Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prijemnosti

Vrieskať, vrieskať a vrieskať a už ma aj fackala a bila. Skúsila to ešte raz, nedovolil som jej to a jednoducho keď mi vlepila zachytil som jej ruky a zatriasol som ňou. Odvtedy len reve ale bojí sa fyzicky zaútočiť. Nie som násilník ale nikto na svete nebude zo mňa robiť fackovacieho panáka ako v otrokárskom systéme. Keď sa udeje niečo zlého za všetkým vidí iba mňa dnes som sa dozvedel že mi ide len o to aby som ju obral o dom. A hučí dookola podobné hovadiny, vraj sa celý deň len vyvaľujem a nič nerobím. Ešte neviem o nejakej normálnej veci ktorú by som jej odmietol robiť, ale keď to chcem urobiť urobí zo mňa idiota, nevieš umývať riad, nevieš variť, nevieš pustiť práčku, čo chytíš poserieš. Pritom som roky bol aj sám aj v Anglicku a neumrel som hladom ani som nechodil otrhaný. Smrdíš, si špinavý, nevieš sa obliekať, si lenivý, nič nevieš si sprostý a zas a zas dokola. Áno varí a upratuje často sama aj mi veľmi pomohla a mám ju rád. Aha a ešte mi lezie do vecí do ruksaku, do peňaženky, do mobilu, do počítača číta všetky papiere čo nechám pohodené. A kontroluje čo kde nechám na umývadle som nepoložil kefku do umývadla, na stole som nechal neumytú šálku kávy. Kontroluje či som všade zhasol a na záchode sleduje či nie je niekde nespláchnuté alebo náhodou tam neostala mikroskopická hovno bodka. Keď si umyjem ruky v umývadle chráň Ťa pán boh aby Ti kvapla na zem aj kvapka čistej vody. Bývam na poschodí ak niečo zabudnem reve. Zoderieš mi schody. Zo svojej izby ma vyhnala pravdu povediac po tých revoch mi odľahlo, ale dožaduje sa pozornosti aby som povedal, aká je krásna a múdra a šikovná. To aj je zarobí dva krát toľko čo ja. Ale je to sprevádzané slovami. Ty nič nehovor ty bývaš u mňa. Nadáva mi nevyberane ako posledná družstevníčka najoplzlejšie nadávky aké sa len dajú vymyslieť. Kto mi umožnil takému debilovi skončiť VŠ mimochodom ich mám dve a doktorát k tomu a takmer stále som mal prospechové štipendium. Viem tri jazyky aj to jej asi vadí. Čítam knihy, dokonca som ich vraj navláčil vraj 1000 ale nebolo ich reálne ani 300. Skončilo to včera večer tak že toľko pílila sekírovala až som odišiel pred polnocou cvičiť adrenalínu som mal v sebe viac ako kilo.

Bežný život | stály odkaz

Komentáre

  1. Tak prečo si to nechávaš?
    Z tohto článku sa mi zdá, že si vzdelaný, máš čo svetu ponúknuť, ale vôbec si sám seba nevážiš...
    publikované: 02.11.2017 10:31:01 | autor: Clock (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mám podobný problém
    Zdá sa ale , že spoločnosť je naklonená na strane dominantnej ženy. Povýšil som sa do hodnosti podplukovníka v myšlienkach. Podľa rady pedagoga pre dospelých. Trochu to pomáha, ale povahu hašterivej ženy nemení.
    publikované: 19.11.2017 06:55:09 | autor: ludovit (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014