Podstata týchto blogov by malo byť vždy toto. Čokolvek iné, akákolvek politika a socíalne štúdie sú len druhoradý odraz duchovnej evolúcie vedomia na zemi a majú asi takú hodnotu, ako sledovanie etológie husy domácej alebo hyeny strakatej.

    Relax.

    Nie je žiaden abrahám, nie je žiaden boh. Nie je žiaden človek.
    Toto nie je človek.
    publikované: 23.06.2011 07:40:12 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. Arton,
    spomínal si niekedy na tomto blogu tézu preangažovaných blbcov, ich umenie "čo nedojebeš to zkurvíš" a pretaviť ušlachtilý ideál na kopu hovien (mojimi slovami),
    tak prvé ovocie zmeny vedomia bude, že ovečka si uvedomí, že je ovečka hehe
    vážení milí ovčania:
    http://www.youtube.com/watch?v=G4ZTi2bXsQ0
    publikované: 23.06.2011 12:21:40 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Opica strakatá ako ju často nevidíte.
    Optimistická ukážka - je to štúdia etológie opice strakatej v prípade, že sa dostane do zdravej prírody.

    http://www.youtube.com/watch?v=LNGGbozilko&feature=related
    publikované: 24.06.2011 08:53:40 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Základná chyba.
    Bola raz zem, kde všetci ludia boli ešte príbuzní a tak nepoužívali žiadne zbrane.
    Ale zrodil či prišiel tam jeden typ človeka, ktorý nosil skrytý meč a keď došlo na kritickú situáciu, vytiahol a zabil, alebo zmrzačil svojho oponenta. Vzápätí znova sa tváril ako bežný bezbranný občan.

    To samozrejme nepáčilo sa zvyšku populácie, vytýkali mu to jeho násilie a zločiny, aj ho rôzne mierne trestali - a on sa vyhováral, že na vine je ten meč, tá príležitosť, a verejnosti sľuboval, že teda už ten meč používať nebude (čo ale, prirodzene, nedodržal a vždy znova a znova po čase došlo k tragickým ncidentom). Občania, v zúfalej snahe, aby sa také veci neopakovali, dávali svojim deťom jeho zlé správanie s mečom ako odstrašujúci príklad, ktorému sa majú vyhýbať, a učili ich, aby takí nikdy neboli, ba čo viac, aby nepoužívali meče a ostré veci vôbec. Velká bola ich snaha, aby takých ludí, ludí so skrytým mečom, bol čo najmenej.


    A tak trpia dodnes.


    Poučenie:
    Ak na vašu populáciu niekto vytiahne neobvyklú technológiu, nevyhýbajte sa tej technologii, ale naopak, práve ju zoberte a vrazte mu ju do hrtanu a rozbite mu ňou hlavu až jeho mozog skončí v náručí matke zemi. Takto, na úrovni doby, a nie vyhýbaním sa problému a edukačným mrzačením vlastných deti, dosiahnete, že zločinov bude menej.

    A to platí aj vtedy, ak tá technológia je napríklad psychohypnotické ovládanie mysle a naivných más, alebo iné podobné genocídne psycho techniky.
    Psychológia totiž zabíja rovnako ako ocel, a kto chce byť nad vecou, kto chce byť nad parchantami, musí ju ovládať a NEBAŤ sa ju použiť.

    publikované: 24.06.2011 10:28:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. ema
    dlhý život tvojej klávesnici a šunkesovi
    publikované: 25.06.2011 23:17:58 | autor: durino (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. Fon,
    ked sa rozpravam s veriacimi katolikmi a evanjelikmi, takmer vsetci maju problem stotoznit sa so starym zakonom. Beru ho ako nejaky nutny privesok, ktory tak celkom neplati, ale je nutne ho v biblii mat, lebo......(kolko ludi, tolko lebo).
    Ty hovoris, ze sa to zvrhlo, ked si Abrahamove zasluhy chceli privlastnit ostatni zli zidia a "docasnu"vyvolenost si privlastnili na veky.

    "A ja budem žehnať tých, ktorí žehnajú teba a preklínať tých, ktorí preklínajú teba: a v tebe budú požehnané všetky rodiny Zeme”.

    Boh si vyvolil Abrahama. Toho Abrahama, co si vzal za zenu svoju nevlastnu sestru Saru, podstrcil ju faraonovi, za co zinkasoval "ovce a voly a oslov a služobníkov a služobníčky a ťavy", no na faraona, ktory si myslel, ze Sara je iba sestra,naopak, Boh poslal suzenia. Toho Abrahama, co mal nemanzelskeho syna Ismaela, potom uz staru Saru znovu podstrcil Abimelechovi, kralovi Geraru, za co zase dostane, dobytok, striebro a zem. Preco si Boh vybral pasaka?

    Ja mam s tymto Bohom problem od sameho zaciatku az do konca.

    Napriek tomu, co si napisal, stale si vazim niektorych Zidov. Nikto nie je dokonaly a nikto nemoze ukazat svetu celu pravdu ( ako ju vidis ty), ale ak niekto poukaze aj na cast zla, ktoru vidi, cenim si to.
    Ak ma niekto upozorni na zneuzivanie holoholo, bez ohladu na to, co hovori na vznik Izraela, 11.september a Kaddafiho, NATO , farmaceuticke spolocnosti a zachranu velryb, podnieti ma hladat a najst nieco o holokauste aj inde ako v ucebniciach. A pri hladani clovek najde aj co nehlada a otvori oci, v lepsom pripade zacne rozmyslat a skladat si svet inak, ako mu kazu.
    Takze JE dolezite, ze sa niekto ozyva proti genocide v Gaze, aj ked neriesi dalsie zlociny. Ludia, co nemali potuchy, co sa deje na Blizkom vychode a zacnu sa na takyto podnet zaujimat o situaciu ,si rychle poskladaju mozaiku a pridu aj na dalsie veci("nekonečného radu židovských zločinov"), nielen bezprostredne sa tykajuce Gazy.
    Takze, mozes tychto ludi obvinovat z mlcania, sebectva, farizejstva, no otvorili oci vacsiemu poctu ludi ako ty, ja , on, my .
    publikované: 26.06.2011 16:35:46 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. ked uz je nedela
    Sprava z oblasti kultury:

    "Okridlenu vetu Za tridsat striebornych pouzila vytvarnicka Cornelia Parker na nezvyklu vyzdobu Kostola sv.Panny Marie v Yorku(GB). V skutocnosti ide o tisic striebornych objektov-tanierov, priborov, konviciek,flaut a inych nastrojov, ktore vytvarnicka nazbierala a nakoniec sama presla parnym valcom"

