Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ukojenie svojho temneho priatela

celu noc sa snazil ukojit svojho temneho spolocnika .uz myslel ze ho opet nevypusti na slobodu no nakoniec rano o 4 dostal message
celu noc sa snazil nakrmit svojho temneho priatela   svoju  temnotu. uz davno  prijal  temnotu  do svojho  vnutra spravil  vela netickich a vela  nemoralnych veci .

uz davnejsie  odstupil od svojho vnutorneho pokoja uz dlhsiu dobu neciti    alebo predsa len  daco  hej ale je to  temnota a prazdnota  pred niekolkimi rokmi stratil  spojenie  s vesmirom a hlavne so svojim vnutrom stala sa z neho  len prazdna korabka  potulujuca sa timto svetom .O jeho dusu  sa biju vsetci   temny tohto sveta a  vyhravaju .ma pocit ze jeho  dusa vystupila z tela  opustila    tuto realitu  a  tula sa do inych koncin  dimenzi a casopriestoru je vsade inde len nie v jeho tele a v realite  .
chce opet daco  citit   preto   sa snazi aspon o precitnutie  bolesti   pri ktorej jedinej citi  opet  citi aspon daco aspon tu bolest .
preto  uz viackrat podnikol sexualne hratki na hranici nechutnosti a moralnosti  .co na hranici on tu hranicu uz  prekrocil a padol  do temnoty  stale    potajomki dufa ze to nie je nenavrante. nas willy podnikol rozne sexualne  hratki   len aby  citil  bolest aby si  ho to bolelo a vnutorne deptalo bal sa ze prestal citit  tak podnikal tieto sebeznicuje  vypravy   sluzil na seansach  starsej domine   bol sluha transvestitu   ktory  ho    zviazaneho  nutil  oralne uspokojovat ostatnych muzov a rozne  ine odporne  veci.
tak sa stalo aj dnes   rano o piatej ked sa uz chystal spat dostal spravu od  miestneho transvestitu  .ktore  ho prisiel k nemu do    flatu.willy si pospratoval   bordel v jeho izbe aby mohol  privitat   navstevu.prisiel  bol to  pan  v  rokoch  okolo 50 prezxleceny za  zenu  bola to  rychla sexualna  hra  kde sa navzajom uspokojili oralne  transvestia   mal   strasne maly nastroj a ocividne si uzival   williho velky nastroj  po   tychto hrach sa  ho tv opital ci sa mu to pacilo odpovedal ze hej. ale pre wiliho  to nebolo o tom ze sa mu to pacilo alebo nie
bolo to pre neho  o tom ako si  ublizit ako precitnut ako citit  bolest a ponizenie  lebo uz nevie ako lubit  zabudol  vsetku lasku a  svetlo prekryla na jeho ceste temnota .
vie alebo lepsie povedane tusi  ze  jedine   cista  dusa  a oci plne lasky  ho mozu pritiahnut  spet to dejto reality   a naplnit jeho srdce a dusu laskou .

