Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Experiment na Internete

Kedysi keď v televíznych správach riešili úchylákov na internetových chatoch, kde si aj reportéri vyskúšali jeden podobný experiment. Vytvorili profil dievčiny ktorá mala iba 13 rokov a úchyláci im bez problémov ponúkali rôzne zlé veci ktoré sú protizákonné. Oni však chceli zistiť aké nebezpečenstvo tam deckám hrozí a ukázať televíznym divákom. Ja som spravil iba jeden nevinný experiment na dokázanie toho že ženy to majú oveľa ľahšie pri hľadaní nových známostí ako muži!

Začal som experiment okolo 23:30. Vytvoril som jeden dôveryhodne vyzerajúci profil aj s fotoalbumom jednej dievčiny zo zahraničného chatu aj s fotkou v profile (po dokončení experimentu bol účet zrušený). Prišiel som do jednej z miestností a napísal som na plochu pouhé ,,ahoj“ a hneď mi prišla RP od jedného chalana aj napriek tomu že ešte hlavná fotka v profile nebola schválená. Teraz je 0:13 a už som zažal prvý úspech! Čo bude ak bude schválená fotka a prídem do ešte frekventovanejšej miestnosti? Už je druhý deň a fotku mi schválili. Takto stačilo mať ten Nick iba v stave ,,prihlásený“ a prišli mi hneď 2 RP. V prehliadači bola načítaná úvodná stránka chatu portálu, teda nebol som v žiadnej miestnosti a už si ma dvaja našli. Dokonca aj profil si pozorne prečítali keďže som tam uviedol že ovládam maďarský jazyk a hneď sa na to jeden chytil a napísal RP v maďarčine. Tu aspoň vidíte že ak je človek nežného pohlavia s nadväzovaním nových kontaktov to nemá ťažké. Dokonca sa jej sami ponúkajú takže aj dievča ktoré sa nesnaží zoznamovať sa, aj tak dostáva ponuky na písanie si. Je 11:20 a skúsim v bežnej miestnosti napísať na plochu obyčajné ahojte. Prešlo len pár sekúnd a hneď mi odpísal chlapík na ploche ale tak že zaškrtol políčko tajné. Teda na ploche ale tak aby to ostatní nevideli. Tu sa hneď prejavuje to že chcel tú dotyčnú len pre seba aby iní nevideli že jej píše. Kým som dokončil týchto pár viet do svojho článku už mi prišli 3 RP. Skúsil som inú miestnosť a trocha som pritvrdil. Dal som pre ,,all“ a napísal som celú vetu: Ahojte kto si so mnou popíše. Tiež mi prišli 3 RP. Skúsim teraz tretí level a to bude niečo pikantnejšie. Išiel som do miestnosti typu erotika a napísal som že kto má záujem o sex. Samozrejme mi prišlo 25 RP z fleku! Takže takto to vyzerá u každej baby na internete ktorá má fotku a vyzerá aspoň priemerne lepšie. Viem že chalani takéto niečo nemajú keďže tam mám sám profil. Robil som jeden podrobnejší výskum ešte kedysi dávnejšie keď som urobil mužský profil s nejakým lepšie vyzerajúcim chalanom teda nejaké nagelované vlasy s melírom urobené do tŕnkov, na krku nejaké korále proste taký sympaťák z videklipu. Občas zhruba 2x za deň sa stalo že sa nejaké baby sami od seba ozvali. Takže by som to zoradil takto:

 

Ženy

Pekná baba: Veľmi často sa jej ozývajú lebo o také je obrovský záujem. Stačí sa len prihlásiť a v hodinových intervaloch prídu nejaké RP bez toho aby sme niečo urobili. Keď napíšeme hocičo na plochu, tak nás RP doslova zavalia. Ak napíšeme niečo v štýle že sa chcem zoznámiť tak ich nestíhame vypínať. Kľudne by sme to dohnali aj k tej stovke a viac. Tejto stačí ak len diskutuje s kamarátmi a chalani sa chytajú sami aj bez toho aby napísala že si chce s niekym popísať. Vrátil som sa k výskumnému Nicku asi o 2 hodinky neskôr a napodiv ma čakalo 26 RP. Mne osobne pri klasickom profile sa podarilo mať najviac 12 RP.

Menej pekná baba: Tu to už také hrozné nieje. Ale predsa to máme v sebe zakódované že muž je lovec a žena korisť tak samozrejme sa páni občas ozvú aj takýmto babám bez foto alebo moletnejším s fotkou. Ešte aj takáto má viac na výber ako priemerne vyzerajúci muž.