    "Ekonomika zalozena na sprostredkovani, rodi kulturu, ktora dava prednost priekupnictvu (dodavam a niceniu) idei a obrazov druhych pred vymyslanim a tvorbou novych."
    publikované: 26.06.2011 16:46:35 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. Hebreji vymreli, pretože hebrejský jazyk prestali používať, ich rasové
    znaky nájdeš aj v južnej európe, ale za Hebrejov sa nehlásia. Mnohí Palestínčania, aj tí pravoslávni sú v skutočnosti potomkovia Hebrejov. Oni jediní ostali verní.
    Tí takzvaní židia, to je výsmech, hanba, potupa pravdy, samozvaní namyslenci túžiaci sa zmocniť vyvolenosti pre vlastné sebectvo a zlo presvedčili neznalých, že príslušnosť k satanovej synagóge vraj z nich vytvára skutočný národ, akoby lutheráni zakladali dajaké puto k Lutherovi, a začali k cti prvého lutherána vymýšľať pôvodnú domovinu lutheránov.
    Niet dobrých židov, ako môže byť niekto dobrým, ak jeho pripočítanie sa k židom pramení len z toho, že patril on, alebo jeho príbuzní k satanistickému kultu. Je satanistom a preto vraj židom a dokonca ešte aj dobrým?
    To sa vylučuje, satanista nemá čím byť dobrým, jeho dobro je zanedbateľné, nežiada si ho, opovrhol ním, nevidí ho ako prínos.
    ak sám nepatril k satanovej synagóge, čo ho oprávňuje sa pokladať za žida? Tým len napomáha sionistom, tvorcom židovstva a ich pekelným plánom. Ak je vraj židom, tak sionisti s ním počítajú, žiadajú si jeho pomoc a vreskot voči gójskemu odporu, aj keď on navonok nemá príchylnosť k satanovej synagóge, tak vskutku má, uznal svoje židovstvo, ktoré vymysleli sionisti, priznaním sa k židovstvu sa podriadil sionistickému veleniu.
    Hebreji mali semitskú reč aj rasu, vidíš niečo obdobné u „židov“? nie je to podstatné pri vykresľovaní existencie národov?
    Nezáleží na tom, že negry spolu s nordikmi sú jedným národom?
    Hebreji nie sú so židmi ničím spojený, len nadľudskou túžbou po moci a zabíjaní, nie sú Hebrejmi, takže neplatí, že dajakí zlí židia si chceli privlastniť vyvolenosť, lebo to predpokladá zastúpenie aj dobrých židov, čo je nemožné, pretože národy nevznikajú svojvôľou, ale rasovo–jazykovou jednotou, a keď náboženstvo je zlé, tak duch „národa“ na zle postavenom býva iba zlo. Načo by skúmali rasovú otázku, pravda by ich nezmysly povalila a preto ich nezaujíma, čvarga sa pokladá za vyvolených naveky nie pre vlastné schopnosti, veľkolepé činy, ale kvôli dobru iných, s ktorými nemajú nič, len chcú ukradnúť pre seba dedične ich zásluhy. Zakomplexovanci čo nič neznamenajú sa pýšia ukoristenými zásluhami, nechcú konať dobro, alebo chváliť Boha, ale vyvyšovať seba skutkami druhých, sú to zlodeji a boľševici.
    A zároveň zberba nacistov, vraždia, lebo majú narušené vnútro, vo svojej pýche uverili, že nebudú trestaní.
    publikované: 26.06.2011 18:07:51 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. Овсянки
    Čo sa kultúry týče, N, tak si prectav tú hrôzu: na Art Film Feste, ktorý tak mocne propagoval (užbohviekoľké) Odcházení chrchlavého Vaška, získal hlavnú cenu ruský film

    http://www.youtube.com/watch?v=CrEIgRfsT14&feature=related

    Pozri si ho, ak budeš mať možnosť.
    publikované: 26.06.2011 18:57:46 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. N
    Vyvolenosť vždy končieva šialenstvom, takí ani nepoznajú mieru a pokoru, rímski biskupi posadnutí mocou postupovali rovnako ako judaistické sekty, lživo predhadzovali neznalým, že vraj Boh mimoriadne utajene, tajomnými, neupresnenými slovami odovzdal svoju moc na zemi Petrovi, presne tomu čo sa preľakol dievčaťa, potom dumali, ako by mohli príhodu navliecť na svoju schému svetovlády, aby si privlastnili jeho moc, a to tým, že vraj Peter bol rímskym biskupom, a keďže on bol Bohom ustanovený ako najvyšší kápo, teda i oni papíkovia z dôvodu úradu rímskeho biskupstva ju od neho dedične prevzali.
    Tí heretici odmietajú starý zákon, dnešnú dobu isteže nie, ani wojtylu či natzingera, je na tom niečo zvláštne?
    Starý zákon už neplatí, všetky náboženské úkony mali úlohu presne vymedzenú časovo, kto odmieta starý zákon, odmieta aj Boha, presnejšie odmietajú starý zákon kvôli Bohu, nie pre neposlušnosť mnohých Hebrejov voči Bohu. dnešní „židia“ sú im iste milší.
    Ak sa ti nepáči Boh, čo zač musia byť tí vážení židia? Protipóly Boha, popretím a pohanou Boha? Kto sa smeje Bohu je sám na smiech.
    Boh si mohol vybrať koho len chcel, Boh je najvyšší šéf, a Boh určil, samozvaných židov nevybral nikto, oni seba nanominovali, nikto iní okrem ich otrokov tomu neverí.
    Abrahám sa obával o vlastný život a predstavil svoju ženu ako sestru a za to prijímal bohatstvo od ťažko pracujúceho faraóna, že chudák faraón trpel kvôli Abrahámovi, ja sa rozplačem, faraón mal iste plno žien, len bol nenásytný, preto bol vinný, veríš tomu, že faraón nemal žiadnu inú manželku?
    Abrahám nepodstrčil Sáru, nebol pasákom, ani nemal nemanželské dieťa, vziať si za ženu vlastnú sestru, alebo mať hoci aj 5 žien v dobe keď ľudí bolo ešte málo je obvyklé riešenie a súviselo s rýchlym vzrastom obyvateľstva, preto mal Abrahám aj egyptskú ženu, ale faraón na potomstvo nemyslel.
    publikované: 26.06.2011 19:42:50 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. Nie je to čudesné, že vyčítaš Bohu, že
    by si vybral pasáka a smilníka, hoci dnešný svet je zvelebovaný nemravný hárem? Že napriek ničomnostiam a hriechom bol najmravnejším a najvhodnejším na použitie. Stál niekto vyššie ako on? výčitky voči Božiemu výberu sú drzé, pretože aj keď konal Abrahám veľakrát nesprávne, nepoznáš číslo jeho skutkov a nevieš ani posúdiť, koľko z nich boli dobré. pár vetičiek neobsiahne celý jeho život.
    publikované: 26.06.2011 20:11:17 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. snake eater,
    no čo už len na toto možno povedať?!
    publikované: 27.06.2011 00:11:51 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  65. Snake Eater už odpovedal,
    dosť bolo rečí, je čas činov :)

    V každom prípade, Fon, nech už je tento svet akýkolvek a nech sa s ním deje čokolvek, pre teba je najzbožnejší čin práca v záhrade a ručná tvorba predmetov denného užitia (alebo predmetov autentickej prirodzenej krásy).

    Ver mi Fon, všetci, ako sme tu, raz zblbneme ochorieme a zomreme.
    Na tom sa nedá nič zmeniť a preto nie je v podstate žiadna hanba, ak to niekoho postretne skôr. V tomto prípade plati grigorijovsé, že si treba uvedomiť svoj osud a nespôsobovať ďalšie zbytočné utrpenie.
    A možno sa to časom aj zlepší.
    publikované: 27.06.2011 07:45:01 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  66. sinuhe
    zhoršuje sa to a je to nudné. Sedím si na okraji Petriho misky a je mi dobre.
    publikované: 27.06.2011 21:25:25 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. Nudný musí byť tvoj život ak si ochotný napísať dve úbohé vety k niečomu čo ti je protivné
    Jediné čo je povznášajúce je pravda, vznešená a dômyselná, jedinečná vo svojej rôznorodosti, lebo ako prvky zovšadiaľ sa zbehli, a nemuselo ísť ani o prichádzajúcich ľudí, aby vytvorili udalosť na danom mieste a pritom sa môže jednať len o banalitu, každá sekunda jej priebehu je natoľko pôsobivá, že aj najzaujímavejšia lož je nudná a smiešna, pravda nie je nikdy nudná, bezbožnosť je nudná, klamstvo je nudné, vždy sa opakuje, nie, ja nie som vrah, ja som sa bránil útoku.
    Niekto narúša vaše kruhy a ihneď skáčete.
    publikované: 27.06.2011 22:06:57 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  68. Fon, sme ludia.
    Tvoj prblém nie je to, že moc píšeš, ale to, že píšeš málo. Stále si to ešte niekto prečíta.

