Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č 45

Dnešný deň bol  celý taký prťúzatý.......extrémne pokazený by som povedala... mala som mať jedno pre mňa veľmi dôležité stretnutie na ktoré som sa superžetešila......a .....namiesto toho som mala stretnutie s hlavnou kontrolórkou.....na ktorú som sa  ale že netešila vôbec. Musela som zmeniť celý svoj program a z toho som teda mala celkom takú mračňatú náladu.......no poviem vám....celé zle.

V takomto rozpoložení sa potešiteľnosť hľadá celkom ťažko. A predsa.....mám ju. Keď som už prišla taká rozpoložená späť do môjho kanclu uvarila som si kávu a chcela som sa chvíľu len tak mračiť na mojej pohodlnej otáčacej stoličke. A vtedy som si ju všimla. Mala som ju rovno v dlaniach.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: .....Obľúbený hrnček na kávu

Asi má každý taký ten svoj obľúbený z ktorého mu káva najviac chutí......tento môj robí kávu sladšou, chutnejšou, takou že ju musíte stále ovoniavať....a keď ho jemne držíte oboma rukami, on vám za to že sa ho dotýkate s láskou.....ohrieva dlane :). Od piatku má dokonca meno......volá sa VILMOŠ.


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014