Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Každodenný problém: Vlasy

Ahojte!
Dnešný článok venujem najväčšiemu problému väčšiny dievčat: vlasom!
Vlasy sú originálny prvok každého človeka. Niekto má vlasy rovné, iný kučeravé. Veľa ľudí si ale stále neuvedomuje ako si vlasy neustálym žehlením, fénovaním, farbením alebo kulmovaním ničí. Aj ja som medzi takýchto ľudí patrila.
Vlasy mám už odmalička kučeravé a husté. V dectve sa dali ešte ako tak zvládať ale v šiestej triede nadobudli extrémny objem a od afroameričanky ma delila už len tmavá pokožka!
V ten rok na Vianoce som dostala svojú prvú, vysnenú žehličku. Ale žehlička nebola až tak kvalitná a vlasy som si neustálim žehlením riadne zničila ,takže vyzerali ako slama! Povedala som si dosť!
Nasledoval troj-mesačný challenge kedy som žehličku vyhodila do kontajnera. Vlasy som si každý tretí deň umývala sadou od "Garnier fructis" pre veľmi suché vlasy.

Nosila som ich väčšinou vo vrkoči a snažila som sa ich vôbec nefénovať. A výsledok? Vlásky vyzerali zdravšie,krajšie a lesklejšie. Neskôr som si kúpila kvalitnejšiu žehličku a vlasy si žehlím len na zvláštne príležitosti. Aj keď s nimi stále nie som spokojná a neodvážim sa ich nosiť rozpustené, zmenu vidím veľkú.
Nezaťažujme zbytočne naše vlasy! Nechajme ich vydýchnuť!
xoxocupcake

Beauty | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014