uz ju stretol opet  po dlhych rokoch opet videl v zenskych ociach hlbku lasku mudrost a hlavne pokoru  . zalubil sa do nej  na prvi pohlad .
prisla do jeho prace ako  docasna zamestnankina agentury  a on ako dlhodoby zamestnanec jej mal  ukazat jej pracu  bola nadherna   videl v nej svoju matku videl v nej  pornoherecku  zo svojho oblubeneho porna   videl v nej  bohynu.ale nebolo to len  jej  vyzor    ale aj  to aka bola   az neskor  zistil ze je to   holka pochadzajuca so severeskej krajiny z lotyska   menom dajmetomu elza. ptych vsetch zenach  co  strtol vo svojom zivotevidel opet  po dlych rokoch   v ociach  silu pokoru  lasku .bola ina citil ako zije kazdu  sekundu ako dycha   citil pritomnost jej silneho ducha vzdy ked  bola pri nom vedel ze ju lubi od prveho okamihu a  vzdy ked k nej hovoril vedel ze ju nechce zranit ublyzit ani klamat .vedel ze ona vidi  vsetki jeho slabosti a vidi  do hlbky videl ze pocuva  videl ze zije pritomnostou.vtedy  zacal  citit  ze mu viac  zalezi na niekom inom   ze potlaca svoje  ego  ze   vzdy ked je pri nej   chce dychat a jedine co  chce robit je udrzat ju v bezbeci a stastnu ..A to bolo vsetko len pri par nahodnych stretnutiach v praci   neskor sa odhodlal  ze   sa pokusi k nej dostat blyzsie .
elza sa v tom  momente stahovala  a hladala nabytok  do svojho noveho domu. je silna a mudra   a plna lasky az neskor willi  zistil preco.
ona miluje a miluje celou svojou dusou  ma mladu nadhernu  dceruo ktoru sa stara a ktoru miluje.
willy sa ponukol ze v okoli jeho   domu su predajne s nabytkom a ze jej to tam poukazuje .prisla  a prisla aj s dcerou. chcel bit k nim mili  a chcel im pomoct  nie kvoli tomu ze by za to chcel ale kvoli tomu ze mu na nej zalezalo   chcel jej pomoct   a bit pri nej  aj ked   tusi ze   nema u nej   ziadnu sancu.
chodili po obchodoch a hladali nabytok    prechadzali sa po okrajovych castiach mesta a  on to videl preco je  tak krasna tak vnutorne krasna ona ju  lubi   svoju dceru lubi neuveritelne cisto a krasno   citil vo svojej  blyzkosti opet svetlo    a lasku ktora sa postupne   prerazala do jeho vnutra .Ale uvedomil si   aj dalsiu vec po dlhych rokoch samoty a utekanim pred kazdym blyzsim kontaktom  s ludmi si uvedomil ze uz to nevie ze  uz nedokaze ludi robit  volnymi a stanymi  ze v jeho pritomnosti   sa  museli citit  asi neprijemne  aj ked nic  zle nespravil   citil to  ze  to vidia  tu jeho bolest slabost a ten strach.
mala dcerka  ho prvu  hodinu prechadky a nakupov  odhanala  a on vie ze deti su ciste stvorenia ktore vidia zlo a temnotu v inych.jeho ktoreho pred par rokmi vsetki deti zboznovali jeho ktory sa staral dlhe roky o  svoju mladsiu sestru ked rodicia boli neustale v praci citil to  vedel to
kvoli nej   sa  chcel zmenit  nie kvoli tomu ze by ju chcel dostat do postele ale opet videl  svetlo a lasku    a citil ze  sa musi  zmenit ze musi opet najst  cestu   na spojenie s vesmirom.zacal cvicit jogu citat     knihy   duchovne   knihy  o prekonani strachu.

ale je to velmi tazke   ta  temnota je tak zasadena v nutri jeho duse   v  korienkoch jeho vlasoch v jeho atomoch
tak  ho pet pohlcuje..
boji sa aj keby sa k nej dostal blyzzsie   boji sa  aby jej neublizil  boji sa  ze  by  ked bude pri nej musl by  opet povedat pravdu o svojom uteku od vsetkich ktorich mal  rad  o svojich tajnych demonoch boji sa  opet lubit   boji  ze by jej  ublyzil

temnota ho opet raz obklopila   dalsie  rano ukoncil  fajcenim    starnuceho transvestitu s malim penisom ;-[
temnota je v nom tak hlboko  ze  uz  sa boji ze ju nikdy  zo seba neodstrani.vie ze je nestastny a boji sa opet lubit a bit stastny.ako mu povedala kedysi jedna cista dusa ak chces urobit niekoho stastnym     a lubit
musis bit   ty sam stastny  a lubit sam seba nie egoisticky  ale lubit sam seba
a on sa nenavidi nenavidi kazdu molekulu seba sameho a hlavne jeho temnu dusu
ma zmysel  bojovat a skusit  to este alebo sa pripravit na odchod z tohto sveta .???

zit ci nezit | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014