    Další problém tvojej tvorby nie je to, že píšeš nezrozumitelne, ale naopak, ešte stále sa z toho dá pochopiť, čo vlastne myslíš. Keby si to ale potiahol do ešte trocha väčšej chaotičnosti a blabotania, už by to bolo postmodernisticky nedefinovatelné a ocitol by si sa tak na jednej slizkej úrovni s tým rôznym prascami z Havranovi Jetotaku. A mal by si pokoj :)

    Ale viem, že tak hlboko by si nechcel klesnúť ani ty.T
    ak ináč. Iliaš verí na to, že židia majú vraždiť gojov, a ty veríš na Abrahama.
    To nie je velý rozdiel.
    publikované: 27.06.2011 22:41:05 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  69. trollovia zasypali vážnu tému svojimi nízkymi úmyslami, ako každý bez
    hodnôt, čo rozdáva urážky nenávidenej veľkoleposti či kráse, aké nikdy nepociťovali voči zločineckej moci, pretože nie zločiny židoboľševikov boli pre im podobných desivé, ale predstava, že „antisemita“ stalin niektorých z nich nechal vyhubiť, až vtedy sa dobytok ozýval, nadšení zväzácki budovatelia najsvetlejších zajtrajškov nemôžu dopustiť odchýlenie sa od jedinej mysliteľnej cesty rozbehnutého šialenstva, stratili by prospech z kolaborácie so súčasnosťou, veď aký by mohli získať osoh z nimi dávno opustenej doby?
    Preto vedno pracujú s ničiteľmi pravdy a škrečia proti odporu, bezvýsledne a zbytočne. Aj keď sa lož uchytí a otrávi celý svet, aj tak je haldou odpadkov, aj keď presvedčia každého o výhodách posadnutosti, aj tak nič nezmenia.
    Pomätene vrieskajú z obáv, že slová povalia systém? Potom musí mať silné opevnené korene.
    Pokrikujú proti lekárovi a liečbe, stanoveniu príčin choroby alebo vôbec mienke že sa jedná o nezdravý stav, o to viac si ju obľúbili, bozkávajú sa ňou, pestujú si ju, aby náhodou nepostrehli čím choroba je vyvolaná, ako prepukla, ako si ju samotný chorý privolal a kto je spôsobovateľ choroby.
    Ako feťáci kričia, neberte nám naše drogy, neobmedzujte našu zhýralosť a zhýčkanosť, naše slobodné rozhodnutia drancovať dobro, chceme vlastnou úchylnosťou zanešváriť celý svet, vy nám zabraňujete v rozlete, sú ako vrahovia čo chcú lúpiť bez trestu pod ochranou polície. Všetko čo by malo ohraničiť ich drzosť je im na smiech, pritom porúčajú druhým a sú poslušní tomu čo vychádza z ich otrockej duše len preto, že prebehli buričské duchovné revolúcie, ako liberalizmus a židoboľševizmus, ktoré si úspešne vypestovali ovce bez zmyslu, takže dnes sa rozdrapujú a ak im niekto pripomenie, že Boh od nich niečo vyžaduje tak to prehlásia za znásilňovanie ich „slobodnej“ vôle.
    Tieto najnižšie vrsty rozumom a mravne sú pritom nadmieru pyšné, nenechajú sa poučiť a preto zrejme stratené existencie.
    potom sa dovalil arton, rozumovo vysokánsky oproti prvým grobianskym posmeškárom, ale predsa jednostranný, naprogramovaný, začína vždy popieraním Boha, všetky lži, ktorými židia zahádzali svet arton prevzal, preto prvých hulvátov, honosiacich sa svojou nízkosťou podporil. Čo je zrejme tým, čo by nadšenec eugeniky chcel napodobňovať.
    publikované: 27.06.2011 22:44:08 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  70. Wen Jiabao pricestoval do Nemecka.
    Na tento augiašov chliev, ktorý sa tu tvoril od čias okupácie Europy americkou a ruskou armádnou spodinou, asi bude nakoniec naozaj fungovať iba čínsky feng shui :-)




    publikované: 27.06.2011 22:53:45 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  71. nezrozumiteľné možno áno, ale potom
    jasne uveď, že to je tvoja vina, že si práve ty neporozumel, môžem ja za to, že sa ľudia líšia aj výškou, aj silou, aj mravmi, povahou, aj schopnosťami, aj múdrosťou, čo je pre niekoho nejasné, iný rozšifruje ihneď. Kto nemá vlohy porozumieť tak nech neobviňuje mňa, aj keď to nie je dôležité, len pre vysvetlenie k tomu, že si sa ty arton, sťažoval že proti tebe skúšajú gramatiku a zrazu nerozumieš, aké trápne.
    vždy sa dá vydolovať obsah, kto odmieta obsah, trepe o štýle písania.
    Iliaš verí v to, že je správne, ak by nepoužil slovo zabíjať, brániť sa pred teroristami, ktorých pokladá za arabov a pritom mnohí majú hebrejských predkov, a ty ich máš za gójov, ale gójovia znamenali nehebreji a nie nežidia. židia sú Gójovia, len si uzurpovali meno Hebrejov.
    Viera v Abraháma, je rovnaká ako viera v lenina, žil Abrahám, aj lenin.
    publikované: 27.06.2011 23:03:20 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  72. Nie, Fon,
    lži, ktoré objektívne sú označované ako judaistické, teda tzv.Starý zákon, som neprevzal ja a mne podobní, ale takzvaní kresťania.

    Mladý človek si myslí, že je to tradícia, teda má hodnotu a neskôr sa od nej už vôbec nedokáže oddeliť, je s ňou zrastený.
    Ale to nie je dobre.

    Ináč, ja nepopieram nič, veď aj vyššie som sa vyjadril, že duchovno stojí nad akoukolvek touto prízemnou politikou - len zdôrazňujem, že najhoršia chyba je vydávať Relatívno za Absolútno.

    Boh, milý Fon, je mimo akékolvek slovo, je mimo akekolvek meno, je mimo akýkolvek jazyk.
    Akýkolvek Abrahám, ktorý jedná v mene božom, je podvodník.

    To stále neznamená, že si žil tvoj život zle.
    Akurát si ho zle vykladáš, zle ho chápeš. T sa stáva často. Mal si zlú mapu, ale ako tak si rozpoznával svetové strany. Škoda, že asi nedokážeš tie dogmy zahodiť.
    publikované: 27.06.2011 23:14:37 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  73. Demokratizačné bombardovanie RF
    sa odkladá na dobu neurčitú: "Следует отметить, что запуск баллистической ракеты "Булава" был впервые произведен с борта штатного носителя этого оружия - АПЛ "Юрий Долгорукий", которой командовал капитан первого ранга Владимир Ширин. По словам Конашенкова, "пуск по всем параметрам был проведен успешно", а боевые блоки ракеты прибыли в заданный район полигона "Кура" на Камчатке в установленное время. Испытательный запуск "Булавы" был произведен из акватории Белого моря." http://lenta.ru/news/2011/06/28/testfire/
    publikované: 28.06.2011 16:55:55 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  74. "Volám sa Marc a som Netanjahuov buzerant"
    Milí pitvorníci, máme k dispozícii plnopkrvnú ukážku hasbary - toxického produktu židovských psychotechník.

