Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slovenskí, augustoví traja králi : Robert, Andrej a Béla v roku 2019

...Pre mnohých, čo tieto udalosti sledujú, stačí použiť jedno staré slovenské porekadlo a nemusím ďalej písať. .. „Trafená hus zagága !..

Najprv sa ospravedlňujem Trom kráľom z Východu, že mi prišli na myseľ v auguste,  ale predovšetkým sa im ospravedlňujem preto, že slovenskí, augustoví traja králi : Robert, Andrej a Béla, ich pripomínajú iba počtom osôb  a ničím iným.

Nebudem už otáľať, a preto   si poďme čím skôr vysvetliť pár  rozporov, ktoré títo páni, najmä od včera,  rozširujú v médiách. Pre mnohých, čo tieto udalosti sledujú, stačí použiť jedno staré slovenské porekadlo a nemusím ďalej písať. .. „Trafená hus zagága !.. “  

1. Iste ste v priamom prenose videli ako briskne, takmer okamžite, si všetci traja augustoví králi, našli aj v tomto dovolenkovom období čas, a ako rýchlo dokázali svojimi roztrasenými hlasmi, popolavými tvárami a na smiech znejúcimi výhovorkami, slovenskej verejnosti,  dokazovať, že jeden občan, ktorý z dlhej chvíle trávi čas vo  vyšetrovacej väzbe, nemá čo robiť, tak si vymyslel 600 strán prepísaných sms, a to len preto aby sa svojim chvastúnstvom zapáčil svojej vyvolenej deve. A naviac, tie chvastúnstva si pre istotu aj zašifroval.  Takže, preto mu predsa nikto z občanov nemôže a  nesmie veriť, a veriť musíme našim trom kráľom ????.   Pritom pravda je asi taká, že dešifrovanie a prepis sms vykonali policajní vyšetrovatelia, jeho existenciu súdu predložil špeciálny prokurátor a novinári iba o sms píšu!!!!

2. Na smiech sa dá otočiť aj výzva predsedu vlády, ktorí apeluje na statočných policajtov, aby sa nebáli robiť to, čo majú podľa mňa  robiť všetci policajti. A to pracovať podľa zákona a nebáť sa. Ono, tých statočných policajtov je veru veľmi málo a bez irónie si ich treba ctiť a vážiť. Lebo statočnosť pri ich práci je prejav skutočného hrdinstva a za to sa normálne dávajú vyznamenania. Asi by sme boli priveľmi nároční, ak by sme toto chceli od všetkých policajtov ! Nielen mne, by iste stačilo, keby ale všetci policajti uplatňovali zásadu rovnosti pred zákonom a zákon by bol pre nich kráľom a nie nejakí slovenskí, augustoví traja králi.

3. Slovenskí, augustoví traja králi : Robert, Andrej a Béla v roku 2019. Viete vôbec, že 1 kilogram slovenského konzumného chleba, stal dnes 16.8.2019  v Tesco 1,69 euro. Čiže niečo okolo 50.92 slovenskej koruny. Toto je realita a pravda, s ktorou sa dennodenne pasuje obyčajný slovenský občan !!!

Páni slovenskí, augustoví traja králi : Robert, Andrej a Béla v roku 2019, prosím vás, postavte sa k prešvihu,  ak je to váš prešvih ako chlapi. A neschovávajte sa jeden za druhého ako malí pastierikovia na paši, lebo ich kravičky niekto nachytal v cudzej kukurici.

Príjemný víkend praje doko.


Príbehy, postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. Vedenia členovia strany Smer SD, že v ich stanovách je táto veta?
    2. Dôvodom na vylúčenie zo strany je:
    konanie člena strany, ktoré poškodzuje dobré meno strany alebo postavenie strany alebo je v príkrom rozpore s programovými cieľmi a stanovami strany. A kto dnes najviac poškodzuje ich dobré meno ? Vie to celé Slovensko, iba oni nie ! !
    publikované: 22.08.2019 16:55:05 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Oprava:
    Vedia členovia strany Smer SD, že v ich stanovách je táto veta?
    publikované: 22.08.2019 16:59:32 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014