Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stalo sa vám,...?

Stalo sa vám, že ste sa ráno zobudili a po dlhom čase ste znovu cítili pokoj? Nič sa navonok nezmenilo- to len vy viete, že sa všetko vyrieši. Cítite koniec a viete, že nič nezmeníte... Všetko bude tak, ako má byť...


Občas treba zájsť až do krajností, pomaly sa prejsť po okraji priepaste, aby ste si uvedomili, že predsa len nechcete spadnúť. Ibaže späť sa už nedá vrátiť.


Viem, že ma čaká samota. Neovplyvním to. Budem mať okolo seba mnoho ľudí, úžasných priateľov a rodinu. Ale budem sama, keď budem zaspávať. Nikto ma ráno nenahnevá, lebo ma chce vidieť strapatú a rozprávať sa so mnou skôr, než sa stihnem zobudiť. Nikto ma nebude držať za ruku, aby ju ukryl pred studeným svetom. Pozrie sa mi niekto do očí tak, aby som pochopila, ako veľmi potrebuje moju lásku?


Každým ránom cítim, že sa blíži chvíľa, keď napriek všetkému ostanem sama. Pokoj v duši. Konečne prestanem ubližovať.Táto myšlienka mi dovoľuje pri páde rozprestrieť krídla. Nechcem spadnúť. Všetko bude tak, ako má byť.

Už sa nemôžem vrátiť. Poletím ponad oceán dní a možno raz nájdem, čo hľadám. Nikomu už neublížim. 

Stalo sa vám, že ste sa ráno zobudli, a po dlhom čase ste našli, čo ste hľadali? Na dosah ruky.... Cítite blížiaci sa začiatok a viete, že nič nechcete zmeniť... Všetko je tak, ako má byť...


Úlomky | stály odkaz

Komentáre

  1. stalo
    ...
    publikované: 23.11.2009 07:49:38 | autor: g (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. mne sa nestalo, ale je pravda,
    že späť sa vrátiť nedá, alebo nič nebude ako predtým
    publikované: 23.11.2009 16:58:13 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014