    Did Netanyahu's office distribute a fake video against Gaza flotilla?
    - pýta sa naliehavo istý Barák Ravid.

    http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/did-netanyahu-s-office-distribute-a-fake-video-against-gaza-flotilla-1.370030

    Samozrejme.

    Výstup Netanjahuovej PR agentúry je tento raz veľmi priehľadný, ale musel na hasbarovský podvrh upozorniť aškenázsky Max Blumenthal, pretože ktokoľvek iný by to urobil, dostal by nálepku nácek, fašoun, antisemita a pozrisapodposteľ.

    Keby gojim vedeli, koľkokrát ich už hasbarou ojebali bez toho, aby si ktokoľvek dovolil upozorniť na manipuláciu a klamstvá - a ak to urobil, viď horevyššie + nálepka konšpirátor - od údivu by im padli sánky.
    publikované: 28.06.2011 17:52:19 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  75. Už nie je žiadnym tajomstvom,
    že jediný argument, ktorému tupohlavé USA rozumejú, sú práve Bulavy.
    Treba sa nimi rozprávať rečou, ktorú dokážu pochopiť.
    publikované: 28.06.2011 17:53:43 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  76. domnievam
    sa, ze to, ze sa im ich podarilo otestovat prave dnes nie je nahoda http://en.wikipedia.org/wiki/Vidovdan
    publikované: 28.06.2011 19:42:20 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  77. Vidovdan
    Vidovdan (Serbian Cyrillic: Видовдан) means: Vid's-Day, Day of Light, Day of Eye, is a Day in the glory of God of Vid or Svetovid (All-seeing God), the God who sees the whole world, according to Slavic mythology, whose feast is on June 28 (Gregorian Calendar, June 15 according to the Julian Calendar). This day represents to Serbs folklore and pagan tradition that has its roots in Slavic mythology. On the same day Serbian Orthodox Church is designated as a memorial day to Saint Prince Lazar and the Serbian holy martyrs who gave their lives to defend their faith during the epic Battle of Kosovo against Ottoman Empire on June 28, 1389.

    Deň svetla a poznania - zmenený bradatými agentami z nakazených rozkladajúcich sa ríš Blízkeho východu -judokresťanmi- na deň ekéhosi lazara ... aké príznačné a symbolicky výstižné.

    Ja viem, že to je INY Lazar, ale nomen omen.
    publikované: 29.06.2011 13:13:31 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  78. Buducnost
    Mam daleko od toho, aby som veril, ze niekto moze byt osvieteny duchom svatym, a tak predpovedat buducnost. Preto neverim vo vselijakych Nostradamov, Kristov, Izaiasov, Danielov alebo Sybily.
    Na druhej strane vsak, som presvedceny, ze ten kto pozna minulost aj pritomnost, moze logickou analyzou vediet, ake budu hlavne trendy buducnosti.
    Jeden nemusi byt genius, aby videl a vedel, ze elita arijskej rasy, ktora jedina bola schopna vytvarat civilizaciu, ktora civilizaciu aj po tisicrocia vytvarala, tato elita zahynula v zakopoch prvej svetovej vojny, v Ruskej revolucii a obcianskej vojne a v druhej svetovej vojne. To, co zostalo, preslo zamernou degradaciu chorej spolocnosti zamerne infikovanej destrukcnymi agendami marxizmu, neomarxizmu, liberalizmu, multikulturalizmu a hlavne sa jej genofong zamerne rozplynul v planovanom miesani ras vo vsetkych zapadnych spolocnostiach. Frontalny utok so zamerom znicit arijsku rasu dosiahol dnes svoj ciel, a ta devastacia vsetkych hodnot, socialna a hospodarska kriza predtym nevidanych rozmerov, su len vysledkom toho utoku.

    Plan na zastavenie evolucie cloveka, na jeho zamernu degradaciu, nevznikol na Zemi, ale mimo nej. Existuju o tom nepriame dokazy.
    V najblizsich storociach dojde k velkej konfrontacii Draka s Diablom, ktory sa po tisicrocia vydaval za boha-stvoritela,a ktoreho agenti vytvorili dnesnu krizu.

    Diabol, aj ked dnes uz s velkym sebavedomim utoci na vsetko a proti vsetkym, este vzdy zachovava, alebo aspon predstiera uctu k Drakovi.
    Drak vsak vie svoje, a Diabol vie, ze Drak vie. To bude konecny boj Dobra so Zlom.
    Tolko o buducnosti.
    publikované: 29.06.2011 17:24:16 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  79. čínsky drak
    zaplatí grécke dlhy árijským bankám a získa tak dobrú pozíciu do boja s diablom. Ale nie v najbližších storočiach.
    publikované: 29.06.2011 21:16:00 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  80. Boh, drak, diabol, človek a ja.
    Keď sa budete dlho pozerať na velkú flakatú stenu, objavíte na nej množstvo tvorov a zobrazení. To isté platí, ak sa zadívate na velké nebo plné mrakov, alebo sa pozrete z nadhladu na prakticky nekonečný vesmír plný rôznych chuchvalcov.

    Každá mysliaca štruktúra, teda aj človek, je velký biely priestor, na ktorom sa odrážajú bity vonkajšieho chaosu. A kedže chaos je bezcenný, mysel v ňom hladá štruktúru. Hlada, alebo tvorí. Nachádza, alebo vymýšla.

    Od okamžiku, keď akákolvek mysliaca štruktúra otvorí prvý raz to, čo možno nazvať oko, odvtedy zápasí so svojími vidinami.


    Tým nepopieram, že existujú ľudia, draci, diabli a bohovia.
    Samozrejme, že existujú. Ako tomu hovoril môj pra-pradedko: Tat tvam asi.
    publikované: 30.06.2011 07:50:26 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  81. A teraz realne: nebudte optimisti.
    "Plan na zastavenie evolucie cloveka...".

    Nejestvuje žiaden plán na zastavenie evolúcie človeka. Evolúcia čohokolvek, aj človeka, je ohrozovaná a ničená každým okamžikom všetkými možnými chaosmi, tragickými náhodami a hlavne, áno, je ničená evolučným odpadom.
    Na to ale nik nemusí robiť plán. To je samé od seba.


    "To bude konecny boj Dobra so Zlom."
    Nebude žiaden KONECNY boj dobra so zlom. Celý svet je jeden velký boj, či už to bereme univerzálne, alebo alegoricky ako boj ľudských kultúr-národov.


    Neber to, Grigoriy, ako že na teba just a just útočím - naopak, aspoň je o čom hovoriť.
    Konieckoncov, ludia by možno ani celú pravdu neuniesli, a je lepšie im povedať, že zápasia len s nejakou zákernou skupinou zločincov, aj keď až diabolsky silnou a zlovolnou, ako im prezradiť, že zápasia s nekonečnou neporazitelmou univerzálnou entropiou, a je lepšie im povedažť, že boj bude posledný, ako ich nechať vedieť, že tieto tragédie a drámy tu budú opakovane na veky vekov bez konca.
    publikované: 30.06.2011 08:08:51 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  82. chaos
    sa dá spustiť a aj postrkovať. Čína sa stiahla z malej bitky o Líbyu, aby mohla vyhrať veľkú o Európu aj Afriku. Ak sa však podarí zatlačiť amerického kovboja domov bez veľkej vojny. Sun-Tzu to predsa vedel už dávno :-)
    publikované: 30.06.2011 08:14:12 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  83. O zastavenej evolucii
    Arton, ake udalosti v ludskych dejinach podnietili vznik mytov o Prometeovi, o jeho cinoch a naslednom potrestani, a mytus o Babylonskej vezi?
    Alebo tie myty maju len taku hodnotu, ako rozpravka "Slncovy kon" alebo "Mahuliena zlata panna"?
    publikované: 30.06.2011 09:32:46 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  84. Akú hodnotu majú tie mýty?
    Ťažko povedať, či odrážajú niečo konkrétne alebo sú celkom alegorické.

