Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trošku bulváru na 1. apríla

Trošku si zasa zašpásujem na účet "celebrít"...
1. apríl síce je, ale nebude to ani trošililililinku vymyslené. Tak poďme na to.

Berkyová hľadá sponzora na svoj album. Po tom, ako s lenivou škriekajúcou "speváčkou" stratilo trpezlivosť jej výherné vydavateľstvo, hľadá mladá nádej slovenského šoubiznisu niekoho, kto by zasponzoroval nahratie albumu. A teraz pozor. Dievča, ktoré bolo pomaly už aj na obale od mlieka, iste vystupovalo na všetkých významných podujatiach (a nie zadarmo, však áno - veď má super manažéra, vlastného otca) nemá peniaze na nahratie albumu? Tak prečo sa vzdáva zmluvy? Je taká blbá alebo áno? Okrem toho, do rozviazania zmluvy dokázala nahrať celé 2 (slovom DVE) skladby. Vlastne nie - len podklady k skladbám. Čo predpokladám so záverečným masteringom ešte dooooosť potrvá.

Markíza skracuje Elánovskú súťaž o najväčšieho šaša, ktorý je schopný poskakovať pred strašne múdrou skupinou Elán. Bude kratšia kvôli nízkej sledovanosti. A to im trvalo X týždňov, kým na to prišli. Mohol som im to povedať aj sám, hneď keď "šou" začínala. Nevadí, každý sa učí na vlastných chybách.

Posledné riadky obetujem výzve na zachránenie kariéry Berkyovej. Táto mladá rozhľadená dáma má určite veľkú budúcnosť a bol by hriech nepodporiť ju. Vyhlasujem teda zbierku - peniaze posielajte na účet jej manažéra uja Berkyho, č.ú. 123456789/158 v Gypsy Banke. Prebiehajú jednania, že po skončení zbierky by mohla TV Romania vysielať slávnostný program, kde bude odhalené, ako boli peniaze použité.

OpenText | stály odkaz

Komentáre

  1. waw :)
    kruto satiricke :) presne podla mojho gusta :)
    publikované: 01.04.2008 13:49:32 | autor: poucena (e-mail, web, autorizovaný)
  2. diiik
    vdaka - potesilo.
    publikované: 01.04.2008 21:54:38 | autor: kotrcka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014