Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

LYONESS - čo to teda vlastne je?

V poslednom čase som veľa počul a čítal na tému LYONESS. Rád by som sa na túto tému vyjadril aj ja. Tento fenomén sa v posledných mesiacoch rozširuje ako huby po daždi a to vďaka cielenému marketinu a reklame v televízii.

Čo to teda vlastne je LYONESS???

LYONESS je nákupné spoločenstvo, ktoré vám vráti nejaké to euro z vášho nákupu. Toto spoločensto má vlastnú sieť partnerov, ktorý poskytujú rôzne zľavy pre klientov LYONESS. Preto ak nakúpite u týchto pratnerov, tak sa vám môže vrátiť 1 až 20 % z vášho nákupu. A to je iba začiatok...

Ako to funguje???

Je to úplne jednoduché, stačí ak sa zaregistrujete a môžete využívať výhody spätného nákupu u viac ako 1300 partnerov na Slovensku a v ešte viac v zahraničí. Registrácia vás nič nestojí a po obdržaní registračného kódu a vašej cashback karty vám už nič nestojí v ceste, aby ste mohli začať využívať výhody LYONESS. Keďže táto téma je veľmi rozsiahla, tak pre viac informácií môžete navštíviť oficiálnu stránku: http://www.lyoness.sk.

Dosť bolo teoretických žvástov, poďme na prax!!!!

Začnem trochu netradične. Asi pred pár mesiacmi mi v jednej banke v ktorej mám otvorený účet ponúkli službu, sporiaci účet. Pýtal som sa tej pani, ktorá pracuje ako poradca klienta, že na čo mi takýto účet bude. Nakoniec vyplynulo, že sa nejedná o obyčajný sporiaci účet, ale o taký, kde pri každej platbe platobnou kartou sa vyrovná centový rozdiel (napr. nakúpim za 23,25 tak 75 centov mi pôjde na tento sporiaci účet). Povedal som si dobre, je to bezplatné, lebo to má v rámci balíku služieb, tak som na to pristal a aktivoval som si tento šetriaci účet. Ako tak ubiehajú mesiace, zrazu po prihlásení do internet bankingu si všimnem, že na sporiacom účte mám už 25 euro. Hovorím si to je paráda, ešte nie je ani koniec roka a už som si iba tým, že som nakupoval cez kartu našporil 25 euro!!!!
Super tak už mám nejaký základ na vianoce, na nejakú peknú knížku, alebo voňavku.... A presne na podobnom princípe funguje LYONESS. Ale tam, kde možnosti sporiaceho účtu končia, služba, ktorú ponúka LYONESS iba začína...

A JE POTREBNÉ POVEDAŤ, ŽE TO NAOZAJ FUNGUJE!!!!
DOSTANTE VIAC Z VAŠICH NÁKUPOV, NIE LEN PRÁZDNU PEŇAŽENKU!!!!

Spoločnosť má viac ako 1300 partnerov na Slovensku, kde je možné využívať túto službu s možnosťou, že za každý nákup sa vám niečo vráti.
LYONESS má dve základné zložky:
1. Prvou je zložka, ktorú môže využívať každý registrovaný člen a tou je to, že za každý nákup u zmluvného partnera, dostanete niečo späť z vašeho každého nákupu.
2. Druhou je zložka, ktorá ponúka ďaleko viac možností a to založiť si na tejto metóde svoj vlastný biznis. Ktorý mimochodom tiež perfektne funguje. Pre viac informácií je ale potrebné navštíviť špeciálny kurz založený pre biznis členov.

Ako každá metóda má svoje výhody a nevýhody...