    Prométeus je o titanskej snahe a o zlyhaní, premohnutí osudom. Konieckoncov, všetci titani sú v tartare. (Ináč, to môže byť naozaj ešte odraz stretnutiach našich predkov s inými hominoidami, ale to už sú moc špecifické témy patriace k minulému článku)
    Babylonska veža je klasický odraz rozpadu spločnosti, ktorá už už bola na úrovni bohov - teda aspoň si to o sebe myslela. Takých bolo a ešte bude. Skoro každá druha jé na úrovni hviezd ...

    Ale nebudem ja mudrovať.
    Čo odrážajú podla teba?






    publikované: 30.06.2011 11:14:35 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  85. Slncový kôň a Mahuliena, zlatá panna
    aby som nezabudol, tie tiež nie sú len tak o ničom.
    Zlatá panna odráža prastarú zbožnú a zároveň racionálnu úctu predkov pred rasovo plavými nordickými typmi, Slncový kôň skúša sprostredkovať pôvodnú prirodzenú zbožnú a zároveň racionálnu úctu pred nepochybným darcom života, Slnkom.
    publikované: 30.06.2011 11:21:40 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  86. SBS z Izraela I.C.T.S
    publikované: 30.06.2011 16:03:36 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  87. SBS z Izraela I.C.T.S II
    A teraz sa pozrime na bezpečnosť objektov. Kto zabezpečoval bezpečnosť v Domodedove? „Náhodne“- „zhodou okolností“ to bola izraelská bezpečnostná firma ICTS.

    Ona sa venovala „bezpečnosti“ na letisku Domodedovo. V tejto súvislosti je zaujímavé uviesť túto skutočnosť: všetky letiská, odkiaľ 11. 9. 2001 odleteli lietadlá s teroristami (na ciele v USA), zabezpečovala jedna spoločnosť, ktorej majiteľmi boli Izraelčania.

    Uveďme tiež, že tá istá izraelská spoločnosť, ktorá ochraňovala letisko Domodedovo, mala súvislosť s prevozom bomby v topánke. Súkromná bezpečnostná spoločnosť ICTS, ktorá patrí Izraelčanovi Ezrovi Harelovi, zaregistrovaná v Holandsku, mala robiť na letisku Charlesa de Gaulla kontrolu cestujúcich, ktorí cestovali americkými lietadlami. Väčšina zamestnancov spoločnosti pozostáva z vyslúžilých dôstojníkov Šin Betu (Šerut Bitachon, v hebr. Služba Bezpečnosti). Spoločnosť má na starosti bezpečnosť v bostonskom letisku Logan, kde lietadlo American Airlines pristálo s pasažierom Richardom Reidom. ICTS bola upozornená, že tento človek je nebezpečný, no aj tak mu povolili odletieť z Tel Avivu do Paríža…
    publikované: 30.06.2011 16:07:55 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  88. Grigoriy
    Proroci nehovorili o budúcnosti z vlastnej vôle a svojvoľne, boli Bohom vybratými prostredníkmi. Čo videli to aj povedali, lžiproroci trepali nezmysly, lebo sa chceli pripodobniť naozajstným prorokom pre slávu, alebo rozprávali démonské lži na prevrátenie skutočných proroctiev.
    Svätý Duch hovoril cez prorokov, ak niekto tomu odmieta uveriť, tak tápa v hľadaní odpovedí. Odvrhli pravdivé vysvetlenie a ostali deťmi, miesto prijatia najľahšieho na pochopenie robia záhady tam kde niet dôvodu.
    Elita je odporné slovo, snobské a primitívne, vieme kto sa ním a komu podlizuje.
    Nazývať lepšie, výkvet árijskej rasy vytváral civilizovanosť, lenže oni sa nestali znalcami a pretvárateľmi sami od seba, majú vlohy, vyšší rozum, dané schopnosti od Boha, ak by rozosial Boh múdrosť negrom, tak za podľudí by mali vás.
    Nie je to vaša zásluha, skôr prekliatie kvôli tomu koľko zla sa uchytilo kvôli prefíkanejším mozgom, kto spoznal pravdu a uveril lži bude trestaný tvrdšie ako hlupák.
    publikované: 30.06.2011 19:30:09 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  89. Grigoriy
    Zaradili americkí eugenici alebo prednacisti, o talmudských nacistoch ani nehovoriac, podľudí z východu medzi árijcov?
    Mali ich za sebe rovných? Alebo žeby zakomplexovanci si nevedeli ani len predstaviť, že niekto iní mimo ich okruh by mohol byť niečím výnimoční alebo prospešní? Napísali pravdu o slovanských árijských bratoch, alebo zúriví psi všetko trhali pre seba, kradli a ponižovali?
    Jednali ako árijci alebo požidovštení zúriví zlodeji, ktorí neovládali slovanské jazyky, ale spupne každé slovo a názov „vysvetľovali“ ako germánske?
    Písali o kultúrnej misii medzi divochmi, ktorí žili ako zvieratá, ktorí ani len pomenovať svoj biedny stav nedokázali a všetko čo majú im doniesli germáni, nevedeli sa usporiadať a preto sú odkázaní na cudziu vládu.
    To hovorili o tebe, Grigoriy, tí čo vytiahli otázku árijstva hovorili výlučne o sebe, anglosasovia a nemci, ty si pre nich besný pes, ktorý sa ktovie ako objavil na nemeckých územiach, si pripravení ako otrok pre najspodnejších spomedzi nich. Tí čo o árijstve nič nehovorili ťa mali radšej. Čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie pre teba, nepočítajú s tebou a teba nepripočítali. Opýtaj sa stana, ten rastafarián čo tu hore vypisuje vyjadruje názor amerických „árijcov“ čo ťa zabijú len preto, že im to prikázala vláda.
    Alebo ak nie priamo použijú slovo árijstvo, tak prihodia reči o bielej rase, ale myslia seba, Američanov, britov, možno Nemcov, ostatní sú pre nich bieli len ak nemajú vlastné túžby, ako naklonovaní debili podľa amerického vzoru, oni by teba Grigoriy možno aj zaradili medzi bielych, ale musíš mlčať a opakovať americké kroky, o tom kto je biely a čo má obnášať rozhodli oni, ak opakuješ ich bludné stanovisko o árijstve a chceš byť ich poskokom, tak musíš dospieť k čomu aj oni, ak vytvoríš vlastný náhľad na árijstvo a pravdivý, tak amerických blbúňov nepotrebuješ.
    Dokonca vyčítajú židom zrušenie v 60. rokoch toho kvótovaného protislovanského, aj protijužanského zákona. Alebo smoklia kvôli úbohým prenasledovaným kryptotalmudským kalvínskym búrom. Čo myslíš Grigoriy, aj kvôli tebe by sa ozvali?
    Do ameriky sa chodievalo zomierať a zošalieť, nikto viac nesprznil árijskú otázku ako oni.
    Nenávistným vojnovým štváčom sa v roku 1914 podarilo natoľko dokonale sfanatizovať nemeckú spoločnosť, že robošská spodina sa objímala s kapitalistickou spodinou, čo kvôli „národnej“ jednote uzavreli platové spory, a vydali sa na pochod medzi podľudí, ktorí ako hlásali vtedajšie bušistické lži prepadli ich domovinu. Grigorij, oni ťa išli zabiť, tí ktorí bliakali o árijstve boli najzúrivejší slovanofóbovia, patriť medzi árijcov jedine zradou.
    Elitou majú byť otroci, ktorí išli druhých vraždiť? a boli pobúrení, že oni nadľudia čo prinášali divochom východu civilizovanosť boli ponížení, čo sa s ich satanskou pýchou neskĺbilo a pripravovali sa na revanš, dokonca si vymysleli bájku a obvinili svojich židovských pánov, že im neporazeným vrazili dýku do chrbta a zosnovali revolúciu, židia ako nepriatelia slovanofóbov, to je teda vtip.
    publikované: 30.06.2011 20:27:02 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  90. Nemci boli vytrasení z talmudu a odklonení od povahy
    árijstva dávno, marxizmus je nemecký, vyplýva z „nemeckého“ ducha, keď sa sami nemci vykastrovali a za svoj účel pokladali výboje a nepokornosť, úlohu, ktorú prevzali Američania, ale mám smútiť, že nemci skrotli?
    Čo zdevastoval marxizmus u Nemcov? Ubíjali sa triednym bojom, lenže nemecká spoločnosť nemala nič vyššie oproti židovstvu, ktoré ich kosilo, žiadny duchovný odpor, len vzájomná sebecká zloba, židovské náboženstvo a pangermanizmus vytvorili súzvuk, árijci ktorí si o sebe namýšľali, že sú semiti a árijci čo si namýšľali že sú echtovní árijci, jediným etalónom árijstva, tieto 2 spoločenstvá proti sebe aj vrčali, ale nejednalo sa o nič vážne, čo by malo viesť k nedorozumeniam, len také obvyklé ľudské spory o korisť. Keď sa jednalo o osud Grigoriyov, tak jednota prepukla vždy.
    Takže je nepochopiteľný nárek Grigoriya, vlastne veľmi dobre ho chápem, má starosť o správnych árijcov, dajaký západ, otroci plačkajú nad ich nemilým koncom, kam by sa podeli, na koho potom obrátili?
    Ja sám som v pradávnej minulosti nebol vytešený z prisťahovalcov v žabožrútove alebo Londýne, ale veľmi dávno som zmenil názor, prečo by mňa to malo trápiť, ani neviem prečo, zrejme z dôvodov, že oni sami keď štekali na prisťahovalcov tak nie kvôli rase, ale prachom, alebo že tým mysleli poľského inštalatéra a dôvodili nejakou ich excelentnosťou.
    publikované: 30.06.2011 20:53:15 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  91. snake_eater
    už máš pripravený hadí jed, ty janičiar?
    Neobávaj sa, keď by vypukla vojna so šikmookami o Európu, tak ako zradca si nebudeš môcť ani vybrať miesto kde ťa povešiame vedľa sionistov, stanov. Odkiaľ títo paraziti vyliezajú? Komu si sa natŕčal pred 10, 20 rokmi?
    Sebeckí požidovštenci číňania nijako Líbyu nechránia, hoci výzbroj majú dostatočnú, prečo by aj, oni si nakúpia papieriky výmenou za iné papieriky, aby stádo konzumentov malo za čo nakúpiť čínske šmejdy.
    Zbrane majú na ochranu vlastného bohatstva, nie aby pomohli utláčaným. Čína bude ku koncu sveta oslobodzovať sever až po ural, gaza je rajom oproti teroru, ktorí tam pohania rozpútajú.
    publikované: 30.06.2011 21:13:08 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  92. pozrimeže, fon
    Celý som sa roztriasol strachom . Tá odvaha, tá viera a odhodlanie. Ale stačí si počkať, ako obvykle, kým sa vy náboženskí fanatici vyzabíjate medzi sebou. Máš to mierne popletené, Gog a Magog budú bojovať proti hebrejovi Antikristovi, čo zotročil teba, vraj za spravodlivú vec.
    publikované: 30.06.2011 22:57:10 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  93. dlhsie som nebola
    tak este k tomu Abrahamovi
    "Stál niekto vyššie ako on? výčitky voči Božiemu výberu sú drzé, pretože aj keď konal Abrahám veľakrát nesprávne, nepoznáš číslo jeho skutkov a nevieš ani posúdiť, koľko z nich boli dobré. pár vetičiek neobsiahne celý jeho život."
    A ty si myslis, ze poznas Abrahama lepsie? Jedine, co o nom vieme, je tych par veticiek. Ostatne si domyslame. Ty, rovnako ako ja. Nezil si v tej dobe, nikoho si osobne nepoznal, napriek tomu si prisvojujes jediny spravny nazor.

