Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čím to je?

Akosi sa mi situácia vymyká z rúk...

Ako začať... (jednoducho :)) Môj brat odišiel na týždeň do Nemecka, v júni sa nám to vráti a mne začína mierne preskakovať zo školy.

Problém je v tom, že som sa na to až moc tešil (už som písal, že keď sa na niečo Véééľmi teším, tak to zákonite nemôže dopadnúť dobre...) a teraz situáciu mierne nezvládam. O to, že je v tom Nemecku ani tak nejde, nebyť toho, že sa ešte neozval, hoci povedal, že napíše mail hneď ako bude môcť (asi nemôže :D). Škola začína byť mierne drastická, zčasti tým, že som o ňu v poslednom čase neprejevoval nejaký veľký záujem, ale je tu jedna vec, čo ma mierne vytáča. Môj profesor totiž raz sľúbi písomku a potom ju 2 týždne odkladá s tým, že látku ešte musí vysvetliť, čo ak sa stane, je pre väčšinu triedy priam nezrozumiteľné (nie tým, že by sa to nedalo pochopiť, ale myslím si, že nevie učiť. Samozrejme to nemyslím zle, len chcem naznačiť, že aj keď toho vie veľa, nevie nám to "podať" v zrozumiteľnej forme) a z hľadiska našej ľahostajnosti (pokúšam sa to napraviť) k predmetu elektronika si za to z väčšej časti môžeme aj tak my.

Daľej ma štve, že z nejakého nevysvetliteľného dôvodu mávam okno na Matematike, aj keď preberanej látke rozumiem a dá sa povedať, že chápem dôvody prečo to je tak ako to je... (podobný problém myslím opisoval aj dead-heaven).
Zas a znova sa mi nechce učiť na jednoduché písomky (dejepis, občianska náuka - pričom je to asi 5-6 učív na 15 riadkov v zošite formátu A5). A absolútne neviem, čo mám písať do stránky (www), ktorú máme na úlohu do školy.


A na koniec to najlepšie... Namiesto toho aby som sa učil o zdrojoch a ich fungovaní, vylievam si svoje myšlienky (na čo však mám plné právo) sem na blog a rozhodujem sa o novom pozadí na plochu. Konkrétne medzi Anastaciou a Carmen Electrou (ak sa naštvem, bude na ploche pozadie typu amorfné objekty v trojdimenzionálnom zobrazení)

S pozdravom Milan.

Z mojich myšlienok | stály odkaz

Komentáre

  1. Dodatok
    Rozhodol som sa pre Anastaciu.
    <a href="http://www.celebstation.org/musicians/anastacia/AnastaCCcCCc_03_1024.jpg" target="new">Tu je ju vidno</a>
    publikované: 28.02.2006 18:29:37 | autor: Milan (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Aale
    publikované: 28.02.2006 18:31:47 | autor: Milan (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. nesmúť..
    nei si jediný, kto má takýto problém.. ja by som sa tiež mala učiť, pomohlo by to k menej stresom do školy.. a ja si tu vylievam dušičku..
    treba si to odôvodniť.. je dôležité naučiť sa oddychovať.. len nikto nepovedal kedy začať :-))
    publikované: 28.02.2006 19:27:43 | autor: snezienka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Stretko+škola
    Prídeš zajtra do čajovne? (tá adresa je http://cajovnaunas.sk )Inak ja chodím na "školu s prírodovedno - jazykovým zameraním", pričom všetci prírodovední sa rozčuľujú, že ich predmety nikoho nezaujímajú (všetci sa tam prihlásili len kvôli jazyku) a väčšina triedy neznáša ako profákov tak aj predmety. Ja sosbne som zaujatá voči matike, fyzike a chémii, na všetky 3 máme neschopných učiteľov (a vôbec nehovorím, že to nie je ich chyba - myslím, že JE) a ešte aj tá čúza, čo nás učí telesnú, žije v predstave, že je najdôležitejšia...celkom sranda.
    publikované: 02.03.2006 22:09:11 | autor: Chantal (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014