Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dvaja šašovia v aréne: Jeden mal meč a nevedel udrieť, druhý meč nemal ale bojoval srdnato.

Tag som prijachala do civilizácie z toho lesíka dubovieho aby som sa poriadno osprchovala. A proti všetkým mojim zvykom som si zapla telku a čo nevidím,  minister vňútra a predseda Hídu idú do seba...Och jooj. Tie argumenty!

Béla Bugár má akúsik lepšiu diplomatickú predprípravu, ministerstvo strachu malo tak akosi strach v očiach, že aby náhodou nepovedalo čosi, čo mu zruší kariéru...

 

V podstate nebodoval ani jeden ani druhý. Ten prvý sa vedel inteligentnejšie vykrúcať, hoci ani nemal kvôli čomu a ten druhý zbytočne bojoval tam kde mal byť ticho.  Obhájiť férovosť a diplomatické zvyklosti v prípade pochodu cez komárňanský most bolo ťažké a diváctvo to zrejme pochopilo. A brániť úspechy svojej koalície zas  pre ministra Kaliňáka bez serióznej argumentačnej prípravy tiež nebolo med lízať.

Telku som zatvorila lebo tak zbytočnú a nepresvedčivú slovnú šermovačku mi bolo až trápne počúvať.  Jeden mal meč a nevedel udrieť do protivníka, druhý meč nemal ale bojoval srdnato... Štefan I. Uhorský by takú chybu nespravil. Ten mal vždy meč a protivníkom hlavy a údy vedel správne naporcovať....


MIŠ-MAŠ | stály odkaz

Komentáre

  1. Máš pravdu...
    Lepšie je vypnúť telku, ako ničiť si zdravie kvôli chmuľom, ktorí si to vôbec nezaslúžia.

    No a ten meč? Vieš, keď to tak pôjde ďalej, tak vôbec nie vylúčené, že aj na neho dôjde. Laco
    publikované: 06.09.2009 00:22:58 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Terč
    ale nedôjde, obe strany viac rozprávajú, ako konajú. A pre toho, kto by si niečo také začal, by to znamenalo v rámci EU smrť politickú, spoločenskú, ale hlavne ekonomickú.
    A o peniaze ide predsa až v prvom rade:))))
    publikované: 06.09.2009 11:20:02 | autor: eneko (e-mail, web, autorizovaný)
  3. eneko
    V mnohých prípadoch to končí tak, že tí, ktorí bitku vyprovokovali, (alebo vyprovokujú), tak nebijú sa oni, ale tí ktorí im naletia na ich provokácie a nakoniec na túto debilitu dopláca mnoho nevinných ľudí.
    publikované: 06.09.2009 15:50:30 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Čokomilka...
    ja by som prijal, keby im v telke na takýchto politdebatách dali do rúk ozajstné meče, nech sa sami vyrúbu. To by potom mohla byť debata aj každý deň, nielen v nedeľu, keď kazia chuť do jedla... ((-:
    publikované: 06.09.2009 20:23:30 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  5. mam pocit, že tento druh "ringu" sa už prežil, divák sa tam
    nikdy nedozvie nič nové, nie je to obohatením jeho ducha ani prienikom do podstaty problému. Redaktor sa hrá na cézara, ktorý ukazuje palcom hore alebo dole a gladiátori tlačení časom nemajú priestor na vysvetlenie svojho pohľadu na problém, preto sa sústreďujú na reklamu amarketing seba a svojej strany... Sú to vyhodené prachy a zmarnený čas...
    publikované: 06.09.2009 20:34:42 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014