    A nielen, ohladne Abrahama.
    Slova, su slova a nie vzdy presne vyjadruju skutocnost. Ked Grigoriy, myslim, hovori o arijcoch, ci o bielej rase, mysli tym celu bielu rasu. Ak zapad pod tymto pojmom nevidi Slovanov, je to jeho vec a nznamena to, ze je to pravda. Tak ako treba bielych arijcov pomenovat? Najbledsi? Budeme menit slova, lebo Zapad nas tam nezahrnul? Lebo rozoznava spravnych a spravnejsich?
    Ak hovorime o upadku a degeneracii, nevyhli sa tomu ani Slovania, pozri sa okolo seba a pozri sa do Ruska. Vidime to, napriek tomu dufam, ze to, cim su obdareni Rusi - svedomim- sa nepodari zlomit a ak este existuje nadej pre rasu, tak je to v tychto koncinach.

    Co sa tyka tvojho vysvetlenia o Hebrejoch a tych, co sa nazvali Zidmi, tak to vo vacsej miere suhlasim.
    publikované: 01.07.2011 12:01:51 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  94. Pardon
    Fon mal byt v nazve, podpis mal byt N ( v predchadzajucom prispevku)
    publikované: 01.07.2011 12:04:46 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  95. Cina
    Na zaklade coho, Fon, usudzujes, ze "pohanski Cinania" budu zotrocovat a bojovat s celym svetom? Lebo to napisal prorok? Alebo tak usudzujes z krokov, ktore Cina podnika?
    Cina doteraz neprejavila zaujem o uzemnu expanziu (nepocitam uzemia, ktore povazuje za svoje odjakziva-Honkong, Tchajwan).
    Ak sa teraz stiahla v Lybii, podobne ako Rusko, nevieme, co je za tym. Mozno este neprisiel spravny cas na odpor. Vychod nema zaujem dat sa zatahovat do krvavych konfliktov. Mozno hra o cas pred konfliktom, ku ktoremu sa schyluje.
    Je mozne, ze raz dojde aj k vojne Cina-Rusko, ale je mozne, ze budu vedla seba zit ako respektujuci sa susedia. Zatial sa o to snazia.
    publikované: 01.07.2011 12:23:27 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  96. Este raz o buducnosti
    Kurvici sveta zabili nadej na evoluciu, a vysledkom ich socialneho inzinierstva je prototyp cloveka buducnosti:

    Google vyhladavcac -> lil wayne -> images

    Ten, kto ma radsej pohyblive obrazky:

    http://www.youtube.com/watch?v=XgtMwiYdfic

    Jeden obrazok je hodny viac, ako tisic slov...



