Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Grey´s Anatomy - smrť a jej všetci priatelia! Finále 6.série prichádza!

 

Grey´s Anatomy

Season 6

 

Smrť a jej všetci priatelia!


Pripravte sa na dnešné tragické finále série!


Už dnes večer odvysiela televízia ABC dvojdielne finále 6.série, čaká naozaj šokujúce finále série, pri ktorej bude veľa zranených a aj mŕtvych!

23.časť nesie názov Sanctuary

24.časť – Death and All His Friends

Autorka Shonda Rhimes si pre nás pripravila naozaj dvojité finále, na ktoré budeme dlho spomínať, keďže do nemocnice vtrhne tajomný strelec a bude sa chcieť pomstiť šéfovi chirurgie – Derekovi Shepherdovi!


Dôležité upozornenie!

Kto si nechce pokaziť prekvapenie, tak nech teraz už prestane čítať tento článok, keďže nasledujúce riadky sú plné odhalení, ktoré by mohli pokaziť zážitok zo sledovania záverečnej časti!


Čo všetko teda uvidíme?


Dvojdielne finále začne naozaj veľmi kľudne, Meredith prichádza to nemocnice a ide si spraviť tehotenský test, keďže má tušenie, že s Derekom čaká vytúženého potomka. Jej tušenie sa potvrdí! Áno, je to tak, vyzerá to tak, že Meredith našla úplne šťastie, je šťastne vydará za Dereka teraz je dokonca s ním tehotná, no šťastie nebude trvať dlho.

Do nemocnice prichádza muž, ktorý na prvý pohľad nevyzerá podozrivo, no jeho činy neskôr prinesú len smrť a zranenia. Hľadá Dereka, no v nemocnici sa mu nikto nechce venovať, keďže priviezli pacientov a tak každý sa venuje im. Tohoto muža to naozaj rozčúli a neváha ani zabíjať!

Teraz vám ponúkam možnosť pozrieť si takmer 9 minútovú ukážku z tejto epizódy, na konci ktorej uvidíte naozaj veľké odhalenie, teda prvú obeť tohoto šialenca, preto upozorňujem, kto si nechce nechať pokaziť prekvapenie, tak nech toto video vynechá!


http://www.youtube.com/watch?v=gSlO8bkn2I4



Prvá obeti nie je pomoci, rezidentka Reed umiera v sklade, no Alex stále žije, no potrebuje rýchlu operáciu. Všetci sú nervózni a ich lekárske schopnosti sa musia naplno prejaviť. Derek našťastie stále strelcovi uniká, po ceste stretne ničnetušiacu Meredith a Cristinu. Všetko im povie a schová ich. Meredith nemá možnosť povedať Derekovi, že bude otcom. Cristina je najprv šokovaná z tehotenstva, no neskôr sa začne naozaj tešiť. Jej vzťah s Owenom je v troskách, priznal sa jej, že stále niečo cíti k jeho ex Teddy. Cristina tak zrušila jeho ponuku, aby začali spolu bývať a navyše uvažuje o rozchode. Nechce viesť život s mužom, ktorý nevie, čo chce.

Lexie aj napriek vyznaniu lásky sa stále k Markovi nevracia, vrátia sa konečne k sebe po týchto tragických udalostiach?

Takisto Arizona a Callie stále hľadajú cestu k sebe. Callie miluje Arizonu, no rozdiely medzi nimi sú stále aktuálne a Arizona stále odmieta v budúcnosti byť matkou. Bude silnejšia láska alebo argumenty pre a proti?

Navyše celá nemocnica aj napriek strelcovi musí fungovať ďalej a všetci lekári nasadia svoj život, aby poskytly všetku starostlivosť, nemocnica je samozrejme uzavretá a v obklúčení policajtov a vyjednávačov, no nič sa nedarí.

Pozrite si naozaj vydarený trailer!


Trailer k záverečnej dvojčasti!

http://www.youtube.com/watch?v=gFrp39zfvkw

: : : blog o seriáloch : : :

                                                                     váš svet seriálov


blogoserialoch@gmail.com


Všetko má svoj koniec...blog o seriáloch končí na blog.sk!

Jún 2010

Blog však pokračuje na www.creative.blog.pravda.sk!




