Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

čo vypustili z úst

Čo vypustili z úst
Tieto dámy-celebrity vypustili z úst niečo, čo rouhodně stojí za zmienku. "Ak sa sústredíte len na peniaze, nedostanete sa nikam. Možno chcete byť hlavne úspešná, ale to je len taký plytký a povrchný cieľ, kvôli ktorému sa časom stanete prázdnym človekom . Nič vás potom vnútorne nepoháňa vpred, nedokážete sa na nič vášnivo nadchnúť. "
- Jennifer Lopezová, speváčka a herečka


"Nie som posadnutá túžbou mať dokonalé telo. Mám rada to svoje také, aké je. Vyzerá dobre, ale nie preto, že by bolo bez chyby. Beriem to ako fakt a rada ho nosím rovnako ako pekné šaty. Jeden človek mi povedal:, Ste krásna, ale celá povolená. Zato tu v Hollywoode na svojom tele každá bežná herečka tvrdo pracuje! 'Povedala som mu zbohom. "
- Salma Hayek, herečka


"Mám telo, aké mám, a tak sa snažím mať z neho radosť. Veď aj vo filme vám diváci uveria skôr prirodzenosť ako nejaké dokonalé plastické úpravy."
- Heather Grahamová, herečka


"Keď vidím tvár staršie ženy s krásnymi jemnými
vráskami, hovorím si: Prečo vlastne všetci chcú ten face lifting? Z vyhlazených živých múmií vyžaruje hrôza! Smrť nebude o nič ľahší len preto, že sa im nehýbe kože na tvári. "
- Kate Blanchett, herečka


"Každá žena by mala mať štyri domáce miláčika: norky v skrini, jaguára v garáži, tigra v posteli a osla, ktorý to všetko platí."
- Paris Hiltonová, dedička a modelka


"Už nikdy by som na liposukcii nešla. Netušila som, že je to hrozne riskantné operácie! Liposukcia strašne bolí a po pravde povedané ani moc nefunguje. Nechala som si odsať tuk na stehnách, ale vyzerajú stále rovnako a ešte ma to stálo veľa peňazí. Už to nikdy neurobím. "
- Jordan, modelka


"Chlapi sú priamo vyzývaní k tomu, aby si ukojili aj tie najdivokejšie sexuálne potreby. Keď to ale robí žena, je za dievku!"
- Jessica albumovej, herečka




"Nikdy si nevyberajte oblečenie s myšlienkou na to, čo tomu povedia druhí. Obliekajte sa vždy pre seba! Jedine tak budete so sebou spokojná a originálne a druhí vás ocenia."
- Vivienne Westwood, návrhárka

Toto som dala preložiť len na google prekladači budú tam chyby tak sa ospravedlňujem. A píšte komentáre. Veď potom si mi splní stávka!!!  Kuk...


a čo, tak to predsa je.. | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014