Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

11:27

Tak si jednoducho plynie a plynie. Plynie pomaly a zároveň rýchlo. Neberie ohľad na to, že za ním nestíham. Kašle na to, že ho chcem zastaviť. Neobhliadne sa. Egoista, na ktorého sa nemožno hnevať. Možno sám nevie čo spôsobuje a možno naopak, ho moje trápenie a tápanie teší. Zabúda sa opýtať, či to chcem takto. Svoje tempo si určuje sám, určuje ho mne. Vždy bol, je a aj bude stále so mnou. Obmedzenie, ktoré ma zviera a uvoľňuje...
Vďaka nemu veľa vecí a ľudí strácam, no ak si ho vážim, vie mi to vrátiť. Musím ale vedieť čo vlastne od neho chcem... chcem aby stál? chcem aby nebol? aby ma vrátil tam kde som ho spoznala?

Riadi mi život, berie aj dáva mi nádeje. Uniká ale necháva iskričku nádeje, že šanca ešte príde.
Neznášam keď na mňa tlačí. Keď vie, že ešte nie som pripravená ale núti ma ku skúškam. Prikazuje mi žiť svoj život a zakazuje mi myslieť na to kam uniesol minulosť. Keď je s mojím počínaním spokojný, dovolí mi spomínať.
Hrá sa so mnou na schovávačku a vždy vyhráva. Skrýva predo mnou chvíle, ktoré boli. Schováva ich tam, kde by som ich asi nikdy nehľadala. Ešte nikdy mi nedovolil nájsť čo i len omrvinku z nich... odnáša ich tam, kde vie, že ich sama nikdy nenájdem.
Čím som staršia tým viac dospieva aj on. Jeho kroky sú bohužiaľ rýchlejšie. Zanecháva za sebou spúšť a veľa pekných i tých menej pekných spomienok... vraždí ma a pritom je ku mne taký jemný.

Pristane mu farba tmy i farba svetla. Vždy má inú tvár, vždy mi inak dáva spoznať, že niečo robím zle. Nemôžem sa na neho hnevať, to mi odpláca ešte väčšmi. Učíme sa spolu žiť. Hoci sme obaja rovnako tvrdohlaví, hoci sa často poškriepime. On vie, že ma prežije. Vie, že odídem. Vie, že ma bude musieť pustiť... no dovtedy sa so mnou ešte bude hrať. Až ho prestanem zaujímať a viac nenájdeme spoločnú reč.

I'm just feel... | stály odkaz

Komentáre

  1. ejha
    normalne ze si ma prekvapila :)
    publikované: 28.11.2007 11:46:50 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014