Grey´s Anatomy (Klinika Grace) | stály odkaz

Komentáre

  1. what the...?
    tak toto bude teda zaujimave :)) ta holka co ju tam odstrelil mi pekne liezla na nervy..len preco chudak alex?? uz len vydrzat do zajtra...a tehotna meredith? wau..asi si v lete dam maraton pekne krasne od zaciatku :))
    publikované: 20.05.2010 09:39:06 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    no čo hovoríš na finále? už si ho videla celé? ja ešte nie, mám toho teraz moc, ale aspoň som ho trošku preletel a pozrel som si úplny koniec a musím povedať, že dosť ma to nasralo, niekedy už fakt nechápem Meredith a to sa už zdalo, že tie jej "stavy" už pominuli? to teraz akože nepovie Derekovi, že je tehotná a dá si to zobrať alebo čo?
    publikované: 24.05.2010 12:38:32 | autor: creative (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no ja som videla :)
    ..a teda, neviem ci si uz aj Ty pozrel cele, no bude to trosku inak s Meredith :( sila vcelku :( ale hoci to bolo dost huste, na zaver piatej serie sa toto nechytalo.. podla mna - tentokrat to uz bolo trosku prehnane, napriklad ma uplne vytacalo, na co to policajne komando stale cakalo??? Tolko policajtov - chraneni a ozbrojeni a chlap si chodil a strielal vsetko co mu prislo pod ruky??? A mna osobne dost prekvapila Lexie :(((
    publikované: 26.05.2010 08:45:12 | autor: macka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :)
    Akurát včera som si to pozrel celé a nastal nemý úžas, teda fakt sila, veľmi ma zamrzela situácia okolo Meredith, som dúfal, že bude nakoniec bábo a že ho nepotratí hneď ako to zistila,no škoda teda.
    Mne sa tá situácia so strelcom nezdala vôbec prehnaná, mne sa zdala až prilíš realistická, veľmi sa mi páči ako scenáristi to vymysleli a upozornili na tento špecifický problém, ktorý je asi najvypuklejší práve v Amerike, kde hlavne na stredných školách sú takíto blázni a postrielajú tam x mladých, zároveň veľmi pekná časť scenáru bolo, keď mr. Clark mieril na Dereka a hovoril o tom,že ako sa dajú ľahko kúpiť zbrane v Amerike, že stačí ísť do supermarketu a kúpiť si to ako nejaké rohlík, toto bol veľmi realistický diel a veľmi dobrý, normálne som musel po konci chvílu predýchavať, lebo to bolo fakt silné a určite si to budem musieť pozrieť ešte raz, lebo toho bolo veľa na strávenie...a čo sa týka komanda, tak to tak býva, proste je zas iný pohľad, scenáristický, tak nemohli tam hneď vpáliť a zastreliť ho, potom by nemohlo byť dvojité finále, museli tam zas spraviť nejaké zápletky, mňa prekvapili všetky postava, mňa dostala Baiyleová, akože ja som bol dosť dojatý na konci 5.série, keď teda Izzie zomierala, ale teraz, keď som videl Baileyovú, tak som mal fakt problém a tiež mi asi aj slza vypadla :)
    publikované: 26.05.2010 09:43:54 | autor: creative (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :)
    no ano, myslienka bola dobra, presne aj mna napadlo ze to tam bolo schvalne pri tom Dereckovi ako vravel kde si kupil zbran :) mna vytacalo len to komando, ze ak aj v realnom zivote by nechali tych ludi takto napospas osusdu, tak dovidenia :( a ja som si bohuzial aj myslela ze ten lekar umrie pri Mirande, uz ked mu hovorila, ze ak by umieral, tak mu povie, tak som cakala, ze pride chvila a bude mu musiet povedat :( ta piata seria mala caro asi v tom, ze rozuzlenie prislo na konci a potom som predychavala cele leto..ale dojemne boli Callie a potom aj Owen s Cristinou, uaaaaaa, nech sa zacne zase tocit, kto to vydrzi ??? :)))
    publikované: 26.05.2010 09:55:38 | autor: macka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :)
    Komando nechalo časť Richardovi, aby vybavil ich robotu a aby sa mr. Clark zabil sám :) dosť to bolo kruté, ich tam strielal ako na v nejakom kravíne, inak som čítal, že pôvodne mal postreliť aj Baileyovú, no nakoniec to autorka seriálu zmenila, lebo si nevedela predstaviť,že by sa Mirande niečo stalo :) ešteže tak, ja milujem Baileyovú a po tejto časti ešte viac :)
    No teraz nás čaká pôstne obdobie do septembra, ale určite už v auguste, keď sa rozbehne naplno natáčanie, tak sa objavia aj "tajné" info zo zákulisia a o všetkom budem samozrejme písať, síce aj keď nie tu, keďže tu od pondelka končím, ale na www.creative.blog.pravda.sk bude všetko, takže sústreď svoju pozornosť prosím už len tam...:)
    publikované: 26.05.2010 12:15:20 | autor: creative (e-mail, web, autorizovaný)
  7. jj
    finale bolo dost huste.....skoda babatka ale podla mna sa ho urcite raz dockame....na mna najviac zaposobilo ked tam na mr. clarka zacala hovorit tie osobne udaje
    publikované: 27.05.2010 10:27:55 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014