Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O vlastenectve

Do zlatníctva vošli tri korpulentné cigánky a rozliezli sa suverénne po celej predajni. Predavačka strnule od hrôzy. Ľutoval som ju.
Ale bol to môj dobrý vlastenecký postoj? Vraj nie, povedali mi moji priatelia a zasmiali sa pri pohári červeného vína.  Mám si zistiť niekde v novinách, čo mám ako demokratický vlastenec cítiť, robiť, ako sa mám tváriť, aký mám mať postoj. Najlepšie je podporovať slovenské herecké elity a nie ľutovať predavačky v zlatníctve. Píše o tom  Magda Vášáriová v niektorom slovenskom týždenníku. Chcel som si to prečítať. Nuž teda, veru reku išiel som do novinového stánku a pýtal som si týždenník "Béke és szabadság". Nemali! Nuž teda musím zostať pri tej ľútosti, čo som cítil, keď tie tri cigánky vo svojej korpulentnosti a suverenite spôsobili hrôzu predavačke v zlatníctve.

fulžumovská | stály odkaz

Komentáre

  1. o vlastnectve ???
    nič si nezistil??? veď sú aj iné stánky, mal si chodiť, pokiaľ by si nekúpil a informovať, čo tam píšu...všetko je to dneska lenivé, aby som si všetko zháňala sama...
    a čo s tým majú tie cigánky ? O_ô
    publikované: 21.03.2009 21:51:29 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  2. vlastenectvo ma mnoho podôb
    mnoho krát závisí od plnosti peňaženky
    publikované: 21.03.2009 22:22:45 | autor: eneko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014