Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Absurdity života

Nasledujúcich pár príbehov dokazuje, že aj zo smrti sa dá v niektorých prípadoch smiať. V zmysle, že život je vtip a smrť posledný fór.
    
                    Štyridsaťdvaročný Nemec sa zabil pri pozorovaní zatmenia Slnka. Viezol sa autom neďaleko Kaiserlauternu a istý svedok vypovedal, že kľučkoval z jednej strany cesty na druhú, potom zrýchlil a vrazil do piliera nadjazdu. Zistilo sa, že mal špeciálne slnečné okuliare - nechcel zmeškať zatmenie. Ich sklá boli také tmavé, že cez nebolo vidieť nič okrem čiastočne zakrytého Slnka. Poučenie: Aj keď zatmenie Slnka je dosť neobvyklý úkaz, určite nestojí za to, aby to bola posledná vec, ktorú uvidíte.
                      Päťdesiatjeden ročného nemeckého poľovníka našli v Čiernom lese zastreleného vedľa jeho auta. Puška mierila von oknom a v aute šialene brechal pes. Polícia usúdila, že ho zastrelil pes. (Samozrejme nie zámerne- neobvinili ho). Poučenie: Dávajte si pozor na svojho psa, nikdy neviete, čo má zaľubom.
                       Na juhu USA zomrel mladý vojak na následky zranení, ktoré utrpel pri páde z tretieho poschodia- zúčastnil sa na súťaži v pľutí z okna. Poučenie: Nepľujte, alebo sa pritom aspoň veľmi nenakláňajte z okna.
                       Manželku britského farmára kdesi v severnom Anglicku naháňala ovca a pri úteku pred  ňou spadla z útesu. Poučenie: Dávajte si pozor na ovce- zabijakov.
Uvedené príklady sú dôkazom, že aj umrieť sa dá „zábavne“.

Absurdity | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014