Škaredá baba: Baby sa až tak nezhadzujú resp. viac si veria lebo sú nežného pohlavia a vždy sa niekto nájde kto chce trebárs zo zúfalosti frajerku alebo len sex na jednu noc. Preto tieto baby ktoré sú najmenej úspešné ale predsa nejaké majú lebo mužov zo svojej kategórie si zoženú bez problémov keďže muž chce stále ale žena nemusí dať, teda rozhoduje o tom či dá alebo komu dá. Je teda stále žena na koni.

Muži

Pekný chalan: Tento je na tom zhruba podobne ako tá menej pekná baba (nad nami). Keďže väčšinou muži idú po babách, tým to klesá ale kompenzuje to krása daného chalana. Po pekných chalanoch baby idú aj keď je to proti prírodnému pudu. Takže sa občas nejaká ozve.

Priemerný chalan: Väčšinou je toto tá najnižšia kategória keďže muži majú vyššie svoje ego a vlastne priemerne vyzerajúci chalan sa už považuje za škaredého. To sú tí ktorým nikdy žiadna nenapíše sama od seba alebo len ozaj málokedy sa ozve nejaká menej pekná. Títo sa už musia snažiť o nadviazanie kontaktu. Prísť na plochu a nejakú osloviť. Kým len diskutuje s kamarátmi alebo napíše ahoj málokedy sa nejaká chytí.

Škaredý chalan: Týchto je strašne málo alebo tí čo sa aj ukážu musia mať veľké EGO ak si myslia že sa ich nikto nezľakne. Ale keďže sú to tiež ľudia tak skúšajú šťastie. Majú to najťažšie zo všetkých lebo vizuálne nemajú čo ponúknuť teda výzorom neoslovia takmer nikoho a ešte k tomu sú mužského pohlavia ktoré to nežné musí dobíjať.

Všimnite si napríklad aj to že ak navštívite akúkoľvek zoznamku či už v tlači alebo na internete si všimnite že najviac inzerátov má vždy rubrika Muž hľadá ženu a najmenej ich je v rubrike Žena hľadá Muža. V rubrikách kde sa hľadá len priateľstvo je viac inzerátov žena hľadá muža ako v rubrike vážny vzťah.



 

 

<< Diskusia >>

 


Čítajte aj: Tento článok nemá príbuzné články


 

Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy, pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.


Vztahy | stály odkaz

Komentáre

  1. Je to svätá pravda!!
    Zdravím. Je to presne tak. Baby na pokeci majú 100x väčšiu šancu získať si chalana ako my babu! Keď príde baba stačí že je trochu pekná a už sa jej všetci pchajú či chce, či nechce. Taký obyčajný chalan nemá žiadnu šancu a ešte ako si spomínal muží sú na tom ajtak horšie lebo sú lovci. Babe sa aspon líškajú aj keď nieje veľmi pekná.
    publikované: 01.03.2010 19:55:22 | autor: Miloš (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ha ha hááá
    internetové lásky.. ha hááááá plačem od smiechu.. toto bol jeden úplne zbytočný test toho čo každý vie..

    ps: stopovanie
    1 stopár chytí stopa rýchlosťou jedného stopára
    1 stopárka chytí stopa 2 krát rýchlejšie ako jeden stopár
    2 stopárky chytia stopa rýchlosťou jedného stopára
    2 stopári chytia stopa 4x pomalšie ako 1 stopár
    1 stopár a 1 stopárka chytia stopa 2x pomalšie ako 1 stopár
    3 stopárky chytia stopa 2x pomalšie ako 1 stopár
    3 stopári necestujú..
    publikované: 02.03.2010 11:06:55 | autor: iviak (e-mail, web, autorizovaný)
  3. pre mna z toho vyplyva jedno.. a tiež dávno zname..
    mužovi je jedno s kým a ako sa ukojí..

    žena si vybera.. :)))
    publikované: 02.03.2010 11:15:23 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. a toto mne v živote nenapadlo...
    asi som už stará :-)
    no jo...
    publikované: 02.03.2010 11:42:56 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  5. MissEllie
    nie je mi to jedno - ja si vyberám.. blééé frigidné ženy
    publikované: 02.03.2010 15:55:58 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Žiadne internetove lásky ale realita
    Tak ako tu písali o tých stopároch. Tak je to aj v živote nie len na internete. Ženy si vyberajú a ľahšie chytia partnera a všeobecne všetko ako muž.
    publikované: 10.03.2010 20:02:41 | autor: Zvedavec (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Experiment
    Predpokladám že ty musíš byť veľmi škaredý chalan keď takéto "experimenty" robíš.
    publikované: 01.07.2010 01:30:44 | autor: Dežo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014