Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Majstrovstva Slovenska a rozlucka s Martinom Mesikom

"Na Štrbskom Plese sa predstavia skokani i kombinátori zo Slovenska, Čiech, Poľska a Slovinska, nie je vylúčená ani účasť pretekárov z iných krajín. Prvé súťažné kolo odštartuje na mostíku HS 98 o 11.00, od 14.30 je na programe beh na 5 km, v ktorom by sa mali okrem združenárov mali predstaviť aj viacerí bežci-špecialisti

zdroj: http://www.denniksport.sk/clanok?id=48054&idKat=136 

Na Štrbskom Plese sa dnes bojuje o tituly majstrov Slovenska v skokoch na lyžiach a severskej kombinácii. Oficiálnu rozlúčku s aktívnou kariérou absolvuje Martin Mesík, ktorý v uplynulých rokoch ako jediný skokan reprezentoval Slovensko na podujatiach Svetového pohára, majstrovstvách sveta či zimných olympijských hrách.

"Na Štrbskom Plese sa predstavia skokani i kombinátori zo Slovenska, Čiech, Poľska a Slovinska, nie je vylúčená ani účasť pretekárov z iných krajín. Prvé súťažné kolo odštartuje na mostíku HS 98 o 11.00, od 14.30 je na programe beh na 5 km, v ktorom by sa mali okrem združenárov mali predstaviť aj viacerí bežci-špecialisti," informoval šéf skokanského úseku Slovenského lyžiarskeho zväzu Martin Švagerko.

Domáci šampionát skokanov sa mal pôvodne uskutočniť už začiatkom marca. Podujatie však po 30 skokoch napokon zrušili pre husté sneženie a silný vietor. V nájazdovej stope sa tvorili záveje a v prípade pokračovania súťaže by boli skokani vystavení príliš veľkému riziku.

TASR


Skoky na lyziach na Slovensku...sutaze | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014