Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lepšie je byť modelkou alebo fotomodelkou???

obidvoma?
hmmmmm, radšej by som bola fotomodelka, ale strašne by ma bavil modeling celkovo, to už ani nemusím písať...ale vždy vo voľnom čase navrhujem modely, aj make upy a hlavne kreslím také podarené tváričky pekných dievčatk na celý A4 , kde im navrhnem make up aj všetky doplnky. Podľa mňa to vyzerá úžasne a originálne a keby som to zverejnila, alebo ponúkla nejakej firme, možno by sa NIEČO stalo :)

Modeling | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    No tak to aspon tutok na svojom blogu zverejni :))
    publikované: 27.03.2007 21:42:00 | autor: little sun (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Modelka? ci Fotomodelka?
    Ahoj,len ta chcem povzbudit :-) ja som mala tento isty problem,bavilo ma vsetko co sa tykalo modelingu,od makeupu koli ktoremu som si spravila kurz,cez vlasy koli ktorym som si spravila kadernicku ucnovku az po navrhovanie co je styling,az som nakoniec zobrala do ruky fotak a vyfotila som si cely takyto objekt mojho vymyslania..dnes je zo mna fotografka a cele si to zorganizujem sama,je to uzastny pocit. mam len stastie ze je stale kopa fotografou,ktory rady moje vymyslance fotia :-) ked ich vyskusam na sebe :-) drzim palceky a neboj sa,vymyslaj a dokumentuj to! raz ta to potesi :-)
    publikované: 15.08.2007 05:29:13 | autor: livia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014