Cestoviny s tuniakom
bez rajčín aj v 1. fáze
suroviny:
tuniak vo vlastnej šťave, rajčiny, soľ, mleté čierne korenie, cestoviny shirataki
postup:
1, do hrnca nalejeme vodu, troška vegety, necháme vodu zovrieť, vložíme cestoviny a varíme (nie dlho, len aby sa zbavili tej pachute)
2, cestoviny precedíme, vložíme do misky, pridáme nakrájané rajčiny, osolíme, okoreníme a pridáme tuniaka vo vlastnej šťave
rada: cestoviny zbavíte vody, ak ich na suchej panvici opečiete
3, premiešame a podávame......môžeme dochutiť kvapkami citróna
Cestoviny jogurtové
2. fáza
suroviny:
uhorka, rajčina, kuracia šunka, cestoviny shirataki, grécky biely jogurt, mleté čierne korenie, soľ
postup:
1, do hrnca nalejeme vodu, troška vegety, necháme vodu zovrieť, vložíme cestoviny a varíme (nie dlho, len aby sa zbavili tej pachute)
rada: biely jogurt môžete nahradiť dukan majonézou
2, cestoviny precedíme, vložíme do misky, pridáme nakrájané rajčiny, uhorku, šunku, osolíme, okoreníme a pridáme jogurt....
3, všetky suroviny zamiešame a podávame
Cestoviny s pečenými paradajkami
2. fáza
suroviny:
pečené paradajky, balkánsky syr, alebo nakrájanú hrudku, cibuľu, surové vajíčko, pesto z medvedieho cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, pár kvapiek olivového oleja
postup:
1, do hrnca nalejeme vodu, troška vegety, necháme vodu zovrieť, vložíme cestoviny a varíme (nie dlho, len aby sa zbavili tej pachute)
2, do panvice nalejeme pár kvapiek olivového oleja, alebo kokosového, pridáme nakrájanú cibuľu a chvíľku opečieme ....uvarené cestoviny si zmiešame s vajíčkom, s medvedím cesnakom, korením, soľou a poriadne premiešame
3, do cibule pridáme cestoviny, premiešame, na koniec pridáme paradajky a nakrájanú hrudku
postup ako na pečené rajčiny:
http://janakozmalova.blog.sk/detail-pecene-rajciny.html?a=9cd0335b65dcfb83f90d2a13684770ac
é
Cestoviny som použila takého.....ale majú rôzne balenia čo sa môžu použiť...kúpiť sa môžu na týchto stránkach
http://www.shirataki.sk/o-nas/
http://www.najtelo.com/product-category/zdrave-cestoviny/?gclid=CMGosKijsNECFUITGwodlhAEDA
http://radostvsem.nakupvse.cz/shirataki/
http://www.dieta-shop.com/sk/45-shirataki-konjacove-cestoviny-konjac-glukomanan-bez-lepku
http://www.enzymshop.sk/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=shirataki&submit_search=H
ale aj v kamenných obchodoch, videla som ich už skoro všade
štíhle rezance sa nazývajú aj šmakoun, tie sú vyrobené zo sušených zemiakov a preto sa môžu až od 3. fáze
ale šmakoun prírodný sa môže už od 1. fáze, lebo je vyrobený z vaječného bielka
http://www.smakoun.eu/produkty/
dobrú chuť
Cestovinové šaláty
04.06.2013 01:36:36
s tuniakom, jogurtové, s pečenými paradajkami
Komentáre
cestoviny
cestoviny
http://www.enzymshop.sk/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=shirataki&submit_search=H%C4%BEada%C5%A5