Výhody sem písať nebudem, lebo to by mi asi nestačilili ani tri takéto články :-))) Ja zatiaľ vidím dve nevýhody (na tieto nevýhody sa pozerám z pohľadu väčšiny ľudí, avšak pre mna sú tieto nevýhody skôr výhody):
1. Nákup poukážok - najväčší partnery zatiaľ neumožňujú platiť cashback kartou, ale iba ich originálnymi poukážkami (samozrejme, že v budúcnosti sa predpokladá, že všade sa bude platiť caschback kartou). Nna túto nevýhodu sa môžeme pozrieť aj z druhej strany, ktorá ju potom vlastne radí skôr do výhod. Pri kúpe týchto poukážok (minimálne množstvo, ktoré musíte nakúpiť je 140 euro) sa Vám ihneď prirátajú percentá... A to je podľa mňa veľké plus.
2. Každá registrácia musí mať svojho odporúčateľa - aj toto je podľa mňa skôr výhoda ako nevýhoda (Celkový a podrobný popis možno nájsť na domovskej stránke), ale potom sa táto metóda javí ako pyramída (toto je skôr MLM), ktorá sa u ľudí spája s pojmom podvod. Avšak toto je úplne funkčná a plnohodnotná metóda (Viete si predstaviť, že by sa také veľké firmy ako sú TESCO či NAY, ktoré majú svoje obrovské právne oddelenia dali do niečoho, čo by mohlo poškodiť ich, alebo ich klientov?).

Čo povedať na záver????

Tánto fenomén zvaný LYONESS má podľa mna skvelú budúcnosť, pretože je založený na tom nájzákladnejšom elemente našej novodobej civilizácie a tým je nakupovanie. A nakupovať asi neprestaneme. Táto metóda má prd sebou ešte dlhú cestu ale už teraz si získala priazeň mnohých ľudí, a to aj úspešných a známych, pretože im ponúka možnosti, ktoré im neponúkne nikto iný. Mne dáva táto metóda pocit toho, že okrem toho že som dobre nakúpil, tak som konečne aj na tom zarobil :-))).
Ja osobne poznám tri druhy ľudí, ktorých by som rozdelil do týchto kategórií:
1. Ľudia, ktorý prijímajú všetky nové myšlienky a sú tou hybnou silou našej spoločnosti. Kde by sme teraz boli, keby osobnosti našej doby dali na reči svojich odporcov, alebo neprajníkov? Vďaka týmto ľudom sa naša spoločnosť posunula míľovými krokmi dopredu. 2. Ľudia, ktorý nové veci akceptujú, ale je im v zásade jedno čo sa s tým stane. Prijímajú to potom ako konzumenti a idú akoby "s dobou".
3. Ľudia, ktorý zásadne odmietajú akúkoľvek novú myšlienku už z princípu. Väčšinou im ide o to, že nové veci ešte nie sú odskúšané a odmietajú byť takz. pokusnými králikmi.

Ja som človek, ktorý by sa zaradil do kategórie č. 1 a som ochotný vyskúšať čokoľvek ak ma to osobnostne alebo spoločensky môže posunúť ďalej. A do ktorej kategórie by ste sa zaradili vy? Ak takisto do kategórie č. 1 a mali by ste záujem vedieť ešte niečo viac, poprípade by ste chceli začať využívať túto skvelú metódu, môžete mi kľudne napísať na môj mail: milan.zatecky@gmail.com. Odpoviem vám na akékoľvek otázky (ak budem vedieť), poprípade vás môžem aj zaregistrovať, aby ste boli medzi prvými a mohli začať využívať LYONESS na plno.

Tak nákupom zdar a hlavne ak sa vám niečo z neho vráti :-))))


LYONESS | stály odkaz

Komentáre

  1. Otazka
    Milane, budte ferovy. Kdyz uz tu napisete takove pochvalne litanie na evidentni letadlo, aspon to po case uvedte na pravou miru. Vite, kolik lidi mohl vas naivni clanek vlakat do teze pasti, jako vas?
    publikované: 16.01.2010 16:45:28 | autor: Pilot (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. registrácia
    oficiálna Lyonnes stránka je myslím http://www.lyoness.net/SK/ - ale to je jedno to ťa presmeruje. ak o tom rozmýšľam je lepšie sa zaregistrovať online cez stránku, alebo by ste odporučil osone niekam zájsť?
    publikované: 05.03.2013 11:32:49 | autor: ala l (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Podvod či nepodvod
    Mňa hlavne zaujíma či je Lyoness podvod, alebo seriózna záležitosť.
    publikované: 26.07.2013 15:21:39 | autor: Kazimos (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014