Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

VI. Demónov zoofil

Mal rád zvieratká, najradšej svoju fenku. A tak jedného dňa prekročil hranicu konvencií. (Ak máte menej ako 18 rokov nečítajte!)

Bol to celkom nenápadný mládenec. Napriek svoje výške a zjavu zálesáka nevzbudzoval hrôzu. Bol, ale nesmelý a dlho sa bál prekročiť hranicu svojej domácej sexuality. Chodieval na rôzne víkendové stretávky a aj keď oň malo mnoho žien záujem, mal pocit, že jednoducho zlihá a tak sa z počiatočného ostychu stal blok.

Napriek tomu po niekoľkých rokoch objavil ženu, s ktorou prešiel o krôčik ďalej. Bolá milá, vedela dobre variť. A čo bolo dôležité dokázal s ňou prísť o svoje panictvo. Bola celkom dobrá a vášnivá milenka. Nakoniec sa k nej nasťahoval. Lenže po dvoch týždňoch si zbalil veci a odišiel. Nevedel pochopiť prečo, keď dosiahol to, čo potrebuje, má stále problém sa sexuálne vzrušiť. Navyše mal dosť jej materskej starostlivosti.

Aby nežil sám, tak si kúpil fenku. Chodieval s ňou na prechádzky.

Jedného dňa, keď odpočíval na gauči sa na ňu pozrel a pocítil vzrušenie. A tak spravil to, do čoho ho démon toľko rokov vmanipulovával. Potom to robil deň čo deň. V skrytosti svojho bytu. Bolo to len jeho a jej tajomstvo.

Raz bol u kamaráta na chalupe a tam objavil novú lásku. Večer, keď všetci spali, sa vykradol do košiara s ovcami a skúsil to s ovcou. Keď sa vrátil domov, už ho jeho fenka nevzrušvala a tak čoraz častejšie ho to ťahalo ku kamarátovi a jeho košiaru.

Jedného dňa si démon uvedomil, že ho tento človek začína nudiť. Nebol experimentátor, akých mal rád. Bol nahnevaný, že do neho vkladal toľko nádejí a tak sa rozhodol, že je na čase to ukončiť. Lámal si hlavu, lebo pre neho chcel pripraviť niečo špeciálne. A vtedy ho to napadlo.

Náš hrdina sa vybral na výlet s kamarátom a jeho rodinou do ZOO. Vtedy objavil svoju poslednú životnú lásku - trigricu Eleonoru. Nevedel z nej oči odtrhnúť a riziko spojené s ňou ho veľmi vzrušovalo. Na druhý deň sa vrátil do ZOO, kde sa schoval a prečkal záverečné hodiny. V noci, keď tam už nik nebol, zakradol sa ku klietke s Eleonorou. Chvíľu hľadal kľúče a čuduj sa svete našiel ich. Potom si iba odomkol a vsúpil.

Démon sa usmial, zvrtol sa a nechal ho naprogramovanému osudu.

V ten deň sa v ZOO rozhodli, že k Eleonore pripustia samca. Bola ruja. To si, ale niekto nevšimol. Ráno ho našli mŕtveho v klietke, resp. jeho roztrhané telo. Nik nevedel prečo tam šiel.

Jediný, kto o tom vedel bol démon, ktorý bol režisér a scénarista jeho osudu. Bol spokojný a uvedomil si, že tu už nemá čo hľadať a tak sa začal pozerať po niekom inom.


Bizardnosti pre Azure | stály odkaz

Komentáre

  1. Normalne mam rada stastne konce..
    ale ked niekto zneuziva zvierata..
    (aj tak si si dal zalezat na tom, aby sa uz nedal vzkriesit ;) )
    publikované: 03.06.2004 10:30:33 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. on ich nezneuzival
    on ich mal rad :))
    publikované: 03.06.2004 10:37:11 | autor: PISS (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)))
    zviedol a opustil.. :))))
    publikované: 03.06.2004 10:50:22 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. jednoducho
    human
    publikované: 03.06.2004 11:04:35 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014