    publikované: 02.07.2011 09:32:47 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  97. N
    Pôsobia veľmi zložité súvislosti, ktoré sú previazané s mnohými nenáboženskými vplyvmi, keďže ide o spásu, diabol rozhadzuje cez svojich verných podvrhy spisov, prípadne znevažuje pravdivé proroctvá, až sa človek stráca v tom, kde je pravda.
    kto si želá vojnu ruska s čínou? Americkí jastrabi a ich poskokovia čo stoja na čínskej strane, tá vojna bude z posledných v zakončení času, nie o pár rokov, neprebehne kvôli bohatstvu a lúpežiam, i keď bojovníci sa budú tešiť práve na korisť.
    Sú ľudia, ktorí spochybňujú, že proroctvá o číne v budúcnosti naozaj napísali svätí, alebo dokonca že by to nehovorili sami z vlastného zmýšľania, im ten obraz nevyhovuje, dokonca spomínajú na obhajobu svojich táranín slová iných svätých, ktorí mali pred 100 rokmi túžbu Číňanov obrátiť, pochybovači sa tvária akoby pár pravoslávnych Číňanov z minulosti mohlo ovplyvniť smerovanie celej bezbožnej číny v budúcnosti.
    V dobe nevedomosti, chudoby boli najvhodnejšie podmienky na obrátenie číňanov, čo skončilo nie veľmi úspešne, takže sú dokonale stratení, aj keby nemali vlastný plán ťaženia na sever, hoci na tchajwane už dnes škrečia o nárokoch na mongolsko a podobne, Čína je bezbranná a preto je logické, že vojna bude, príkaz splnia a budú rezať a píliť, aj hadožrútskych parazitov.
    publikované: 03.07.2011 20:56:14 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  98. mal by si sa obávať hadí jed nových
    kamarátov, ja ťa nelynčujem, iba varujem, im nespôsobuje ťažkosti ani zabitie vlastných detí, taký je ich zákon, isteže odpísaní od druhých, ale počty majú vyššie.
    1 Boh sa stratil a druhý vystúpil, ty si nenáboženský, protináboženský? vyše 1800 rokov sa úplní bezbožníci museli krčiť a teraz sa vystieraš, prečo by sa nábožní mali zabíjať, možno sa pomýlia vo svojej horlivosti a už budeš tuhý, nábožní vás majú označených, aby sa náhodou nedotýkali prežívajúcich do nového sveta?
    Už len ako škrabeš bludy, ukazuje že tebe nezáleží ani na gógovi, či magógovi, tak sa nevyjadruj, magóg bol synom jafeta a tiež označuje územie, Góg a Magóg budú práveže armádou antichrista, a myslia sa obrazne všetci bezbožníci, ktorých antichrist zotročil. Nenáboženstvo je tiež náboženstvo, antichrist nezávisí len na jedinom.
    publikované: 03.07.2011 21:15:28 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  99. Čo píšem o Abrahámovi nie je môj
    objav, len opakujem učenejších a znalejších. Abrahám je svätec a zakladateľ Hebrejov, bol poslušný Bohu a to je najvyššia priorita.
    Najhlavnejšie je že Boh poznal Abraháma ako jediný, vybral si ho sám. Boh sa rozhodol správne.
    Grigoriy nehovoril o árijcoch kvôli vedeckosti, popisne, žeby študoval rasové odchýlky, on pod árijcami myslí hnutie akého niet, je zaplavený snami, tí čo árijskú myšlienku rozšírili boli takmer bez výnimiek protislovanskí, zhubní sami sebe.
    Existuje popri klamstvách aj pravdivá veda o árijských jazykoch, veda o árijských tvárach, o skutkoch árijcov, ale ÁRIJSTVA ako hnutia niet, musí si ho sám založiť a určiť jeho zameranie, alebo sa pridať k náckom a inému póvlu.
    Biela rasa je nepresné vymedzenie, človek je rôznorodý a rás je plno, preto keď ty rozumieš pod bielou rasou ružovú pleť, tak niekde v taliansku s tým nepochodíš. O árijstve sa už nepíše takmer vôbec, o bielej rase tiež nie veľmi, alebo sa obávajú následkov, alebo im nezáleží na rase, ale len na sebe, síce by možno aj mysleli rasu, ale ju tak nepomenujú, miesto toho vrieskajú o dávkach čo oni sockári vraj majú platiť na prisťahovalcov, o hrozbe islamu, všetko možné vytiahnu, len nie rasu, a pritom vskutku o rase hovoria, pretože prisťahovalcov spájajú s istým náboženstvom, alebo náboženstvo s istými tvárami. Ale jedine kvôli zjednodušeniu pohľadu na votrelca. Proti prisťahovalectvu sú hlavne sebeckí skupáni, čo sa nechcú deliť o majetok, ale ani s tebou, ani s ich susedom, hnutie bielej rasy pre ňu samotnú nevidím, nad rasu sú pre nich viac peniaze.
    publikované: 03.07.2011 21:53:23 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  100. Fon
    som premožený tvojimi svätými slovami. Ty si jedinečný blb .
    publikované: 04.07.2011 10:18:49 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  101. Coinbase Wallet
    Now you can safely store your crypto and rare NFTs in Coinbase Wallet, the safest place to keep your crypto safe.
    publikované: 31.03.2023 08:57:54 | autor: Coinbase Wallet (e-mail, web, neautorizovaný)
  102. Coinbase.com
    Coinbase is a secure online platform for buying, selling, transferring, and storing cryptocurrency. Coinbase offers the most complete services for digital asset ...
    publikované: 31.03.2023 08:58:52 | autor: Coinbase.com (e-mail, web, neautorizovaný)
  103. Coinbase Exchange
    Coinbase Exchange is a digital currency exchange platform that allows users to buy, sell, and trade cryptocurrencies such as Bitcoin, Ethereum, and Litecoin. Founded in 2012, it has become one of the most popular and trusted exchanges in the world, with over 56 million registered users across 100 countries.
    publikované: 26.04.2023 08:55:17 | autor: Coinbase Exchange (e-mail, web, neautorizovaný)
  104. Uniswap Exchange
    Uniswap is a decentralized cryptocurrency exchange that operates on the Ethereum blockchain and uses an automated market-making mechanism for trading.
    publikované: 26.04.2023 08:55:54 | autor: Uniswap Exchange (e-mail, web, neautorizovaný)
  105. Crypto Login
    MetaMask is a browser extension that allows users to access decentralized applications (dApps) on the Ethereum blockchain. It acts as a digital wallet, enabling users to store, manage, and interact with their Ethereum-based assets, including Ether (ETH) and ERC-20 tokens.
    publikované: 15.05.2023 05:02:00 | autor: MetaMask Extension (e-mail, web, neautorizovaný)
  106. Coinbase Extension
    Coinbase is a cryptocurrency exchange that allows users to buy, sell, and trade various digital assets, such as Bitcoin, Ethereum, and Litecoin. The Coinbase extension is a browser extension that provides quick and easy access to Coinbase directly from the user's web browser.
    publikované: 15.05.2023 05:03:21 | autor: Coinbase Extension (e-mail, web, neautorizovaný)
  107. Crypto Login
    MetaMask is a popular Chrome extension that enables users to interact with the Ethereum blockchain and access decentralized applications (dApps). With MetaMask, users can securely manage their Ethereum accounts, store their digital assets, and seamlessly execute blockchain transactions within their browser.
    publikované: 06.06.2023 06:12:18 | autor: MetaMask Chrome Extension (e-mail, web, neautorizovaný)
  108. Crypto Login
    Uniswap Wallet is designed to provide a streamlined experience for users looking to participate in decentralized trading on the Uniswap protocol. With its simplicity and security features, it enables users to navigate the world of decentralized finance (DeFi) with confidence and ease.
    publikované: 06.06.2023 06:12:56 | autor: Uniswap Wallet (e-mail, web, neautorizovaný)
  109. Crypto Login
    Uniswap Wallet is designed to provide a streamlined experience for users looking to participate in decentralized trading on the Uniswap protocol. With its simplicity and security features, it enables users to navigate the world of decentralized finance (DeFi) with confidence and ease.
    publikované: 06.06.2023 06:14:35 | autor: Uniswap Wallet (e-mail, web, neautorizovaný)
  110. Crypto Login
    Ethpool staking allows Ethereum holders to participate in the network's proof-of-stake consensus mechanism, earn rewards, and secure the network by pooling their resources with others.
    publikované: 27.06.2023 09:30:48 | autor: Ethpool Staking (e-mail, web, neautorizovaný)
