Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Záchvaty zúrivosti ...

ÁÁÁÁÁÁ...

som nevyspatá, nesústredená, nervózna, podráždená, bolí ma hlavy a mám histerické záchvaty zúrivosti, každý po mne kričí, každý mi niečo vyčíta, nikto ma nepočúva, každý ma len ignoruje a buzeruje.., takto je to od včera, cítim sa hrozne, ani tí, najbližší si na mňa nedokážu nájsť čas, mám chuť plakať a kričať, je pravda, že po príchode domov som sa vykričala do vankúša, no nepomohlo, áno aj som si poplakala, no akosi mije čím ďalej tým horšie, mám pocit, že každú chvíľu mi praskne hlava, chcela som si dať moju tabletku "na všetko", no mám len jednu, tak si ju šetrím, je to ibalgin, ktorý mi vždy pomôže, no i tak ho nemám rada, leob som po ňom ako nadrogovaná, nie, že by som poznala pocit byť nadrogovaná, no takto si ho predstavujem, cítim sa ako v tých filmoch, kde niekto zomrie a nevie o tom, živí ho nepočujú, nevidia a tak ho ignorujú, áno to je ten pocit, ak keby som bola duch, môžem pokojne kričať a nito si ma nevšimne, prečo ?, o to horšie sa cítim, keď si pomyslím, že v piatok mám narodeniny, nechystám sa oslvovať a vyzerá to tak, že si ani nikto nespomenie a celý deň presedím doma, IDEÁLNY ŽIVOT !


To najosobnejšie :) | stály odkaz

Komentáre

  1. kazde rano
    sa usmej do zrkadla a prejdi na vegetariansku stravu :)
    publikované: 22.03.2011 22:40:30 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Čo je vo veci
    a prestanes byt ignorovana a buzerovana - hmmm, blbost, to ma byt iba ako nahrada za tu tabletku - darmo sa tu stazujes - ale aspon si sa vykricala - dufam - ulavilo sa? :) Myslim ze ani nie... A myslim ze ani po tej Helloboyovej rade Ti nie je lepsie - Mili, v piatok vsetko najlepsie Ti prajem - a na tie farmaceutika si fakt nezvykaj - debilna reklama v telke: babu na tenisovom dvorci rozboli brusko, da si ibalgin a moze hrat veselo dalej - este krôčik a travnik sa uz nebude polievat ale natierat na zeleno - kam to ten svet speje - zaprotestujes a kopnu ťa do zadku - lebo ťa budu povazovat za rozbite okno na dome...
    publikované: 23.03.2011 03:14:29 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  3. klasika
    PMS je sviňa.... a ked na teba zabúdajú, že máš narodky, pripomeň to nemilosrdne deň predtým, vypýtaj si od vašich nejaké peniažky, že chceš pozvať kamošky do cukrárne a aj ich pozvi, v deň narodenín to nemilosrdne opäť pripomeň ranným výkrikom, hurá, dnes mám XX rokov!!! A môžeš si byť istá, že nezabudnú... ja to robím takto roky, mužovi to aj ráno pripomeniem a aj tak sa na mňa vždy vykašle - a to je teda iné kafe...:-(
    ... a moja malá Zuza má vo štvrtok 15....:-)))
    publikované: 23.03.2011 08:40:20 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  4. stastne narodeniny
    aj tebe Mili k 14-tim rokom, aj Zuzke k 15-tim! :)
    a nieco na rozveselenie:
    http://www.youtube.com/watch?v=mCwKbUVyHLY
    publikované: 23.03.2011 09:10:43 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Milli, Milli...
    Na tabletky sa vykašli. si zvykneš a jedna potom nebude stačiť...
    A ako vraví Matahatri povedz všetkým dopredu že máš narodeniny a uvidíš že nezabudnú (úspešne odskúšaná finta - fň, odporúčajú desiati z deviatich oslávencov). ;)
    úsmev do zrkadla tiež pomáha - ja sa vždy rozosmejem lebo si pripadám ako debil čo sa usmieva do zrkadla a svet je hneď krajší :D
    najsamšecko najsamlešejšieho k narodeninám... ;)
    publikované: 23.03.2011 09:32:38 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Dobrá rada nad zlato
    nazdar Matahari, dopocul som sa od doveryhodneho zdroja ze ked si den predtym vrznes, nema to az taky zly priebeh - co keby si poziadala svoju drahu polovicku o toto :)
    publikované: 23.03.2011 09:58:30 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Prehistoric Monster Syndrome
    nazdar Helloboy, no to uz bolo lepsie, :) aspon na pobavenie - PMS SURVIVAL TIPS -, pre mužov...
    publikované: 23.03.2011 10:11:08 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Ukázať smer
    nazdar Iviak, nehovoris nic nove - aj Helloboy sa zobudil az ked tie narodeniny spomenul niekto iny - a teraz sa Mili moze s blahozelaniami aj zadusit :)
    publikované: 23.03.2011 10:19:03 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  9. mili
    život Ti dá iba to, čo k sebe priťahuješ... tak skús vypnúť, skús myslieť na pekné veci... choď von, do prírody, choď si zašportovať,a k môžeš, vyplavíš prebytočný stres, smútok... a v piatok, ak by to aj nastalo, že si nedajbože nikto na Teba nepomyslí( tomu neverím) kúp si malú kytičku a všetkým doma sa pochváľ. Lebo najdôležitejšie je mať rád sám seba:)
    Pekný deň a predčasne Všetko naj.... život je krásny , lebo je v ňom pripravené všetko.. aj smiech, aj plač, aj radosť aj bolesť.
    publikované: 23.03.2011 11:51:59 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Ďakujem, vďaka, dikičkoo :)
    Bez mäsa by som ja veru neprežila a navyše nepapkám zeleninku, takže to už by mi chýbalo veeľa vitamínov,
    .. ja si na lieky nechcem zvykať, ako niektoré čo denne požerú 10 tabletiek, aj keď ich nič nebolí, len preto aby ich všetci ľutovali...
    ..ďakujem a Zuzke tiež blahoželám
    na sebe sa usmejem-vyškerím každé ráno, :)
    ..cez víkend príde moja veľmi dobrá kamarátka, s ňou sa pôjdeme odreagovať :)
    publikované: 24.03.2011 14:23:09 | autor: MiLi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014