Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hostuje FORPSI warez?

Jeden známy ma upozornil na zaujímavú vec. FORPSI začalo bannerovú kampaň na niektorých warezáckych serveroch.

Ako ukážku mi zaslal link na warezácke stránky katz.ws (v IE nedoporučujem otvárať, neviete čo to môže narobiť), kde sa rotuje aj banner hostingovej spoločnosti FORPSI.

Vzniká teda otázka, na koho a prečo sa touto kampaňou FORPSI zameriava. Hostuje FORPSI warez? Alebo sa len zameriava na ľudí, ktorí majú menej peňazí a teda nie sú častokrát ochotní platiť, za čo sa platiť má? Tak či onak, po billboardoch pri našich cestách (orientovaných na lukratívnejšiu klientelu) sa tentokrát zamerali asi na inú skupinu klientov (tých "chudobnejších"). Som zvedavý, čo skúsia na "strednú vrstvu".   


Komentáre | stály odkaz

Komentáre

  1. x
    podle mne se chce nabidnou siroke verejnosti a to prostrednictvim warez tematem a stranky, ktera je navstevovana denne x moc lidmi je velmi vyhodna...
    publikované: 11.09.2006 09:17:52 | autor: daniel (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Nemalujte čerta na zeď
    Myslet si, že reklama FORPSI na warézáckých sajtách = forpsi hostuje warez je jako podezírat třeba ceskaskola.cz, na které čas od času blikne banner s polonahými zadky (libimseti.cz), že je to pornoserver :-)

    Prostě si zaplatili bannerovou reklamu a ta se zobrazuje všude možně.
    publikované: 20.11.2006 16:46:13 | autor: Alcator (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014