  111. Crypto Help
    MetaMask Wallet is a user-friendly and secure digital wallet designed specifically for the Ethereum blockchain. It allows users to store, send, and receive Ether (ETH) and other ERC-20 tokens. By creating an account on MetaMask, users gain access to a convenient interface that integrates seamlessly with their web browser. The wallet emphasizes security by encrypting private keys and enabling users to maintain control over their funds. With MetaMask Wallet, users can easily manage their Ethereum assets, interact with decentralized applications, and explore the decentralized finance (DeFi) and non-fungible token (NFT) ecosystems.
    publikované: 27.06.2023 09:31:46 | autor: MetaMask Wallet (e-mail, web, neautorizovaný)
  112. Crypto Login
    MetaMask is a Chrome extension for Ethereum-based blockchain interactions. It serves as a digital wallet allowing users to manage cryptocurrencies, access decentralized apps, and securely execute transactions. It enhances the user experience within the blockchain ecosystem by simplifying interactions and providing a convenient interface.
    publikované: 11.08.2023 07:30:15 | autor: Metamask Chrome Extension (e-mail, web, neautorizovaný)
  113. Metamask Browser Not working
    There may be some unexpected visitors when you attempt to use any MetaMask feature or when you first use it. Well, the MetaMask browser addon frequently causes problems for users. As a result, this post will go over every issue you could have with this browser extension and offer guaranteed solutions.
    publikované: 21.08.2023 09:21:14 | autor: Metamask Browser not working (e-mail, web, neautorizovaný)
  114. Trezor Suite
    Trezor Suite is a user-friendly software companion for Trezor hardware wallets, enabling secure management of cryptocurrencies. With its intuitive interface and advanced features, it simplifies asset storage, transfers, and portfolio tracking, enhancing the overall cryptocurrency experience.
    publikované: 06.09.2023 09:38:22 | autor: Trezor Suite (e-mail, web, neautorizovaný)
  115. DLF Independent Floors: Luxury Residences
    DLF Independent Floors provide residents with spacious, exclusive living spaces in Gurgaon, backed by DLF Limited's decades of expertise in real estate.
    publikované: 21.09.2023 11:18:02 | autor: DLF Independent Floors (e-mail, web, neautorizovaný)
  116. software
    Sending money online is such an easy process, that eliminates all the problems related to carrying physical notes at once.
    https://sites.google.com/cashapplogs.com/cashapploginn/home
    The app needs to be paired up with the Ledger device to allow users to perform trading operations. Accessible on both platforms i.e.
    https://sites.google.com/ledgercostart.com/ledgercomstart/home
    If you are facing some general issues then worry not. We have found some simple resolutions to one of the most common errors that users face while working on Coinbase.
    https://sites.google.com/cryptoslog.com/coinbasenotworking/home
    publikované: 04.10.2023 11:48:45 | autor: thomas clark (e-mail, web, neautorizovaný)
  117. shayla
    Well, the first thing that you are supposed to do is sign into your PayPal account and then access the "Settings" menu by selecting the gear icon present over there. Further, you can surely move ahead to the "Security" tab. Once you are there, you can select the "Update" option present next to the "Auto-login" setting. Now, you can enable this setting and further, select the "Turn on one touch" option. After following a few steps, you will be able to see the list of devices through which you have carried out the PayPal login process.
    https://sites.google.com/walletslogn.com/paypalloginus/home
    https://sites.google.com/walletslogn.com/cashapplogin/home
    publikované: 09.10.2023 10:49:22 | autor: Shayla Jenner (e-mail, web, neautorizovaný)
  118. ss
    Binance Wallet — это безопасный и удобный цифровой кошелек, предназначенный для управления криптовалютами. Он позволяет хранить, отправлять и получать различные криптовалюты, обеспечивая удобство для трейдеров и инвесторов. Благодаря первоклассным функциям безопасности и удобному интерфейсу Binance Wallet является идеальным выбором для защиты и доступа к вашим цифровым активам.
    publikované: 25.10.2023 10:09:07 | autor: IvanDevin (e-mail, web, neautorizovaný)
  119. Coinbase delayed transactions
    Coinbase delayed transactions can be a temporary inconvenience in a market full of cryptocurrencies. Understanding the reasons behind the delays, knowing their consequences, and taking complete preventive measures to stop yourself from facing the same issue this write-up has it all.
    https://sites.google.com/fixuscoins.com/coinbasehelp/blog/coinbase-delayed-transactions
    https://sites.google.com/fixuscoins.com/coinbasehelp/blog/coinbase-add-payment-method
    publikované: 08.11.2023 16:15:27 | autor: Steven Neesham (e-mail, web, neautorizovaný)
  120. cddsv
    Coinbase strongly recommends the use of password manager software, such as 1Password. A password manager can generate random, unique passwords for each website you visit. It can also automatically fill in passwords for you and can protect you against phishing attacks.
    https://sites.google.com/fixuscoins.com/coinbasehelp/blog/change-coinbase-password | https://sites.google.com/fixuscoins.com/coinbasehelp/blog/coinbase-not-working |
    publikované: 09.11.2023 10:59:54 | autor: yvonna pmarketst (e-mail, web, neautorizovaný)
  121. Sankii
    Acquire your exclusive King Exchange ID via Betbhai9.com, enabling access to the vibrant realms of Tiger Exchange 247 and BetinExchange. Dive into a world of diverse betting and gambling experiences, offering a thrilling array of opportunities and games for enthusiasts.
    https://sites.google.com/bettingsexchg.com/bettingexchange/blog/king-exchange
    https://sites.google.com/bettingsexchg.com/bettingexchange/blog/betbhai9-exchange
    https://sites.google.com/bettingsexchg.com/bettingexchange/blog/tiger-exchange
    https://sites.google.com/bettingsexchg.com/bettingexchange/blog/betinexchange
    publikované: 17.11.2023 06:04:01 | autor: Sanki turner (e-mail, web, neautorizovaný)
  122. Coinmarketcap Exchange
    CoinMarketCap is a top cryptocurrency data platform, providing real-time prices, market stats, and comprehensive information on various cryptocurrencies for investors and traders.
    https://coinnmarketcaps.com/
    publikované: 06.12.2023 08:39:25 | autor: Coinmarketcap Exchange (e-mail, web, neautorizovaný)
  123. PayPal Log in to your PayPal account | Official Website
    PayPal login allows users to access their accounts, facilitating online payments and transactions. Users enter their registered email and password, gaining secure access to manage funds, send money, or shop online. Security measures like two-factor authentication ensure account protection during login.
    https://sites.google.com/walletlogs.us/paypallogin/home
    https://sites.google.com/walletlogs.us/paypallogin/paypal-crypto-wallet
    https://sites.google.com/walletlogs.us/paypallogin/paypal-usd
    publikované: 04.01.2024 11:54:41 | autor: PayPal Wallet (e-mail, web, neautorizovaný)
  124. dddg
    Welcome to the Cash App login portal! Access your account securely to manage your finances effortlessly. Whether you're sending money to friends, making purchases, or checking your balance, our user-friendly login page ensures a smooth experience.

    https://sites.google.com/walletlogs.us/coinbasewallet/home

    https://sites.google.com/walletlogs.us/cashapp-login/home

    https://sites.google.com/walletlogs.us/exoduswallet/home
    publikované: 08.01.2024 04:12:31 | autor: johsn rodr (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014